15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#8510 Ez úgy működik, hogy ha valaki szemből akar téged lekéselni, akkor ha jó időben megnyomod te a késelést, akkor te szúrod le őt. Ezzel szűrik ki azt, amikor kodban csak futkároznak és késelgetnek. Ha hátulról vagy oldalról szúrnak, akkor nincs ez a mechanika. -
balage018 #8509 Üdv mindenkinek, nálam a BF3 sajna kimaradt úgy egy az egyben melódia ügyileg, de most a 4-re beneveztem megint, ahogy elnézem azért itt a fórumon sok ismerős név van még mindig. Majd kérdezgetek sok hülyeséget csak hogy jó legyen :))) pl. valamelyik új pálya videón láttam, hogy az ellen le akarta késelni az emberünket, de fordítva sült el a dolog, na pl. azt, hogy kell eszközölni? -
#8508 Bocsi...látom BlackFriday. Remélem annyi is lesz. 25$-t megér nekem simán. BadCompany2-t is Amazonon vettem amint látom 2011-ben 5$-ért.
Akkor sem volt baj, szerintem most is engedni fogja. -
#8507 Mikor lesz ennyi? -
#8506 Nincs semmi hátrány. Később is lehet. -
#8505 Dolgozom egész hétvégén...+itt belépőt is kell fizetni ha minden igaz.
Amazonnak utána nézek, de legvégső esetben ez a players.hu is jó.
Premium mennyire kell? Nagyon hátrányban vannak a prémium nélküli emberek? Később is lehet venni vajon? Bocs a láma kérdésekért. -
#8504 jah nem mondták hogy régiózáras lenne -
#8503 Csak ahhoz lopni, csalni, hazudni kell... mert csak amcsiknak, nem? -
#8502 Amazonon 25 dolcsi lesz. -
Petyus1994 #8501 Hát jólvan. Olvastam hogy a multija is elég gáz - nem próbáltam még ugyan - hogy folyton kifagy a meccsek alatt, és a játékosok elvesztik az addig elért cuccaikat. Kicsit meg ilyedtem amúgy, hogy a gépemmel lehet a gond, mivel még csak egy hetes, de akkor így már nyugodtabb vagyok :)Más játéknál eddig nem is fordult elő hasonló jelenség ... -
#8500 Elvileg rányomsz a "feladatra" és ráhúzód az ujjacskáddal :D -
Bagoly81 #8499 kiprobáltam tableten a commander modot, hogyan kell ezt játszni? össze vissza nyomogattam, csak , nincs valahol ehhez valami segitség ami magyar is? -
gstup #8498 De ha nem tudod megoldani,hogy elhozzanak neked egyet akkor a belépőt is fizetheted... -
#8497 8k players.hu -n. -
#8496 Hétvégén a Playit-en 6999 lesz, a prémium meg 6499 utóbbira benevezek. :) -
#8495 Hol a legolcsóbb a játék? Nem kell nekem doboz meg semmi sem. A hármat is csak kulcs-ként vettem cdgalaxisban. 10e alatt meg lehet valahol venni ilyen verzióban? -
#8494 Nincs ott probléma. A BF4 ilyen... -
#8493 Battlelog felso felirat:
"XP BOOST CURRENTLY ACTIVE!"
Odairhattak volna meg melle, hogy "Kellemes fagyasokat es instant halalokat a patch nelkuli hetvegere!". :D -
Petyus1994 #8492 Sziasztok. Más találkozott már azzal a problémával hogy miközben játszott a játékkal (single), egyszer csak a hang beakadt, szürke függőleges csíkos lett a kép, és csak az újraindítás segített? A játék eredeti, a gépem pedig: amd fx 6300, 8 giga ddr3 ram, ati r9 270x 2gb vga. Mi lehet a probléma szerintetek? -
zeoos #8491 Elorelatasod hatartalan :) ... meg csak november 28-a van :D -
#8490 Nézzétek Battle Feed-et... kijött a China Rising. Játszható. Én már játszom. Vagy nem? Ja... csak egy újabb bug. -
#8489 az jó lenne mert engem nagyon zavar.. -
#8488 Az a terv. -
#8487 azt az elmosódást eltüntetik amit beletettek? jól értem? -
Skyline #8486 Nem látom a patch leírásban a fagyások javítását sem a szaggatós lagos probléma megoldását...Szarnak ezek bele nagyívben.. -
heady #8485 BF3 nekem :) -
SergioAmigo #8484 De véletlen mindig ugyanazok vanak a győztes oldalon a sok statbuzi lol -
#8483 az advanced-et nyisd le, ott lesz a kutya elásva. vagy szimplán nyomj a reset-re. ha ezek után sem jó, akkor battlelog logoff-login, amit megpróbálnék.
nálam perpillanat jól néz ki a szerverkereső. -
#8482 Valami nem stimmel a multis beállításaimnál (szerintem). Kb 5-6 szervert látok, amin vannak is. Mit rontok el?
(lehetőleg ranked szervereket keresek persze)
-
#8481 medium low beállításokkal stabil 30 FPS.
Nekem a 4 béta Ultrán 1440x900ba 40-50 FPS el ment. -
determinator #8480 Csak akkor lehet a különböző grafikai beállításokat egyénileg módosítani, ha "CUSTOM"-ra állítod a "GRAPHICS QUALITY"-t. -
#8479 Sziasztok!
Eddig meg volt minden BF. A 3-at előrendelve az elejétől fogva toltam. Na most a 4 valahogy kimaradt nekem, nem is nagyon szemezgettem abban a hitben élve, hogy atomerőmű kell hozzá.
Akik már javában játszanak vele egy ideje...mi a tapasztalat? Mennyire kell erős gép? PhenomII (3,6-ra húzva), ATi 5770,4GB RAM, ezzel a 3 1080-on mondhatni simán ment közepes graffal. Itt ez mire lesz elég? Az se baj ha valamit ki kell kapcsolni...csak nem akarom potyára megvenni. Egy ideje már PC virágbolttal sem foglalkozom így csak ezért nem akarom beszerezni, meg tákolni. Single amúgy sem érdekel...3-at egyszer sem indítottam el.
Köszönöm ha valaki megtisztel egy gyors válasszal!
Üdv -
Ouzojoe #8478 Sziasztok!
A játékban minden grafikai beállítás Low-on van, de nem is engedi h állítsam . (GF 760 GTX videokarim van ... ) -
#8477 :/ nem bántam volna, ha a game crashekre is jön valami fix, ha már... -
#8476 Rájöttem!!!!!!!4 Megvan!!!444
A deploy utáni fekete fade-in az a dice dolgozók fejében lévő sötétséget hivatott reprodukálni. Legalábbis az biztos, hogy amiatt van.
A bétában kb. 1/4-e volt a véglegesnek. Szerintem minden 5-ik halál ezért a szarért felelős. -
#8475 Jovo heten? :(
Felig jo hir. Legalabb lesz egy "komolyabb" patch, ami javit is 1-2 dolgot a sokbol.
Akkor ezek szerint hetvegen meg dupla XPs bugfield lesz es meg tobb battlelogos siras is befigyel majd emiatt...
Hogy a fagyasokrol es crashekrol semmit nem irnak a patchben az nem tul pozitiv. :p
-
#8474 ww? he? -
Livius #8473 De lehet! Egy vadi új game engine-el, amit persze már nem frostbite-nak hívnának. -
#8472 A netkódot nem lehet fixelni. Ez szerintem csak beállítja, hova kell rakni a network smoothingot. -
#8471 "-Tweaked the network and computer performance screen to show proper values. Players can now test their computer and network connection and get recommendations if they need to adjust something to improve their gameplay experience. "
Ez a netcode fix?Mindenki allitgassa maganak hazilag oszt csak jo lesz egyszer?