15720
  • eugabesz
    Tudlak sajnálni,hidd el...de én a prémiumot is onnan veszem,már ha kijavítják valamennyire ezt a trágyadombot,amit nem átallanak játéknak nevezni...
  • empie

Kaptál tőlem egy privát üzenetet.
  • empie

Olvass más fórumokat is és rájössz,hogy oltári nagy baromságot írtál. Sokan visszakérték már és eddig mindenki vissza is kapta. Egy olyan embert nem olvastam aki X idő elteltével ne kapta volna meg a vételárat. Nekem igen is fontos,hogy milyen oldalt ajánlok, ezért eléggé alaposan utánajárok,hogy tényleg megbízhatóak-e.

De az írásaidból látszik,hogy csak az időmet pazarlom.
  • drinkalot
    Gondolom félreértettél. Pár éve követem a fórumot passzívan, tényleg adtam a szavadra, elhiszem, hogy neked nincs okod a panaszra, de én (mi) így jártam velük...
    amúgy meg ügyes vagy, leülhetsz, 1-es.:D
  • Kvg
    Itt gy páran tudnának mesélni hogy, a pénz visszakérés is felejtős, mert az sem jön vissza két hét alatt sem.
  • empie

Tényleg nem értelek miért sírsz annyi megoldás van a problémádra,hogy hihetetlen.

Sokan vásároltak tőlük itteniek is és nem volt gond. Nem gyorsak ez tény,de legalább megkapod amit vettél. Ha nem tudsz várni akkor meg kérd vissza a pénzedet és menj le a tescboa és vedd meg ott.
  • eugabesz
    Légy szíves keresd meg a "válasz" gombot...ott a kis kék sávban,jobbra...ennyit segítek.
  • empie
  • Kvg
    Akkor már inkább úgy igaz, hogy kódot vagy semmit.
  • drinkalot
    Többek között miattad rendeltem onnan.
    Had ne vezessem le, hogy min megyek velük keresztül.
  • eugabesz
    A players.hu-ról vagy jót vagy semmit...csütörtökön rendeltem,péntek reggel kifizettem,este már az e-mail fiókomban volt a kód.Aki meg dobozost akar,az csak várjon...
  • szomferi
    árU!
  • SergioAmigo
    Lehet nyerni is! (első nap pl egy bf4et ) :D

https://apps.facebook.com/hyperxcompetition/
  • SergioAmigo
    Korrekt :D
  • JaSoN HuNTeR #8536
    Bajnokság
  • Fripi
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/06/11/akarja-tudni-mi-tortenik-a-csomagjaval-a-postan/
  • SergioAmigo
    Cikket belinkeled? Köszi :D
  • empie

Plusz szerinted neked nem a magyar posta fogja kivinni hanem az osztrák? ne legyél már értetlen. Elindul asuztriából és elég hamar a magyar postához kerül és ott kezdődik a szívás.
  • empie

Nagyon egyszerű. Ha nem tudsz várni akkor kérd azt,hogy digitális formában (csak kulcsot) küldjenek neked. Aztán úgy sokkal előbb megkapod. Ha meg nem jó akkor várj vagy töröltesd a megrendelésedet.

Players.hu előtt a gamecards.eu oldalon vásároltam na ha akarsz igazán szívni és a pénzedet hajkurászni akkor ott vásárolj.
  • drinkalot
    Valaki legyen kedves és nyugtasson meg, hogy nem én vagyok béna és tényleg csak 15 perces szerverek vannak 48-64 főn max 800!!! tickettel...
  • Kvg
    A magyar posta a lenne a hibás ha az országban lenne az árú, de nem ott. van.
    Te 3 héttel megjelenés előtt megrendeltet, így beért ide ki tudja honnan.

• Fripi

Nálunk sem volt semmi gond pedig 22 darab bf4-et és 19 db bf premiumot vásároltunk és gond nélkül leszálították.

Kyg kolléga meg hülyeségeket irkál mivel köztudottan nem postán intézi a players a saját megrendeléseit. Azt meg hogy benyeli, a magyar posta egyáltalán nem csodálkozom nekem eddig 4 termékemet próbálták eltüntetni és erre egy nagyon jó cikk is van, amikor is a feladó 1 db gps nyomkövetőt adott fel postán, hogy megnézze, merre jár. Totális igazság bizonyítékokkal alátámasztva.
  • empie

Nálunk semmi gond nem volt a players.hu val ahogy egy másik oldal fórumozóinak sem.

Nem értem,hogy miért a playerst hibáztatod a köztudottan sz@r magyar posta miatt.

Plusz ti nem kaptatok emailt,hogy késnek mert szívnak a nagykerrel?

Személyes véleményem,hogy BF4et idő előtt megkaptuk (mi legalább is még az előrendeléskor) a premiumra meg tudok várni. Plusz más játékok terén nekünk már bizonyítottak. Tény hogy nem a leggyorsabbak de legalább ők a legolcsóbbak és eltudom őket érni ha kérdésem van.
  • Kvg
    Basszus most esik azért lehet tényleg Indiából, vagy Kínából jön az árú hajóval azért kell mindenkinek 3 hetet várni.
  • gstup
    FYI
    Nem ilyedtem,hanem ijedtem.
  • Kvg
    Players.hu nem ajánlott webshop tegyétek bannerbe.
    10 nap mire megjön Ausztriából a dobozos ( nem Hongongból, a szomszéd országból)

Soha többé nem rendelek onnan meg tévesztik a fogyasztókat. Ami nekik raktáron van az csak annyit jelent hogy meg tudják rendelni postán.
  • Szabi #8524
    megbízható, csak néha lassú, ezért érdemes rendelés előtt rákérdezni az eladóknál, hogy készleten van-e amit árul
  • drinkalot
    nyugi, én is innen szoptam
  • RatBaG #8522
    na bazmeg, azt hittem csak megbízható forrásokat linkeltek, én hülye meg ráugrottam egyből...
  • kombány
    szarakodtok itt ilyenekkel 1 ezres miatt inkább vegyétek meg dobozosan és nem kell parázni mikor jön meg meg elveszett e a lové
  • Smithwarden
    Te most csak igy magadnak irkalsz es linkelgetsz?
  • Gabe18
    Egyik pénteken rendeltem tőlük.
    Egy hét múlva pénteken már felhívtam őket hogy most akkor mi a helyzet, mer addig semmi. Akkor nagy bocsánat kérések közepette közölték hogy következő hétfőre el lesz küldve. Akkorra aztán meg is jött.
    Úgyhogy 2 nap helyett nekem másfél hét volt.
  • drinkalot
    Nyugi, velem két hétig csinálták ugyanezt, most másfél hete várom vissza a casht.

más:

Amúgy hol találok 1000 - 1500 ticketes szerókat, ez botrány, hogy egy 64 fős szerveren egy kör 15!!!! perc...
  • RatBaG #8517
    valaki vásárolt már a players.hu-ról?
    kedden meg is rendeltem a premiumot, 2 munkanapot írnak a teljesítésre, de semmi se történt, még a rendelésem is ugyanúgy "feldolgozgás alatt" van... fantasztikus.
  • DarkSector
    Igen tuti lesz, én asszem nem is maradok fent, mert közben alakul egy company of heroes 2, ami nekem fontosabb, azt választom.

de old meg úgy hogy állítsd be az órádat, és ébresszen fel mondjuk 2-kor 3-kor és 4-kor, és meglátod a 3 időpont valamelyikén tutira eljön az off ideje!
  • Morphin
    Én felkelek...03:10 AM -et ír most az Amazon. Cirka 8 óra múlva...de pontos infot nem ír. Most 35$, gondolom ettől is olcsóbb lesz hajnalban. Vajon meddig tart. Pár óra vagy egész nap? Minden esetre nekem megér egy felkelést az, hogy fél áron van.
  • Nesuten
    Nálam csak ez játszik ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt gondolom ismeritek ...

• Nesuten
    ww
  • Nesuten

• DarkSector
    állítólag hajnali 1-4 között.

még 6 óra