Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor most ha a BF4 kijön PS4-re akkor abban már kevesebb lesz a hiba?Akár most,elõre is köszönetet kéne mondanom a sok-sok önkéntes béta tesztelõnek?Annyi hoossszú-hossszú napon át fátadhatatlanúl csak csiszolgáttak a majd PS4-re megjelenõ terméket?A diabló 3-ról is azt tartották,PC-s változat csak béta.PS3 lett az igazi. <#idiota>
jah persze a páyla túlsó felérõl lõtt rakétával a gépágyú nem érte el a rakéta meg nulla eldobták a csalit nyomtak egy padlógázt az ég felé és annyi maccsod se volt lelõni most legalább hullik a férgese de itt is nemsokára megjelenik majd a 3 másodperces ecm mint 3-ban

RatBaG
eddig is könnyen le lehetett szedni, ha hatótávon belül merészkedett.

Per Aspera Ad Inferi.

dominésönt?

jobb is hogy vmivel le lehet szedni a jeteket a földrõl is fõleg az a10-es meg a többi tankzabáló miatt 2 ember szarrá lövi velük a pályát

Skacok Hogy keressem azt a mapot ami a bétában volt,de nem a rendes nagyot hanem azt a kis pályarészt?
Smithwarden
Na akkor most egybol szolok elore azoknak akik csak ugy nez ki a feszkot akarjak csinalni, mert jobb dolguk nincs eppen (Livius, Bogdogege, stb?):
Ha csak trollkodast es flame inditast akartok, akkor el lehet huzni mashova.
Ha a jatekrol es annak problemairol (ami jelenleg akad rendesen) akartok NORMALISAN beszelgetni a tobbiekkel, akkor termeszetesen maradhatok nyugodtan.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Bogdogege
Jövõ hónap elején megveszem megígértem a többieknek, visszatérek hogy leugassam a ilyen segglámák fejét mint te .<#puszis>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Bogdogege
Dehogynemcsakazértis <#wave>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Vadnokedli
Én azt hallottam a fiátol kapta.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Rendben szia, mi addig is élvezzük a játékot.
De akkor ugye májusig már nem látjuk a hisztidet itt?
w126
"Én ha ilyen munkát adnék ki a kezembõl,a földbe sülyednék szégyenemben"

Szerintem Te egy tetrist nem tudnál összerakni!

Amúgy+ a BF3-at szidtad hónapokig, és rendszeresen hallottuk, hogy a 4-re rá se nézel. Most mit keres nálad az a gém?

Ja tudom, nincs más lehetõséged 😄DD Mert ugye ezt is hallottuk indokként... Valszeg a te géped csak bf kompatibilis😊

Mercedes-Benz&#174;

szomferi
bezony ám

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kemotox
Na most akkor mutasd meg kérlek, hogy hol írtam olyat, hogy tuti nagyon jó lesz.
Hogy hol vannak a csatlósok? Sehol. És hol vannak a nagy utálók? Sírnak, hogy milyen szar lett a game, nem kellet volna megvenni 😊 Ennyit az egészrõl.
Amúgy te vagy az egyetlen, aki ennyire odavan a játékért, hogy nem bír lekattani róla.

Jajj és majd elfelejtettem: Jaj ne személyeskedj úristen, mindjárt sírok, hüpp hüpp.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Bogdogege
<#eljen>
Úgy volt karácsonyra megveszem , húsvét lesz belõle , nem idegeskedek, gyökér EA DICE leszopatott megint mindenkit .

RatBaG
Vulcan_Cannon_Firing,
Vulcan_Cannon_Firing_PGZ-95,
Vulcan_Cannon_Firing_Tunguska
StartDamage & EndDamage from 10 to 12.5

Vulcan_Heavy_Shell_Firing AND Vulcan_Heavy_Shell_Firing_Tunguska
StartDamage & EndDamage from 34 to 40

Per Aspera Ad Inferi.

Egy kis hétvégi ajánló! <#puszis>
"összességében azt a teljesítményt nyújtotta, amit elõzetesen elvártunk tõle, és bár a DICE érezhetõen kapkodott, így nem sikerült betartaniuk minden ígéretüket, sõt mi több, néhány tetemes hibát is bennfelejtettek a játékban, de a modern hadviselést feldolgozó háborús FPS-ek kategóriájában a végeredmény jelenleg ettõl függetlenül is a legjobbnak tekinthetõ."

Ez a DDOS most is egy giga nagy kamu, mint a BF3 idején volt. Egyszerûen nagyon elvan baszva az egész, és ezzel takaróznak, hogy ne kelljen hivatalosan is kárpótolni a játkosokat, úgy mint a Sims szarban.

Mellesleg, a kemotox meg a többi csatlós BF/DICE/EA imádó hol van most az ilyen válság helyzetekben? <#rinya> A megjelnés elött még nagy szájuak voltak hogy micsoda über játék lesz, és mi akik már elõre láttuk a dolgokat, a sértõdésbõl csak kaptuk a bannokat, meg a huzzál anyádba szavakat.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Vadnokedli
Várjá' Minél tovább dörzsölöd a defibrillátort annál több hp val ébreszted a társad?

Vadnokedli
Azzal nem csináltak semmmit, az eddig is ilyen volt. Annak eléggé nagy hátránya van, nagy az esése a többi cannon hoz képest , a mellett lassabb, és hamar felhevül. (De én azt használom) Stealth jetben meg rohadt gyenge..

V43 1105
Mentéseket visszarakták má multiba? 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

RatBaG
ja, annak a sebzését csökkentették is, vagyis most már normális, állítólag eddig indokolatlanul nagy volt, szokásos elkúrás.
de most meg a gépágyú lett feltápolva. nem tudom, hogy a 20 vagy 30 mm-es, vagy mindkettõ, de pl attack jettel is csak pislogtam. zuhanok rá a kínai AA-re, két guided már pukkant rajta, szóval elég közel voltam már, de kb 2 sec alatt úgy leforgácsolta a hp-m, hogy felhúzni se bírtam már a gépet. nc...

Per Aspera Ad Inferi.

Vadnokedli
Active radaros rakétával eléggé OP<#alien>

RatBaG
nem tudom melyik volt az a nagyon okos, aki szerint a mobile AA-nek buffra volt szüksége... csókoltatjuk a mamát.
legalább most már tényleg lehetetlen levegõben maradni az attack helivel.
én magam is elég sokat tolom AA-el, de ez már tényleg pofátlanság, annyira táp.

Per Aspera Ad Inferi.

Vadnokedli
De gyenge és semmi haszna legalábbis Test-Range- ban nem találtam lézer festett célpontot.. Lehet akkor hasznos csak.

szomferi
ja, lõni kell vele 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Vadnokedli
... És akkor az hogy a jármûvek miért javulnak meg maguktól egészen 6% tol?

V43 1105
Ha stat padder vagy nem mindegy ? <#wilting>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Vadnokedli
Ennek a felvehetõ M136-nak van valami haszna?

megvetted nem ?😄 céljukat elérték
Úgy gondoltuk,a bf3 indulásánál lévõ kezdeti nehézségeket nem lehet ûberelni...hát,bebizonyították,lehet.
Én ha ilyen munkát adnék ki a kezembõl,a földbe sülyednék szégyenemben,nem még a fórumon írogatnék.Amit el lehet baszni,azt ezek meg tették...most mondjátok,hogy a jó életben lehet ilyen félc-mûvet kiadni,játék címmel??
Elmennek a búsba...mi a jó fenének kell nekem a sok ökör csapattársamat követni,akik megvették ezt a félkész remekmûvet...én hülye.

V43 1105: Arról nem hiszem,hogy a szerver tehet,vagy az üzemeltetõ,de tény és való,néha összegyûlik a szemét...

RatBaG: Már rég nincs kikapcsolva,megunták a fiúk minden szerver újraindulás után kapcsolgatni...de ahhoz ugye nem egy pályás élményt kellene ide hozni...

[IRAM] leader

Renccert -hát ez beszarás! 😊
Nem megy a COD Ghost eladás, így megpiszkálják a rivális rendszerét. Ha már összeesküvés elmélet, akkor legyen inkább ez. 😊

Fatboyz4ever!

ProGabe
Ezt én sem értettem soha!

- Most aztán megmutatjuk nekik, hogy velünk nem lehet packázni Joe!
- Igen, hogyan?
- Lehetetlenné tesszük a játékot.
- De Billy, azzal nem a játékosokkal fogunk kicseszni?
- Ne mondjál már hülyeségeket, ha leöljük a rendszert, amit meg kéne javítaniuk, és így tesztelni sem tudnak, akkor biztos jó lesz!

Vagy mi a f*sz fogalmazódik meg ilyenkor a kicsiny fejükben? Nem értik, hogy egy ilyen cégnek ez a legkínosabb, ami itt folyik a megjelenés óta? Biztos vagyok benne, hogy gõzerõvel dolgoznak az ügyön.

Az EA és a többi kiadó pedig soha nem fog tanulni ezekbõl mindaddig, amíg mi birkák elsõ napon megvesszük, meg elõrendeljük a sok szart. Tisztelet a kivételnek!

Ja igen, azt se feledje senki, hogy minden egyes kliens-oldali patchnek át kell mennie jó pár teszten, el kell fogadtatni, mire aktiválódik. Tehát megcsinálja a Dice hétfõn, azt ellenõrzik valószínû az EA-nél (oké, ez fél nap), de a lényeg, hogy a Microsofttal is el kell fogadtatni a Windows miatt, meg ki tudja, még kivel (hardver és szoftver gyártók).

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fpocok
Helyes, csinálják csak. A fórumra írogatás úgy is értelmetlen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

RatBaG
ddosolják a renccert, majd ha vége lesz, visszaáll minden.

Per Aspera Ad Inferi.

ELFOGADTAD a feltételeket mikor megvetted a játékot. TUDTAD, hogy az EA adja ki, akinek a híre nem a legjobb. Tehát NINCS JOGOD panasszal élned!
Amúgy felfogtad amit itt írtam?? Ha nem mûködik a játék akkor támadjuk??? Ezzel csak azt érik el hogy több javítás nem jön ki a játékhoz, hát gratulálok!
Ha annyira segíteni akarnak, akkor menjenek tüntetni az EA elé, hogy patcheljék a játékot, valami épkézláb dolgot tegyenek!
De lehet úgy is, hogy battlelogon leírják, hogy mi a hiba, szépen, részletesen, azt a fejlesztõk is jól veszik! Még Gold Battlepacket is lehet érte kapni! Ja, ez már nem menõ...
V43 1105
LOL 😄

ez a hiba mit jelent pontosan, amit a battlelog ír?
Nekem például minden unlockom eltûnt a játékban, alapfegyverekkel tudok csak menni most. Másnál is ez van?

Hagyd már,évekig a szuperkonzolokon bámulta a 3 cm-es fûrészfogakat és a felskálázást akkor nem zavarta és lefigymálta a pc-t,most hirtelen átment pc-be.<#rolleyes>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Igazad van, tényleg börtönbe kéne kerülniük, azoknak, akik ilyen hitvány szemetet kiadnak kész játék cimén.
RatBaG
hogy örülhetnek, hogy még a killcam is ki van kapcsolva.

Per Aspera Ad Inferi.

Na fasza, ha hibás a játék akkor támadni kell, hátha attól jobb lesz. Remélem börtönbe kerülnek ezek a f.szszopók!
ProGabe
Sehol. neked kell létrehozni a fájlt az írt mappában. De úgy is csinálhatod, hogy beírod a konzolba minden egyes sort mindig, amikor elindítod a játékot.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

merre találom?

A mohának mindig a déli oldala fás!

Aha! És a kimerülõ kutyaólról mi a véleményed?

DanielT
Én nem élek feltételezésekkel az igényeire vonatkozólag, nem közölte õket.

Egy szót nem szóltam volna akkor, ha nem a "tökéletes" szót használod. Ez ugyanis egy elég erõs jelzõ és igen komoly mögöttes tartalmat feltételez.
kemotox
Ha mondjuk van valaki olyan undorító, fogyatékos, életképtelen, életet nem érdemlõ majom, hogy nem a grafikáért, és egy szám bámulásáért játszik, hanem mondjuk azért a fos, szar, hugy, senkit nem érdeklõ "játékélményért", akkor annak lehet, hogy tökéletes. De remélem ilyen nem létezik mert ez az már az igénytelenség alja.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Gonolom empie nem grafbuzi mint te, ha ebben a kategóriában gondolkodik! Tényleg nem érted mirõl van szó, vagy csak fontoskodsz? Egyik sem frankó!

V43 1105
Még ennyi kemper kodost mint IRAM szerón is.. 😞(

DanielT
Sajnos nem tudom, hogy kíváncsi -e rá, én csak megkíméltem a csalódástól, amit az az elfogultságodból adodó hazugság okozott volna neki, hogy a 660Ti-n tökéletes. Lehet, hogy õ ismeri ugyanis a szó jelentését.

Egyébként meg a Mantle patch kijövetele elõtt ebben a kategóriában gyõztest hirdetni igen nagy bátorság.
Hackelik a DICE-t! Óriási! Valakiknek elege lett! 😊