Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak trollkodast es flame inditast akartok, akkor el lehet huzni mashova.
Ha a jatekrol es annak problemairol (ami jelenleg akad rendesen) akartok NORMALISAN beszelgetni a tobbiekkel, akkor termeszetesen maradhatok nyugodtan.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
De akkor ugye májusig már nem látjuk a hisztidet itt?
Szerintem Te egy tetrist nem tudnál összerakni!
Amúgy+ a BF3-at szidtad hónapokig, és rendszeresen hallottuk, hogy a 4-re rá se nézel. Most mit keres nálad az a gém?
Ja tudom, nincs más lehetõséged 😄DD Mert ugye ezt is hallottuk indokként... Valszeg a te géped csak bf kompatibilis😊
Mercedes-Benz®
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Hogy hol vannak a csatlósok? Sehol. És hol vannak a nagy utálók? Sírnak, hogy milyen szar lett a game, nem kellet volna megvenni 😊 Ennyit az egészrõl.
Amúgy te vagy az egyetlen, aki ennyire odavan a játékért, hogy nem bír lekattani róla.
Jajj és majd elfelejtettem: Jaj ne személyeskedj úristen, mindjárt sírok, hüpp hüpp.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Úgy volt karácsonyra megveszem , húsvét lesz belõle , nem idegeskedek, gyökér EA DICE leszopatott megint mindenkit .
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Vulcan_Cannon_Firing_PGZ-95,
Vulcan_Cannon_Firing_Tunguska
StartDamage & EndDamage from 10 to 12.5
Vulcan_Heavy_Shell_Firing AND Vulcan_Heavy_Shell_Firing_Tunguska
StartDamage & EndDamage from 34 to 40
Per Aspera Ad Inferi.
"összességében azt a teljesítményt nyújtotta, amit elõzetesen elvártunk tõle, és bár a DICE érezhetõen kapkodott, így nem sikerült betartaniuk minden ígéretüket, sõt mi több, néhány tetemes hibát is bennfelejtettek a játékban, de a modern hadviselést feldolgozó háborús FPS-ek kategóriájában a végeredmény jelenleg ettõl függetlenül is a legjobbnak tekinthetõ."
Ez a DDOS most is egy giga nagy kamu, mint a BF3 idején volt. Egyszerûen nagyon elvan baszva az egész, és ezzel takaróznak, hogy ne kelljen hivatalosan is kárpótolni a játkosokat, úgy mint a Sims szarban.
Mellesleg, a kemotox meg a többi csatlós BF/DICE/EA imádó hol van most az ilyen válság helyzetekben? <#rinya>#rinya> A megjelnés elött még nagy szájuak voltak hogy micsoda über játék lesz, és mi akik már elõre láttuk a dolgokat, a sértõdésbõl csak kaptuk a bannokat, meg a huzzál anyádba szavakat.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
de most meg a gépágyú lett feltápolva. nem tudom, hogy a 20 vagy 30 mm-es, vagy mindkettõ, de pl attack jettel is csak pislogtam. zuhanok rá a kínai AA-re, két guided már pukkant rajta, szóval elég közel voltam már, de kb 2 sec alatt úgy leforgácsolta a hp-m, hogy felhúzni se bírtam már a gépet. nc...
Per Aspera Ad Inferi.
legalább most már tényleg lehetetlen levegõben maradni az attack helivel.
én magam is elég sokat tolom AA-el, de ez már tényleg pofátlanság, annyira táp.
Per Aspera Ad Inferi.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Én ha ilyen munkát adnék ki a kezembõl,a földbe sülyednék szégyenemben,nem még a fórumon írogatnék.Amit el lehet baszni,azt ezek meg tették...most mondjátok,hogy a jó életben lehet ilyen félc-mûvet kiadni,játék címmel??
Elmennek a búsba...mi a jó fenének kell nekem a sok ökör csapattársamat követni,akik megvették ezt a félkész remekmûvet...én hülye.
V43 1105: Arról nem hiszem,hogy a szerver tehet,vagy az üzemeltetõ,de tény és való,néha összegyûlik a szemét...
RatBaG: Már rég nincs kikapcsolva,megunták a fiúk minden szerver újraindulás után kapcsolgatni...de ahhoz ugye nem egy pályás élményt kellene ide hozni...
[IRAM] leader
Nem megy a COD Ghost eladás, így megpiszkálják a rivális rendszerét. Ha már összeesküvés elmélet, akkor legyen inkább ez. 😊
Fatboyz4ever!
- Most aztán megmutatjuk nekik, hogy velünk nem lehet packázni Joe!
- Igen, hogyan?
- Lehetetlenné tesszük a játékot.
- De Billy, azzal nem a játékosokkal fogunk kicseszni?
- Ne mondjál már hülyeségeket, ha leöljük a rendszert, amit meg kéne javítaniuk, és így tesztelni sem tudnak, akkor biztos jó lesz!
Vagy mi a f*sz fogalmazódik meg ilyenkor a kicsiny fejükben? Nem értik, hogy egy ilyen cégnek ez a legkínosabb, ami itt folyik a megjelenés óta? Biztos vagyok benne, hogy gõzerõvel dolgoznak az ügyön.
Az EA és a többi kiadó pedig soha nem fog tanulni ezekbõl mindaddig, amíg mi birkák elsõ napon megvesszük, meg elõrendeljük a sok szart. Tisztelet a kivételnek!
Ja igen, azt se feledje senki, hogy minden egyes kliens-oldali patchnek át kell mennie jó pár teszten, el kell fogadtatni, mire aktiválódik. Tehát megcsinálja a Dice hétfõn, azt ellenõrzik valószínû az EA-nél (oké, ez fél nap), de a lényeg, hogy a Microsofttal is el kell fogadtatni a Windows miatt, meg ki tudja, még kivel (hardver és szoftver gyártók).
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy felfogtad amit itt írtam?? Ha nem mûködik a játék akkor támadjuk??? Ezzel csak azt érik el hogy több javítás nem jön ki a játékhoz, hát gratulálok!
Ha annyira segíteni akarnak, akkor menjenek tüntetni az EA elé, hogy patcheljék a játékot, valami épkézláb dolgot tegyenek!
De lehet úgy is, hogy battlelogon leírják, hogy mi a hiba, szépen, részletesen, azt a fejlesztõk is jól veszik! Még Gold Battlepacket is lehet érte kapni! Ja, ez már nem menõ...
Nekem például minden unlockom eltûnt a játékban, alapfegyverekkel tudok csak menni most. Másnál is ez van?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A mohának mindig a déli oldala fás!
Egy szót nem szóltam volna akkor, ha nem a "tökéletes" szót használod. Ez ugyanis egy elég erõs jelzõ és igen komoly mögöttes tartalmat feltételez.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Egyébként meg a Mantle patch kijövetele elõtt ebben a kategóriában gyõztest hirdetni igen nagy bátorság.