15720
  • Batistuta07
    erre van valami esély hogy gyorsabban töltsenek be a mapok?
    esetleg ssd-én kívül van rá valami más megoldás hogy gyorsabb legyen?
  • vg
    Van arról infó, hogy megemelik a meglévő max 110 rank-ot? Negyedikben 160 óra alatt a 110-est, a harmadikban meg 450 óra alatt is csak 37-es voltam. A 110-es a Brigadier general, ami a wiki szerint egyes országokban a Colonel és Major general között van. Teljesen más így játszani, nem is értem miért nem volt jó a harmadik részben lévő fejlődési rendszer. Olyanokkal szórakozok, hogy c4-est leteszek az útra, aztán várom a tankot, keresek földön fekvő orrlövészt, majd c4-est teszek mögé és elfutok előtte, meg ilyenek. Így már nem az igazi.
  • Running
    Namivan tegnap buli volt?
  • SötétBarom
    Dikk, 20% acc AEK-kel.. :D
  • ProGabe #9430
    Itt látható az eredeti (vagy munka) címe, szóval nem jársz messze :)

• Drazse23
    Ja igen ennek a DLC-nek a neve lehetett volna SUAV STRIKE.
  • Drazse23
    Azt hiszem találó ez a KÉP.

Tegnap az Altaj-hegységben rushon nem tudtunk eljutni az első két M-COM-ig sem, mert az ellenséges csapat fele mellettük kempelt, a másik fele pedig SUAV-ket hajigált ránk. Kb. 100 méterre a bázisunktól már meg sem lehetett maradni. Mortarral próbáltam viszonozni elég kis hatékonysággal. Az UCAV még nincs meg, lehet az lenne a megoldás ilyen helyzetre.
  • kemotox
    Az a szerver már BF3 ban is hulladék volt. Volt szerencsém az adminhoz, mint battlelogos friend, hát nem sokáig volt az :D Tényleg az a tipikus "aki egy kicsit is jobb nálam az egy buzigeci és bannolva lesz" dolog...
  • Vadnokedli
    az komoly? :) Auto kick? K/D ratio alapján? :)
  • SergioAmigo
    ócska foshalmaz utolsó bf amit megvettem
  • RatBaG #9424
    gondoltam kivételesen felmegyek egy magyar serverre, épp shanghai megy, utána paracel, fasza lesz.
    Hungarian Bf Fans [HunF] I No Rules I GGC I PBBans
    "Play Fair I Hungarian or English Language In Chat I Jet PRO's Will Be Kicked"
    na ez "érdekes", de majd kerülöm a jeteket, meg amúgy se mondanám magam pro-nak.
    joinolok, loading, böngészőt közben már kilövöm, kevés a memóriám. betölt, keresem épp a megfelelő squadot... durr, már lép is ki a játék.
    kíváncsi voltam, join megint, kick ugyanúgy:
    "ERROR
    Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: violated Limit #1 Battlelog Kdr Kicker"

omfg, itt tartunk? van még hova süllyedni? gyász...
  • Skyline
    SUAV.....

A két 110-es parasztféreg a legelső spawn pontról hajigálta a repülőket....
  • bbdc77
    Engem azért szórakoztatott a srác. Videói alapján arra következtetek, hogy Németországban élő magyar. Ennyivel jobb lenne a drogpiac fritzföldön?
  • Nagydög
    Nalam ki van kapcsolva az a funkcio, pedig idonkent tenyleg hasznos lenne.
  • item
    Működik,thx..
  • kemotox
    Először tanulj meg magyarul, és utána pofázz ilyenekről, mert ez így elég hiteltelen és szánalmas...
  • Skyline
    Nem a hozzászólásait kéne bezárni hanem őt magát, mert annyi esze van hogy egy teljesen normális kérésből rögtön faji problémát csinál, mindezt úgy hogy Magyarként veregeti a mellkasát, közben az összefüggéstelen, sokszor értelmezhetetlen írogatásával gyakorlatilag egy sima magyar nyelvtan érettségiről elzavarták volna a jó k...a anyjába már bocsánat....:)

Egyébként igazad van átlépem....:)
  • Robe77
    Miért? Magyarország csak az ilyen retardált kreténeké akik random baromságokat írnak fórumokon? :D

Ezt már ki kellett írnom magamból. :D
    Smithwarden nyugodtan töröld, ha akarod. :D
  • Skyline
    Kihez beszél te szerencsétlen????
    Neked valami iszonyat súlyos problémád van fejben...Arról nem beszélve hogy rosszabbul töröd a magyar nyelvet mint az általad utált "betelepültek"....
    Idióta...
  • SigS
    Elvesztettük :)))))
  • eugabesz
    Minden hozzászólása be van zárva,ne legyetek már ennyire izék....nem kell kinyitni!!
    Ti vagytok a legbutábbak,hogy egyet is elolvastok belőle....görgess,hogy nyugtod legyen...ennyi.
  • N3suten
    majd a vonaton vagy a buszon gondolkodj ami visz vissza oda ahonnan hoztak ...
    ha a kutatásom jó akkor valamelyik arab országból vagy indáiból települtetek
    na csak nem akar ez a kijárat rám találni :)
    na induljatok hazafelé Magyarország nem a ti hazátok !!!
  • Skyline
    Most komolyan te szerencsétlen miből általánosítasz itt bárkit is annak aminek engem is az alapján hogy teljesen jogosan rád szóltak??? Ennyire ne legyél már sötét...
  • Seangaijin
    The fuck is he talking about?
  • Smithwarden
    Amugy lassan mar szinte en is sajnalom.
  • sasafr
    Szegény srác, nem lehet könnyű neki! :(
  • N3suten
    hihetetlenek vagytok ,de legalább vagytok ,nem igaz ???
    úgy örülök nektek hazámban mint az AIDS -nek
    Remélem hamarosan megtörténik a kitelepítésetek Magyarországról .
  • Nesuten
    összevizeltem vip nélkül
  • Nesuten
    ha Magyarország visszanyeri józanságát ,ti megszűntök létezni
    vazze nem találom a szátokból a kijáratot ,bocs ha már a torkotokat is össze vizeltem ...
  • sasafr
    Óh jajj! :) Szerintem a blur effekt erősödött az utolsó patch-el. Hogy miért azt nem tudom. Valószínűleg erre élveznek most a dice-nál. A csodálatos grafikájukat agyon kell valamivel vágni. Ha valakinek van pontos infója skill számolással az ossza már meg! A egy kör végére bedobott a szerver az ellenség közé és azzal vége is lett a körnek 0/1 és -25 skill. Utána lőttem 18/6-ot -8 skill, majd 24/2 +2 skill. Érti ezt valaki? Nálam egyébként játék nélkül is változik. Reggelre van, hogy több, van, hogy kevesebb. :)
  • frango
    Hallod szerintem sürgősen állj le a bélyegről/korongról/gombáról vagy, amit eszel, mert nagyon szét fogsz csúszni...
  • SigS
  • Smithwarden
    Sajnos mar nem engedelyezett a regi tilto-script a topikokban.

Igazabol szivesen torolgetnek egy csomo felesleges hsz-t, de akkor meg abbol lenne hiszti, illetve az sg jelenlegi motorjaval ha torlok valamit akkor elveszik vegleg - tehat nem marad a moderatoroknak semmi "bizonyitek". :p
    De latom mar modi topikban "jeleztetek" a problemat, ugyhogy gondolom lassan megoldodik.

Nesu: Most szivesen azt irnam, hogy higgadjunk le mind es vegyel vissza kicsit, ne linkelj az arcunkba mindenfele ertelmetlenseget, de a hsz-eid 80%-a annyira osszefuggestelen es logikatlan, hogy lehet nincs ertelme meg "ertelmesen" es nyugodtan sem beszelgetni egymassal. :(
  • Nesuten
    és vip nélkül
    a kijárat az arcotokon keresztül van elnézést csak tudjátok mihez tartsátok magatok ...
  • Nesuten
    jaj elnézést nem akartam belelépni senki arcába anélkül hogy nem látott engem legalább egy méterről
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az építő kritikát nagyon szeretem csak a betelepített cigányságot nem

,ne értsétek félre ti nem tudtok mást bizonyítani csak azt hogy gyütt maradtak vagytok és jogtalanok
  • Seangaijin
  • SigS
  • Nesuten
    teljesen igazad van ,de ez a masszív mutiplayer jelentése ...nem adok többet mint mások ...
    de nem megélhetés a YT videózás ,egyszerű hobbi ...

neked is igazad van kemóterápia ,csak lakva ismerem meg a másikat ...
    valójában a ti sorsotok már eldőlt ,vagyis bedőltetek az árokba országostól mindenestől ...

na megyek ...
    nem süllyedek többet közétek a magaslatokba ,mert még tériszonyom támad ...
    már kijött ?

aztán legyetek mindig jóllakott óvodások !!!

pá nincstelenek !!!

vedd meg vagy ne ...
  • Skyline
    Hogy tud egy ember akire rászólnak normálisan, ennyi baromságot összehordani ilyen összefüggéstelenül??? Atyaég...Majd akkor nevezd a hazádnak ezt az országot ha a reakcióidnak meg egyáltalán a mondataidnak lesz valami értelme.... Szerencsétlen....
  • SigS