15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Nagydög #7383 Le fognak ugatni, segiteni fognak. Elkepzelheto hogy ugyanazok. Mindenkeppen szopni fogsz az elejen, de ez ilyen, nem lehet meguszni.
Kezdeni vele pedig erdemes, de szerintem varj meg egy kicsit, mig az infrastruktura osszeall. -
#7382 Az első kérdésedre délután tudunk válaszolni, mert épp most jön a várva várt patch. Második kérdésre: Egy csomó kezdő szaladgál össze-vissza, a játékosok 40%-a sztem még nem látott ilyen játékot, szal ettől nem kell félni. :D Tegnap én is megkaptam:
-Sz4bolcs: you are noob.
-Ohh tényleg? Rájöttél a sötét titkomra. Nagyszerű felismerés. :D -
Skyline #7381 Gyakorlatilag a legjobb multiplayer cím a piacon jelenleg.
Viszont bármennyire is a legjobb, a készítőnek hála az első 1-2 hónapban hajtépés a játék, mert bizony vannak fagyások és random hibák.:)
Ellenben ha javítják/túllépsz ezen akkor ez időtálló multi élmény és a közösség is normális tud lenni. Pár éve még inkább a COD-ot ajánlottam volna, de ahol az most tart színvonalban és közösségben felejtős, főleg pc-n. -
#7380 Sziasztok,
egy végtelenül egyszerű kérdésem lenne. Teljesen jól játszható már a multi, fagyások ilyesmi?
Sosem játszottam multiban ilyen játékot. Érdemes ezzel a játékkal kezdeni? A kezdőket nem ugatják le azonnal. BOT-okkal játszanék legszívesebben, de annak hiányában ez nehéz lenne. -
#7379 THX! -
#7378 Értelemszerűen.. -
Borg #7377 És még ott ad fegyereket vagy mi? -
#7376 hát ez már spoiler gyermekem; SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3 befejezés van nem csak 1 -
Borg #7375 És ezeket hol, hogyan?
Én végigtoltam a singlet, de az utolsó kettő nincs meg ezekből... -
Borg #7374 Ugyanolyan konfigom van mint neked, 670FTW-vel, meg 304.78... és nincs fps dropom. Legalábbis érezhető. Van olyan pálya, ahol 60-90fps között mozog, de van olyan is, ami 120-140. 60 alá nagyon ritkán esik be. 1980x1020, ultra, aa+motion blur off. -
#7373 Csak 6 fegyvert tudsz unlockolni Multi-ba.
M412 - Shank - Machete - QBZ-95-1 - P90 - M249 -
#7372 Annyi kérdésem lenne:
A single alatt lehet fegyverekt feloldani multiplayerbe? Mert ugye néha dobálja, hgy megkaptam ezt és ezt a fegyvert. Illetve ezeket hogy tudom unlockolni? Elég őket felvenni a pályán vagy esetleg lelőni velük x ellenfelet. Mert ha ezeknek van szerepe a multira nézve akkor előröl kezdem mert nem sok mindent szereztem eddig. -
#7371 Nem, mert nem fogok kínlódni velük. Csupán azért osztottam ezt meg, hogy egyedüli vagy-e vagy sem. Kivárom amíg letölt és ennyi. CSak furcsállom ezt az egészet egy kicsit, más nincs benne. Ha nagyon szúrja a szemeteket nyugodtan lehet törölni. -
#7370 Valaki Obliteration? -
#7369 Irtal mar amugy ea supportnak vagy battlelog forumra a hibaiddal, gondjaiddal? -
#7368 Az odáig OK, de ha látja a nyomorék Origin, hogy ki vagyok, megvan már neki adva a kód és elkezdi a lemezről telepíteni vagy a kuki tzudja h mit csinál és ez kész kiíja h 100%. Akkor utána miért nem indul a játék???? Helyette fogja és elkezdeni letölteni. Nekem csupán ennyi bajom van vele. Tegnap tudtam kemény 5 percet multizni mert nekem is jött az appcrash. Szóval fos ez így is meg úgyis. -
eugabesz #7367 Ez azért van,mert már be van regisztrálva a játékod,attól függetlenül,hogy a te gépeden szerepel,vagy sem. Ezért lehet bárhonnan bármelyik gépről játszani,csak az origin kell hozzá. A telepítésnél meg a netes töltés a prioritás,"nem mindenkinek van lemeze"-ből kiindulva. -
#7366 Délelőtt 11 körül fog jönni. -
#7365 Én meg ezt a hozzáállás nem értem... Aki kicsit is jó, annak a kurva anyját, aki meg balfasz kiszedni, az meg tök ügyes vagy mi?...
-
#7364 A kliens patch csak valamikor kora delutan fog jonni kb. -
#7363 Nem hiszem, mert 4,2MB-cel szedi a cuccot és még 1 óra 20 perc van hátra. Úgyhogy tuti hogy tölt csak nem értem miért. Azt olvastam én is, hogy mára ígértek patchet, de kétlem hogy azért le kéne szedni 24GB-t.... -
#7362 Az ilyeneket kurvára nem értem... miért nem játszanak helikopteres multis játékkal? Ja... hogy akkor nem lehetne darálni a szerencsétlen hangyákat és mindenkinek ugyanannyi esélye lenne? -
Nagydög #7361 Lehet am, hogy csal. A BF3-nal is ugy csinalt a luke, mintha a netrol toltene, de igazabol a lemezekrol dolgozott. -
#7360 Most aszongya meg nekem valaki, hogy szűz winfosra felrakom a játékot.
Originen keresztül szépen kéri a 3 lemezt. Utána kiírja hogy telepítés. Mondom WTF??? EDdig mi a k*rva anyádat csináltál 15 percig? Nah de nem is telepít ám, elkezdi leszedni a 24 gigás játékot.
Vagy velem van a hiba vagy ezek buzik. Ha Originen keresztül ő tudja letöltéssel lemeznélkül telepíteni a játékot akkor minek előtte mind a 3 lemezt basztatni? Illetve ha felmásolta a 3 lemezt akkor minek tölti le ugyan azt??? Ilyet utoljára BF3-nál láttam amilliomodik patch után hogy le kellett tölteni egybe a játékot ami már az összes javítást tartalmazta.
Úgyhogy most vagy kidobtak egy nagyobb patchet vagy szar az egész. -
eugabesz #7359 Ez a viszonylagos gyors fejlődés miatt van,hamar megszereztem én is a stingert pl. és nem is félek használni.Mivel a fleer bugos,általában el is találja ha rálövök,arról nem beszélve,hogy 10 mp és lőheted a másikat... -
SergioAmigo #7358 Komoly menet :D 3-0ra nyertünk :D :D :D -
#7357 de bírnám, ha visszírnának neki egy verset, aminek a vége rímként, hogy 'lófasz a seggedbe' :D -
#7356 -
sayiid #7355 Widgitybear bf4 streamjét bírom. egész nap csak little bird ezik kb 50/2 ket csinál:D ez próbálná meg magyar szerveren. azelőtt szétlőnék mielőtt felszállna vele XD egyébként én azt nem értem ,hogy pl ilyen nagy helis streamereket sosem lövik meg. még szinte be se célozzák. Magyar szerveren meg felmész és egyből lönek 2lav -al mert 3 helyről bemértek 10 rakétavetős lő rád mert szinte mindenki engineer :D és akkor még nem is beszélve amikor még más anti air egységek is vannak. De lehet csak nálunk megy ez a műsor ,hogy itt mindenki a szerveren nagy anti air fan. -
heady #7354 Mennyire gyakori nalatok az, hogy ha eltalalnak, akkor drasztikusan leesik az fps? -
#7353 http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/400747168813633024/226164428/
best enemy, 2 kills. ez meg mi a túró? -
#7352 Én eddig nem szembesültem a problémával, de ma kb 10 percenként exe hibával kibasz -.- -
sayiid #7351 Fogok és átállok a győztes csapatba a vége elött 1percel. és probléma megoldva. :D -
#7350 A mai nap valahogy sokkal jobban ment.
-
Skyline #7349 A BETA-nál jobban fut a játék..Sokkal...Csak egy rakás nyűg van ami a BETA-ban nem volt.:) -
Skyline #7348 Hát nemtom nálam fülesbe segített, a hangzásra meg ott a stereo sor.:)
-
ACE #7347 Úgy értettem, hogy a már meglévő 2500K-hoz és 8Giga RAM-hoz vennék GTX770-et, jelenleg 560TI-m van, de a Beta azért nem ment alatta olyan jól, bár játszható volt. -
#7346 Na utanaolvastam a hang dolognak es a forumokon azt allitjak hogy ez a sor a cfg-ben GstAudio.SoundSystemSize 20 azt jelenti hogy 2.0 hangrendszer es ha 5.1ed van akkor 51re kell allitani stb.Tovabba maga a Dice is beismerte a jatek foruman hogy gebasz van a hanggal:
Miscellaneous Audio Bugs
FIX UPCOMING
We are aware of the issues with missing/corrupted audio in multiplayer and have created a fix for them. This fix is planned for release in the next PC client patch.
Szoval sajna ezek a cfg moddolas nem segit. :( -
Skyline #7345 Én Gtx 760-al tolom i5 3570K-val, újonnan 2500K-t már nem éri meg venni...
Hogy miért nincs ne engem kérdezz hanem a játék készítőit, teljesen véletlenszerűen megy mindenkinél...
Láttam olyat is a battlelogon aki SSD-i7 3770K-Gtx780-16GB ram mögül nem tud játszani a droppok miatt...:)
És olyat is aki meg 560TI-2500K-4gb ram mögül kiválóan el van hiba nélkül...
Haver gépén végigjátszottam az összes létező 5letet amik egyeseknek segítettek egyeseknek meg nem (cpu unpark, prioritás állítgatás, affinitás állítgatás, dx install, friss driverek, friss win7, friss win8, stbstbstb), semmi nem segített....
Aztán bepattintottam a gépébe a 4 giga mellé még 4 giga ramot és kikapcsoltam a virtuális memóriát, megszünt a drop, de a játék egy hosszúra nyúlt meccsen ha telirakja a ramot (mert telirakja ha hosszú a meccs, de ez is véletlenszerü kinél rakja kinél nem), akkor kivág hibaüzenettel...
Annyit tudtam elérni nála hogy a 4 giga ramja mellett a lapozófájlt átraktam másik VINYÓRA (tehát nem partícióra) amin sem a játék sem az oprendszer nincs, így a dropp jelen van de jelentősen minimalizálódott, patchig játszható a játék.... -
ACE #7344 És Neked miért nincs FPS drop? Én is GTX770-et tervezek venni a 2500K-hoz meg 8 Giga RAM-hoz, de ha ilyenek vannak akkor helyesen választanék.