15720
  • Szabi #8590
    nem, most csináltam 10dolcsis kupont magamnak én is.. :D

viszont úgy tűnik, hogy már nem lehet az akciós játékokkal a kupont használni :(
  • Fpocok
    De tudtommal ezzel kell VPN trükközni.
  • Szabi #8588
    originen kuponnal 4400ft az alapjéték :D
  • Vadnokedli
    Az a jó amikor RGO van nálad és 50% on vagy mondjuk és a kedve csapattársad pont beáll eléd :) Prájszlessz'
  • sasafr
    Én is jártam már így :)
  • SergioAmigo
    És megvan az UMP-9 végre :D Komoly egy fegyver.
  • Fpocok
  • Pintyőke
    Sziasztok!

Ezt próbálta már valaki?

http://www.gadgetreview.com/2013/11/the-best-battlefield-4-black-friday-sale-is-50-off-deal-roundup.html
  • Vadnokedli
    72 óra Ban Állítólag szexuális obszcén vagy vulgáris dolgok miatt. Németül van, tudja a pöcs miért kaptam. mosom kezeim. (Talán a Ku Klux Klán os embléma miatt.)
  • ProGabe #8581
    Igazi "píszí expériensz": optimalizálatlan! Vagy ezt nem így értették? :D
  • Morphin
    Amúgy most felvitték 29.99$-re...még ez is bőven megéri szerintem. Már nyomtam egy szerveren...minden LOW-on elég hulladék így elsőre. Most megpróbálom egy 64-es szerveren MEDIUM-ra állítva.
  • BiG G
    én vettem! haveromnak és magamnak prémiumot. kicsit lassan jött meg, mert épp elfogyott nekik, 3-4 nap alatt. utána nem győztek elnézést kérni.

CSAK hétfőn, szerdán és pénteken küldenek kulcsot. ha ma megrendeled és elutalod délután 2-3-ig, akkor még esélyed van megkapni. egyébként meg voltam velük elégedve. jó akciós áron adják!
  • Morphin
    Én most fogom elindítani először. kopp kopp kopp
    Regeltem anno egy US névvel, címmel stb. és még mindig aktív volt az acc-om Amazonon. Tegnap gyorsan regeltem egy új bankkártyát is ékezetes a nevem is. Engedte, hogy megvegyem. 26$ lett TAX-al együtt. Amint kifizettem küldték instant a kulcsot. Origint leszedtem, felraktam és már fel is használtam. Hajnalban lejött a játék, most fogom kipróbálni. Ennyi. Nem kell vpn-el csinálni semmit sem szerintem...
  • Peet81
    oh köszi :)
  • sasafr
    Az EA válaszolt a kérdésemre és a favorit report úgy működik, hogy stats menü ezen belül a reports itt kiválasztani a favorizálni kívánt jelentést és a bal szélén a csillaggal hozzáadni a favorit ablakhoz.
  • Nesuten
    ww
  • bélanéni #8574
    A players.hu -nak megy egy hatalmas pirospont!
    Nem BF4-el kapcsolatos rendelésem volt, hanem Blizzard-termékkel kapcsolatos, de egy végtelenül korrekt hozzáállást tapasztaltam. Galiba volt a játék kóddal, valaki már felhasználta. Írtam ezzel kapcsolatban mail-t a player.hu-nak, kb. 10 percen belül reagáltak, pontos instrukciót adtak, a legvégén már a Blizzard support kérte, hogy küldjem el az Accountom adatait, ki vagyok pontosan. 1 napon belül megoldódott a gond, a Blizzard aktiválta a játékot az Acc-omon. Mindezt igazából a players.hu intézte, semmi dolgom nem volt. Azonnal reagáltak!

Egyetlen "negatívum" velük kapcsolatban, hogy nem a leggyorsabban küldik a kulcsot, de a nagyon jó ár és a végtelenül jó hozzáállás ezt maximálisan kárpótolja!

(Ez nem a reklám helye volt, csak egy tapasztalat megosztás.)
  • dr Kotász
    Igen, nekem is egy év volt, most meg 34-es szintű vagyok úgy, hogy alig játszottam. Túl könnyű lett sajnos a szintrendszer.
  • janihunk
    5506ft a játék itt. Ismeri valaki az oldalt?
  • sasafr
    :) Valami olyasmi!
  • Fpocok
    Arra utalsz, hogy esetleg egy bug van a rendszerben? :D Hát nem ez lenne az első :D
  • sasafr
    Én is prémiumos vagyok és ezért kérdeztem. Ez valami hiba a battlelog rendszerben?
  • Petyus1994
    Köszönöm az okoskodó hozzászólást...
  • Peet81
    én prémiumos vagyok mégsem tudom favoritba rakni a battlereportot
  • Fpocok
    Csak premiumosok tudják.
  • sasafr
    Azt tudja valaki, hogy a battle reportot, hogy lehet felvenni a favorit gyüjteménybe? Nem látom sehol az "add as favorite" gombot mint az a 3-ban volt.
  • McLarenpowa
    köszi
  • Fpocok
    Tudtommal 10esével emelik majd dlcként.
    McLarenpowa: Én, meg egy páran már igen. Másnap megkaptam.
  • McLarenpowa
    players.hu-ról vett már valaki BF4 kulcsot?
  • BiG G
    egyszer már emeltek :D pedig még csak 1 hónapja jelent meg a játék. már lvl 110 a maximum.

mire kijön az ötödik DLC, addigra simán lvl 300 lesz a plafon :DDD
  • giornalista
    jaja, itt nagyon fossa a pontokat a játék. lehet, hogy a revive csak 20 pontos, viszont a killeknél is sokkal bőkezűbb, az asszisztoknál meg főleg.

a boostok hatásáról nem is beszélve.

nem bánnám, ha a DLC-kkel együtt mindig emelnének a level capon is.
  • BiG G
    örülök neki én is, este 8-tól éjfélig 64-től 70-es rankig léptem szintet, és még csak nem is használtam nagy xp boostokat, csak egy 50%-osat, és két 25%-osat.

viszont kezdem azt érezni eléggé értelmét veszti ez a rank dolog. mire az első DLC kijön simán lvl 100-as lehet bárki.

nekem ez a bf3-nál beletelt körülbelül 1 évbe a megjelenéstől...
  • bebe78
    De az amazonos bf4-t pl nekem nem engedte megvenni.vpn-l meg nem akarok veszödni.
  • Szabi #8557
    4:10-kor kaptam mélt, hogy 5500Ft Amazon-on :D

jelenleg 6600 már :/
  • janihunk
    Nincs valahol akcióban a játék?
  • Krisztiam #8555
    én is ott veszem meg a premiumot, meg ne vedd előlem :DD
  • Krisztiam #8554
    jó ez a dupla xp, 8 óra alatt kb 12 szintet léptem :DD
  • Fpocok
    Hagyták a kisebb felbontást, mert ők a 60fps-t tartják a legfontosabbnak. Upsz...
  • Morphin
    Jah megint sorry a dupláért...kicsit vicces a story, mert a BlackFriday akciónál amint élt a 25$-os ár raboltam volna rá, de nem lehetett csak PC,PS3,XBOX360 közül választani. Nekem ugye a PC Download kellett volna. Nah leraktam a hajam, hogy feleslegesen keltem fel. Aztán 1-2 perc múlva miután a játékra rákerestem akkor a letöltős verziónak már 25 zöldhasú lett az ára az előtte lévő 35 helyett.
    42%-már claimed tehát véges a készlet...kb. hajnali 5ig lesz ennyi az ára ha nem fogy el az összes.

El is kezdte leszedni az Origin...hát ez a ~25giga nem 5 perc alatt fog lejönni úgy érzem.
  • Morphin
    Na úgy néz ki 26$-ért "áfával" meg is van. még másfél óráig él elvileg. Pénzt nem látom még, hogy levette volna, de a kulcsot már megkaptam. Amazon