Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nem te vagy hülye. Az a dolog NEM MÛKÖDIK. Majd kijavítják.

megcsináltam a filet, de továbbra is van a jelenség, mintha nem venne tudomást a fileról

biztos, hogy az Origin Games/Battlefield 4 mappába kell rakni?

mert a dokumentumokban is van egy Battlefield 4 mappa és van egy settings mappa is....

A mohának mindig a déli oldala fás!

Egyrészt igazad van, elég hülye az MI és mindig te vagy az egyedüli célpont. Viszont nagyon bénán lõnek és gyorsan visszatöltõdik az élet. Szerintem normál nehézségi szinten túl könnyû végigvinni. Olvasgatva a fórumokat nem csak én vagyok vele így.

Igen akkor két észrevételt engedj meg. Single-ben le se szarják hogy vannak társaid. Az ellenfelek elfutnak a társaim mellett és engem vesznek célba. Mindig rám tüzel az összes ellenfél bármi történik sosem a társaimra. Találatonként általában 30hp-t vesz le. 10másodpercenként dobnak rám gránátokat. Néhol olyat ami egybõl robban és 5hp-ra tesz. És még sorolhatnám a játék faszságait ha még nem az elején tartanék.
RatBaG
én valami mással játszottam? <#fejvakaras>
normalon toltam végig, sétagalopp, aztán mikor misson replay volt dogtagért, már hardon, de szinte semmi különbség sincs.

Per Aspera Ad Inferi.

Omg. ma rávettem magam ,hogy elkezdjem a single player kampányt. hát nem kellett volna. Egyszerûen olyan szinten felbaszott ,hogy normálon is 2 golyóból megölnek és 1 gránáttal megölnek. 6x kezdtem elöröl a második pályát. Ha autóba ülök akkor minden felrobban vagy gránáttól vagy sima lövéstõl. Második pályát nem birtam átvinni normálon. Mi a faszomat csinált ezzel a dice? Minden lövésük talál 10 helyrõl lõnek és könnyebben meghalsz mint a multiplayerben. isten bassza seggbe aki kitalálta a single player kampányt. Többet el sem indítom. OFFENSE OFF !!-.-
hogy kitakarta a káromkodást <#nezze><#mf1>

Seangaijin
Nekem ilyen eddig még nem jelentkezett. Vagy crash exe van vagy extrém lagg memória miatt. 😄

Amugy vki csinalta mar ezt az oroszrol--->angolra buheralast?
Nehez?

Vadnokedli
Hiába küldtem el 'hetekkel' DICE-nak a bug reportot. Patch természetesen nem javítja ezt a kis bugot. Ki is emeltem szépen a gyengébb látásúaknak.

Néha ha a menüben csinálsz valamit, vagy a fegyvert moddolod és újraélesztenek csak kilépni tudsz a játékból. Vagy a következõ kõrt megvárni a földön. <#alien>

KÉP

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Megrendeled, kifizeted és 2 munkanapon belül kapod a kulcsot emailben (ha ott kéred).

Igen,de sajnos ehhez hozzájön a 2000 forintos jegyár 😞
1 kör 1 crash
Meg kell hozzá valami kupon kód.

steam, origin: ACE_hun

Gondolom December 1-tõl 2 nap...

Es ezt ahogy megrendelem mar jon is az email?
...ugyanis 2 nap idot irnak a kipostazashoz,amit nem is teljesen ertek.

w126
Én az egész gépemet cseréltem le.

Mercedes-Benz&#174;

és mármint ha jut.
alma2
marmint playit

http://playit.hu/hihetetlen-akciok/

szerintem

alma2
ezen a palyit nyavajan 7000 Ft lesz a bf4

szerintem

crashel a játék lol még mindig 😄
Koszke!

Lengyel nyelvû lesz benne minden...

Buherálni kell,hogy angol legyen a játék.

9500 forintért van a legolcsóbb ANGOL, buherálás nélküli verzió.
Seangaijin
Én 15 ezret pluszba tuti nem fogok kiadni még 8gb ram-ra, majd patchelik remélhetõleg...

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Az biztos mivel tõled vettem 😄
V43 1105
Tudjuk hogy tsalsz! 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Leszedem a jetet beírja jól csalok te úristen 😄😄😄 Látszik vasárnap van.
w126
Rohadtul memória igényes ez a játék😞((
BF3-hoz képest kb 20% grafikai javulás, és 300% memória igény...
Én 4-rõl 16 gigára váltottam, hogy biztonsággal játszhassam vele.

Mercedes-Benz&#174;

Seangaijin
Igazad van, a 8GB ramomból 6,2 foglalt, úgyis hogy már rég bezártam a játékot...

Elore is elnezest a nemi off miatt!
De kene a segitsegetek...

A legolcsobb verzio messze ez:
Battlefield+China...

Viszont ez a nyelvnel csak az oroszt engedelyezne,v semmi ilyen kototseg nem lenne?
Ill. mi az h a regio😛oland?!

Elore is koszi!

<#wave>

Seangaijin
Én most újraindítottam mentem egy Paracel Strom-ot jött a köv pálya és utána ko....

Megtelik a memóriád...nekem is az van.De érdekes,mert sehogy sem megy lejjebb,csak ha újraindítom a gépet...

[IRAM] leader

Vadnokedli
7200

Seangaijin
TI találkoztatok már azzal a jelenséggel h X idõ után orbitálisan elkezd laggolni a játék? Nekem ez már a 2. alkalom, olyan 2órát toltam egyhuzamban és utána az egyik mapon annyira elkezdett laggolni, mintha kb 5FPS-em lenne...

rakj fel nv drivert 😊
jaja azt próbáld de az sem garancia de nekem pl az volt a gond másnál meg más meg a játék szar nem a géped ne aggodj

Snexi
melyiket kéne?3 hete raktam újra a gépem és akkor szedtem le az amd oldaláról a legfrissebbet.Vagy estetleg valami béta drivert rakjak föl?

rakj fel új drivert

Snexi
most telepítettem föl a játékot,de eddig akárhányszor beléptem egy szerverre néhány másodperc után fekete töltõképernyõre váltott majd hibaüzenet nélkül kilépett.Mitõl lehet ezÛ?

zavodon lelödözöd a heliket ja de menj egy nagy mapra pl a raliroad vagy mi az a vasutas pálya ott szarrálõ úgy hogy nincs idõd befogni se mert nem jön közel a jet meg lerázza a rakétát a domborzat miatt

Vadnokedli
Tudsz csalizni azért, csak akkor amikor már jelez olyan közel van hogy így is úgy is betalál bármit csinálsz 90%-ban. Mák kell <#szomoru1>

RatBaG
aktív radarnál nem tud csalizni, kap egy moblity hitet aztán földbe áll, vagy ledarálod gépágyúval, ahogy agyaggalambként szenved.
sima heatseekerrel se nehéz, annyian lockolnak a légi célpontokra, hogy úgyis eldobja hamarabb, vagy elég beijeszteni egy rakétával.
kissé tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy mobile AA-nek is egy félkezes "I win button"-nek kéne lennie. de megkaptad, örülhetsz.

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok
Nyilván az több törõdést kap, de azért ott sem minden rózsás. Pl nem lehet conquest-et játszani 😄

Smithwarden
Szerintem pont a PS4 (+Xbox One) miatt szopunk, mert inkabb azzal foglalkoznak / foglalkoztak, hogy az fusson jol indulaskor es a PC-s hibakat csak felgozzel kezelik.
PC-n a problemas jatek start meg jol is johet nekik, mivel mindenki azt hiszi, hogy a gepe szar / keves a jatekhoz es agyba-fobe veszi az alkatreszeket.
Es a hardvercegektol megy is a "juttatas" rendesen az EA/DICE-nak az biztos...lehet siman tobb penz is, mint a PCs jatekeladas utan.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Az lesz az köszi
dio 3 egy rakat szar közelében sincs az elõzõ részeknek tök mindegy hol játszol vele bétában meg kicsiszolgatott mit? nem hinném hogy valakinek is lett volna köze ahhoz hogy hogy alakul a végleges verzió különben nem itt tartana meg pc ps nemtom minek hasonlítani