15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
toza #14740 tegnapig olcsobb volt... hardline ozzatok inkabb.csodajo moka... -
Pius #14739 Spenót? -
toza #14738 olcsobb.. dejo.. -
Pius #14737 Én is láttam. -
#14736 biztos? -
toza #14735 levan ertekelve premium 10 ert? -
SzinesGeza #14734 Végre ki tudtam próbálni Dragon Valley-t CTE-n. Óriási lett, az egyik legjobb map (már csak a nosztalgia miatt is). ;) -
#14733 google chrom ot hasznalok, de nem javul sehogy sem ez a problema... -
#14732 Milyen böngészőt használsz?
Info....
Ez valószínű browser plugin hiba lesz!
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.11.01. 15:13:41 -
#14731 mikor elinditom az origint. bejelentkezek. ramegyek hogy bf4 jatek inditasa. bejon a battlelog felulet es felul hibanak irja hogy "nem vagy bejelentkezve az originbe" ... pedig bevagyok jelentkezve , mi lehet a baj ? probalkoztam mar mindenhogyan mar firewallt is kikapcsoltam nem volt megoldas. gep ujrainditas se volt megoldas. valaki ? :) -
#14730 Értem, nekem is volt hasonló, és én újra telepítettem a adobe flash player-t.....
Vagy itt ,még írnak egy-két dolgot....
A játék is origin frissítés az gondolom meg volt?
-
SzinesGeza #14729 Az összes BF-el játszottam eddig, kivéve a 2142-t. Nem jön be a Sci-fi style.
Inkább ne az legyen. ;) -
Tyuki80 #14728 Szia!
Igen csináltam,sőt már pár óra alatt újra is telepítettem az egészet.Amit mondtál azt is megnéztem,de fent van minden.
Egyszerűen joinolok és a böngésző új ablakban megnyitja a battlelogot,az eredeti lapon meg csak joinol,joinol,joinol és semmi.Semmi hibaüzi csak a szokásos,indítsd újra az origint stb.De ezek egyik sem segít.Amúgy is tök általános megoldások,amit az ember magától megcsinál.
Nem értem mi a szar van. -
#14727 Játék javítást csináltál már?
Ezt is telepítsd fel itt van az útvonal,de neked is így van:
"*\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\__Installer\vc\vc2012Update3\redist\
vcredist_x64
vcredist_x86
-
Tyuki80 #14726 Sziasztok!
A problémám még mindig a következő:
Az ingyenes dlc+frissítés (talán éjszakai pályák) óta nem indul a játék.Semmi extra hibaüzi.Indítsd újra az origint,bla-bla bla.Semmi nem segít.Driverek frissek,játék természetesen eredeti.Most feldobtam egy firefoxot az ezt dobja ki:
Error
Could not start, please verify that you have the latest version and can start the game from Origin.
Nem értem mi a probléma.A chrome alatt indítva a battlelognál a szerverkeresés és joinolás után jó 5 percig joinol,majd ön a fekete keretes bla bla általános hibaüzi.Viszont mikor joinolok rögtön megnyitja a battlelogot egy+ új ablakban a böngészőben.
Azért viccesnek találom,hogy fél évente egyszer szeretnék játszani,akkor sem megy...Még jó hogy anno megvettem...Kár volt.
Remélem valaki tud valamit mondani,segíteni.
-
#14725 Azért egy 2142-őt nehezen lehet összehasonlítani egy mai Modern Warfare-el mondjuk. Főleg a Titan-módot.
2142-2 legyen az új BF én azt mondom. -
SzinesGeza #14724 Csináljanak egy amerikai polgárháborús játékot. USA-ban nagy keletje lenne. :) -
#14723 én nem lepődnék meg, ha csinálnának egy jó második világháborús játékot. a Battlefront miatt nem lenne érdemes nagyon a jövőbe helyezni a következő BF-et, a modern hadviselésből pedig egy időre már mindent kihoztak, azt hiszem. egy MVH játék arra is jó lenne, hogy végre csökkentsék a "zajt" a játékban, a rengeteg felesleges gadgettel. egyedül a kevés fegyver lehetne probléma (már akinek, persze). -
#14722 új játék biztos lesz, de csak annyit hallani róla, hogy ugyanolyan témájú lesz, mint a BF (szóval jelen, esetleg közeljövő, katonai stílus) -
SzinesGeza #14721 Á, értem. Viszont arra még nem jöttem rá, hogyan lehet CTE-n játszani. Az ikonja kinn van az asztalon de ennyi. -
#14720 Még nem 100% a BF5, de bizonyos fél-hírek és pletykák szerint jövőre év végén valószínű jön.
Amíg a Star Wars Battlefront nem startol (nov 17-19), addig biztosan nem kezdik el "reklámozni".
-
dregnarr1 #14719 Valaki le tudná írni nekem, hogy mi ez a 30Hz, 60Hz, ami megjelent mostanában a szervereknél?
Laikus vagyok, nem értek hozzá.
Annyit vettem észre (a narancs-piros figyelmeztetésekre felhívó popupon kívül), hogy sokkal folyékonyabbak az animációk, élethűbb a hangulat 60-on.
Köszönöm!
-
Igazember #14718 BF5 az biztosan lesz majd? -
#14717 az még csak a CTE-n van. -
SzinesGeza #14716 Az Outbreak benne van a listában de Dragon Valley nincs. -
#14715 https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-community-operations -
SzinesGeza #14714 És hol találhatóak az új pályák? Az origin frissített de sehol új map. -
simonl #14713 Még reggel játszottam, nagyon klassz pálya, viszont a tank nehéz ellenfél - csak a bozót és a fák dőléséből látod, hogy közelít - jó sikerült. -
#14712 mert már 48 playerrel is rendkívül zsúfolt. 32-vel viszont tökéletes dzsungelharc-feeling! lopakodás, megfontolt mozgások, ellenfelek.
és nincs a folyamatos bumm-bumm sem, hallod, "érzed" a mapot. érdemes kipróbálni. -
Igazember #14711 Miért? -
Igazember #14710 uhh, köszi, de jó, hogy megkérdeztem!
-
#14709 origin, jobb klikk bf4-re, játék adatok megtekintése, kiválasztod alul az operation outbreaket, megvesz (0ft), letölt, játszol. -
Igazember #14708 Az új térképet nem tudom letölteni. Mivel a BF3-hoz és BF4hez van reggem ugyanazzal az emailcímmel, de két különböző felhasz névvel. Az EA gamsbe ugye be kell lépni, hogy le tudjam tölteni, csakhogy ott nem fogadja el a BF4-es felh. nevemet csak az emailcímemet, és így automatikusan a BF3-as reggemhez léptet be ami ugye nem jó. Mit lehet tenni? Miért nem maga a játék frissül az új térképpel?
-
Igazember #14707 A további új mappok mikor lesznek elérhetőek?
-
#14706 Jah. -
#14705 egy jótanács: az új mapot mindenképp 32 playerrel játsszátok! -
#14704 jah, és ez a community map. a Dragon Valley meg a remake egy korábbiból, ugye? -
#14703 A blast radius és egyéb stat nem lett nerfelve 5000ről 1500re? Lehet tényleg elolvastam de úgy rémlik hogy kevesebb lett -
#14702 Operation Outbreak -
#14701 egy picit elvesztem most, a Community Mapet kapjuk most? Dragon Valleyt? Nosharral? vagy mi ez most?