15720
  • toza #14780
    nyomjal "T" -t!!!!!!
  • JaSoN HuNTeR #14779

Egy kis stream.
  • Harcimókus
    Már javítva,köszi az észrevételt...
  • Zozo76
    minek csaltal? :)
  • manacz
    Szia!

Sajnos nem tudok csatlakozni a Bf4-es platoon-hoz! Nem létezik az oldal elvileg :)
  • Vadnokedli
    Én párszor játszottam IRAM-os szerveren, még nem bannoltak. Pedig szokott érdekes statom lenni olykor.
  • adam46
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kár, hogy én nem vehetek részt ebben a szép nyereményjátékban, kellett nekem csalni.
  • Harcimókus
    Akit esetleg érdekel,szeretne nyerni valamit...
  • adam46
    Köszi, osszátok szét inkább egymás között. :D
  • Harcimókus
    Nemsokára,akit érdekel....
  • Gyuszopapa
    Alapjáték + prémium most néztem 1 órája.
  • toza #14769
    amihez kell h legyen alapod.! (?)
  • Gyuszopapa
    5990 Ft. a prémium edition.
  • gstup
    Szerintem az alap játékot adja 3200 forintért nem a prémet. :) Nem ugyan az!
  • patchaou
    Köszi!
    Simán az alapjáték nem érdekel, de most hogy tudom 1.-ig tart megnyugodtam mert előtte még be tudom szerezni :)
  • scomcomputers
    A h.aprón,meg 3200 FT....oszt ki sem kell mozdulni....
  • Gyuszopapa
    A Tesco-ban 5990 Ft. a játék.Az Origines akció pedig Dec. 1. -ig tart.
  • patchaou
    Hali!

Lehet azt tudni hogy meddig tart most az akció? Igen baráti a 20 euro a premium editionért de csak hó elején lesz rá keret :)
  • adam46
    Oké eugabesz, tudjuk, hogy te vagy.
  • SzinesGeza
    " kedves anyazas "?! Hm, különbözőek a kultúráink ezek szerint.

Mindenesetre azokon a külföldi szervereken ahol játszani szoktam, ott a "bad language"-szűrő. Először kapsz egy figyelmeztetést, aztán a következő "kedvesanyazasért" megy a kick.
  • toza #14760
    de ez ijen kedves anyazas volt.mindenki mindenhol fakjuzik meg minden,de senki le se szarja..kb egy "ejnye"vel egyenlo.magyarok meg sirnak miatta,komolyan veszik feleslegesen..

az volt a vicces h a statomat fikazta..holott semminkoze volt az egeszhez..ugyanannyi pontunk volt kb.es nem ez a lenyeg.nyero oldalon 70-1 ezni semmi ertelme-nem kihivas.alljon at a szar oldalra.bizonyitson ott..
    Utoljára szerkesztette: toza, 2015.11.24. 08:15:36
  • SzinesGeza
    " aztan visszaszolnak 12-5 el egy anyazasra"

Ergo te kezdtél anyázni.
    No comment.
  • Harcimókus
    Nem tudom,rég voltam fent a szerveren,de ez két éve sem volt igaz,meg 5 éve sem,meg most sem.Csak aki renitens és kidobják,az panaszkodik mindig,még egy 20-ad rangú fórumon is...
  • adam46
    Igaza van, jó példa rá a IRAM klán szerver, ahol ha jobb vagy náluk, akkor jön a baszogatás.
  • toza #14756
    mert 1992 ota leteznek fps jatekok.. es azota gyakorolnak azert.
  • Lantee
    Egy év után tértem vissza egy kicsit lövöldözni, főleg német és lengyel szervereken (azoknál alacsony a pingem), és feltűnt valami, amit nem értek. Tele vannak a pályák low-lvl emberekkel, akik a szintjük ellenére elég pofásan játszanak. Ez mire jó? Bannolták őket, és most visszatértek új reggel? Vagy csak simán újrakezdték, de azt minek?

Tudja valaki?
  • toza #14754
    hatde 12 ember a szerveren.5 vs 7-- 400- 1100 . aztan visszaszolnak 12-5 el egy anyazasra h '3-11 el ne anyazzak',kozbe meg ua annyi pontunk van mer nem mindenki csak tankban ul. van aki ,rohangal teruletet foglalni is. vegulis arrol szolna a map..
    vagy legalabb csapatot valtana ha mar a 400 as csapatban minuszosok a stattok..h izgis legyen. aztan a vegen meg "gg" znek egy egyoldalu mecsre. hujeseg.

en mindig at megyek szarabbul allo csapatba,probalom irtani 70-1 es kocsogoket.
    sokkal szorakoztatobb mint 70-1 esnek lenni..

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.11.23. 11:35:09
  • gstup
    Sokat nem fog veszíteni a magyar játékos társadalom,ha elkerülöd a magyar szervereket! ;) Sőt....
  • Harcimókus
    Persze,mert azok lelőnek baszki,vannak olyan elvetemültek...
  • Vadnokedli
  • toza #14750
    na tessek! ennyi.. mondtam en. buzi magyarok.
    Utoljára szerkesztette: toza, 2015.11.22. 23:19:27
  • gstup
    Ez komoly---> "jaccottam" ?
  • toza #14748
    jaccottam magyar szerveren es a magyarok idegesitoek nagyon. ne jaccatok magyar szervereken..szornyu.
  • abrakabobby
    Köszi.
  • abrakabobby
    Sziasztok!

Játék közben (multiplayer) a bal felső sarokban van egy kis fekete pont,világos háttérnél látszik,olyan mintha pixelhiba lenne de nem az.
    Először azt hittem,hogy nálam van a hiba,más játéknál is megnéztem pl(battlefield 3) de ott nincs.
    Ti is észre vettétek már,mitől van?
  • Sheltem
    Reggel indítom a gépet, origin kiírja, hogy éppen használatban van az accountom offline módban indul.
    Ki be léptem működött.
    Nem tudom hogy csak valami origin hiba volt e vagy tényleg használatban volt e(nem használtam már pár hete) mindenesetre furcsállottam.
    Próbáltam passwordot változtatni de nem emlékszem mit írtam be a kedvenc állat mezőbe így nem sikerült.
  • drakulalugosi
    J- chat all
    K- chat team
    L- chat squad
    H- changes the chatbox setting (hides, popup, always visible)
  • abrakabobby
    Sziasztok!

Hogy kell csetelni a játékban?
  • SzinesGeza
    Végül csak sikerült elcseszniük Dragon Valley-t. Először nem volt mobil AA a pályán de volt egy attack-boat, aztán azt kivették és betettek plusz egy helipad-ot így lett még egy attack-heli.
    Most azt is kivették és van mobil AA, ami természetesen végig campel és elcseszi a játékmenetet.
  • Zozo76
    hardline? inkabb nem... :)