15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#7423 nah akkor a prémiumot ott veszem meg szerintem :D -
#7422 Perceking töltött a Siege of Shanghai, hogy aztán 10 másodperc múlva crasheljek. -
#7421 ajjaj
Akkor karácsony előtt tényleg nem érdemes próbálkozni. -
Newfronter #7420 Nemsokára lesz a DICE-tól, de még nincs.
Bár ahogy olvasom a visszajelzéseket lehet nem is kell bele írni semmit sem. :D -
#7419 nekem még a frissítés se megy végig.. 5percenként megszakad a letöltés és újra kell inditani.. :D -
#7418 Na hát ez zseniális. Feltettem neki a legújabb drivert, amivel eddig indulásnál kifagyott. Most is kifagy. -
#7417 Van valahol részletes patch note? -
Kvg #7416 patch után kaptam +5 +10fps, de 5 perc után .exe hibával kidobott.
Hagyni kéne a pics@ba az egészet. Két hónapon belül tuti nem bírják megjavítani -
Kvg #7415 -
#7414 Új fícsör: Egy hibaüzenetben megtudhatom, hogy épp milyen videókártya drivert használok.
cinizmus off -
#7413 múltkor ismerős 4+ órát állt sorba a jegyért :'D -
#7412 Jó kezdés, jó kezdés. Eddig azért volt fönt régi driver, mert azzal nem fagyott ki egyből indításnál. Najó, teszek egy próbát. :D
-
#7411 Pontosan! Meg a rendezvényre is olyan sokan mennek, hogy hamar elfogy a jegy. Pl ha nincs előre megvéve, és ott akarsz helyszínen venni, akkor már felejtős. Meg a legtöbben úgy is a legdrágább jegyet veszik, és lefoglalnak 5 játékot. Egyedül vállalkozni erre a dologra esélytelen, és nem éri meg, de ha valakinek valami ismerőse megy rá és olyan jegye van, hogy több játékot tud menni akkor megoldható a dolog. -
#7410 Amugy meglepo, de mar mennek is a szerverek a patch utan.
Meg 1 ora sem kellett nekik. -
#7409 ez így szép és jó, de kivisznek kb 100db-ot és sorba állnak ezren érte... :D -
Nagydög #7408 Szemet!
En meg menetbol elhittem, hogy ilyen vak vagyok. -
#7407 Sima BF4 7000 es a Premium 6500.
playit.hu - jegyek (alap 2000 ft)
playit.hu - akciok -
#7406 Háhá :DD Elsőre tényleg nem írtam oda, mert meg akartam előbb nézni, hogy mekkora is a kép, befér-e, vagy nem-e fér-e be, meg ilyenek... Szóval érted. -
Nagydög #7405 Jo szemem van, mint az allat. -
#7404 De ha nem olvasod el, akkor is rájössz rövid idő alatt... attól függően, mennyire érdekel egyáltalán az első pár órában. :D -
#7403 "PlayIt rendezvényen lehet majd megvenni ennyiért"
Ott írja a kép alatt :) -
#7402 -
Nagydög #7401 Meg ne mond, hol! Szeretunk talalgatni. -
#7400 Van persze. Azt nézed a töltőképernyőn percekig, amég betölt a pálya. :D -
PlayIt rendezvényen lehet majd megvenni ennyiért, persze belépőt is kell venni. És persze vannak drágább belépők is, amivel le tudod foglalni a játékot. De ha valakinek valami ismerőse megy erre, akkor tud vele vetetni occóbéefet. -
#7398 Nem nagy tudomány ez a játék ezen a szinten, a legtöbb játékos kezdő, és az is marad, attól nem kell félned, h. tönkreteszed mások játékát, vagy nem fogsz tudni érvényesülni annyira, h. élvezd. -
#7397 Ezek azok az alapdolgok, amikről fogalmam sincs. Remélem valamiféle leírás (angol persze) azért van a játékban, mi a játékfajták célja -
Nagydög #7396 Csodat ne varj tole, majd ha a harmadik tajan.
Lassan el is kezdhetned kipakolni a szervereket a banerbe, Smithy!
En csak Gabeszekerol hallottam egyelore. -
#7395 Jó, akkor pontosítok. Annak a 80%-nak a felében tudatosul egyáltalán, ha mondjuk nála van a bomba, akkor az ellenfél lerakója fele kéne futni, nem pedig az ellenkező irányba. -
#7394 Erről mondhatna pár ember véleményt, és akkor máris megvan a válasz az első kérdésemre. -
#7393 És esetleg létezik olyan szerver, ahol előszeretettel játszanak az SG fórumosok? Esetleg ők maguk hoztak létre (megvalósítástól függően)? Jó lenne kezdőként némi segítséget kapni. -
Nagydög #7392 "...azonos szintű / játékidővel rendelkező játékosokkal dob össze."
Nem dob ossze senkivel. Az matchmakier csak a lusta/ostoba embereknek van. Szepen a keresovel valogatsz magadnak szervereket, es ami tetszik, azon jatszol. Ellenben vannak is kifejezetten noob szerverek, ahol szint korlat van(legalabbis BC2-ben, es BF3 ban voltak). Es ha tapasztaltabb jatekosokkal jatszol, nem kell egy csomo kezdo kozott ujra feltalalnod a kereket, mert megfigyelheted, mit csinalnak a "profik". -
#7391 Rám azt írták hogy COD Noob. hozzá teszem épp akkor csatlakoztam a játékba kb 10-15 perce de már 26-0 án jártam a hajóval... De CoD Noob. persze. - ja meg nem tudom vezetni a hajót -
Nagydög #7390 Akkor inkabb le fogjak, csak nem fog rola tudni, de ez elviselheto tehernek latszik. -
#7389 Ugy ertettem, hogy saccra kora delutanra fog a patcheles befejezodni kb, mivel 1 orat irtak karbantartasra (+ meg amennyit szerencsetlenkednek a szokasukhoz hiven). -
#7388 Ennek szívből örülök, egy profival ellentétben.
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem lehet BOT-meccseket játszani, de ha már így van, akkor nem veled kb. azonos szintű / játékidővel rendelkező játékosokkal dob össze. Ezt megvalósítani nem lett volna túl nagy plusz munka szerintem. Nem akarom senki játékát elbaszni, és nyilván a napi 5 órában játszó tinédzserektől is gáz hallani, hogy nOOb meg ilyen okosságokat. Mindegy, asszem karácsonyi vétel lesz már ebből, nem tudom magam lebeszélni róla -
#7387 Kint van a patch, 1 giga.
szerk: már fel is suhant. -
#7386 Nem fogják leugatni, ha csak nem kerül valami TS-es bandába, ahol értelmes emberekkel kommunikál, mert a chat-ablak nem is látszik, amúgy általánosságban nem is nagyon írogatnak rajta.
Rám tegnap írták először, h. noob, pedig kiadás óta játszom, és azóta az vagyok. -
#7385 Am bírom, különféle játékokban úgy tudnak noobozni, mint ha magától nem tudná az ember, hogy épp most kezdte. :D -
#7384 40? 80%!!!