Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemotox
Végre egy ok, hogy meg vedd! 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Ez jó. Végre van a 4nek egy pozitívuma is 😄

Ez a a nagyrabecsült dice minõség 😄

Random végiglõttem az összes kombinációt, amit ki tudtam látni a képbõl. Egyébként szerintem is 596, fõleg, hogy rögtön dobbot rá találatot.

Amúgy ha már szegény tengeralattjáró a partra számüzetett, akkor itt a búvárquad. Nagyon hasít! Meg még egy apróság, hogy az emberi testnek és a fizikai objektumoknak nincs egymásra kihatásuk ismét, így nyugodtan lehet a fal túloldaláról felbukkanó lábakat lõni. Istenem de szép lesz megint, ha egy 90%-ig falban lévõ ember lõ le egy kartondoboz mogül 😊
Szabi
a BF4-es kisképen inkább az 569-es látható 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Én elgondolkodtam, hogy csak nem jól olvastuk és elkezdtem kombinációkra keresni. AGSS 589, AGSS 569, AGSS 588, AGSS 598, AGSS 596. Se semmi, viszont AGSS 586-ra találtam valamit. De õ sem lesz túl mozgóképes, max ha a nyugdíjáért kell kimenni a postáshoz.
Szabi
akkor, hogy a kérdésedre is válaszoljak

"Mit gondoltok mit lehet majd kezdeni a tengeralattjáróval?"

- semmit, mert kiállított muzeális darab a világ másik oldalán 😄D

Running
Majd átírják a számot, és megnyugodhat mindenki. A funkciója nem érdekesebb?

Szabi
tehát a pálya Portsmouth-ban az Egyesült Államok-ban van ? 😄

Running
Spawn pont pl...

Megint elõjött, amin csodálkozni szoktam. Ez hogy nem tûnt fel a kedves szakértõknek, akiket alkalmaz a fejlesztõcég, mikor egy egyszerû földi halandó fórumozó egy db Google keresés segítségével rájön, hogy hoppá!
Szuper,megint egy tál alakú pálya.Nehogy már ne lehessen belõnni egy helyrõl az összes zászlót.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szabi
USS Albacore (AGSS-569)
Commissioned: 6 December 1953
Decommissioned: 9 December 1972
Struck: 1 May 1980

nemigazán tudom elképzelni, hogy egy kb. valós idõben zajló játékban mit lehet kezdeni egy 1972-ben kivont tengeralattjáróval 😄

innen szerintem nem fog elhajózni egyhamar.. 😊

nice!

Fpocok
PEW PEW

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hogy lehetett volna 30+k rákölteni? Vagy ha valahogy sikerült összehozni, akkor ahhoz nagy tehetség kellett.
Minek vetted meg a premiumot, ha az alapjáték egy "szarkupac"? Miért dobtál ki még több pénzt?
Szerintem az nem teljesen normális, hogy valaki pl. 10e ft buktát megduplázzon és még megfejelje 500+ óra szenvedéssel.
Ha pl. romlott húst veszel a boltban, akkor is megeszed, nehogy kárba mennyen a pénz, még akkor is ha egy hétig szenvedsz tõle?

kemotox
De amúgy ez eddig a legkorrektebb (meg talán az egyedüli? Ebben nem vagyok biztos) válasz a kérdésre, thanks.

kemotox
1. 30 ezer forint na persze, ekkora kamuszöveg azért nem kell
2. Figyelj nekem is van jópár eredeti játékom ami végülis nem jött be. Ha nem tetszik nem játszom vele ennyi. Pénz már úgy se fog visszajönni. Fölösleges önidegelés meg annyira jó.

"ha ennyire utálja akkor minek játszik vele"
Lehet hogy sokan már csak azért nyomják vele, mert ráköltöttek a szarkupacra 30+k HUF-ot és plusz még van aki új VGA-t vagy full konfigot is vett, legalább kihasználja még ha szar is és átbaszás volt a BF3. Meg más játék nincs is ami konkurencia lenne sajna.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Az maga nem volt rossz poén. Az viszont röhej, hogy egy halom jól fizetett embernek ennyit sikerült kiizzadnia összesen.

BoneDragon
Tipikus, valaki fikázik valamit, rögtön jönnie kell valakinek, hogy folytassa.

batmenes jó volt sztem, a többi szar.
Megnéztem ezeket. Konkrétan hányhatnékom támadt a megszerkeztetségétõl, nem vásárlási kedvem.

TDC Geronimo
Nagyon gázok ezek. Nem tudom melyik PR-os találta ki, de egybõl kirúgnám. BC2nél voltak azok a BF moments videók. Na az odabaszott. Olyan kellene most is nem ilyen baromság.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rossz szóhasználat, általánosítás. My bad. Csupán csalódott vagyok bizonyos dolgok miatt.
kemotox
Akkor meg minek ez a fanboy szöveg?

kemotox
"szándékosan hergeltelek titeket tovább" Ezért szánom azokat a barmokat, akik bedõlnek ennek a fogyatékosnak, és megsajnálják, hogy mind a 10 álrege bannolva lett, ja és persze itt mindenkit bannolnak aki rosszat mer mondani a játékról 😞(

Mindenesetre örülök hogy ennyi idõd van starfarer, jó munkád/családod lehet, ha ez a legjobb szórakozásod. Jaj bocsának személyeskedtem 😄

Nem írtam, hogy ki mondja, de akkor pontosítom. Õk maguk (értsd. EA/DICE). pcgamer most is linkelt négy reklámot, ami nálam kivágta a WTF?! biztosítékot. Ez mind nagyon szép és jó, látványos, fantasztikus, de én nem vágyom arra, hogy a játékosok azzal legyenek lekötve, hogy minél lélekzetelállítóbb mutatványokat produkáljanak, mert akkor valszeg annak a tartott/elfoglalt zászlók száma látja a kárát. Mint ahogy az sem normális, hogy egy tank egy szál embert kerget, mint egy idióta. Ezt láttatják az emberkekkel, hogy ilyen a játék, pedig te is tudod, hogy messze-messze nem ilyen.
Olvass vissza, az elején, míg nem voltatok szemellenzõs bunkók, mert nyaljátok a dice seggét item-el az élen, addig teljesen normális hangnemben folyt a vita mind2 oldalról. Aztán elõjött az igazi énetek, én meg szándékosan hergeltelek titeket tovább.

kemotox
Építõ jellegû kritika? Az hogy hülye aki megveszi vagy mi? Amúgy meg.. Ha építõ jellegû kritikát akarsz megfogalmazni, akkor ne ide írd te agyoniskolázott...

kemotox
De te ilyen hol láttál, hogy szerintünk megváltják a világot?

Starfarer neked meg csak annyit, hogy akármikor álreggel "vádultunk", mindig kiderült, hogy álregrõl van szó 😊 Érdekes, hogy ez bezzeg nem mutat semmilyen szellemi szintet.

Én ugyanígy vélekedem. Csak mivel bizonyos házigazdák itt messiásnak látták õket, és nem fogatták el az építõ jellegû kritikát se, és ennek következményeként itt elmérgesedett a helyzet.

Én ezt nem veszem sértésnek, nem tartom õket fogyatékosnak, csak próbálom megvilágítani, hogy nem váltották meg a világot azzal, hogy kiadják a BF4-et vagy UI-t terveztek hozzá, mégis ez az érzés kerít a hatalmába akárhányszor megnézek egy interjút. Én is megveszem a játékot, én is játszani fogok vele, csak én nem tekintem õket messiásnak emiatt.
Az hagyján. Mindjárt megvádolnak még ezen felül téged is, hogy alreg vagy. Mert ennyi szellemi szintjük.

Nem álszent szöveg, tapasztalat. Nem csak itt, itthon, hanem bárhol. Idegbõl pedig nem érdemes kommentelni.
kemotox
Amúgy a nagy "támadás" annyi szokott lenni, hogy például én meg szoktam kérdezni, hogy ha ennyire utálja akkor minek játszik vele, persze értelmes válasz helyett az jön, hogy itt mindenki náci meg gerinctelen meg fogyatékos hülye aki megveszi meg megy a pityergés hogy jaj miért lettek törölve... Nem kell ez az álszent szöveg, hogy jaj aki rosszat mer mondani az bla bla bla...

kemotox
Igen ez van. Megszokod vagy megszöksz.
BTW komolyra a fordítva a szót: És akkor mi van? Ha meg én írok szépeket, akkor meg engem ugatnak le. Fordítva is igaz ez, tudod-e?.. Nem kell neked is kezdenek a hülye szövegeket, hogy jaj itt aki nem imádó azt megbüntetik/bannolják meg mittomén..

Értem. De akkor miért nem lehet róla beszélni? Mert nekem úgy tûnik, hogy aki felvet valami hibát, hiányosságot azt a kedves fanboyok klubbja igencsak betámadja, hogy hogyan merészeli ezt az isteni alkotást becsmérelni az gyaur nyelvével...
milyen C4 bug van a játékban? eddig nem vettem észre hogy bugos 😄

dr Kotász
Valamint az autógyártók, építõipar és sok már terület is alkalmazhatná <#hehe>
kemotox
Egyáltalán nem kell kiemelni, mivel ez nyilvánvaló dolog. Aki szerint nem, az eddig barlangban élt, és mérhetetlenül naiv.

"A pozitív elemei vannak kihangsúlyozva a játéknak, a sötét oldal rosszabb esetben vásárlás után, 10+ óra után fedezhetõ fel."

Ezt a mondatot, nagyobb betûmérettel, és vastagítva kellett volna, szvsz.

Running
Fpocok
Remélem továbbra is lesz a C4 bug. Csalódott lennék, ha kijavítanák.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az hát. Csak a noobok nem látják ezt be.

Attól még n00b dolog.