15720
  • Seangaijin
    20 pecet tudtam menni Paracel Storm-on utána fekete kép, láttam h ment és kilépett. Nem volt App crash meg semmi csak szépen kilépet magának. Jó lett ez a patch is kajakra :D
  • sz4bolcs
    Én nem tartom méltányos szolgáltatásnak, amit tőlük vásároltam. Torrentről lehúzott szar játék 10-ből 9 fut bármi ilyesmi nélkül, amit a BF4 produkál, ez meg csak crashel, a várva várt patch után meg már el sem indul.
    Én baromi türelmes vagyok, de ez a bagázs még a korrekt tájékoztatásnak sem tesz eleget.
    A start az meg nálam első pár napot jelenti, nem az első 2 hónapot. Annyi ideig felőlem bétáztathatják is a játékot, ha ilyen lassan tudnak javítani dolgokat, miközben nem is tájékoztatnak, hogy mikorra várható, hogy tudom használni amit vettem.
  • bélanéni #7461
    24 óra alatt 3-4 crash? Az tényleg nem vészes!
  • Dietrich
    cdgalaxisnál igaz 10K de ingyen kiviszik bármelyik PPP pontra.
  • Vadnokedli
    Kíváncsi vagyok most megszereztem az MTAR-t az L85 öt. Meg marad e.?!
  • Skyline
    A zökkenőmentes játék egy dolog...A játszhatatlan szar pedig egy másik.
    Elöbbit nem várta senki. Utóbbira pedig már megjelenés napján javítást kellett volna dobni.
  • Skyline
    Battlelogon már írtam, aztá jött az admin és lezárta a topikot, szal most írtam újra....:D
  • oneal1
    szerintem meg mindenki tudta előre, hogyn em lesz zökkenőmentes a start

fogyasztó védelem, ugyan már:D nem az életed múlik rajta. Tudom hogy a játékkal egy szolgáltatást is vásároltál, de aki multizik annak ezt bele kell hogy számolja. Amúgy sem lenne semmi esélyed a fogyasztóvédlemnél, mert mikor telepítessz akkor elfogadod az apróbetűs részt is...:)

egy játékról van szó, lesz pecccs, meg lesz oldva a probléma, türelem!
  • sz4bolcs
    ennyi szopatásért szerintem már méltányos lenne valami kártérítés.
  • sz4bolcs
    Fogyasztóvédelmi akármi nem tudná valahogy segberúgdosni ilyenkor a kiadót?
  • Fpocok
    l96, MTAR 21, L85A2, RPK 74, mp7 lesznek a DLC-s fegyverek.

képz
  • sasafr
    Az EA/DICE kombó számomra a pofátlanság netovábbja kezd lenni. De azért jó ha tudják, hogy a világgal csak a játékban lehet harcba szállni, a valóságban rövid kötele van a dolognak!
  • Nagydög
    Elkezdtem megirni a patchnote-ot, vegulis a crowdsourcing korat eljuk.
    ...
    +More stable and varied error messages.
    ...
  • Krisztiam #7450
    nekem már 2 hónapja megvan a jegyem.. :)
  • Fpocok
    Csak Xbone-ra. Mert azt hiszik, hogy timed exclusive-al el lehet adni azt a szart.
  • sasafr
    Most akkor a second assault hamarabb kijön mint a china rising? Second Assault will be released as a timed exclusive for Xbox One at the console's release on November 22.
  • Fpocok
    Kizártnak tartom!
  • sz4bolcs
    "Patch letöltve...Jópofa hogy patch notes nulla...Megvárják mit írjanak bele vagy mi? :D"

-Viccnek kicsit durva volt, még jó, hogy kiderült, hogy ez a valóság.
  • sz4bolcs
    Ez a pofátlanság netovábbja. Am biztos csináltak vmit, mert én újfajta hibaüzenettel találkoztam indításnál, és azóta a régi videókártya driverrel sem indul normálisan a játék.
  • Skyline
    Na nagy büdös semmi javult..A netkód is ugyan olyan fos.
  • zzeN
    "Kiderült, hogy a mai "patch", nem patch, hanem a Second Assault DLC egy része. Többen is belenéztek a játék fájljaiba és konfigurációs fájlokba is. Ami a hibajavítást illeti nem történt semmi, egy betű nincs átírva sehol, de új fegyverek és új pályaelemek kerültek a játék fájljai közé."
  • oneal1
    nekem is ez van....:S try később:D
  • Szabi #7441
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    5percenként ezt írja ki.. és közbe 1%-okat tölt le
  • sasafr
    Játszottam egyet és a hibák: Laggolt néhol a szerver, ami idáig nem laggolt. Egy új számomra ismeretlen effekt lett a játékban mely mozgásnál elhomályosítja a képet, olyam mint a motion blur, de mégsem az, mert nálam az le van húzva. Idáig ez biztosan nem volt. Nem számolta a halálaimat, némi fps csökkenés nálam tapasztalható. A netcode viszont nálam úgy tűnik javult. A játék végén persze bf4.exe leállt! Bravo! Idáig nem foglalkoztam vele, mert gondoltam a patch javítani fogja, de a saját fegyvereim hangja valami katasztrófálisan szar! Olyan mind, mintha hangtompító lenne rajtuk. Én nem fülesben játszok, tehát lehet, hogy ez a baj, de kíváncsi lennék másnak véleményére is erről!
  • sz4bolcs
    leszarnám, ha változtatna valamit a fagyásokon... de nem.
  • sz4bolcs
    Jól megfingattak az új 'hibaüzenettel' (#7412)
    Most tehetem vissza megint a régi drivert, hátha azzal legalább nem szaporodtak a fagyások ha már nem is javult semmi..
  • TDC Geronimo
    Látom itt is sikerült a patchek méretét lecsökkenteni, mint azt a 3nál ígérték...NOT
  • item
    Nem azt javították,hanem a hibagenerátort frissítették.
  • Belton
    Patch Után első map , vége a körnek a Bf4 müködése le állt :DDDDD
  • item

• sz4bolcs
    What's your preferred way to take out enemy vehicles in BF4?
    -C4
    -Rockets
    -Grabbing a tank
    -Through air superiority
    -Hitting them from the water

...-without crash
  • sz4bolcs
  • Skyline
    TesztelNÉM ha lenne szerver amiben legalább 10-en bentvannak..:)
  • Skyline
    Azért az milyen hogy fél napja nem játszottam és a skill összevissza ugrált magától..:)
    Tegnap reggel 213...estére 169...Most meg 181...Mindezt játék nélkül. zseniális.:)
    na patch teszt...
  • RatBaG #7429
    még egy kört se bírtam végigtolni shanghaion, mióta kijött a teljes játék, pedig az egyik kedvencem lenne.

egyébként szerintem sokkal gyengébb ez kezdő map pack, mint anno a bf3-as.
    leginkább a közepes nagyságú infantry pályák hiánya fáj, mint pl grand bazaar, vagy siene crossing. tökéletes pályaméret, nem a metro/locker-féle clusterfuck, minimális járműves gameplay-el.
    ugye van két városi mapunk, de egyrészt sokkal nagyobbak, másrészt dugig vannak járművekkel. erre fel újból megkapjuk majd a metro-t, hurrá...
  • Skyline
    Patch letöltve...Jópofa hogy patch notes nulla...Megvárják mit írjanak bele vagy mi? :D
  • Vadnokedli
    Ha nem rendelsz elő jegyet állhatsz sorban 3 órát hogy bemondják hangos bemondón hogy lehet haza menni vagy vársz újabb 3 órát hogy legyenek jegyek. Én még haverokkal reggel kimentünk rá, sorba álltunk nem keveset, majd bemondták elfogytak a jegyek legközelebb 4 óra múlva lehet jönni próbálkozni.
  • Omlás
    Akkor én relatíve szerencsének mondhatom a napi 3-4 crash-t :] kop kop
  • Szabi #7425
    nekem jelenleg 7%nál tart a letöltés... pedig 11óta tölti
  • TDC Geronimo
    Komolyan egyre jobban örülök, hogy kimaradok most ebből a "mókából" és várok a szuperior verzsönre