15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#5886 Most néztem meg a historymat, az custom szerver volt. Sorry.. -
#5885 fél órás kör végén iram szeró megáll
~24/8as stat és sok-sok unlock ment levesbe, yeah! :D -
Gascan #5884 hardcore szerint keresek szervert es azt irja h egy sincs ... te is igy kerested? vagy csak veletlenul akadtal ra? -
#5883 Hogyne lennének,tegnap vesztemre sikerült bemennem egy olyanra is. Volt ott olyan csávó is,aki már 17-es rangon állt,persze osztotta is az olyanokat,mint én,aki még csak azt sem tudta,hogy mi merre van,mert először jártam azon a mapon. -
vg #5882 Szerintem később lesz, még szervert sem lehet bérelni(legalábbis xbox-on) -
Gascan #5881 hardcore szerverekrol nem tudtok valamit? miert nincsenek vagy mikor lesznek? -
#5880 mert akkor kié, tán nagyanyámé?
(...) -
#5879 Elvitte a cica. -
#5878 Engem az érdekelne, hogy mi a bús faszért nincs queue... -
szaba75 #5877 Sziasztok!!
Nekem olyan problémám van a játékkal, hogy randomba kidobál olyan ímszóval, hogy a játék működése leáll. Elfeketedik a kép éscsak villog egy vonal... A feladat kezelő megnyitása után megy csak a bezárás, továbbá hang hibák is vannak... Nem hallom ha valaki mellettem trappol vagy lő... ez a hiba is csak elvétve fordul elő.
Esetleg valaki tapasztalt még ilyen hibát rajtam kívül? Van erre valami megoldás? -
#5876 help:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A virágboltival kapcsolatban lenne 1 röpke kérdésem.
Mivel nem találtam warez topikot, gondoltam spoilerbe megkérdem, előre is elnézést.
Privátba irhat aki tud segíteni, nem nagy baj, csak néha kilép menet közbe a játék exe hibával.
Nem értem miért, ha visszamegyek, továbbmegy, de attól még irritáló kicsit.
Persze ajándék lónak ne nézd a fogát, de hátha van rá megoldás. -
Gyuszopapa #5875 Annak idején fél megabites nettel nem volt laggom a BF2-ben 64 playerrel.Pedig magyar szerverekre nem jártam. -
#5874 Nem is állítottam,hogy van köze hozzá,amit belinkeltem ott látszik az átlagos pingem is. Alapban,ha jó a vonalad,akkor már csak az aktuális szerver és teközted lehet gond,ami a játékra kihathat. -
#5873 Ha nem bizol ebben, valaki lelekes, nezhetne egy network forgalmat a jatek alatt, a normalisabb tuzfalak kiirjak az adott alkalmazas x ido alatt mennyit forgalmazott le illetve fel, abbol egyertelmuen latszik, hogy elegseges.
De regi jatekoknal allitani is lehetett, milyen halozatod van, aszerint csinalta a dolgokat, lehet, hogy a bf automatan megoldja ezt. -
Gyuszopapa #5872 A letöltési sebességnek semmi köze nincs a lag-hoz.
A net stabilitása a csomagvesztés és a ping a lényeg. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4800Ft 3 hónapig aztán 6800 lesz.
UPC Kábeltv - HD és felvétel opció 0 Ft
UPC Kábeltv - digital gold 4,690 Ft
UPC Internet - +120Mbit felár 3 hónapig 0 Ft, azt követően 2,000 Ft
UPC Internet - Fiber Power 120 4,800 Ft
UPC Telefon - FixPerc 180 díjcsomag 2,700 Ft
Együtt most: 12.190 Ft havonta. 3 hónap után 14.190 Ft lesz. -
#5870 Tizenpárezer forint @ upc. -
mester1987 #5869 -
kovalik #5868 Ha lefagy a játék, akkor nem számolja a pontokat, amit addig elértél ?
Reggel óta játszok már vele, de még 0 pontom van :( A bétában nem fagyott le, talán csak egyszer. -
Kvg #5867 Gratulálok! Szabad tudni mibe kerül egy ilyen net? -
#5866 Nagyon örülök hogy a grátisz killeket a körök végé még mindig nem sikerült javítani a bf3 óta... -
kanduhr #5865 Jézusom:DDD -
#5864 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nálam eddig minden rendben,több szerveren is teszteltem semmi lag.. -
Kvg #5863 Ő írt 24-es betűmérettel. Reagáltam rá.:D -
mester1987 #5862 Nem javít semmit, néztem én is :) -
kanduhr #5861 Azért az enyém se rossz:P -
#5860 Sziasztok!
Annyi a kérdésem, h ha a 32 bites exe fájllal (bf4-x86) indítom a játékot, akkor vajon ez javít a játék teljesítményén? A rendszerem az 64 bites amúgy. -
mester1987 #5859 Segítek:
-
mester1987 #5858 Csak az a gáz, hogy nem hasonlítod az minimum gépigénnyel és bizony minimum beállítások mellett is ennyit eszik. én se szapulom a te gépedet ember! -
Kvg #5857 Bf3 is ilyen volt anno 1-2 hónapig sajnos.
Nem tudom tuningolsz-e de régen is hamarabb kifagyott ha OC-s volt a gép. -
#5856 A Deluxe annyi, hogy egy nagyobb (2 dvd tok méretű) kartonban van 2 dvd tok, egyik a szokásos műanyag, másik fém. A fém alapból üres, a műanyagban található 3 lemezt lehet átpakolni bele. Meg van hozzá egy kód amivel 3 "Gold Battlepack"-ot kapsz. Meg még 1-2 apróság.
A Premium edition sztem nincs, az a sima BF4 Premium ami hozzáférést nyújt a jövőbeni DLC-khez. Magyarul ha maga a játék kell akkor a Deluxe, a Limited Edition (sima + China Rising DLC) vagy az alap BF4 között kell választanod. -
Demeterf #5855 Igen azt tudom, hogy a ping számít. Guild wars2 megy vele jól. Akkor valószínűleg jó lenne ehhez is igaz? Szombaton lehet megvenném, de ha nem jó a net hozzá akkor buktam. .. -
vg #5854 "fémdoboz"
Fém? Szerintem az csak egy speciális réteggel bevont műanyag. -
#5853 már megint kifagyott -.-
proci 52fok max terhelés, vga 61 max terhelés :D -
Kvg #5852 Neked címeztem.
Amint megkapom a gamét meg fogom nézni, de te meg komolyan milyen gépen tolod?
Ez igen csak súrolja a minimumot. a Bf3 is bőven több mint 1GB vramot evett. Proci és a 4Gb dd2 is őskövület.
Nem gáz hogy ilyen géped van de, nem is tudunk mit kezdeni azzal amit írsz. -
#5851 Hogyne siman... tized ekkoraval is elmegy, ha jo a pinged. Ami most nem a legjobb.
Anno 384 kbites nettel is jatszottunk, bar letornaztattuk 50 ala a kozponttal a pinget. -
#5850 Valahogy total tonkretettek a dofight-os reszet, nem erzek ingert, hogy repulozzek, pedig...
Sajna mar nem emlekszem anno meregettuk hany masodpercig tart atrepulni a palya szelerol a masikra, de sokkal kisebbnek tunnek ezek, de lehet, hogy csak azert, mert köd hijan atlatok rajta teljesen. A repulok, hogy kettovel mennek arrol nem is beszelve. -
Robi546 #5849 Aha,értem most olvasgatom és van hozzá egy + DLC, de inkább kivárom a GTA V-öt mert azt valamivel jobban várom,na azért köszi. :D -
Kvg #5848 Amint megkapom a gamét meg fogom néz, de te meg komolyan milyen gépen tolod?
Ez igen csak súrolja a minimumot. a Bf3 is bőven több mint 1GB vramot evett. Proci is őskövület.
Nem gáz hogy ilyen géped van de, nem is tudunk mit kezdeni azzal amit írsz. -
#5847 nekem eddig egyszer fagyott single elején, meg néhány perce multyba :-/