Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bármit is írnak, nem hiszem, hogy megtorlás a vége. Nem éri meg.
Csakúgy mint BF3-nál.

atenza
Valakinek van mentése a tashgar pályán annál a nagy gátnál? Meghaltam és mikor újratöltené error-al asztalra dob. Egyszer már újból kezdtem azt a részt azzal az opcióval h replay missions és kiválasztottam az utolsót, de az sokkal korábbról indul és kb fél-1 óra volt emgint mire eljutottam a gáthoz, megint meghaltam és megint újratöltésneél bf4.exe leállt. Fog a halál mégegyszer elmenni odáig.
Skidrow-os al mentem elejétõl kezdve, most kipróbáltam a reloaded cracket és ez is lehal pályabetöltésnél, még hamarabb ráadásul...

bf4 single player live stream tõlem
http://www.twitch.tv/lolhutv
lehet kérdezni közben

Wizard

ha start elõtt szeretném kipróbálni a singleplayert akkor mit kell csinálni?

VPNen keresztül kell beíni a kódokat vagy simán beírhatom és csak az indításnál kell VPN?
Nézd meg az EA/ DICE fórumát ott biztosan írnak róla.
kemotox
Én úgy tudom, hogy azokkal nem csinálnak semmit, csak akkor van ejnye-bejnye, ha így trükközöl az árakkal és olcsóbban vásárolsz. De ez nem tuti, hogy így van.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

spybot919
Valakinek van valami hivatalos közleménye arról ,hogy mit kapnak azok vagy mit várhatnak azok akik vpn-en aktiválva már játszanak Európából ?

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Semmi baja, ugyanúgy fogja tolni, mint te meg én, csak elõtte elsírja magát.
"Meg a "kicsipeltetés" is biztos PC-n szokott elõfordulni, és nem konzolnál"

Miert nem fordul elo PC-n kicsipeltetes? Azert mert nincs benne semmifele hardveres vedelem. Te ellenben a PC-s nagyfejekrol kezdtel hadovalni, mikor arrol volt szo, hogy az MS es a Sony nem nezi tetlenul a konzolaik feltoreset, es 3rd party szoftverek futtatasat, ezert nem valoszinu a cheaterek elszaporodasa a konzolos multi gamekben. Es nem, annak sincs semmilyen koze az ugyhoz, mennyire lelkesedik az MS a feltort Windowsokert.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ezért kell konzolra majd egér 😊
oneal1
neked mi bajod?😄

!Forza Ferrari!

oneal1
na beindult az elõtöltés originben.

a single player az menni fog egybõl vagy arra is várni kell az idõpontig?

!Forza Ferrari!

kemotox
Már nem azért starfarer, de tényleg nem akad el a tank... Sõt nekem már a 3ban sem nagyon akadt el, arról nem tehet senki, hogy valaki túlságosan balfasz ahhoz, hogy kanyarodjon egy picit 😊
És te várod már a megjelenést? Vagy VPN-el már tolod? Szerveretek megvan már ehhez a szarhoz?

Pár nap és végre megjelenik ez a hibátlan, bugmentes csoda, amiben annyi minden változott a 3hoz képest, hogy ijahh. Pl már van rendes fizikai motor, amivel a valóságnak megfelelõen nem akadok el az 50 tonnás tankal, a 3 kilós bokorban. Végre nem fog driftelni a vadászgép, és át is esik, mint a 2ben! És még sorolhatnám! Örvendjünk testvéreim! Örvendjük, a minden sallangtól mentes, és nem arcra menõ, meg ki mennyire nyalt be alapon döntõ házigazdának is!

köszi PC Guru😊

Wizard

attiGT
Megrendeltem players.hu-ról de imádkozom, hogy tudjak vele normálisan játszani, mint BFel:

i5-3450 @ 3.10 GHz
8GB
HD 7870

TDC Geronimo
Jobban néz ki, mint vártam <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szabi
én azt várom, hogy gmg-n végre legyen euróba is és ne csak fontba 😄

"Nulla tenaci invia est via"

sz4bolcs
Van itt valaki, aki digitális verzióban vesz alap játékot, és prémiumot? Honnan érdemes?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kami
személyes átvétel volt?

Nalam a game! Koszi pc guru:-)

Wizard

oneal1
olvastam, hogy már valakinek lehetett elõtelepíteni originbõl.

nekem továbbra sem megy, másnak esetleg?

!Forza Ferrari!

adam46
Ez szomorú, akkor úgy látszik mégis csak késik. Köszi az infót. 😊
Hecker007
Most hívtam fel õket, nem kapták meg még, elvileg holnapra érkezik meg, de ezt se mondta 100%-ra, holnap után viszont biztos hogy át lehet venni, tehát a startra elvileg meglesz. Mondjuk jó lenne elõtte letölteni hogy ne 1.-én kelljen :/

Össze vissza csacsogsz, fingod sincs az egész témáról. Te a flash szarságról beszélsz, amivel másolt játékokat lehet futtatni, akár live alatt is. Ha szarul írod ki, akkor az is azonnali bukó. De rgh-s géppel nem tudsz menni live-ra mert azonnal levágják, lévén más programok is vannak a memóriában, noha azzal valóban lehetne csaló programokat futtatni bf4 alatt. Tényleg nincs kedvem ilyen szintû hülyeségre.
kemotox
És az MS nyilván nagyon boldog és ürül neki, hogy a fél világ csúnya verziós ringyózzal tolja, stb stb. Minden feltörhetõ, ha azt hiszitek, hogy nem így van, akkor nagyon naívak vagytok.

Warezzel is ugyanez ment konzolnál... Ahhoz képest minden konzolos ismerõsöm warezolt játékokkal tolja neten. Érdekes. Meg a "kicsipeltetés" is biztos PC-n szokott elõfordulni, és nem konzolnál.
Az meg, hogy "igyekeznek kontrollálni" semmit nem jelent. És ha igyekeznek? Ez nem jelenti azt, hogy be is jön nekik. Max egy ideig.

De most már tényleg végeztem.
(vg természetesen a szokásos sablonszövegekkel jön már csak, tipikus vergõdés mikor már nem tud mit írni az ember 😄D)

"Miért, szerinted a PC-s nagyfejek széttárt kezekkel hagyják, hogy mindent hackeljenek?"

Nincsenek PC-s "nagyfejek" ilyenforman. A PC (alkatresz!) gyartokat kicsit sem erdekli, hogy milyen szoftvereket hasznalnak a userek. A konzolok viszont kifejezetten jatek es szorakoztato platformnak keszultek, a rajtuk futo szoftverek utan pedig royalty-t fizetnek nekik a keszitok, igy ok nagyon is igyekeznek kontrollalni, mi futhat a hardverukon.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Teljesen igazad van, minden szavad úgy van. (lol)
kemotox
Meg értelek, nekem se lenne, ha nem lenne igazam.

Out.

En is jatszottam fpst konzolon es nehez. Egerel jobb:-)

Wizard

Nincs kedvem ilyen hülyeségekhez, ne hari.
SötétBarom
Max annak irányíthatatlan, aki balfasz. Még PC-n is lövök neked 0,7 körüli K/D-t egerek ellen boxos kontrollerrel.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kemotox
Jaj egy konzolos akit megbántottam 😄 Na majd meglátjuk. Miért, szerinted a PC-s nagyfejek széttárt kezekkel hagyják, hogy mindent hackeljenek? Vagy amikor rendõrségi honlapokat meg ilyesmiket törnek fel a hekkerek?

Kizartnak epp nem tartom, de valoszinutlennek igen.

Egyebkent ha jol latom, a DICE megcsinalta a hazifeladatat, es most a jatek koncepcion dolgozott, nem az enginen. Valahogy normalisabbnak tuno terkepeket, es felszereleseket velek felfedezni a videokban.

Fpocok
Szerintem ezen ne veszekedjünk. Konzolon valóban sokkal kevesebb a csíter. Viszont irányíthatatlan is, szóval az a sok jó dolog semmit nem számít, mert ez teljesen nullázza.

Parasite Eve 2, best game EVER!

"Biztos". A sony és ms szétteszi a kezét, és az ég világon semmit nem fog tenni ellene. Jó vicc. <#nevetes1> Látszik soha nem volt konzolod. Nem is baj.
kemotox
Biztos, hogy egyszer meg fogják oldani azt is. PC-n is fel tudnak már törni mindent. Pedig PC-n is vannak védelmi dolgok, és az is egy ismeretlen struktúra volt anno. Csak idõ kell hozzá.
Warez se volt nagyon régen, de mióta annyira elterjedtek a konzolok, már egyáltalán nem ritka, hogy egy-egy játékot többen szednek le torrent oldalakról konzolra, mint PC-re.

Most már csak a "nincs csalás konzolon" szöveggel tudják magukat áltatni az emberek, de szerintem ez se fog sokáig tartani.

Ha meg is törik a gépet, kizártnak tartom, hogy tudjál futtatni csaló programot a konzolon live illetve pns mellett. Fellépés elõtt egybõl kilövik.
Kandurex
ahhoz magát a konzolt kell megtörnöd, de még abba se vagyok biztos, hogy teljesen elég, jól kell ismerni hozzá az adott struktúrát,...bár így, hogy közelebb lett hozva a PC -hez, talán esélyes lehet, de az nem most lesz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"csalómentes játéktér"
Hát hogy ilyen közel kerültek a pc-hez hasonlóságban a nextgen konzolok inkább hajlok arra gondolni hogy még könnyebb belepiszkálni a dolgokba.
Nem kemény csalásra gondolok mert az feltünõ,(az okosok sem feltünõt használnak pc-n,hülyék lennének)már elég ha megpiszkálják a sebzést egy kicsit már is isten vagy a többiek felett.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Wizard

Fpocok
<#banplz>

pc-s high beállítás, 64 játékos, 900-as felbontás, átlag 60fps, csalómentes játéktér... helló! <#guluszem1>
Fpocok
Itt egy PS4es Geronak is 😄 Jól néz ki.

oneal1
Az fasza...nekem azt irja meg h nem jelent meg, szurkes az ikon az originben

!Forza Ferrari!

Vadnokedli
Hát ez elég gáz <#rolleyes>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

HeadHunter86
Fpocok
+frame számban is sokkal jobb a PS4.

Fpocok
The Xbox One version of Battlefield 4 is currently rendering at 1280×720, while the PS4 is natively rendering at 1600×900.

hehe

Szabi
magyar boltba meg 9500 pénz 😄

"Nulla tenaci invia est via"