15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#9353 Érdekes, amit írsz. Szerintem messze a leggyengébb pálya a Dawnbreaker. De hát pont ezért jó a játék, mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.
Nekem a két kedvenc pályám: Zavod 311 és Golmud Railway. -
determinator #9352 Csak akkor lehet a különböző grafikai beállításokat egyénileg módosítani, ha "Auto"-ról "CUSTOM"-ra állítod a "GRAPHICS QUALITY"-t.
Olyanról még nem hallottam, hogy ezt nem lehetett volna játékon belülről megtenni. Még egy régi laptopon is engedte, amin low beállítások mellet még a commander mód is játszhatalan volt. -
#9351 A beállítások tetszés szerint változtathatók. A legfölső sorban át kell állítanod customra. -
Farkasfog #9350 A sok negatív kritika ellenére megvettem ezt a részt is.
Egyből belefutottam az első akadályba. A grafikai beállítások mind low-on voltak és nem lehetett állítani semmit. Win 7 32bit, HD6770 1GB, 4GB ram, AMD Phenom II X4 965. Le kellett szednem egy bf4-settings-editor kis programot, amiben beállítani a custom-ot a grafikai beállításoknál. Utána már engedte állítani a grafikai beállításokat. Ez milyen már? Az előző részeknél nem kellett ilyenekkel vacakolni. Vagy a 32 bit már ennyire elavult…
Ami tetszett az a gyakorló pálya. Végre nem kellett élesben gyakorolni a többiek rovására. Három pályát volt időm kipróbálni, első egy trópusi szigeteken egy szálloda volt középen, egész hangulatos. A második, földalatti folyósokon néha kimenve a havas felszínre, a metrós pályára emlékeztet, semmi extra. A mi tetszett az a Zavod 311 tankgyáros pálya, bár ezen annyira laggolt, hogy szinte játszhatatlan volt. A többi pályát még nem láttam. A grafika szép még médiumon is, és ez sokat dob az élményen. Ja, és csak egyszer fagyott ki map váltáskor. Jó lesz ez, ha kijavítják a hibákat. Mert kifogják, ebben szinte biztos vagyok. A Total War: Rome II. is botrányos volt a kiadásakor, most két hónappal a kiadás után a 7. patch már teljesen rendbe szedte. -
#9349 Sehogy. Max a motion blur-t tudok kivenni -
#9348 egyetértek -
SergioAmigo #9347 nem müködik... hogy lehet kiszednia blurt a játékbol? :D -
SergioAmigo #9346 eddig jónak tűnik , búcsús blur kinek kell :D (csak azt veszi ki)
http://data.hu/get/7203909/user.cfg
-
SergioAmigo #9345 csináltam egy fájlt amibe bennevan smmmilyen motion blur ne legyen játékban kiváncsi leszek :D -
SergioAmigo #9344 -
#9343 azta Killer Instinct az árkádok legmenőbb gémje volt -
drinkalot #9342 Hát már elnézést de csak ha az alját nézem, pl:, mármint nem pl:, hanem konkrétan az alja: Operation locker, aka new metro alapjában rengeti meg a bf pályák lófaszát, akarom mondani egyáltalán hogy kerülhetett bf-be?!
Vietnam óta vagyok aktív bf játékos, tudod mit, maradjunk annyiban, hogy ne mondjuk meg egymásnak, hogy kinek mi a jó....béke -
#9341 pontosan, Chrome-mal már jó, a FF nem ette meg valamiért -
balage018 #9340 én a flood zone-ra szavazom, ha a legszarabb pályát kell említeni -
#9339 Lehet a gond, hogy Firefox-al nem muxik, csak Chrome vagy IE-t hasznalva. -
#9338 én is egyre kíváncsibb vagyok :D
a kódot be tudtad írni? nekem nem sikerült sehogy sem, egyedül az Enter leütését érzékeli csak a billentyűk közük... -
#9337 Hehe, pont mos akartam linkelni. Kíváncsi vagyok, mi lehet ez. Ez a cápa nem pont olyan dolog, amit mindenki észrevenne a szerveren. Kíváncsi vagyok, mi lesz ez. -
valamiért én nem tudom beírni a kódot... -
Skyline #9335 Valóban nem halálsugár egy olyan megoldás amivel a fegyver a teljes sorozatot bármelyik fegyverből egyetlen pontba lövi ki 50-100 méterről is (nem ezt kézzel sehogyan sem tudod kontrolálni)....:)
Sajnos már a BF4-hez is kezdenek kiszivárogni ezek a szarok... -
Skyline #9334 "Ami nagyon ott van, az a Dawnbreaker"
Gyakorlatilag szerintem meg ismerősök szerint is a leghulladékabb pálya....:D
Ízlések és pofonok... -
Skyline #9333 Hülyeség, idők kérdése és megoldják, Ps3/X360-hoz is volt egérhez cucc ami gyakorlatilag mindenféle késés nélkül tökéletesen kezelte az egereket. És nem a magyar boltokban kapható szarokra kell gondolni.:) -
#9332 Xbox 360-nal probaltam egy eleg jo eger atalakito cuccost, ott cod-nal szinte tokeletes volt, csak BF BC1-ben kesett sokat (kb 1-2 secet). -
#9331 Egér sosem fog úgy mozogni konzolon, mint pcn, de elég közel van hozzá... -
#9330 Xbox one eger + bill...
06:30-tol
Nem tartott sokaig osszehozni.
(Mondjuk mintha lenne valamennyi keses, de mar ezzel a verzioval is elonybe kerulnek a kontrolleresekkel szemben.) -
#9329 nálam Zavod a fav map. -
drinkalot #9328 Nekem az a szomorú, hogy a Bf4-ben a pályák bénák...:(
Ami nagyon ott van, az a Dawnbreaker, ezen kívül tetszik még a Lancang Dam, a többi erős 3-as alá. Persze ez személyes vélemény.
Lényeg, hogy várom a dlc-ket.
ps: amatőr hibának tartom, hogy a második dlc-ből kihagyták karkandot.
-
#9327 Le kellene tolteni megnezni egyet, nekem is van egy ilyen egerem amugy :)
Lehet, ami valoszinubb, hogy csak annyit csinal, hogy x idot tesz a lovesek koze, vagyis megvarja mig visszater a csoved a nyugalmi helyzetebe, utana lo. Lehet hallani is, hogy eleg ritkan tuzel.
-
#9326 Ezeket minek csinalod?
Miert nem allsz inkabb a tukor ele es nezegeted magad, hasznosabb, masnak is jobb lesz:)
Koszi.
-
na ezt még gyakorolni kell ... -
[center]flash]http://www.youtube.com/v/bGm8ufqB9Kw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB[/flash][/center] -
#9323 BATTLEFIELD 4 TOP ISSUES TRACKER
Bug accounting for a quarter of the crashes on PS4
Platform(s): PS4
Status: Fix live
EMP blur effect
Platform(s): All
One-hit kill bug where players sometimes take damage twice from the same bullet
Status: Fix live/in next patch
Loss of SP progress that can happen after quit and restart on PS4
Platform(s): PS4
Game Mode ribbons are counted twice
Status: Fixing
4X damage from miniguns when using Defensive specialization
Players sometimes get stuck in kill cam after revive
Bug accounting for a majority of crashes on next-gen/PC
Platform(s): PC, PS4, X1
Players sometimes become spectators while still alive in Defuse mode
Players sometimes get stuck in revive screen
Desynchronized game world where objects have different states for different players
Status: Investigating
Join queue disabled on consoles
Platform(s): All consoles
Bug accounting for a large amount of crashes on X360
Platform(s): X360
Squad spawn sometimes positions you under the terrain
Hit markers and crosshairs sometimes disappear
Platform(s): PC
Rubber banding issues for some players with solid Internet connections
Some instances of no hit effects and no damage to opponent in your sights
Damage received is sometimes delayed by a few frames
Incorrect matchmaking on Xbox One
Platform(s): X1
Server browser filters are not fully functioning
Sudden frame rate drops during certain in-game events
The "Sound Loop Crash"
Status: Investigating -
Nagydög #9322 Azert ennyire nem halalsugar a makro. Minden fegyvernek van egy karakterisztikaja. Merre mozdul a cso sorozatlovesnel es mennyire. Ez gyakorlassal kontrollalhato, egyszeruen az ellenkezo iranyba kell huzni az egeret. A makro ezt tudja helyetted csinalni. Ilyen szempontbol a jatek nem nagyon tud mit kezdeni vele, mert nem latszik, hogy te mozgatod ugyesen az egeret, vagy egy szoftver szuri a jeleket. Nem vagyok egy makro szakerto, de gondolom egy jo makro kepes mergelni az eger valos mozgasat a makro sajatjaval. -
#9321 Az már régóta.
Aztán van a találat-kereszt hiány, mocsok idegesítő.
Sokaknál romlott az FPS.
Revive-nál befagy a karakter, nem tudsz csinálni semmit. Mondjuk a golyó sem fog, én csak tűztől haltam meg, de nincs respawn, fekszel mint a döglött bogár.
Eddig pályák között fagyott, most első indításnál teszi ezt.
Tehát csak azért lehet azt mondni, hogy jobb lett a játék, mert eleddig tényleg játszhatatlan volt. Sebaj, lassan vége az alfának, ez már-már béta állapot^^ -
#9320 nem megy a spottolás.. -
balage018 #9319 ó ez nekem új, hogy ilyenek vannak, eddig jobb volt hogy nem is tudtam hogy ilyen létezik, ezt a PB valahogy nem szűri? mármint a macro-s dolgot, gondolom valahogy csak átmegy az adatokon hogy minden lövés egy pontba megy 0,00001mp-es időközzel... -
gstup #9318 Elmehet a DICE a re**** k**** ******.2 meccs két fagyás. -
#9317 Egyetértek! -
#9316 Egy időben feljárt a mi TS-ünkre is de szinte csak a káromkodott megállás nélkül , sosem szerettem az ilyen hőzöngőket . Nekem a bf4 meló utáni kikapcsolódás aki ezen így felhúzza magát annak gyógyszerre van szüksége nem multi fps-re -
Baneblade #9315 Hacker Deluxe -
sasafr #9314 Sajnálattal veszem tudomásul, hogy az utolsó meccsemen egy 10.000-es szolgálati csillagot és egy 2000-es fegyver csillagot hagyott figyelmen kívül a játék. A battlelogban átléptem, a játékban nem kaptam meg. De legalább nálam már stabilan fut. A többi lényegtelen!