15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Reaper2104 #5927 Nem akarlak megbántani, de amit az elején a távcsöves puskával csináltál az katasztrofális. -
nortsen #5926 Látott már vki benchmarkot a véglegessel? -
#5925 Meg rendszergazdák. :))) -
Whysper #5924 Sziasztok. Varom mar de En mar reg megrendeltem meg amikor kint voltam angliaba es meg varom,hogy megjojjon. 8( -
Nagydög #5923 "...mert loadout állítás közben felélesztenek és élet-halál között lebegsz láthatatlanul működő space "accept" és redeploy lehetőség nélkül"
Igazan nem mondhatjatok, hogy a DICE nem ragaszkodik a hagyomanyokhoz. Ezt a bugot is a BF3-bol emeltek at. -
#5922 +1 -
nortsen #5921 Nálam annyira azért ez nem volt általános, de én is azt mondom, így az elején ezt elviselem. 2 éve sem volt máshogy (ami persze nem magyarázat). -
Chris #5920 Látom nem csak hogy bugyuta és földhözragadt következtetéseket vonsz le, de még a finom utalásokat sem érted. Olvasni is kellemetlen.
Nem kívánok mindent elmagyarázni, nagyobb kaland lesz ha magadtól jössz rá, de az ostoba "nincs más elfoglaltsága az életben" alapvetésedet árnyalnám annyival, hogy nem mindenki vállalati robot, így nem mindenkinek kell "szabit kivenni és remegve várni", vannak vállalkozók, önrendelkező cégvezetők, munkanélküliek, tanulók, éjszaka dolgozók, stb. is csodás társadalmunkban.
-
Kvg #5919 Telefonálgass össze-vissza rabold az idejüket, úgy másnak is később jön meg a csomag.
Live tesztelőként akarsz szívni első napon?
-
#5918 System Prefromance test: BAD.
4670K
R9 280X
8GB
wtf -
#5917 És az hogy valaki malmozva várja azt hogy mikor lesz már végre játszható a játék, nem csak intolerancia, hanem azt jelzi, hogy nem tudja semmi mással elfoglalni magát. Ez is egy sajnálatos dolog azt hiszem. -
#5916 Ha napi 10-20-30 hsz-t írnék, még az is beleférne a munkaidőmbe, mert napi 8-10 órában fejlesztek, és egész nap gép előtt ülök. De finoman szólva ez nem így van, hanem néha felnézek 1-2 fórumra a játék megjelenése kapcsán, kinek mi a véleménye. Ne haragudj, ezt nem lehet egy szinten említeni azzal, amit én valóban nem értek. Hogy lehetnek ennyire baszottul intoleránsak az emberek. Ez így van, és ez egy kibaszottul sajnálatos jelenség nem csak itt, hanem a mindennapokban. -
Chris #5915 Most ha azt kérdezném tőled, hogy "annyira nincs semmi elfoglaltságod az életben, annyira magányos vagy, hogy itt fórumozol?", akkor azzal mintegy meg tudnám közelíteni ostobaságban ezt a hozzászólásodat, de sajnos az nálam felvett szerep lenne, míg nálad ez úgy tűnik természetes.
-
#5914 Players.hu-s csávó küldhetné már a kulcsot, tegnap 4 óta nem sikerült, nem hinném hogy több száz ember rendelte meg. -
mester1987 #5913 Ez is aztán piszkosul kell ide... -
Devilstudio2013 #5912 -
Devilstudio2013 #5911 -
#5910 (Toroltem.) -
#5909 (Aki csak emiatt vett ki MOST szabit, azt nem tudom sajnálni, mert ez eleve benne van erősen a pakliban.) -
#5908 Egyetlen dolgot nem értek. Az első pár napban a szerver "kivágások" miért olyan nagy probléma? Ez úgyis orvosolva lesz nemsokára. Ennyire nincs más elfoglaltság az életben? Az gáz. -
Chris #5907 A játék rettentő változatos, mintegy kizökkent a mindennapokból.
Amit biztosít:
- random kivág a szerverről játék közben
- kivág a szerverről töltés közben
- "stopped responding" a fenti esetek bármelyikében
- random leáll a szerver
- magadnak kell kilépni a szerverről, mert loadout állítás közben felélesztenek és élet-halál között lebegsz láthatatlanul működő space "accept" és redeploy lehetőség nélkül
-
#5906 az volt az első dolgom -
#5905 A kis piros - jelre,ha sokan kattintanak,akkor elrejti a hozzászólást,amíg a HG nem jelentkezik be. -
#5904 Smithwarden töröld kérlek a #5897 -es hszt mielőtt még több embernek lelövi az egész single-t ez a gyökér! -
#5903 -
#5902 Én meg téged robbantanálak fel, hogy szét spoilerezed az egész játékot... -
#5901 Bemegy 4 haver egy ures szerverre, aztan fel ora alatt csinalnak 50000 pontot, vagy sokkal tobbet, persze most csak a hasamra utottem. Vagyis meg csak nem is kell elotte ulnie 3 napja. -
mester1987 #5900 SPOILER nem hiába van... -
#5899 Nyugodtan spoilerezzél szét mindent, te idióta. -
mester1987 #5898 Felejthető. Az egyik legrosszabb egyszemélyes háborús játék. Lazán veri a Frontlines: Fuel Of War de még a Homefront is. -
Chris #5896 Rettentő szórakoztató a játék... vagyishogy lenne, ha nem dobálna le folyamatosan random módon minden szerver. Ahogy látom ez a probléma általános, mert időről-időre minden majdnem full szerver üres lesz.
-
#5895 -
barmi #5894 1 óra pihi van ? még jó, hogy elkezdődött és máris szervíz ? loll -
#5893 azért a digi net sem rossz :)
http://www.speedtest.net/result/3069382481.png -
sayiid #5892 Oké oké :D de tegyük fel ,hogy már 20as ról 21esre annyi kell ,hogy kb 15meccsen kell topon végezned kb 6k score-al :D 3nap alatt akkor se értem ,hogy kivitelezhető :D Commander-t a népnek! én mire eljutok 10-es szintig megőrülök. -
#5891 Suttyó nolifer, úgy. Hasonló, mint a LVL100-as playerek BF3-ban. -
#5890 Valaki pár mondtaban összefoglalná, mi a lényeg a multiban?
A többféle játékmód az oké, de pl. az hogy ki hányas szintű stb...
Itt nincs olyan mint SC2-ben, hogy egyfajta ranglista alapján hoz össze embereket multiban, így kb egy szintűek vannak egy játékban?
Teljesen random? -
sayiid #5889 Én nekem azon még mindig nem sikerült túl tennem magam ,hogy lehet valaki 38-as? tegyük fel ,hogy be aktiválta vpn-en és 3nappal korábban kezdte a játékot de 3nap alatt 38as szint?:d -
#5888 Kib*szottul aggya!
De multizni csak decemberben fogok, akkor veszem meg, addig tuti javítanak is pár dolgon, esetleg egy Mantle support is befigyel -
#5887 Aggya, vagy nem aggya?