Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spybot919
Amúgy 35fps el már folyamatosnak látja a szemem ezzel meg is elégednék ha így maradna de ami a leg idegesitõbb az fps drop mikor egy kis idõre le esik 10-15közé az fps-ed holott valamikor kemény csatákba is megvolt 35fps-ed. Full random valamikor csak siman futsz egy placcon és 10fps! 2másodpercre azt megint helyre áll. ez az egyetlen ami miatt most játszhatatlan még az új friss win8 -n is.hiába van meg az fps az fps drop kinyírja a játékélményt.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Fpocok
Ja.
Csak egy két dolog hiányzik belõle 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

The Protector
Látnád ps3-on.Rendesen odaver a gépednek.Látványorgia😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kill3r21
Elhamarkodottan örültem 😊 Csak annyi 😊

Gyilkolja a vinyót és ezért laggol mint atom, miután végzet akkor megy szépen, aztán megint töltés lag...
Biztos kéne neki egy friss windows, de annyit nem ér most nekem!
Tehát skip 😊
Nah most valami javulási tendencia van 😄😄 tunning nélkül 3900mhzen viszonylag jól fut betudom a bétának a mikro laggokat 😄
DanielT
Ez valami hihetetlen jó ajánlat. 17500 Ft a komplett pakk, ami egyébként 20-21 ezer lenne és ebben még 3 újság is benne van.

másfél óra alatt meguntam, én ezt már nem fogom megvenni

spybot919
Mert ez a módszer sem updatel már rendesen.
http://www.evenbalance.com/?page=pbsetup.php
ezt szedd le és válaszd ki a bf4et. Ez fogja megoldani a problémád. Ha jó egy kis + jól jönne mert szét vagyok minuszolva már xD

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Sziasztok nekem olyan problémám van hogy amikor elindul elkezd tölteni loading és utána meg áll nem csinál semmit ilyenkor mi a probléma .
Fpocok
Az elõbb még azt mondtad megy ez... mi történt?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha esetleg valaki meg szeretné rendelni.

http://www.pcguru.hu/elofizetesi-csomagok/negyedeves-elofizetes/218

Alaplap:AsusP8p67Pro,Cpu:i7-2600k,Ram:CORSAIR 8192MB Vengeance X2.Vga:Asus GTX780 DCII OC

Krisztiam
én is megrendeltem a deluxe edition-t 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

kill3r21
Közel játszhatatlan!
SSD-m nincs, win-t nem telepítek, akinek megy , annak jó játékot, én skippelem 😊
Rajtam ez sem segített
spybot919
ELINDULT win8 on és tényleg jobban fut mint WIn7en.

Én is találkoztam ezzel a hibával, ami több óra játék után, a semmibõl jött elõ. (annyi különbséggel, hogy a 5-10 perc után kifagyott. Nekem ez vált be:
link
"A játék mappájából a „pbsvc.exe” fájlt kell futtatni és ott az „Install/Re-Install PunkBuster Service”-t kell választani."

Nekem ugyan ez Win7-el.
DanielT
Simán menni fog, néha van ilyen. És igen, Punkbuster.
spybot919
Alt-tab volt a legelsõ kombináció amit nyomtam de nem hatotta meg a játékot 😄

bakkerman
nekemis erre lõtte be a cuccost,aztán lett a szerveren 32 játékos,és ott lett vége a dalnak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

spybot919
xD Most írják ,hogy próbáljam frissiteni a pb-t. Meglátjuk.

kill3r21
Nem hat meg nagyon, csak béta....😊

spybot:
Nekem is ez volt, alt+tab megoldotta 😊
alma2
Olyan sokan irtak, hogy lemondtak az elorendelest, ennek oromore most elorendeltem :p

szerintem

alma2
Azert egy tok ures palyan meg ne oromkodj, lesz az meg a fele is a nagyobb harcoknal, ha nem kevesebb 😊

szerintem

spybot919
Najó még is volt másnak ilyen problémája de fix nincs rá. úgy néz ki mégse fut ezen a win8-on. csak kuruzslás

spybot919
LOOL. Win7 en 20fps-el ment. Felraktam a win8 at és olyan problémával találkoztam amivel más senki sem. loading képernyõ tökéletesen végig megy.Aztán bejönnek a hangok hallatszik ,hogy megy a játék.A kép átvált fekete képernyõre jobb felül megy a loading animáció (tehát nem fagyás) de aztán ez a kép a loading animációval 10perc után se tûnik el. 😄 ennyi volt

kill3r21
Megy ez!
Csak a vinyótöltés miatt az elején csúnya laggok vannak, nekem is jót tenne egy újrarakás, de béta miatt nem fogom 😊

Így lõtte be defaulton csak 1080p-re 😊

1080p

25-28fps 😄

720p

tescodr
majd meg csinálják 😊 utána jó lesz sok panasz van erre a hibára és nem csak ilyen öreg kártyáknál

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

kill3r21
Elvileg kell lennie, nemtom kérdezz hozzáértõt, én még nem raktam fel 😊
Elõvették a 2 évvel ezelõtti BF3 bejelentéseket 1:1? 😄
spybot919
Én olyan start menüre számitottam mint a win7 esetén.

spybot919
Ez a 8.1 .elvileg. Star menü helyett egy ilyen kurva win8 ablak jön be mint a telefonokon. érted 😄

kill3r21
Ha a 8.1et raktad volna akkor még sstart menü is lenne
Prince23
Party rendszert hol találom meg?

Illetve az exclusive beta komtaibillis a sima bétával? tudunk e együtt ugy jácani?

spybot919
Nekem mondod? Én is errõl a kártyáról váltottam át gtx660-ra és még ezzel se biztos ,hogy futtatható állapotba kerül a bf4

tescodr
támogatott kártyák közt van más részt sebességben semmi gond nincs vele max hogy nem tudja a dx11 et csa ka 10.1 et 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

spybot919
Úristen 4670! Ne is csodálkozz ha nem indul el. Az már durván alsó kategória. viszont 6 éve még jó volt ;D

spybot919
kép nem található 😊

tescodr

Kaptam arcomba....

tescodr
nyehehe

The Protector
PS3-ra tölthetõ a BETA.Erre íváncsi leszek,konzolon még egy BF-t sem láttam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

spybot919
Na felpattintottam a win8-at. eddig tetszik és minden gond nélkül feltelepült. igazából a start menü hiánya ami visszataszító. Meglássuk mihez kezd a BF4-el. Egyébként meg szerintem elsõdleges protokolnak kellene lennie az optimalizálásnak és utána jönnének a bugok. Nem is értem mért fordítva csinálják.

tescodr
dc errorral töltésnél kivág 😄 nice

DanielT
DICE:

"Some of you may wonder if we’ll have time to fix some of the issues that you’ve reported before launch. The short answer is: yes. The version of the game that you are playing is several weeks old, and many of the problems that you may have encountered are already fixed for the final game, while others are being worked on.

Currently, players may experience game breaking bugs, meaning you might have a hard time playing. Here are some of the worst offenders, and we are working on fixing them as soon as possible:

Stuck on loading screen

We have identified and fixed two issues that we think should resolve this problem that affects mainly PC players. More info to come shortly.

Low frame rate/stuttering

We believe we are close to fixing this too. We will release more info as we know more. Meanwhile, please make sure that you have the Beta drivers for your graphics card. Also, please try changing servers to see if your performance increases.
TasManXT
Conquest vagy Domination?

psn: TasManHUN

nem tetszik a játék! azt leszarom 60fpsnél akad
szomferi
azért, mert mindenki azt hiszi, hogy ez a végleges... 😄

a béta az béta, látom mindenhol írják, hogy ez fos, meg úgy fos, visszamondják az elõrendelést... van egy olyan érzésem, hogy õk fognak szívni, nem mi 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Prince23
Most ezt az optimalizáció miatt mondod? Mert anno a Bf3 is szarul startolt, és mára már többlet fps-em van ha játszom azzal.
vagy ezt azért írtad, mert nem tetszik a játék elsõ blikkre?

tescodr
megjavult 😄

nah részemrõl ez ennyi is volt elõrendelés offolva....