Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
A PB-t ne felejtsétek el frissíteni ! !!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
engem viszont ledobal ;(
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
@spybot919
Ne vizionalj osszefuggest 😉 nemsokat adnanak el a jatekbol ha az lenne a minimum kovetelmeny , ennel sokkal penzsovarabb az EA akinek jol ment a bf3 ezis jolfog menni mivel lenyegeben semmi egetrengeto grafikai javulason nem ment at a jatek gyakorlatilag egy bf3.5 uj palyakkal... (De azert orulunk vincent? 😊
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

így elõre megmondván 😊
PC worldwide: from 9am UK (ez nálunk 10 óra (a zárt béta is 10 órakor kezdõdött, nemde? 😄)
Xbox 360 worldwide: 2am-6am PDT / 10am-2pm UK
PS3 Europe: 7am-11am PDT / 3pm-7pm UK
PS3 US: 11am PDT
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
128 féle vga beállítással a winbe, driverrek tucatjaival egyszóval minden re felkészülten...és akkor a legnagyobb problémád a célkereszt?? 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha átváltok a tankban guided-re, miért nem változik meg a célkereszt?
Vagy csak nálam? 😊
PS3 EU - 16:00-20:00
X360 - 11:00-15:00
ORIGIN – 12:00
De nyílván ez most csúszik egy kicsit (mint mindig)
Szerintem pár órát nyugodtan rá lehet számolni.
De humánus vagyok így elmorzsolok egy könnycseppet a bal szemem sarkában szegény openeseket érõ terror miatt...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|