15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
barmi #5967 ja, és azt elfelejtettem, hogy mint a két verziótnál (x86 x64) ugyanúgy ezt csinlja . :\ -
barmi #5966 nálam folyamatosan kressel az exe, mapváltásnál tízből tízszer, meg pl a bétás pályán is ahol ledől az az épület a ledőlés pillanatában már kressel is ... :\
Valakinek valami ötlet sesetleg ? Játék javítása megvolt de nem segített, esetleg valamit nem rakott fel telepítésnél amit pótolni kell ? vagy várjak egy pecsre ami majd rendberakja ? A béta met mint a franc, szinte semmi gond nem volt vele . -
#5965 multiban akadt vagy simán a single módban? -
#5964 a tisztesség kedvéért megcsináltam a háromból két befejezést.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
odaadtam először irishnak, azért megkaptam az m249-et, aztán újrajátszottam és odaadtam hannah-nak, azért megkaptam a p90-et. nem tudtam feláldozni az uss valkyrie-t, ezért nem kaptam meg a qbz-95-1-et, de annyira nem is érdekel az a fegyver.
-
#5963 Köszi! :-) -
#5962 Gondolom lehetne rosszabb is. De akkor is. -
#5961 -
#5960 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi a harmadik? Én a kiscsajt ölettem meg, a bokszos pedig életben maradt. Magunkat is fel tudjuk áldozni?
UI: Háhá, lelőttem a poént, háhá, úgy is tudtam, hogy ide kattintasz. -
#5959 Aztakurva három befejezése van... Dikk már ki is következtettem, hogy mik azok a befejezések!... Ja várj, még sem.. te igen? -
Fantasy18 #5958 engem is ledobál exe hibával szeróról... majd lesz patch vagy nemtudom -
#5957 Ok. kössz a spoilert. -
Fallingstar #5956 igen, keress rá google van róla infó. a játék végét 3x befejezed máshogy 3 különböző multis itemet unlockolsz -
uhnet #5955 Sziasztok!
Van akit még ledobál random a játék Battlefield 4 hibát észlelt ezért leáll , vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? -
#5954 Ha lerakom magam a térképen /leaderboards/ lehet valahogy módosítani? Kb egy megyét hibáztam a zoom miatt :) Kösz a helpet...ha lesz :) -
#5953 Valaki tudna segíteni hogy single playerben hogy unlockolhatom az összes fegyvert már a kezdéskor? Valami konfig szerkesztéses megoldásra gondolok... -
#5952 Sziasztok!
Azt hallottam, hogy ha single-ben jól teljesítesz és találsz dolgokat akkor az multi-ban is elérhetővé válik. Igaz ez? előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv,
Rob -
#5951 Semmivel sem lett jobb, sot most mar felszallo palyak sincsenek a palyakon, egyszer csak ulsz a repuloben. Nagyon kezdik leepiteni a repulos reszet...
A kulso kamerat viszont a seggebe tettek a repcsinek, igy hala nem latja be az ember a fel palyat ha kivalt. -
#5950 Na nekem ez a játék addig felejtős míg nem veszek új VGA-t meg memóriát...
Mediumon is beakad olykor :( -
sasafr #5949 Multi 64-es szerver, gyári ultra, 1920x1080. -
#5948 jó volt ez a szingli és ötletes,csak kár hogy ilyen demó rövidségű.... -
#5947 +1 -
#5946 Ez már a Bétában ilyen volt(nekem), később adta meg. Lehet túl van terhelve a szisztem. -
#5945 Nekem is volt ilyen tegnap,ugyan így,azaz 04-ről 05-re ugrott,de a következő körben mégis 04-es maradtam.. -
#5944 Multiban?Felbontas?HBAO?Elsimitas? -
Nagydög #5943 A repulogepek amugy ugyanugy mukodnek, mint a BF3-ban? Gyorsan gomb, lassan gomb, gazkar nuku? -
sayiid #5942 Mi az a bug multiplayerbe kapok egy rakat medalt kaptam egy conquest4es medált ami +10.000xp és lvl5re promotált mire elindult a köv kör megint 4es szintű voltam és nem volt meg az xp. -
#5941 Élő stream
Bár elég bugos strem közben, beakad néhol-gyakan-ritkán. a Lov beállítás sem segít -
#5940 Ez az új fícsör, hiába, etetni kell a BF4-et mese nincs. -
nortsen #5939 Biztos egyszerre két mappot töltöttél be. ;) -
#5938 ja mind a 3GB-ot elfogyasztotta. -
#5937 Kicsit elfogyasztotta az összes grafkártya videó memóriát.. Különben is,hogy mertél venni R9-es kártyát,kis piszok. -
sasafr #5936 i53330 3.2 Ghz / 8GB ram / Asus Gtx660ti oc 3GB / Kingston Hyperx SSD / W8.1 x64 -
nortsen #5935 Kevés a vedejó memórija:) -
#5934 Nekem Amd 965x4,ati6870,8gigaval a warez szingli 1920x1080-ban high/medium beállításokkal nagyon primán fut -
#5933 -
#5932 Ez mégis mit jelentsen?
-
gstup #5931 Megírnád milyen konfigod van,köszönöm. -
nortsen #5930 Biztos nem rossz, de egy konfig azért beírhatnál, mert gondolom nem atom procid van hozzá. -
empie #5929
Hardcore szerverek mikor lesznek? -
sasafr #5928 Nálam kifogástalanul megy! 70-110 fps ultra beállítás, 50-60% proci használat mellett. Szerintem nem rossz az optimalizálása a játéknak!