Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondom testre! nem test mellé:)
Betalál hidd el, testre jó sok kell,pedig ha megnézzük a fegyverek sebzését ahogy te is írtad nem kellene hogy így legyen viszont sokat játszom és látom amit látok:)
Szerintem szerver meg net függő
sokszor van hogy fröcsög a vére aztán semmi miután meghaltam látom hogy full-on van a csávo akkor viszont meg mi az amit láttam ketchup?:)
Mindig 100%-os emberről beszélünk ugye mert pont tegnap öltem meg egy játékost egyetlen egy golyóval core-ban miután a társam szanaszét lőtte és maradt kb 10% az életèből.
Így lehet!
De a legegyszerübb ha mindenkit fejbe lövünk:)
bár Core-ban az se mindig igaz!!
Assault kedvenc fegyevereim: SCAR-H, Bulldog, AEK, SAR-21 (az első kettő extra sebzésű és lassan lő, bikák, az AEK a legjobb fegyver a játékban, a SAR-21 pedig lassan lő, normál damage, viszont elképesztően kicsi a szórása, nagyon pontos hosszú távra is)
Engineer: ACW-R a maximális kedvenc (ez minden kittel játszható), PDW-k közül a CZ-31 A (vagy mi az isten), az MPX, ami nagyon jó még.
Support: M249 (ehhez elég a néger srácot leküldened a kampány végén, és megvan), MG4 (ez a legjobb szerintem).
Recon: SRR-61, GOL Magnum
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Az nem az én bajom, hogy ki kell lőnöd egy tárat ahhoz, hogy betaláljon 3 golyó.. <#miaz>#miaz>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Az én stilusomnsk pl. Assault-al a Famas vált be mert sokat rohangászom pontokra behúzni és gyakran keveredek kőzel harcba az meg nagyon darál:) de sokan nem szeretik...a dmr-ek is jók főleg a scarh vagy mi:) de DMR core módbannem túl hatásos még fejbe is sokszor 2 lövés kell...
Én sem szeretem a normál módot mert az az árkádok árkádja nagyon mese de ha nem megy a célzás jobb azt erőltetni mert ha mellé húzod hardcore-ban már nem sok időd van korrigálni kivéve ha béna az ellenfél..
3 golyó..... :D Famas-al egy tár testre vagy 2 rövid sorozat egy mellbe egy fejbe ha az ellen 100%-os!
+ még szerintetek a legjobb fegyverek érdekelnek !
Pl: Engineer Assault és Support érdekel mivel csak ezzekel játszom Recont is irhatok hátha valakit érdekel az is!!
Köszönöm szépen
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.09.14. 20:17:04
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ez normálon nálam sosem jött még be. Maximum, ahogyan a régi lövészoktatóm tanította: egy duplát mellbe, aztán egyet a fejbe. :)
Jó kis játék ez, hétköznap ezzel fogok játszani esténként egy jódarabig.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Ezt kifejthetnéd.
Ha normálon x találat kell a fegyverekből, a hc-n ettől kevesebb de ugyanúgy MINDEGYIK fegyverből. Akkor mi a baj a balance-szal?
Amúgy, kár lenne belefolyni, de nagyon komoly matekozás van a mögött, hogy melyik fegyver milyen messziről mekkorát "üt", és a HC úgy ahogy van összebassza az egészet. Egyetlen egy értelme van, mégpedig az, hogy aki full balfasz a játékhoz, az is be tud húzni egy-két killt. Minden értelmes embernek ott a classic mód.
Ezt én sem értem, azt hittem csak velem van hogy sokszor mikor reconal vagyok látom hogy jó helyre lövök mégsem számolja be a találatot, olyan mintha eltűnne a golyó a levegőben...
Support gépágyúval meg mostanában 1000 méterről is egyből eltalálnak, emlékeim szerint sosem volt az ennyire pontos :/
Ti ha szembekerültök egy ellenséggel mennyi idő alatt szeditek le? :)
Csak mert én három hónapja játszom elég sokat ezzel a játékkal konzolon,pedig lövöldözőssel nem nagyon szoktam, és ha nagyon összeszedem magam 2 másodperc míg célzok és lövök, de hát ez rengeteg mások ezt 1 másodperc alatt megteszik, rám néz és abban a pillanatban borulok:)
Hogy csinálják?
Amúgy a patch óta nektek nem szarakodik néha a játék?
Nem működik a szerver kereső, néha kifagy a játék stb stb. (xbox one)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.09.10. 09:50:04
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha megnézitek a Bf-ben is a normál módot többen játsszák mint a hardcore-t pedig hát a hardcore-on is jókat lehet nevetni :D
Engem csak az zavar, hogy rendben van hogy érthető okok miatt lebutították a tankokat és és 2 másodperc alatt meglehet ölni pár kiló C4-el, meg hát azzal a 125 mm-es ágyúval a valóságban nem kell ennyire pontosan az emberre célozni :D .
Csak érdekességkép mondom hátha valakit érdekel hogy egyébkén a játékban szereplő T-90-es tank ágyúja számítógép vezérlésű, és a harckocsi integrált 1A45T Irtysh típusú tűzvezetőrendszere automatikus működésű, ezért elég a célt kijelölni a további tevékenység automatikus :)
DEEE persze a valóság játszhatatlanná tenné a játékot :)
Szóval mind ezek rendben vannak, de egyetlen fegyvernek azaz a sniper fegyvereknek mégis megadták azt az erőt amit valójában képvisel, mert amennyire én tudom nem nagyon van olyan katonák közt rendszeresített golyóálló mellény ami egy sniper fegyvertől megvéd, javítsatok ki ha tévedek..
Ezért rengetegen válasszák a recon-t, az emberek nem hülyék ,többek közt már én is azzal nyomom hisz mi a francnak szenvedjek mikor megvan egy lövésből:)
Ez szerintem kicsit elrontja és egyoldalúvá teszi a játékot. Néha szoktam számolni és sokszor van hogy 10ből 8szor recon szed ki.
Kicsit uncsi :P
bocs a béna kérdésért, a BF4 standard verzió mit tartalmaz?
nézegetem a neten, de nem nagyon találom.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Mindenkinek más játék adja meg a szórakozás élményét.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.09.07. 08:08:23
Ja és az Arcade nem egyenlő a szarral sőt...Ha az embernek nincs sok ideje az Arcade játékok a legjobbak én állítom.
Én például melózom és nem lenne türelmem sem időm(ezt persze lehet támadni ki mire szán szabadidőt) az Arma hoz, viszont a BF bőven jó arra, hogy 1-2 órát lövöldözzek heti szinten, arra perpill jelenleg nem tudok jobbat(cs:go több idegességet okoz az embernek mint élvezetet legalábbis nekem, codok meg számomra befejeződtek a 2. résznél).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.09.07. 08:04:20
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A járművek, a járművek taktikája a különböző pályákon, nem is találok szavakat:)
Igazából az MW3 után döntöttem el, hogy nem vásárolok több COD játékot. Jártamban keltemben megvettem a BF4 -et.
Azt sem tudtam hogyan kell belépni egy szerverre, nem tudtam még fegyvert sem választani, azt sem tudtam merre szaladjak.
Sok gyakorlás kell hozzá de örülök, neki mint egy gyerek.
Ja, megveszem a fiamnak is mert Ő is teljesen rágerjedt és ellenem akar játszani.
Na nem fecsérlem a szót, a játék óriási élmény....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
kár, mert egyébként is mérföldekkel jobb a Classic, mint a Normal, ahol minden burst után reload, világít az ellenfél a pályán és ott a wallhack a kill cammel.
persze sajnos a szerver adminoknak nem célja, hogy a lehető legnagyobb legyen a skill gap a szerverükön, mert akkor mi lenne a bénákkal.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/76889/pc-download/addon/battlefield-4-night-operations
ezt megveszed (ingyen), mint bármi mást az originen, gyorsan telepedik, és ennyi.
sokkal nagyobb baj, hogy van spot egy night mapen, így nem sok értelme van lekapcsolni a világítást...
a plugin dologra a megoldás:
https://www.reddit.com/r/Battlefield_4_CTE/comments/3j9kao/chrome_no_longer_supports_npapi/cunz6hz
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Passzolok
Origin -en belül javítottam a játékot majd frissítettem a játékot és mégsem.
Nem indul egy szerver sem.
Nem gondolom hogy a Chrom lenne a hibás....de ha valaki többet tud kérem ossza meg a squad -al:)