Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A chromnál valami plugin hibáról is ír a Battlelog.

Removed requirement for Google Chrome plug-in support as Origin now provides that functionality. (You will be able to download and update your Battlefield 4 client now, but this feature will be activated at a later date.)
Le kell tölteni Originből a DLC-t. Először a patch és utána a DLC. Magától nem tölti le, csak a peccset
Ryder159
És mit kell csinálni? mert nekem most ugyan ez van...

Láma vagyok, megoldva!

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok, tudtok segíteni miért nem tudok szervert indítani?
Az Üzenet: YOU NEED TO INSTALL OR PATCH THE GAME BEFORE PLAYING.
A játék frissítve.
Chrom -ot frissítettem, ez lehet a baj? Hogy tudom más böngészőhöz rendelni a parancsikont?

Köszi a türelmes válaszokat....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

tutituti
és holnap summer patch az éjszakai mapokkal!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

adam46
Szerintem mindenkinek ingyenes lesz.
Sheltem
DLC

Ez még ingyen jár a Premium osoknak vagy külön kell megvenni ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Engem chrom-ból indítva folyamatosan kivág a játék punkbuster hibával.
Pedig befrissítettem.

adam46
Azt nekem is írja, de nem hiszem, hogy chrome alatt használhatatlan lesz.
Sheltem
Jó hogy még tegnap megvettem 9.99 Fontért mára már 34.99...Mégegyszer köszi az infót. Szép mennyiségű adatot húz le 4-6.5 gb 1db dlc és van 5 :) Sebaj majd jövő héten játszok vele(10mbites internet)
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.08.16. 08:53:57

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Prince23
Hamarosan megszünik ennek a pluginnak a támogatása, és csak bezárni tudom az üzit. Pedig régebben ott volt hogy letilt, vagy engedélyezés. most nincs ott.

A szeptemberi patch majd helyreállítja ezt a plugin non-supportot?

adam46
Nekem megy, mit ír nálad?
tutituti
igaz igaz.de gondoltam mégse 12k vagy mennyi :)

Sheltem
Az a 4000 inkább 4300-4500 de ennyit már megért nekem úgyhogy megvettem köszi az infót!

tutituti

Prince23
A Battlelog chrome-on nem működik, csak ha meg buheráljuk a böngészőt. Azt nem tudjátok, hogy a szeptemberi patch orvosolni fogja ezt a problémát, vagy ez már végleges döntés?

SötétBarom
Tac-light se rossz..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ezért használj hand flare-t. ;)

tutituti
Itt nincs jobb játékos amúgy.annyi a titka hogy el kell olvasni melyik éppen a patch utáni op fegyver vagy irnv scope van neki + füst.esélyed sincs.max macrot használ.de a füst+infra vagy thermal optika hatalmas előny főleg most az éjszakai mapokon.

Vadnokedli
Játszottál mostanában CTE 120Hz-s szervereken? Az egész ígéretesnek tűnik. De igaz amit mondasz, alkalmatlan.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

A DICE Frostbite játékmotorja ezer sebből vérzik.Hatalmas késések vannak a játékban.Netkódilag egy hulladék semmirevaló,kompetitív játékra nem alkalmas.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

IS-is
A játék nem ma jött ki, és nekünk kezdőknek nehéz felzárkózni a sok vér pistike szintjére. Ha megnézed sok játékos 4-5 száz óránál tart, de találkoztam már olyannal aki 1500 óránál tartott a játékban, ezeknek már rááll a kezük az egészre esélyünk sincs, főleg akiknek nagy múltjuk van az ilyen lövöldözős játékokban.

A fegyvered biztos nem szarabb, tök mind1 hogy shotgunnal találod el 2 méterről vagy egy kis pisztollyal ugyan úgy megfog feküdni a játék csak azt nézi hol találod el az ellenfeled,de azt leszarja mivel ahogy én tapasztaltam..
30 mm-es légvédelmi gépágyúval soroztam meg egyszer egy embert csak a testét találtam el deréktájon, csak úgy fröcsögött a vér belőle,de kevés volt, ha kicsit feljebb célzok megfeküdt volna, de ennyi erővel bármivel lőhettem volna.
A DMR.ek meg a sniper fegyvereket viszont megmerték erősre csinálni mert nem tudsz vele sorozatban osztani így nehezebb használni, de aki jól céloz az arat velük. Nekünk annyira nem való még:)

És akkor ott van maga a játék hibája, hogy tele van érthetetlen dolgokkal, úgy látod hogy gyorsabb vagy de még sem, úgy látod hogy fedezékben vagy de mégsem, miután megölted megöl stb stb.
Én aranyozott UTP kábellel kötöttem össze a boxot, és szart sem ért ugyan úgy látom hogy fröcsög a vére mikor eltalálom, és mikor meghalok az életereje 100% ??? Oké haljak meg de legalább megsérülne ha már bele lőttem vagy valami...:)
Körbenéztem a témában és azt találtam hogy ez a probléma alapvetően a játék hibája és mindannyiunkat ugyan úgy szívatja magyarul nem indulsz hátránnyal a többivel szemben, 10 másodperc múlva ő fog anyázni :D
tessék egy példa:
//www.youtube.com/embed/CkQDtOYim6M

Hali! Új vagyok a fórumon is és BF4-ben sincs túl sok rutinom, de XBox One szeretnék csapattársakat találni. Szokott valaki XO-n így játszani? Különben ezer kérdésem a multiról, de majd belejövök.:-)

Amúgy szerintem nem csoda, hogy van némi szinkronitási hiba a játékban, hiszen a hálózati kapcsolat és a kiszolgáló válaszideje is rontja a helyzetet. Ennél más játékokban nagyobb szívások vannak. Emellett azért engem is érdekelne néha, hogy amikor szemtől szembe aprítjuk egymást egy ellenséggel, akkor tényleg csak én vagyok mindig a béna, esetleg sz@rabb a fegyverem, vagy a hálózat lassú.
Jaaah az együtt halásról csak annyit hogy tegnap pl, tankkal nyomtam mikor észrevettem hogy egy recon C4-et rak rám, gyorsan tőgázzal átmentem rajta, kiírta hogy Road Kill!!!! uhh mondom ez meleg volt majd abban a pillanatban robbantam is.Ugyan az a név szerepelt a road kill-nél is mint aki megölt.
Most ha elütöttem és kiírta hogy meghalt akkor hogy tudta megnyomni a gombot???????
Most melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás? :D

Mi az a rush mód?? :)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.08.08. 11:09:45
Xbox one-on hol mutatja a ping-et a játék?
Egyébként wifin játszom és messze vagyok a routertől, mert a pincében nyomom annyit csináltam még régen hogy beraktam egy jelerősítőt így a jele erősítőt így a jel erősség kiváló lett de észrevettem hogy lassú a net, viszont játszottam ez előtt a Cod új részével és ott nem volt semmi ilyen észrevételem mint itt, hogy én már célba veszem, látom hogy ő még csak most fordul rám, de én már nyomom a gombot még is ő lő le hamarabb meg a többi amit te is mondtál....
Viszont a cod új része nekem nem jön be hiába játszhatóbb így eladtam, és ahogy nézem ami most jön ki vagy lehet már kijött az ugyan olyan...
Mind1. ma veszek 20 méter hosszú UTP kábelt és lehozom közvetlenül a routerről ha így is tapasztalok ilyesmiket akkor a játék a szar.

Köszi, az infókat!!

SötétBarom
Nálam. Nálad. Együtt. Beállsz.

Brought to you by:

Nézd meg a pinged mennyi , ha 50 körül van nem nállad van a gond, kivéve ha folyton villog a packet lost ikon , amúgy nállam is ez van , csomószor eggyüt halás ,fal mögött halás stb , azt mondják ha van egy magas pingű játékos az bassza el , mert a szerver hozzá is igazodik , de szerintem vannak szar szerverek ahol még szar a tickrate vagy laggos , annyittehetsz ,hogy beálsz rush modba ilyenkor te elméletileg előbb látod meg az ellenfelet elvileg , ha kiugrassz egy sarok mögül , ő meg később téged , de ez is csak abban segít ,hogy ledaráld könyebben de ha lelőtted a te monitorodon attól ő még a sajátján lelőhet még téged , ilyenkor van eggyüthalás de legalább volt 1 killed. :)
Tudod jól hogy konzolon nem tudom hogy kell célozni!! :D
Amúgy meg egy méterről nem hibázok még én sem:)
Figyi, amúgy mivel a multi az egy internet alapú dolog ugye ami adatforgalommal jár, az lehetséges nekem csúszik a netem?
Megmondom mi van:
Sokszor miután bebújok egy bombabiztos fedezékbe még beszámolja az ellenfelem lövését, de az én monitorom egy tökéletesen védett helyet mutat ahova fizikailag lehetetlen hogy egy golyó bekanyarodjon, lehet hogy ő mást lát?
Tegnap pl, kilőttem egy tankot, megvolt a robbanás kiírta hogy megöltem a csávót, majd a tank újra rám lőtt és meghaltam, ment pár métert előre és megint felrobbant és megint kiírta hogy megöltem a gyereket. Ezt már úgy láttam hogy döglötten feküdtem a földön:)

jajj, nem azt mondom hogy repülsz mint a madár hanem hogy arrébb rak, és 2 méter az lószar nem távolság, ha mellbe rúgna egy K1-es szerintem én simán lépnék 2 métert hátra :D ,
de nem tudlak megcáfolni mert nem találok erről videót, és fegyverszakértő sem vagyok kéne egy shotgun meg egy 80 kg-os ember akit 1 méterről telibe lövök és megnézni hol áll meg ha nagyon pontosak akarunk lenni:P
Amúgy meg felesleges belemenni mert ez egy JÁTÉK semmi köze nincs a valósághoz, és nincs ezzel semmi baj engem csak az zavar hogy itt nem úgy működik a kedvenc fegyverem mint az összes többi játékban :(

SötétBarom
Ha tudsz célozni, az összes pump shoti oneshotos a BF4-ben kb 10-15 méterig.

hat nem loki hatra 2 metert..max oklomnyi lyukat ut, vagy megtantorit a lyuk melle, de a filmekben a hatrarepules az kamu

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

2 méterrel? Látom az erő-ellenerő kimaradt általánosban..:D
Ezek a fegyverek akkorát ütnek közelről hogy 2 méterrel odébb vágja az ellenfelet, gondolom láttatok már ti is ilyet, filmek vagy valami...
Na jó befejeztem a hisztit!!!!
:)
Találtam egy cikket amiben ezt írja a shotgunról a szaki:
A Battlefield 4-ben csökkentették a testre mért sebzésüket, mert akkora előnyt jelentett egy Shotgun, hogy a normál fegyvereket használóknak szinte esélyük sem volt
Mondom én hogy kamu a shotgun ebben a játékban!
Igazából nem értem a logikájukat mert oké hogy közelről bedarálja az embert de messzire használhatatlan a többi fegyverrel szemben,ha ezt választod el kell fogadnod hogy esélyed sem lesz 5 méternél távolabb lőni szal valamit valamiért,ennek a fegyvernek mind a játékban mind a való életben ez a haszna erre gyártották és más játékokban ez így is működik a mai napig,
DE!
itt ez nem igaz mert csökkentették az erejét de növelték a távolra leadott lövések pontosságát, és hatását ezzel elveszett azt amiért ezt a fegyvert válasszuk helyette létrehoztak valamit, valami új fegyvert ami nem tudom mi de nem shotgun..
Nem egyszer szedtem le "shotgunnal" olyan messze lévő ellenfelet hogy magam sem értettem mi folyik ebben a játékban,de legjobban persze az zavar hogy két méterről telibe lövöm és nem hal meg...

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.08.05. 12:52:55
jaja azt is belottem de hiaba nyomkodtam nem hozta elo:( a hofok erdekelt volna leginkabb, de megoldom valahogy:D

Vadnokedli
Ha bekapcsolod monitorozza a programon belül az elért FPS értékeket- minimum-maximumot is látod és az átlagot is kiírja. Csak a billentyűkombinációval elő kell hozni hogy mutassa játékonbelül.

SötétBarom
Kurva jó kérdés, velem még soha nem fordult elő..

Köszi! a CAM NZXT szintén nem irta mibol hogy:( Pedig korrektül konfiguráltam. Consolbol kiirattam az fps-t Ultran 64/64 mapon 70-98 fps között mocorgott.

akkor zuhansz minden fokra, ezert halsz meg! Nálam nem jelentkezik.

köszi, ma kifogom próbálni!
Mondjuk nekem tényleg fogalmam sincs mi történik akkor ha elindulok lefelé egy mozgólépcsőn (ami egyébként áll), nem ugrok, csak megyek és egyszer csak meghalok. És ezt sorozatosan csinálja.
Ez ha nem bug, akkor mi?

Vadnokedli
Csípőből ne lőj soha se 10Méter feletti távra- még az 5 is sok..

SötétBarom
Van amivel faszán lehet, engineer PDW-kel, ha teszel rá lézert meg ergo-t teljesen megbízhatóan lehet aratni velük csípőből középtávig..

Egyszer support-al egy 7,65 mm-es gépágyúval elkezdtem csípőből lőni az előttem kb 20 méterre lévő ellenfelekre, annyi tőltényt szórtam ki rájuk mint az állat és senkit sem öltem meg, aztán TÁK és az emberem pikk pakk megborult. Valaki egy kis pisztollyal elintézett :D
Bezzeg rambónak lehet csípőből sorozni!!!!! :(
csípőből egy fegyverrel sem szabad nagyon lőni csakis irányzékkal azt már észrevettem, de azért köszi a tanácsot, minden segítség érdekel!
Viszont ha már a shotgun nem is üt akkorát míg más játékban, de ötször olyan messzire el lehet vele lőni :D
Afterburnert hasznalok, mindenhol mashol mukodik csak itt nem..kiprobalom a CAM NZXT-t ha hazaerek..meg a parancssort is

SötétBarom
Nem nagyon van bug, inkább a játékosok nem tájékozottak eléggé, és fogalmuk sincs mi miért történik. A shotgun nagyon hatásos itt is, amíg hajlandó vagy az irányzékkal lőni. Csípőből nagyon random, hogy adja-e..