Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

Segítsetek kérlek mert mar 3 napja nem bírom elindítani a játékot ezt a hiba üzenetet dobja fel indításkor.

- telepítõ rendben lefutott
- Friss driverek felrakva
- install könyvtárból a direktx újrarakva
- az user/bf4 mappában a user config-ban az a bizonyos sor átírva 5-rol 0-ra vagy pont fordítva mar nem emlékszem de az sem volt jó

elõre is köszönöm
LeWyTy
Az hogy van hogy hozzáadtam a 3 batpackos kódot és nincsenek sehol?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

V1
Marad BF3 addig 😊

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

sz4bolcs
and justice for all

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Patchelték a szervereket, hogy most már ti is élvezhessétek a hangulatot 😄

sz4bolcs
<#idiota><#idiota><#idiota>

Fpocok
Na milyen lett a logóm? Szerintem felismerhetõ 😄 Eredeti. Majd még valamit dolgozok rajta, ez kb 5 perc munka volt 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

RatBaG
az összes server patch-el így fagy, lószart sem ér. client patch kéne már, de állítólag a tetves konzolok miatt még legalább egy hétig késik...

Per Aspera Ad Inferi.

Vadnokedli
Nekem is ma jött elõ elõször.. Ez az új R7 szerver pöcsnek köszönhetõ lehetséges. <#gonosz1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

és jösz crashelni?
Hecker007
A beakadó hangra van valami megoldás?
Azt csinálja ez a retek hogy beakad a hang és kifagy a játék, már mindent próbáltam és 3 különbözõ hangkártyával is ezt produkálja. Eddig ez nem volt, ma jött elõ.

Vadnokedli
Valaki van mindig

Van valaki fent?
Eugabesznek igaza lett "sajnos". 😄 Jönnek az exe hibák nálam is.
Szerencsére az eredményeket megkapom battlelogban. De még nem olyan sûrûn jelentkeznek, mint másoknál.
Hol van az a holnapi patchrõl szóló twitter kiírás? Vagy bármi hivatalos?
Fpocok
Szóval nem a warez hibája volt, hogy kampány elsõ checkpointjánál kifagytam 😄

Ha Delux Edition van + akkor add + a China Rising kódját.
kifli
Mellesleg tényleg csak utalások vannak:

"Az R9 280X a HD 7970-ekrõl ismert Tahiti XT cGPU-ra alapoz, mely szintén egy letiltások nélküli konfiguráció. Mindez röviden azt jelenti, hogy 2048 számolóegységrõl beszélhetünk, melyek órajele kerek 1 GHz. A 3 GB GDDR5-ös memória órajele kereken 6 GHz, míg a TDP 250 watt. Ezzel gyakorlatilag szinte megkaptuk a korábbi HD 7970 GHz Editiont, a különbség csupán 50 MHz GPU órajelben merül ki a korábbi modell javára."

A 270x-rõl is leírja ugyanezt.
Teljes cikk
kifli
Mivel nem volt semmi olyan újítás, amirõl komoly leírás kellett volna, így nem írták le mégegyszer azt amit egy korábbi cikkben. A GCN egy olyan újítás volt, ami korábban nem volt, így arról lehetett mit írni.
ProGabe
Rohadjon már szét a Dice, hogy nem bír egy tényleg normális tutorialt, vagy tudom is én mit csinálni.

Chatbe írom, hogy revive és spot legyen. Erre azt sem tudják sokan, mi az. Szó szerint én voltam az egyedüli a 16 emberbõl, aki egyszer is újjáélesztett. Komolyan jobb volt a sok crash idején, csak az elvetemültebbek próbálkoztak a játékkal, akiknek legalább fogalmuk is volt róla. Most megint ott vagyunk, hogy mindenki eszetlenül rohangál, meg lõdöz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

valaki nemtudja hogy lehet a test range mapon US-röl átváltani pl RU-ra?

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

Vadnokedli
Remélem erre is nem soká megkapja a Bann-t. Majd valahogy jelezzétek hogy küldjük a reportot 'tugedör' tuti hamarabb felfigyelnek rá.

REALista
Köszi a segítséget.A javítás nem jött be úgyhogy akkor törlöm...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Fpocok
Nekem is fent volt és nem volt gond.
Originben javítsd ki a játékot, ha nem jó, töröld le és rakd fel újra.

REALista
Üdv mindenkinek! Van egy kis problémám. Telepítés után a következõ hibaüzenet jelenik meg mikor indítom a játékot: Érvénytelen licenc Okkod missin DLL Msvcp110.dll...
Szerintem az lehet a gond hogy fent volt egy letöltött verzió pár napja a gépemen hogy teszteljem a grafikát.Mit kell ilyenkor csinálni?Remélem nem kell törölni a windows-t?😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Smithwarden
Na, mar te is megvetted?
Jajj...de jooo nekunk.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

attiGT
Lol, BF3 profilja BANNED haha

DanielT
7 frém az rengeteg. Pl az 53 fps egy kalap szar a fix 60 pedig tökéletes az átlagos monitorokhoz.

Driverekkel még javulhat a helyzet, de remélem nem akarod azt mondani, hogy egy nyíltan AMD támogatott játék nem jobban AMD-re optimalizált. 😊
[UNQL]Echo
A korabban emlitett tesztben amire hivatkoztam ott a 660 jobban muzsikal mint a 7870.Az altalad linkeltben pedig 7 frame-el veri a 7870 a 660at.Azert ez nem agyonveres kategoria. Nagyon sokat sazmitanak a tesztkorulmenyek is pl van ahol singlet neznek mashol multit.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

SötétBarom
Hely szerencsére van bõven.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

sz4bolcs
hát hajrá.. patch patch patch 😄

DanielT
Tessék tesztek.

7870 agyonveri a 660-at? Ne vicceljünk már.
7950 egy 680 szintjén? Még rosszabb poén.

Nézzétek meg ugyanezeket a kártyákat BF3 tesztben ugyanott.

Naggggggggyon durván AMD optimalizált a cucc.
En az FX8350 melle vettem egy R9 270x-et. FHD medium 50fps-rol Ultra 60fps-re ugrott. Annyi, hogy batar nagy kartya, nekem alig fert be. Viszont rohadtul halk.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

[UNQL]Echo
Igen sajnos hiaba a hardware potencial amig a driver a szuk keresztmetszet.
Mintha a HT-t is ugy emlegettek volna a game megjelenese elott hogy mostaztan ugy ki lesz hasznalva mint meg soha.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

sz4bolcs
Y500-asok meg szopnak, mint a torkosborz, mert a laptop biosában nem lehet kikapcsolni a hyper threading-et, ami egy lehetséges megoldás lehet a szaggatásra i7-es prociknál.

Vadnokedli
Az AMD-nél nem tudnak sajnos Drivert írni, ez is rá tesz egy lapáttal.

[UNQL]Echo
Ahhoz kepest, hogy mennyire AMD tamogatott a game semmi elony nem latszik gpu fronton az Nvidiahoz kepest de majd a Mantle ( radeon 7xxx sorozattol) jol seggberugja az engine-t.

Vadnokedli
Egyáltalán nem teljesít szarul. Ugyan úgy teljesít mindegyik; az azonos szintjén természetesen. (ahogy láttam, és ahogy tapasztaltam)

DanielT
Ne viccelj, irreálisan jól teljesítenek az AMD GPU-k a játékban, vagy inkább mondjuk úgy, hogy az nVidiák szarul.
[UNQL]Echo
Ugylatom a hyper threading nemigazan brillirozik (jatekoknal szokas szerint) es a Win 8nak is igazabol alacsony grafikai beallitasoknal van valos elonye.Viszont az AMD gpu-k kihasznalatlansagara joggal panaszkodnak.

Fpocok
Ez a pályabetöltés omg... elalszom gép elõtt 😄

Fpocok
Jah.
Tegnap fizettem ki, ma megkaptam.

bélanéni
Honnan? players.hu? Csak mert én egyelõre hiába várok, igaz nem BF4 kódra.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Fpocok
Végre megjött a kódom! <#violent><#email>

bélanéni
Ilyet sem éreztem, õszintén. Feltûnt volna.
Amúgy baromira nem érdekel a cikkíró véleménye, vannak tények.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Nem kell hogy ordítson. Meg lehet azt oldani egyszerû fogalmazásbeli technikákkal is. Semmi egyértelmûen valótlan állítás, csak a szájíz mindig arra billen, amerre kell. És így az olvasóé is.
Olyan mint a demagógia a politikában.
bélanéni
Pártatlan, mindenféle érdekektõl mentes ilyen színvonalú oldal szerintem nem létezik, csak a mesében. Egyébként számomra a cikkekrõl nem ordít hogy érdekbõl írnak mindig az egyik javára.

Hagyjadmár Abu az AMDtõl kapja a fizetését 😄
Az hogy a 280X csak átnevezés max apróbetûben, utalásokkal találod meg, bezzeg amikor a 680-at 770-re átnevezték, arról volt 5 hír, meg teszt, meg GCN DX_11 LEVEL ígymegúgy, minden külön kivesézve.
Amikor a TItan megjelent akkor is csak a "de a GCN" ment, azt egy cikkben sem bírták leírni, hogy mindazok ellenére a piac leggyorsabb kártyája volt eddig 😊
kifli
Olcsóbb
bélanéni
Pedig elvileg a 2xx a 2-es verziójú GCN-t hivatott jelölni. Idézet a PH!-ról: "Jelen esetben a 200-as sorozat mutatkozott be, ami a GCN architektúra második generációjára utal, és ezzel kezdõdik az új nevezéktan is."

De számomra akkor ez elõny.