Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ' Közben megnéztem a pbbans oldalt és felkerültem rá,hogy multihack miatt ki lettem dobva.Az ip címem tiltva lett.Most akkor teljesen ki lettem tiltva mindenhonnan vagy majd egyszer beléphetek újra és ez csak ilyen ideiglenes dolog?Vagy mit tehetek?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player '
Mi itt a gond? pb frissítettem
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player minden szerveren amire felléptem eddig
Ez azért lehet mert reportolt az illető engem?
Ls ha igen azt honnan tudom meg vagy van erről jelzés a profilomban?.Köszönöm a válaszokat előre is
Originen belül a játékaim fül, jobb klikk a játék borítóra, játéktulajdonságok..., pipáld ki az origin játékpanel kikapcsolását.
Ezen kívül légy türelmes, hacsak nem ssd-n van a játék akkor nagyon-nagyon hosszú ideig is eltarthat amíg betölt.
Remélem sikerül!
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2015.09.27. 21:35:49
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Ezt leírhatnád pontosan,hogy mit hol állítsak.Nem nagyon értem amit írtál.Előre is köszi.
... hátha tudnak segíteni
Megcsináltam,de negatív!
Egyéb ötlet valaki?
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2015.09.27. 12:34:08
Továbbra sem csinál semmit a game.Csak joinol 3 percig legalább és utána semmi.Újratelepítettem,a legújabb driverekre frissítettem a vidokarit,nincs böngésző ami alatt elindulna ez a rakat FOS!
Valaki please help!
Vagy merre találom a bf 4 supportot?,ahol nem csak a fórumra tudok írni,mert az nekem kevés.Mindent elolvastam már amit értettem,de nem sikerült rájönnöm,mi a szar van most.Eddig hiba nélkül ment,ahogy frissítette magát a játék azóta semmi.
Előre is kösz.
Habár látom,nincs nagy mozgás...
ezt éppenséggel a te megjegyzésed bizonyítja a legjobban 😊
Lehet, hogy fejlődött a játék és most kevesebb a csíter? <#nemtudom>#nemtudom>
Előtte, ha a teljes tárat ürítettem valakire <#gun>#gun> sem volt biztos, hogy nem lőtt vissza és még én murdeltem meg... <#confused>#confused>
Esetleg - feltéve, de meg nem engedve - ennyit fejlődtem? <#boxer>#boxer>
először az Altai Rangen egy 21 ticketes győzelem (1200 ticketes szeró), majd egy 5 ticketes vereség a Guilin Peaksen! kurva jó menetek voltak!
Ha valaki tud segítsen!
Ritkán játszom a bf 4 el,de rendszerint,mikor fél év után kedvet kapok hozzá nem indul!Most sem.Semmilyen böngésző alatt nem tudok joinolni.A játék frissítette magát,az ingyenes dlc fent van.A játékon átfuttattam egy javítást is,de csak pörög a joinolás,majd kiírja hogy nem lehet.Mit lehet csinálni.
Amúgy meg a tököm tele van ezzel a fossal,mert szinte soha nem indul el.Kezdem az egészet megutálni,de nagyon!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Biztos meglehet oldani, nehezebben mint Hardcor-ban de tutira meglehet 😊
Tegnap játszottam este kicsit normál módban, és lerohantak minket a tetőn már csak én maradtam de nem mentem szembe három ellenséggel inkább bebújtam egy résbe. Azt hitték mindenkit megöltek és elkezdtek a tetőről lövöldözni én kibújtam a résből és ott álltak hárman háttal előttem.
Csak füst gránát volt nálam (ami normál módban sokszor hasztalan mert ha beszpotólnak a jelzés ugyan úgy világít a fejed felet és hiába állsz a sűrű füst közepén mert simán tudják IRNV scope nélkül is hol vagy és leszednek! Úgy 10szer biztos meghaltam mire rájöttem erre 😄 , de Hardcore-ban semmi gáz ott nagyon hasznos tud lenni) szal gránátot nem dobhattam rájuk úgy hogy maradt a fegyver.
A való életben ugye 3 méterről gépfegyverrel lekaszáltam volna őket, de itt csípőből kaszálni...egy ember még oké de három biztos nem. Célzott lövés mellett döntöttem Famas-al az egyiket gyorsan fejbe lőttem áthúztam a mellette lévőre aki viszont kimozdult és testre ment meg rám is fordult mikor a haverja eltűnt mellőle mert érezte hogy baj van! 😄 de azért simán meglett és persze elfogyott a tár, gyorsan átváltottam pisztolyra de a harmadik már addigra rég megfordult és leszedett 😄 (Megjegyzem Hardcorban meglett volna😛 )
NA!
Mit csesztem el ? 😄
Tudom tudom... nem tudok célozni... 😄
köszönöm a választ!! 😊
Mi lehet a gond? Természetesen eredeti a játék.
volt szó egyébként arról, hogy valamelyik patch-ben megoldják, hogy miután a szerver rögzítette a halálodat, már ne tudj sebzést bevinni. magas ping és lag esetén előfordulhat pl., hogy már meghaltál, csak még "nem tudod", így lősz, grafikailag megjön a találat, de a szerver már nem regisztrálja, így a kill cardon 100%-ot látsz az ellennél.
minél gyorsabban éri az az 5 találat, annál hamarabb megtörténik a kill, annál kevesebb ideje lesz pl. reagálni az ellenfelednek.
meg vedd figyelembe, hogy általában azért nem talál minden lövés, ha 1000-es RPM-ed van, akkor a két miss után hamarabb jön a hit, mintha 600-asod lenne, stb. nem igazán bonyolult ez, csak elmagyarázni az. a lényeg, hogy ha felmész egy szeróra a haverral, felálltok egymással szembe, és belelősz 5-öt a testébe a Famas-szal, akkor meg fog halni, ennyi.
harci helyzetben viszont nem 5 lövedéket fogsz kilőni, hiába öli már meg az 5., ennyi 😊
Mondjuk ő elöbb lőtt és meghaltam már csak hozzám még nem ért el ezért löhetem mèg vagy mi van??😄 😄
Famas esetében ugye 1000 . Lehet ez semmi előnyt nem jelent???
Tapasztalataim szerint gyorsabban szàmolja be hisz gyorsabb a fegyver de már kezdek összezavarodni 😄
akármennyire is gyors a net és az adatcsere, akkor is lesz késésed, hiszen a vizuális konfirm után még reagálnod kell, elengedni az egeret. nem csoda, hogy a - close quarters 5 helyett - mondjuk 8-12 is belemegy az ellenbe, bodyra, hiába öli meg adott esetben már az első három találat.
ebből a szempontból egyébként a BF3 konzisztensebb és jobb volt. ott kellő rutinnal még a kill confirm vizuális megjelenítése előtt el lehetett engedni az egeret, mert tudtad, hogy meghal a másik a sorozat után. a 4-ben viszont annyit maceráltak a sebzéssel, és olyan szar volt eleinte a netkód (nem volt pontos visszajelzés az egyes találatokról, csomagban utaztak), hogy ezt egyszerűen nem lehet bevállalni, csak nagyon ritkán.