15720
  • Gascan #6008
    valakinek sikerult megtalalni az m16a4-t? a singapuri palyan kene lennie
  • Norby646
    Chrome-al próbáltam. :D Előbb IE-vel próbáltam azzal se ment, most felrakom a firefoxot hátha nekem azzal megy. Azért köszi, próbálkozok.
  • BiG G
    chrome-al próbáld letölteni. nekem firefoxban kétszer nem ment, chrome-ban pedig elsőre. megéri feltenni, nőtt 10-15-el az fps, és elmúltak a kékhalálok, kifagyások.
  • Norby646
    Csak én nem tudom telepíteni ezt a nyomorult 13.11 beta8 drivert? NSIS error, aztán ennyi.
  • BiG G
    meg is van az új kedvenc fegyverem az m249 személyében :D
  • DarkSector
    :)
  • mester1987
    *nem vittem
  • Vadnokedli
    Mi se találjuk sehol. :)
  • mester1987
    tudom, de vittem el addig, sorry :S
  • Vadnokedli
    DLC nélkül.
  • DarkSector
    thx végülis. :D
    csak gondoltam itt talán gyorsabb lenne. :D
  • mester1987
    YT-on nézd meg, hátha ;)

Battlefield 4 Walkthrough
  • DarkSector
    srácok, a hajós résznél mikor vissza kéne mennem a valkyr-re, hogy tegyem meg? nem is érem utól...:D

valaki egy spoilerbe pls segítsen.

Bár lófasz story van szóval nem is annyira spoiler.
  • RatBaG #5995
    beírtam a deluxehoz kapott battlepack kódot, de sehol sincs battlelogban a 3 arany táska...
    egyből fel kéne oldania, nem? a battlepacks résznél nincs, csak rank 10nél ír egy goldent...
  • mester1987
    25 nem árt.
  • TDC Geronimo
    Gamespot oldalán 60 fps-es videó van :)
  • Fpocok
  • Shep
    Hány giga hely kell a játéknak?
  • mester1987
    Bár ezt írja és 2 db .dll file van benne (Activation.dll & Activation64.dll);

"This release will allow to play ONLINE on unsecured or nonofficial servers. To find serwer able to play just go to servers list screen and try to connect one-by-one."

Nem néztem, letöröltem, engem már nem érdekel ez a játék.
  • mester1987
    *Vagy max saját felelősségre!
  • mester1987
    Most találtam,de közbe látom, hogy ez az első feltöltése, hagyjátok!!!
  • DarkSector
    ez most annyira nem értem. :D
  • mester1987
    Spooky Dayz, most találtam :)
  • DarkSector
    Április elnézést. :D

de amúgy az nem?
  • HTS s3rg1nh00
    április lesz az
  • attiGT
    Csak engem zavar a 2 sec fekete képernyő miután egy squad társadra spawnolsz?
  • DarkSector
    Május 1.-je van? :D
  • ToM1113
    Sziasztok!
    Nekem multiba a betaban is megtalálható mapon amikor leugrottam egy magas épületből, akkor fagyott meg a játék és kellett feladatkezelővel bezárnom.
    R9 280X, beta7 es tegnapi driver.
    Aztán nem volt gond, majd mikor befejeztem a játékot, kiléptem, és netezgettem, befagyott a gép, lehet hogy nem a legjobb ez a driver...
    Ahogy látom másnak is fagyott a játék. Azt nem értem hogy játék után a gép miért fagyott...
  • mester1987
    Battlefield.4.Multiplayer.Activator
  • DarkSector
    Nálam is van , izé volt az elején exe hiba, irritáló volt, most egy ideje nincs, és az is nem fix helyeken, hanem véletlenszerűen, vagyis idővel átmentem azokon a checkpointokon....
  • SergioAmigo
    Exe error :D
  • Herold
    Catalyst
  • SergioAmigo
    most vettem észre valami nálam se okés a hangokkal
  • kemotox
    Ha ilyen DLL-ek miatt tüsszent, vagy hiányolja a fájlt, akkor guglizzatok rá és kidobja hogy mit kell telepíteni, milyen progi másolja be telepítésnél a DLL-t oda ahova kell .(Le lehet szedni csak a DLLeket is de az nem a legjobb mód.)
    Én most rákerestem, és azt mondta az okosság, hogy
    MSVCR az azt jelenti, hogy:
    MS: Microsoft
    V: Visual
    C: C++
    R: Redistributable
    Magyarul a "Visual C++ Redistributable"-t kell leszedni, és felrakni. Van ötezer féle, próbáljátok szerintem a legfrissebbet.
    Ha ilyen DLL hiánya van valaminek, vagy az miatt behány, akkor vagy ezt a Visual C++ szarságot, vagy DirectX-et, vagy a .Netfaszságot kell felrakni.

Pont most szívtunk faterommal ez miatt egy csomót, meg úgy általában mindig ezek miatt van baj :D
  • RatBaG #5973
    rohadt sok crash, map váltáskor, meccs közben, mindegy, exe működése leállt.
    hang maptól függően folyton elmegy.
    emellett folyamatos akadás, sőt a bf3ból ismerős rángatózás is előjött, amikor pl repülőben rázkódik az egész kabin és lehetetlen célozni, pedig bf3ban nekem ezt sose csinálta.
  • haversvábbogár
    nekem akkor áll le a működése a dolgoknak ,ha a gépem csinál valamit játékon kívül ,pl képernyő kímélő, ha töltés közben elugrok budira ,visszaérek leállt a bf4 ..vagy van az a másik hiba ,hogy elfogyott a ram ,az meg azután szűnt meg ,hogy kilőttem a nem alap videó kártya beállításokat (tuningokat)... majd biztos ,hogy fognak jönni kis finomítások ..máskülönben valaki aki szaki ,írhatna egy jó videosetting beállítást .. hol látom az ejtőernyőst hol meg nem ..na ilyenek ne legyenek
  • Blekk Síp
    A hanggal nálatok minden okés? Én sokszor csak a lovesek hangjat hallom, vagy azt sem...
  • SergioAmigo
    nekemis is előfordul nem egyéni hiba
  • Vadnokedli
    Ez a Multiplayer még szarabb mint a Béta idején. (Szerinte Béta idején fasza volt)
  • barmi
    mint=mind :P