15720
  • SötétBarom
    "helik tankok gyengébbek"

Valamit te félreolvastál de keményen.
  • SzinesGeza
    Pedig pont most erősödött a heli minigunja, plusz a nyomjelzők.
  • SötétBarom
    Felraktam, de egyelőre még azt mondja, hogy you don't own this :D
  • tutituti
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-community-operations
  • SötétBarom
    Végigolvastam, nekem tetszik.
  • tutituti
    hohó lesz itt sírásrívás :D
    Smoke grenades now block FLIR/IRNV
    shotik nerfelve,helik tankok gyengébbek.rakéták engineernél jobbak.
  • scomcomputers
    PatchNotes
    Sok mindent nerfeltek......
  • tutituti
    azaz.már battlelogban benne van a mapok között is az outbreak.meg kaptunk tickrate szerver szűrőt
  • zooleeh

Battlefield 4 Community Operations Cinematic Trailer
  • giornalista
    az alapjáték szervereihez csatlakozik csak ilyen lassan, a DLC mapokhoz már gyorsabban. fogalmam sincs, hogy miért. mindenesetre, ha veszel egy SSD-t, akkor pillanatok alatt csatlakozol, tehát a program indítása, inicializálása tart ilyen kurva sokáig, nem a konkrét csatlakozás. ezért is érthetetlen, hogy miért erőltetik a Battlelogot. jópofa, de ha nem kéne minden szerverváltásnál újraindítani a játékot, szerintem bőven napokat spóroltak volna meg az életemből.
  • bfbc2
    logikus
    És a szerverekhez miért 2-3 perc alatt csatlakozik, nem lehet ezt gyorsítani valahogy?
  • SzinesGeza
    Na most ha a " golyó" alatt a slug-ot (brennekét) érted, nagyon jó, használható cucc ha nagyobb távra is szeretnéd használni a fegyvert.
  • Whysper
    Nekem ugyna ez van 11-es pinges 30 megás netem van és csak BF4-nél jelez
  • Whysper
    870 shoti ez nagyon élvezetes fegyver. ;)
  • simonl #14686
    Megoldva: Restart....
  • simonl #14685
    Sziasztok, nektek elindul az Origin?
    Nálam frissítési hibát ír, újratelepítem és ugyanaz a hibaüzi. Ötlet.

Előre is köszönöm
  • scomcomputers
    Sziasztok....segítsetek nekem,mostanában előfordul,hogy esténként(csakis este) állandóan hálózati hibát jelez a játék,nappal tökéletes!
    Ha ilyenkor,megvizsgálom a hálózatot látni, hogy a szerveren "veszik el" az adat, bejelentettem a hibát az Invitelnek,de szerintem nem a hálózatuk a hibás......
    Mi okozhatja ezt,mondom csak késő délután és este kezdődik,szinte játszhatatlan lesz a játék a legtöbb szerveren!

Olvastam,hogy mások is panaszkodnak a szeptemberi patch óta:
    Fórum!
    Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat!

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.10.23. 11:55:33
  • RepeszElek
    Ezek a lövöd, és nem hogy nem hal bele hanem 100 hp-val visszalő amitől egyből megfekszel dolgokon szerintem nincs mit nem érteni, ugyanis két dolog lehetséges : vagy szar a neted, vagy a játék internet protokollja szar.

Nekem mikor nincs leterhelve és "hasít" a neten érezhetően jobban játszom, de azért így is volt nem egyszer hogy másfele nézett mikor lőtt még is meghaltam, ez viszont a játék hibája is lehet.
    A kedvencem az mikor 1 másodpercre rá mutatja hogy megölt a tank de a tornya már hátra felé néz, vagy a csávó aki állítólag megölt egy másodperc múlva már teljesen máshol van. Jó gyorsan fut :D
    Ezek a dolgok nem hibák hanem tulajdonságok!
    Nincs! és nem is lesz tökéletes multis játék, késések mindig lesznek, jó hír hogy nem csak neked hanem másoknak is így gyakorlatilag kiegyenlítődik a dolog,de a lényeg hogy nem tehetsz semmit...
    Vagy is de!!
    Keresd meg a játék európai szerverét, ha Németországban van költözz oda kétutcányira mellé, fizess elő a legdurvább netre és ne használj wifit csak kábelt, még a joy-hoz is!
    Így akár fél másodperc előnyöd is lehet a többiekkel szemben azoknak akiknek nagyon szar a net és a föld másik oldalán laknak ,extrém esetekben még másfelet és ráverhetsz és az már rengeteg ebben a játékba :)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.10.23. 11:41:05
  • giornalista
    csak akkor nem ugrál, ha van rajta bipod. ha nincs, akkor fekve is visszarúg. feature.
  • alyr2
    Így nem csitelnek azok akik hasonloan jatszanak ott ahol en baszom fel magam neha..
    https://www.youtube.com/watch?v=flniGlOsVeM
  • Whysper
    De valamelyik servernél meg semmi. ezért csodálkozom . na mindegy ez van akkor ne probléma 8)
  • Smithwarden
    A 30 megás internetkapcsolat 11-es pinggel tökéletes elvileg, de persze csak akkor, ha folyamatosan stabil a kapcsolat, illetve nincsenek mások is rákapcsolódva a netedre / hálózatodra.
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.10.22. 13:39:39
  • Whysper
    AHÁ 8)) na így már értem és értem 8)) Köszi..

Amúgy egy olyan kérdésem volna még,hogy vannak ezek a figyelmzetető jelek job boldalt .. és nekem egy 11 pinges 30 megás kábel netem van és sok esetben ott villognak. Ezt lehet valahogy orvosolni mert nem tudom az okát.
  • tutituti
    Az enemynek magas pingje volt.ez lehet talán.

A scope meg azért van mert gold battlepack dobta biztos emiatt van meg neked előbb mint az alap coyote vagystb
  • Whysper
    Köszönöm tegnap már elkezdtem lövöldözni vele.. Bár nem értem ezt a játékot. valamikor 20 méterről bedja. valamikor 10 méterről semmi. volt olyan,hogy 4 meterről löttem a embert állt a sarokban és 3 lövés. 100% hp-val lelött. Ezt mondjuk nem tudtam hova tenni,hogy sörétessel tiszta álló célpont 3 lövésből zero dmg,de Bizots bug volt vagy hasonló. Amúgy ez a 870 tetszik..

Jólvan értem akkor a golyót azt hanyagolom.

Viszont amint csodálkoztma,hogy scope már van hozzá,de holo meg nincs. alapból 8) nekem. Viszont nekem jobban tetszik mint ezek a automata fegyverek.
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.10.22. 11:06:21
  • SötétBarom
    870 valóban jóféle, én a golyót nem erőltetném.. Egy full choke-kal középtávig elég hatékonyan lehet lőni söréttel is.
  • SzinesGeza
    870MCS örök kedvenc.
  • Sigmar
    Nem szaladok anyu szoknyája mögé csipp-csupp ügyekért, mint egyesek.
  • Whysper
    MElyik alegjobb shotgun? Szeretném az autshotgunomat shotgunra cserélni és golyósra. Tudom a többi fegyver mind hatékonyabb vagy ilyesmi csak nekem tetszenek.. és golyóssal messze is csak nem tudom melyik milyen.
  • Smithwarden
    Nagyon sajnálom a problémáid.
    Moderátori topikba te is jelezheted a sírásaid.
  • SötétBarom
    offtopic, del.
  • Sigmar
    Viszont ha ilyen stílusban vétenek a szabályzat ellen, míg én nem, akkor nekik kell repülniük.
  • Smithwarden
    1. Mert ő nem egy új álreges troll mint te.
    2. Mert hasonló stílusért szóltam nemrég alyr2 hsz-re és ugyanilyen "figyelmeztestést" kapott a moditól.
    3. Ha ezt tovább folytatod (mint ahogy szoktad mindig is) akkor mindenki elküld téged mindenhova, nem csak 1-2 ember.
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.10.21. 10:15:50
  • Sigmar
    Ő mért nem jelented? Sokkal durvább dolgot követett el, mint én. Hogy is van ez?
  • Smithwarden
    Pls, stílus.
  • Sigmar
    Na ez már sérti a fórum szabályzatát.
  • SötétBarom
    Takarodj a faszba, ezt akarta mondani, csak nem annyira alpári mint én.
  • bfbc2
    fekve sniperkedésnél mikor szikláról lövök miért ugrál a puska?ez valami hiba vagy visszarúg a kő?
  • Sigmar
    Tudod mit? Legyen neked igazad! Biztos, csak úgy lehet, sehogy máshogy.......
  • Smithwarden
    Ugyanezt az unalmas írást már rengetegszer láttuk tőled, kb minden új regednél.
    A buta felsőbbrendű éned és örökös "rendszerellenes" stílusod mindig egyből kibukik.
    A poén az, hogy azt hiszed képviselsz valakit / valakiket, miközben minden fórumozó a fenébe kíván.
    Senki nem kíváncsi a paranoiás eszmefuttatásaidra.
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2015.10.20. 18:37:43