15720
  • Krisztiam #4909
    attól még nem tudsz majd játszani vele :D
  • empie
    BF4 + China Rising 9.500 forintért már van ITT

Premium meg 8.500 Forint

Elég sokan vásároltunk már itt.
  • Vadnokedli
    Remélem nem hiszed hogy valóban ennyibe fog kerülni. Majd a futár oda állít a rendes összeggel amennyibe valóban kerülne.
  • Szabi #4906
  • Borg
    És a szállítás mennyi? 19 ezer? :D
  • SzinesGeza
    Én az Überkonzolnál rendeltem ennyiért.. :)
  • Renjike
    Remelem! Nekem 720p is megteszi:)
  • Borg
    Abban a felbontásban biztosan elfut valamilyen szinten... de az akadozás lehet hogy meglesz 64 fővel.
  • Renjike
    1440x900 a monitorom es a low is eleg ha nem akadozik a grafika nem számít szamomra :) csak 64 fos szerveren kétségeim tamadtak.
  • Borg
    Attól függ milyen felbontásban tervezel játszani... FullHD-ben aligha lesz 30nál több FPS-ed, de ami méginkább gond lesz, az az akadozás.
  • Renjike
    -c2d e8400 3.0ghz
    -4gb ram
    -hd 5850 1gb

ezzel meg sem próbáljam megvenni és multizni ugye? :D
  • Vadnokedli
    Deluxe edition is annyiba kerül.
  • Szabi #4896
    jelenleg 11ezerért van a legolcsóbb bf4 kód :-/

remélem megjelenés napján lesz olcsóbb is..
  • Borg
    Akkor most még mindig a pöcegurus a legjobb ajánlat premiummal?
  • szomferi
    azért megpróbálta :D
  • kemotox
    Hogy beégett a szakállas viccével, még én is ismertem :D
  • SergioAmigo
    már látom magam előtt az első fényképet a szép kis zöld házam mellett a gyönyörű fémdobozt
  • Vadnokedli
    Én is, majd nézhetjük a fémdobozost. :D
  • szomferi
    zh1nto livestream Jackkel
  • SergioAmigo
    én 28adikán megyek érte :D
  • Krisztiam #4888
    legyen már 31-e :D
  • Beers
  • SergioAmigo
    Pc gurus előfizetés mellé melyik verzió jár? csak a sima vagy a deluxe?
  • SigS
    Ne basztasd a KK-t mert rábaszol (ahogy már többen is)
  • ferdzs0
    kupák meg versenyek? :D:D:D:D ezt valahol már ott feladták, amikor kitalálták, hogy valakit azért fognak büntetni, mert aki lő rá, nem tudja eltalálni ^^
  • nortsen
    Egy közös imát eldobunk értük?
    Én kezdem a miatyánkot, te az üdvözlégyet ok?
  • Prince23
    BF2 mi? :D
  • kemotox
    Kettőt tippelhetsz... :D
  • Prince23
    Egyébként jelenleg melyiket játsszák sokan: a BF 2-őt vagy a BF 3-at?
  • Gyuszopapa
    Hát az én meglátásom szerint nem ugyanaz a játék.
    Meg a másik meglátásom az hogy sajnos a célzott játékosréteg a BF2-őt is szarrá tenné 1-2 hét alatt.
  • adam46
    Nem bírjátok megérteni, hogy ez nem a kettő, ugyan az a játék de egy tovább gondolt változata, valamit kivesznek, valamit beletesznek, így tudják fent tartani az érdeklődést. Nekem is ki lenne már a faszom a DICE helyében, ha az állandó rinyálást kellene hallgatni. Pályaszerkesztőt pedig hadd ne magyarázzam miért nincs benne.
  • HTS s3rg1nh00
    te sok dolgot nem értesz,és jobb lenne az ilyenekhez hozzá sem szólni.
    a szavaimat meg ne forgasd ki legyél olyan kedves,mert nem azt gépeltem be amit te visszabüfögtél.
  • nortsen
    Kicsit gondolkozz, és menni fog az a válasz.
  • adam46
    Egy dolgot nem értek, bf2 az király játék, amiben minden megvan. Kérdés: Miért vagytok itt, miért nem nyomultok vele?
  • nortsen
    Mondjuk mielőtt kifakadsz, legalább megnézhetted volna a linket, mi is az a battlerecorder, mert ahogy olvasom lövésed nincs.

Abban igazad van, hogy nem csak a hibákat kell keresni, és örüljünk az újdonságoknak. Én örülök is.
    Azt azonban el kell ismerni, hogy ha valamit odadobsz a népnek, majd elveszed, az nem sok jót szül.
    Így van ez a pálya szerkesztéssel is...

• kemotox
    Ja hogy TE nem látod értelmét!!! Sok millió másik ember igen, de az tök mindegy. Írd meg a dicenak, hogy TE nem akarsz battlerecordet, és majd megnyugodnak, hogy tényleg nem kell, mert TE nem akarod.

• HTS s3rg1nh00
    pedig a battlerecorder egy teljesen alap dolog,ha tényleg komolyan gondolnák hogy ebből a játékból versenyek és kupák legyenek,viszont így továbbra sem érjük el a bf2 potenciálját,ami így lassan 10 évvel a megjelenése után meglehetősen vicces.
  • adam46
    Még sose láttam értelmét, hogy vissza nézzek valaki sajnos.
  • Hecker007
    Persze meg vegyél egy 12TB-os HDD-t a frapsnak meg SLI/CF+I7 ha játék közben egy full meccset rögzíteni is akarsz, ráadásul vagy csak magadat veszed vagy 1 embert spec.-ből. A battlerecorder meg felvesz mindent, kevés erőforrást is zabál mert nem videóként rögzítene, hanem csak adatokat amit utána a játék motorjával alakítana vissza 3D-s képpé és hanggá.
    Ha mindenáron kötekedni akarsz előbb gondold végig a dolgokat és láss bele a technikai háttérbe is!
  • szomferi
    Mirillis Action, vagy az új nVidia sw, valami Shadow akármi, pont erre lett kitalálva