15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#9393 beálltam a hülyék sorába,én is megvettem :) -
#9392 Én nem értem, ha az ember szépen megkéri h a szarjait ne szúrja be ide mert senkit nem érdekel, akkor miért erősködik tovább? Mellesleg tényleg kalap kaki az összes, a gyerek hangja meg eleve idegesítő. De manapság ez a menő, mindenki a pöcsvakarásból meg a gameplayekből akar megélni. Utána jön a személyeskedés és kapja a szép felkiáltót a nickje mellé....
Mindig van egy .... aki betalál ide 2-3 hetente... -
KaBuTo666 #9391 -
Skyline #9390 "nekem nincs bajom vele ,már megszoktam ,hogy ez a sokaság soha nem fog tudni valamit véghezvinni ,vagy elkészíteni ..."
Mi? Mivan??
Egyébként teljesen igaza van a pampogóknak, a videók amiket kiraksz unalmasak, semmitmondóak, kb akkor érdekelne ilyen videó bárkit is ha a játék még nem jött ki. Ez a "nesufield" dolog meg..... -
Nagydög #9389 Na megjott a vegso tromf: Ez az o hazaja. Miert van az, hogy ez a szerencsetlen orszag folyoton csak(!) a gyokerek hazaja? -
#9388 Akkor minek vagy még itt? Túl okos és jófej vagy te ahhoz, hogy ilyen nyomingerek között szenvedj. -
#9387 imádom az sg -t itt a söpredék gyűlik csak össze !!! -
#9386 te csíra gyökér :) -
#9385 #9382 -
#9384 neked is ajánlom a #9382 hozzászólást
igen ez például rátok igaz ,hiszen bizonyítható tény az hogy ti csak szart készíttetek a munkahelyeteken ...
és a babérokat olyanok teszik a fejetekre akiknek célja és érdeke a selejt munka ...
én elegendőt tapasztaltam a munkátokból !!!
és ha az fűt hogy a külföldi megdicsér akkor közlöm veletek ,hogy ennyi selejtet nem láttam még ami külföldi és mondjuk német vagy francia ,angol és a többi ... a végtelenségig ...
ne ti ne gondolkodjatok el azon mekkora hulladékok vagytok mind a hazámban ...
szar warez szájú köcsögök vagytok és még mertek véleményt nyilvánítani bármiről is amit mondjuk meg kell venni ahhoz hogy véleményt nyilváníthass ...
warezolj ,de kussolj te nincstelen senkiházi -
Nagydög #9383 megoldhato, hogy a szinet se lassam ennek a beteg izenek errefele, Smithy? -
#9382 A spoiler irodalmi művekre, filmekre, videojátékokra stb. vonatkozó információ: leggyakrabban a végkifejlet elárulását jelenti, de kulcsfontosságú pontok (főleg hosszabb alkotások esetén) nem csak a mű végén találhatók.
Idő előtti közlése elronthatja, tönkreteheti a befogadás élményét, újabb kutatások szerint viszont akár élvezetesebb is lehet a művek olvasása, ha előre tudjuk a végüket.
ja és kérem a figyelmeztetést te kis homokarcú betelepített cigány
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nézd cigó azért mert vagytok az országban 2 millióan még nem vagytok többség ...
és betelepítettként is láthatod hogy nincs vip -em mert cigóknak nem tejelek ...
vagyis nektek ingyenélőknek nem igazán juttatok ...
idegenek betelepítésének okai : tatárjárás ,és még egy tatárjárás
keresd a családfád korábbról mint 100 év és megtalálod magad a betelepült cigányok között
na de csak neked : vip nélkül
nem attól hogy VIP előfizető és nem javítja ki ,hiszen a VIP jogkör pont erről szól ...
... ha tuskó vagy és akkorák az ujjaid ,hogy egyszerre nyolc azaz 8 billentyűt nyomsz le egyszerre ,akkor ki tudd javítani ...
-
#9381 Battlefield 4 Problems Have Shareholder Law Firm Thinking Lawsuit
Megérdemelnék.
Nesuten: Nagy betűvel kezdjük a mondatot, vesszőt nem úgy használjuk és amire te gondolsz, az az ujj. Az "új" mást jelent. Ezt kb. másodikban megtanították. -
#9380 Mekkora égés te jó Isten.. Egy betűbe kötsz bele azt közbe meg úgy írsz, mint egy iskolázatlan cigány puja. -
SzinesGeza #9379 " az újaid " ?!
Akkor ki nem tud írni? ;) -
#9378 te is jöhetsz homokvirágom !!! -
#9377 Csak meglesz :)
Van valami ilyen is:
-
#9376 Jólvan koccolj... -
#9375 nem én arra gondoltam hogy ezt egy kávé mellett megbeszéljük ... -
#9374 nem attól hogy VIP előfizető és nem javítja ki ,hiszen a VIP jogkör pont erről szól ...
... ha tuskó vagy és akkorák az újaid ,hogy egyszerre nyolc azaz 8 billentyűt nyomsz le egyszerre ,akkor ki tudd javítani ... -
#9373 Nem csak en kertem, hanem mar sok itteni forumozo, hogy hagyd abba a teljesen ertelmetlen videoid (es egyeb csodas dolgaid) linkelgeteset.
Ha ezt nem akarod vagy tudod felfogni, arrol nem tehetek, de ez nem kell itt.
Ha gondolod elmehetunk egy moderatori figyelmeztetes vagy hasonlo iranyaba.
-
Nekrofil #9372 attól lett bunkó valaki, mert félrenyomott egy gombot? :D -
#9371 nekem nincs bajom vele ,már megszoktam ,hogy ez a sokaság soha nem fog tudni valamit véghezvinni ,vagy elkészíteni ... -
#9370 tanulj meg írni te bunker !!!
"MOST hagyd abba ezeknel a linkelgeteset itt"
-
#9369 NEM ,nem ez a cél !!!
csak itt valaki osztotta a lapot hogy csak az epic híró kategória ami megosztható mert ez a BF 4 fóruma !!!
de akkor el is rejtem mert nem akarok off -ot ,a héber cenzúra már felütötte a fejét !!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9368 Nesuten, most nagyon-nagyon finoman fogalmazok a videoidrol es kepeidrol: MOST hagyd abba ezeknel a linkelgeteset itt.
Azt hiszem az egesz topik neveben mondhatom: Koszonjuk szepen!
(Van nekunk eleg mas bajunk a BF4 alfa/beta verziojaval, minthogy ezeket is el kelljen itt viselni.) -
SergioAmigo #9367 http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/a63cd25a-f62f-4f17-8311-651ee376723e/AmA-Amphibious-Assault-Megalodon/
lol valami jelszó kell :d -
#9366 nem tudok róla még :D -
SergioAmigo #9365 MEGALODON kiléte már kiderült ? :D -
#9364 Prau vagy. Lehetek a szarod? :D -
#9363 Na ,ma egy kevés élmény ...
-
#9362 A legutóbbi patch megint sokat javított a játékon. A one hit kill továbbra sem tűnt el, cserébe most pályaváltáskor fagy le 10/8x. Alakul a dolog... -
sasafr #9361 Továbbra sem kapom a kasztok szolgálati csillaga után és a játékmód csillag után járó pontokat. Megírtam az EA-nak. Tudnak a hibáról javítani fogják és jóvá írtak 20.000 pontot. Oké, de volt rajta egy 50-es xp. :) Tudom, hogy sokak szemében ez szarakodásnak tűnik, de már csak azért sem hagyom békén őket mert a pénzemért egy csomó problémát kaptam játék helyett. -
#9360 Azert az A-B es C-D pontok kozott lehetne nagyob ba tavolsag, volna hely hozza a mapon.Par masik palyan is ez a gondom a zaszlok elhelyezesevel.Kurvanagy bejarhato terulet cel nelkul a pontok meg egymas nyakan. -
Skyline #9359 Golmud Railway...
Imádom Conquest és Ruch módban is.
Csak egy dolgot nem értek. Rushban egy hatalmas szélesen bejárható terepet kapunk, van mód taktikázásra, megkerülésre, bekerítésre....
A többi pályán például a leszakadó antennáson (ugye milyen jól megtanultam a pályaneveket..:D ) meg agyon van szűkítve, futok a dombon egyenesen MCOM-ra erre iszonyat feketefehér zóna üzenet, szartselátok lelőnek....
Miért nem lehet minden pálya zónája olyan mint a Golmud Railway-nak... -
#9358 Ez nem teljesen igaz. Én már játszottam úgy, hogy tudtam állítgatni. De volt oylan is, amikor tényleg nem tudtam. Nem tudom mitől függ... -
#9357 Az igazi eod bot
-
Farkasfog #9356 Ezzel a kis segéd progival már lehet. Innen letöltheti aki olyan alultáplált mint én, hogy "csak" 32 bites oprendszere van.
http://battlefield.realmware.co.uk/bf4-settings-editor/downloads
progi -
Nekrofil #9355 32biten nem lehet állítani a grafikát, és ezt a játék is írja -
Farkasfog #9354 A GRAPHICS QUALITY fület nem lehetett változtatni. Lehet, hogy bug. De itt van egy videó amiben ugyanez a hiba. Ez a videó vezetett el a megoldáshoz is.
http://www.youtube.com/watch?v=TLRQELOwy7Q
Videó