Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Removed requirement for Google Chrome plug-in support as Origin now provides that functionality. (You will be able to download and update your Battlefield 4 client now, but this feature will be activated at a later date.)
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Az Üzenet: YOU NEED TO INSTALL OR PATCH THE GAME BEFORE PLAYING.
A játék frissítve.
Chrom -ot frissítettem, ez lehet a baj? Hogy tudom más böngészőhöz rendelni a parancsikont?
Köszi a türelmes válaszokat....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Pedig befrissítettem.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.08.16. 08:53:57
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A szeptemberi patch majd helyreállítja ezt a plugin non-supportot?
négyezer a prémium.ennyit megér szvsz
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A játék nem ma jött ki, és nekünk kezdőknek nehéz felzárkózni a sok vér pistike szintjére. Ha megnézed sok játékos 4-5 száz óránál tart, de találkoztam már olyannal aki 1500 óránál tartott a játékban, ezeknek már rááll a kezük az egészre esélyünk sincs, főleg akiknek nagy múltjuk van az ilyen lövöldözős játékokban.
A fegyvered biztos nem szarabb, tök mind1 hogy shotgunnal találod el 2 méterről vagy egy kis pisztollyal ugyan úgy megfog feküdni a játék csak azt nézi hol találod el az ellenfeled,de azt leszarja mivel ahogy én tapasztaltam..
30 mm-es légvédelmi gépágyúval soroztam meg egyszer egy embert csak a testét találtam el deréktájon, csak úgy fröcsögött a vér belőle,de kevés volt, ha kicsit feljebb célzok megfeküdt volna, de ennyi erővel bármivel lőhettem volna.
A DMR.ek meg a sniper fegyvereket viszont megmerték erősre csinálni mert nem tudsz vele sorozatban osztani így nehezebb használni, de aki jól céloz az arat velük. Nekünk annyira nem való még:)
És akkor ott van maga a játék hibája, hogy tele van érthetetlen dolgokkal, úgy látod hogy gyorsabb vagy de még sem, úgy látod hogy fedezékben vagy de mégsem, miután megölted megöl stb stb.
Én aranyozott UTP kábellel kötöttem össze a boxot, és szart sem ért ugyan úgy látom hogy fröcsög a vére mikor eltalálom, és mikor meghalok az életereje 100% ??? Oké haljak meg de legalább megsérülne ha már bele lőttem vagy valami...:)
Körbenéztem a témában és azt találtam hogy ez a probléma alapvetően a játék hibája és mindannyiunkat ugyan úgy szívatja magyarul nem indulsz hátránnyal a többivel szemben, 10 másodperc múlva ő fog anyázni :D
tessék egy példa:
Amúgy szerintem nem csoda, hogy van némi szinkronitási hiba a játékban, hiszen a hálózati kapcsolat és a kiszolgáló válaszideje is rontja a helyzetet. Ennél más játékokban nagyobb szívások vannak. Emellett azért engem is érdekelne néha, hogy amikor szemtől szembe aprítjuk egymást egy ellenséggel, akkor tényleg csak én vagyok mindig a béna, esetleg sz@rabb a fegyverem, vagy a hálózat lassú.
Most ha elütöttem és kiírta hogy meghalt akkor hogy tudta megnyomni a gombot???????
Most melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás? :D
Mi az a rush mód?? :)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.08.08. 11:09:45
Egyébként wifin játszom és messze vagyok a routertől, mert a pincében nyomom annyit csináltam még régen hogy beraktam egy jelerősítőt így a jele erősítőt így a jel erősség kiváló lett de észrevettem hogy lassú a net, viszont játszottam ez előtt a Cod új részével és ott nem volt semmi ilyen észrevételem mint itt, hogy én már célba veszem, látom hogy ő még csak most fordul rám, de én már nyomom a gombot még is ő lő le hamarabb meg a többi amit te is mondtál....
Viszont a cod új része nekem nem jön be hiába játszhatóbb így eladtam, és ahogy nézem ami most jön ki vagy lehet már kijött az ugyan olyan...
Mind1. ma veszek 20 méter hosszú UTP kábelt és lehozom közvetlenül a routerről ha így is tapasztalok ilyesmiket akkor a játék a szar.
Köszi, az infókat!!
Amúgy meg egy méterről nem hibázok még én sem:)
Figyi, amúgy mivel a multi az egy internet alapú dolog ugye ami adatforgalommal jár, az lehetséges nekem csúszik a netem?
Megmondom mi van:
Sokszor miután bebújok egy bombabiztos fedezékbe még beszámolja az ellenfelem lövését, de az én monitorom egy tökéletesen védett helyet mutat ahova fizikailag lehetetlen hogy egy golyó bekanyarodjon, lehet hogy ő mást lát?
Tegnap pl, kilőttem egy tankot, megvolt a robbanás kiírta hogy megöltem a csávót, majd a tank újra rám lőtt és meghaltam, ment pár métert előre és megint felrobbant és megint kiírta hogy megöltem a gyereket. Ezt már úgy láttam hogy döglötten feküdtem a földön:)
de nem tudlak megcáfolni mert nem találok erről videót, és fegyverszakértő sem vagyok kéne egy shotgun meg egy 80 kg-os ember akit 1 méterről telibe lövök és megnézni hol áll meg ha nagyon pontosak akarunk lenni:P
Amúgy meg felesleges belemenni mert ez egy JÁTÉK semmi köze nincs a valósághoz, és nincs ezzel semmi baj engem csak az zavar hogy itt nem úgy működik a kedvenc fegyverem mint az összes többi játékban :(
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Na jó befejeztem a hisztit!!!!
:)
A Battlefield 4-ben csökkentették a testre mért sebzésüket, mert akkora előnyt jelentett egy Shotgun, hogy a normál fegyvereket használóknak szinte esélyük sem volt
Mondom én hogy kamu a shotgun ebben a játékban!
Igazából nem értem a logikájukat mert oké hogy közelről bedarálja az embert de messzire használhatatlan a többi fegyverrel szemben,ha ezt választod el kell fogadnod hogy esélyed sem lesz 5 méternél távolabb lőni szal valamit valamiért,ennek a fegyvernek mind a játékban mind a való életben ez a haszna erre gyártották és más játékokban ez így is működik a mai napig,
DE!
itt ez nem igaz mert csökkentették az erejét de növelték a távolra leadott lövések pontosságát, és hatását ezzel elveszett azt amiért ezt a fegyvert válasszuk helyette létrehoztak valamit, valami új fegyvert ami nem tudom mi de nem shotgun..
Nem egyszer szedtem le "shotgunnal" olyan messze lévő ellenfelet hogy magam sem értettem mi folyik ebben a játékban,de legjobban persze az zavar hogy két méterről telibe lövöm és nem hal meg...
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.08.05. 12:52:55
Ez ha nem bug, akkor mi?
Bezzeg rambónak lehet csípőből sorozni!!!!! :(