15720
  • toza #14740
    tegnapig olcsobb volt... hardline ozzatok inkabb.csodajo moka...
  • Pius
    Spenót?
  • toza #14738
    olcsobb.. dejo..
  • Pius
    Én is láttam.
  • Vadnokedli
    biztos?
  • toza #14735
    levan ertekelve premium 10 ert?
  • SzinesGeza
    Végre ki tudtam próbálni Dragon Valley-t CTE-n. Óriási lett, az egyik legjobb map (már csak a nosztalgia miatt is). ;)
  • datango
    google chrom ot hasznalok, de nem javul sehogy sem ez a problema...
  • scomcomputers
    Milyen böngészőt használsz?
    Info....
    Ez valószínű browser plugin hiba lesz!

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.11.01. 15:13:41
  • datango
    mikor elinditom az origint. bejelentkezek. ramegyek hogy bf4 jatek inditasa. bejon a battlelog felulet es felul hibanak irja hogy "nem vagy bejelentkezve az originbe" ... pedig bevagyok jelentkezve , mi lehet a baj ? probalkoztam mar mindenhogyan mar firewallt is kikapcsoltam nem volt megoldas. gep ujrainditas se volt megoldas. valaki ? :)
  • scomcomputers
    Értem, nekem is volt hasonló, és én újra telepítettem a adobe flash player-t.....
    Vagy itt ,még írnak egy-két dolgot....
    A játék is origin frissítés az gondolom meg volt?

• SzinesGeza
    Az összes BF-el játszottam eddig, kivéve a 2142-t. Nem jön be a Sci-fi style.
    Inkább ne az legyen. ;)
  • Tyuki80
    Szia!
    Igen csináltam,sőt már pár óra alatt újra is telepítettem az egészet.Amit mondtál azt is megnéztem,de fent van minden.
    Egyszerűen joinolok és a böngésző új ablakban megnyitja a battlelogot,az eredeti lapon meg csak joinol,joinol,joinol és semmi.Semmi hibaüzi csak a szokásos,indítsd újra az origint stb.De ezek egyik sem segít.Amúgy is tök általános megoldások,amit az ember magától megcsinál.
    Nem értem mi a szar van.
  • scomcomputers
    Játék javítást csináltál már?
    Ezt is telepítsd fel itt van az útvonal,de neked is így van:
    "*\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\__Installer\vc\vc2012Update3\redist\
    vcredist_x64
    vcredist_x86
  • Tyuki80
    Sziasztok!
    A problémám még mindig a következő:
    Az ingyenes dlc+frissítés (talán éjszakai pályák) óta nem indul a játék.Semmi extra hibaüzi.Indítsd újra az origint,bla-bla bla.Semmi nem segít.Driverek frissek,játék természetesen eredeti.Most feldobtam egy firefoxot az ezt dobja ki:

Error
    Could not start, please verify that you have the latest version and can start the game from Origin.

Nem értem mi a probléma.A chrome alatt indítva a battlelognál a szerverkeresés és joinolás után jó 5 percig joinol,majd ön a fekete keretes bla bla általános hibaüzi.Viszont mikor joinolok rögtön megnyitja a battlelogot egy+ új ablakban a böngészőben.
    Azért viccesnek találom,hogy fél évente egyszer szeretnék játszani,akkor sem megy...Még jó hogy anno megvettem...Kár volt.
    Remélem valaki tud valamit mondani,segíteni.
  • Vadnokedli
    Azért egy 2142-őt nehezen lehet összehasonlítani egy mai Modern Warfare-el mondjuk. Főleg a Titan-módot.
    2142-2 legyen az új BF én azt mondom.
  • SzinesGeza
    Csináljanak egy amerikai polgárháborús játékot. USA-ban nagy keletje lenne. :)
  • giornalista
    én nem lepődnék meg, ha csinálnának egy jó második világháborús játékot. a Battlefront miatt nem lenne érdemes nagyon a jövőbe helyezni a következő BF-et, a modern hadviselésből pedig egy időre már mindent kihoztak, azt hiszem. egy MVH játék arra is jó lenne, hogy végre csökkentsék a "zajt" a játékban, a rengeteg felesleges gadgettel. egyedül a kevés fegyver lehetne probléma (már akinek, persze).
  • szomferi
    új játék biztos lesz, de csak annyit hallani róla, hogy ugyanolyan témájú lesz, mint a BF (szóval jelen, esetleg közeljövő, katonai stílus)
  • SzinesGeza
    Á, értem. Viszont arra még nem jöttem rá, hogyan lehet CTE-n játszani. Az ikonja kinn van az asztalon de ennyi.
  • Smithwarden
    Még nem 100% a BF5, de bizonyos fél-hírek és pletykák szerint jövőre év végén valószínű jön.
    Amíg a Star Wars Battlefront nem startol (nov 17-19), addig biztosan nem kezdik el "reklámozni".
  • dregnarr1 #14719
    Valaki le tudná írni nekem, hogy mi ez a 30Hz, 60Hz, ami megjelent mostanában a szervereknél?

Laikus vagyok, nem értek hozzá.

Annyit vettem észre (a narancs-piros figyelmeztetésekre felhívó popupon kívül), hogy sokkal folyékonyabbak az animációk, élethűbb a hangulat 60-on.

Köszönöm!

• Igazember
    BF5 az biztosan lesz majd?
  • giornalista
    az még csak a CTE-n van.
  • SzinesGeza
    Az Outbreak benne van a listában de Dragon Valley nincs.
  • zooleeh
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-community-operations
  • SzinesGeza
    És hol találhatóak az új pályák? Az origin frissített de sehol új map.
  • simonl #14713
    Még reggel játszottam, nagyon klassz pálya, viszont a tank nehéz ellenfél - csak a bozót és a fák dőléséből látod, hogy közelít - jó sikerült.
  • giornalista
    mert már 48 playerrel is rendkívül zsúfolt. 32-vel viszont tökéletes dzsungelharc-feeling! lopakodás, megfontolt mozgások, ellenfelek.

és nincs a folyamatos bumm-bumm sem, hallod, "érzed" a mapot. érdemes kipróbálni.
  • Igazember
    Miért?
  • Igazember
    uhh, köszi, de jó, hogy megkérdeztem!
  • Panzeradler #14709
    origin, jobb klikk bf4-re, játék adatok megtekintése, kiválasztod alul az operation outbreaket, megvesz (0ft), letölt, játszol.
  • Igazember
    Az új térképet nem tudom letölteni. Mivel a BF3-hoz és BF4hez van reggem ugyanazzal az emailcímmel, de két különböző felhasz névvel. Az EA gamsbe ugye be kell lépni, hogy le tudjam tölteni, csakhogy ott nem fogadja el a BF4-es felh. nevemet csak az emailcímemet, és így automatikusan a BF3-as reggemhez léptet be ami ugye nem jó. Mit lehet tenni? Miért nem maga a játék frissül az új térképpel?
  • Igazember
    A további új mappok mikor lesznek elérhetőek?
  • SötétBarom
    Jah.
  • giornalista
    egy jótanács: az új mapot mindenképp 32 playerrel játsszátok!
  • giornalista
    jah, és ez a community map. a Dragon Valley meg a remake egy korábbiból, ugye?
  • tutituti
    A blast radius és egyéb stat nem lett nerfelve 5000ről 1500re? Lehet tényleg elolvastam de úgy rémlik hogy kevesebb lett
  • zooleeh
    Operation Outbreak
  • giornalista
    egy picit elvesztem most, a Community Mapet kapjuk most? Dragon Valleyt? Nosharral? vagy mi ez most?