Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Amúgy ha már szegény tengeralattjáró a partra számüzetett, akkor itt a búvárquad. Nagyon hasít! Meg még egy apróság, hogy az emberi testnek és a fizikai objektumoknak nincs egymásra kihatásuk ismét, így nyugodtan lehet a fal túloldaláról felbukkanó lábakat lõni. Istenem de szép lesz megint, ha egy 90%-ig falban lévõ ember lõ le egy kartondoboz mogül 😊
"Mit gondoltok mit lehet majd kezdeni a tengeralattjáróval?"
- semmit, mert kiállított muzeális darab a világ másik oldalán 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Commissioned: 6 December 1953
Decommissioned: 9 December 1972
Struck: 1 May 1980
nemigazán tudom elképzelni, hogy egy kb. valós idõben zajló játékban mit lehet kezdeni egy 1972-ben kivont tengeralattjáróval 😄
innen szerintem nem fog elhajózni egyhamar.. 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Minek vetted meg a premiumot, ha az alapjáték egy "szarkupac"? Miért dobtál ki még több pénzt?
Szerintem az nem teljesen normális, hogy valaki pl. 10e ft buktát megduplázzon és még megfejelje 500+ óra szenvedéssel.
Ha pl. romlott húst veszel a boltban, akkor is megeszed, nehogy kárba mennyen a pénz, még akkor is ha egy hétig szenvedsz tõle?
2. Figyelj nekem is van jópár eredeti játékom ami végülis nem jött be. Ha nem tetszik nem játszom vele ennyi. Pénz már úgy se fog visszajönni. Fölösleges önidegelés meg annyira jó.
Lehet hogy sokan már csak azért nyomják vele, mert ráköltöttek a szarkupacra 30+k HUF-ot és plusz még van aki új VGA-t vagy full konfigot is vett, legalább kihasználja még ha szar is és átbaszás volt a BF3. Meg más játék nincs is ami konkurencia lenne sajna.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mindenesetre örülök hogy ennyi idõd van starfarer, jó munkád/családod lehet, ha ez a legjobb szórakozásod. Jaj bocsának személyeskedtem 😄
Starfarer neked meg csak annyit, hogy akármikor álreggel "vádultunk", mindig kiderült, hogy álregrõl van szó 😊 Érdekes, hogy ez bezzeg nem mutat semmilyen szellemi szintet.
BTW komolyra a fordítva a szót: És akkor mi van? Ha meg én írok szépeket, akkor meg engem ugatnak le. Fordítva is igaz ez, tudod-e?.. Nem kell neked is kezdenek a hülye szövegeket, hogy jaj itt aki nem imádó azt megbüntetik/bannolják meg mittomén..
Ezt a mondatot, nagyobb betûmérettel, és vastagítva kellett volna, szvsz.
Parasite Eve 2, best game EVER!