15720
  • Krisztiam #7423
    nah akkor a prémiumot ott veszem meg szerintem :D
  • Fpocok
    Perceking töltött a Siege of Shanghai, hogy aztán 10 másodperc múlva crasheljek.
  • bélanéni #7421
    ajjaj
    Akkor karácsony előtt tényleg nem érdemes próbálkozni.
  • Newfronter
    Nemsokára lesz a DICE-tól, de még nincs.
    Bár ahogy olvasom a visszajelzéseket lehet nem is kell bele írni semmit sem. :D
  • Szabi #7419
    nekem még a frissítés se megy végig.. 5percenként megszakad a letöltés és újra kell inditani.. :D
  • sz4bolcs
    Na hát ez zseniális. Feltettem neki a legújabb drivert, amivel eddig indulásnál kifagyott. Most is kifagy.
  • Fpocok
    Van valahol részletes patch note?
  • Kvg
    patch után kaptam +5 +10fps, de 5 perc után .exe hibával kidobott.

Hagyni kéne a pics@ba az egészet. Két hónapon belül tuti nem bírják megjavítani
  • Kvg
  • sz4bolcs
    Új fícsör: Egy hibaüzenetben megtudhatom, hogy épp milyen videókártya drivert használok.

cinizmus off
  • Szabi #7413
    múltkor ismerős 4+ órát állt sorba a jegyért :'D
  • sz4bolcs
    Jó kezdés, jó kezdés. Eddig azért volt fönt régi driver, mert azzal nem fagyott ki egyből indításnál. Najó, teszek egy próbát. :D

• kemotox
    Pontosan! Meg a rendezvényre is olyan sokan mennek, hogy hamar elfogy a jegy. Pl ha nincs előre megvéve, és ott akarsz helyszínen venni, akkor már felejtős. Meg a legtöbben úgy is a legdrágább jegyet veszik, és lefoglalnak 5 játékot. Egyedül vállalkozni erre a dologra esélytelen, és nem éri meg, de ha valakinek valami ismerőse megy rá és olyan jegye van, hogy több játékot tud menni akkor megoldható a dolog.
  • Smithwarden
    Amugy meglepo, de mar mennek is a szerverek a patch utan.
    Meg 1 ora sem kellett nekik.
  • Szabi #7409
    ez így szép és jó, de kivisznek kb 100db-ot és sorba állnak ezren érte... :D
  • Nagydög
    Szemet!
    En meg menetbol elhittem, hogy ilyen vak vagyok.
  • Smithwarden
    Sima BF4 7000 es a Premium 6500.

playit.hu - jegyek (alap 2000 ft)
    playit.hu - akciok
  • kemotox
    Háhá :DD Elsőre tényleg nem írtam oda, mert meg akartam előbb nézni, hogy mekkora is a kép, befér-e, vagy nem-e fér-e be, meg ilyenek... Szóval érted.
  • Nagydög
    Jo szemem van, mint az allat.
  • sz4bolcs
    De ha nem olvasod el, akkor is rájössz rövid idő alatt... attól függően, mennyire érdekel egyáltalán az első pár órában. :D
  • Omlás
    "PlayIt rendezvényen lehet majd megvenni ennyiért"

Ott írja a kép alatt :)
  • bélanéni #7402
  • Nagydög
    Meg ne mond, hol! Szeretunk talalgatni.
  • sz4bolcs
    Van persze. Azt nézed a töltőképernyőn percekig, amég betölt a pálya. :D
  • kemotox

PlayIt rendezvényen lehet majd megvenni ennyiért, persze belépőt is kell venni. És persze vannak drágább belépők is, amivel le tudod foglalni a játékot. De ha valakinek valami ismerőse megy erre, akkor tud vele vetetni occóbéefet.
  • sz4bolcs
    Nem nagy tudomány ez a játék ezen a szinten, a legtöbb játékos kezdő, és az is marad, attól nem kell félned, h. tönkreteszed mások játékát, vagy nem fogsz tudni érvényesülni annyira, h. élvezd.
  • bélanéni #7397
    Ezek azok az alapdolgok, amikről fogalmam sincs. Remélem valamiféle leírás (angol persze) azért van a játékban, mi a játékfajták célja
  • Nagydög
    Csodat ne varj tole, majd ha a harmadik tajan.

Lassan el is kezdhetned kipakolni a szervereket a banerbe, Smithy!
    En csak Gabeszekerol hallottam egyelore.
  • sz4bolcs
    Jó, akkor pontosítok. Annak a 80%-nak a felében tudatosul egyáltalán, ha mondjuk nála van a bomba, akkor az ellenfél lerakója fele kéne futni, nem pedig az ellenkező irányba.
  • bélanéni #7394
    Erről mondhatna pár ember véleményt, és akkor máris megvan a válasz az első kérdésemre.
  • bélanéni #7393
    És esetleg létezik olyan szerver, ahol előszeretettel játszanak az SG fórumosok? Esetleg ők maguk hoztak létre (megvalósítástól függően)? Jó lenne kezdőként némi segítséget kapni.
  • Nagydög
    "...azonos szintű / játékidővel rendelkező játékosokkal dob össze."

Nem dob ossze senkivel. Az matchmakier csak a lusta/ostoba embereknek van. Szepen a keresovel valogatsz magadnak szervereket, es ami tetszik, azon jatszol. Ellenben vannak is kifejezetten noob szerverek, ahol szint korlat van(legalabbis BC2-ben, es BF3 ban voltak). Es ha tapasztaltabb jatekosokkal jatszol, nem kell egy csomo kezdo kozott ujra feltalalnod a kereket, mert megfigyelheted, mit csinalnak a "profik".
  • Vadnokedli
    Rám azt írták hogy COD Noob. hozzá teszem épp akkor csatlakoztam a játékba kb 10-15 perce de már 26-0 án jártam a hajóval... De CoD Noob. persze. - ja meg nem tudom vezetni a hajót
  • Nagydög
    Akkor inkabb le fogjak, csak nem fog rola tudni, de ez elviselheto tehernek latszik.
  • Smithwarden
    Ugy ertettem, hogy saccra kora delutanra fog a patcheles befejezodni kb, mivel 1 orat irtak karbantartasra (+ meg amennyit szerencsetlenkednek a szokasukhoz hiven).
  • bélanéni #7388
    Ennek szívből örülök, egy profival ellentétben.
    Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem lehet BOT-meccseket játszani, de ha már így van, akkor nem veled kb. azonos szintű / játékidővel rendelkező játékosokkal dob össze. Ezt megvalósítani nem lett volna túl nagy plusz munka szerintem. Nem akarom senki játékát elbaszni, és nyilván a napi 5 órában játszó tinédzserektől is gáz hallani, hogy nOOb meg ilyen okosságokat. Mindegy, asszem karácsonyi vétel lesz már ebből, nem tudom magam lebeszélni róla
  • DanielT
    Kint van a patch, 1 giga.

szerk: már fel is suhant.
  • sz4bolcs
    Nem fogják leugatni, ha csak nem kerül valami TS-es bandába, ahol értelmes emberekkel kommunikál, mert a chat-ablak nem is látszik, amúgy általánosságban nem is nagyon írogatnak rajta.
    Rám tegnap írták először, h. noob, pedig kiadás óta játszom, és azóta az vagyok.
  • sz4bolcs
    Am bírom, különféle játékokban úgy tudnak noobozni, mint ha magától nem tudná az ember, hogy épp most kezdte. :D
  • Vadnokedli
    40? 80%!!!