Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF esetében a találat regisztrálás mindig annak az oldalán történik, aki lõ(client side hit detection), nincs kötötten folyamatos oda-vissza infó utaztatás, illetve extrapolálva/interpolálva van. Ha 4db jól célzott lövést adsz le, 4db fog betalálni és meg is makkan a delikvens.
Ugyanakkor a fegyver szórása miatt, "több kell".
Az eltelt idõ, a csomagok utaztatása pedig ezredmásodpercekbe kerül(a ping értéke millisecundum), nem pedig tizedekbe.
Tételezzük fel, hogy mondjuk 20% az accuracy-d. Valamint - mivel a fegyverek sebzése a csávolsággal csökken - hogy egy assault rifle van nálad, ami közelre 25, távolra 18 sebzéssel rendelkezik. Ha az ellenfél olyan távolságra van, hogy egy kilõtt lövedáked 20-as sebez, akkor 5 golyó kell, hogy a másvilágra költözzön. Figyelembe véve az accuracy-t: 5/0,2 = 25 golyóra van szükséged, hogy egy embert kivégezz. Ergo a 2 tár/ember már kiváló teljesítmény.
a memória hibát a sok tesztelés után nagyjából kizártam. marad a HDD-hiba, meglátjuk...
nem nyeli le a töltényeket a játék. ha egy assault rifle 25-öt sebez és közelrõl 4x1 lövést eresztesz meg az emberbe, õ bizony el fog hullani. nincs itt vaktöltényezés.
nekem általában a legrövidebb sorozat, amivel sikerül megölnöm valakit, 6-8 lövés, ez azonban azért van, mert mire hozzá eljut az elsõ négy találat, és hozzám visszajut, hogy "enemy killed", eltelik az a pár tizedmásodperc, amíg további töltényeket is beleeresztek az ellenfélbe.
800 RPM-es fegyóknál másodpercenként 13-14 lövedék hagyja el a tárat, tehát ha 4 helyett további 4-6, összesen 8-10 töltény hiányzik a tárból, mire összeesik az ellenfél, az ennek a néhány tizedmásodpercnek köszönhetõ.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Én azt várom hogy a DMR-ek használhatóságát javítsák (miután veszik a fáradtságot és kijavítják a crash/stutter/fps drop nyügöket) mert jelen pillanatban botrányszarok..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Bf3-nál sokat teszteltük, a vicces az volt, mikor az rpg-t sem adta be, csak a falon megjelent egy folt, hogy találat érte, de az emberrõl 1 hp sem jött le.
Így megy ez, meg kell szokni, mivel jobb sose lesz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Amit írtál az meg a vinyóknál volt. Valami ázsiai országban volt valami gebasz ahol rengeteg ilyen dolgot szerelnek össze. De már azoknak is egészen normális áruk van. Majd a RAM is megolcsósodik valamikor. Eléggé ingadozóak a HW árak.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Viszont néha olyan érzésem van mint ha négy golyóból kettõ vaktöltény lenne : ez normális ?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A ram árakról meg... haverom gépét tavaly december elején raktuk össze, 4 giga rammal, 4690 forint volt bele a 2*2gb Kingston HyperX bue 1600Mhz...Nem volt több pénze úgy voltunk vele hogy az ember után hajítják a ramot, majd vesz bele idén még egy szettet...
Na jelenleg ez a szett 14ezer forint a boltokban.... Az akkor kb 9ezerbe kerülõ 2*4-es pakk pedig 22-23-ról indul...
Nyilván árvizek meg ramgyár leégés miatt (van aki ezt elhiszi??)...Az anyjuk picsáját....
a Deluxe/Limited Editionok mellé jár a DLC, release date napján. a Premiumhoz pedig jár a kéthetes elõny. ez így is volt meghirdetve, meg minden.
engem még mindig az érdekelne inkább, hogy mi lesz a Second Assault DLC-vel. mert Xbox One-ra már négy nap múlva kijön elvileg, de a maradék platformokról egyelõre nincs szó.
ez utóbbi eset ugyan zavaró volt, ám egész eddig nem éreztem, hogy probléma lenne. olcsó is volt, ráhagytam. mostanában viszont egyrészt borzasztó lassan bootol be a gépem, nem túlzok, hogy 4-5 perc kell ahhoz, hogy a jelszavam beírását követõen stabilan felálljon a rendszer.
ráadásul a BF4 sorra küldi kékhalálba a gépemet. a lassú oprendszer betöltésre talán válasz lehet az, hogy meglehetõsen régi a winchesterem, krákog, mindent csinál. érdekes, hogy formatálás után a szûz Windows is percek alatt állt fel már az elsõ alkalommal.
ha minden jól megy, a napokban egy másik meghajtóra felrakok egy 8.1-et, és megpróbálom úgy játszani a játékot.
visszatérve a memória problémára, gondoltam, lecserélem ezeket a spórolós, 1333 mhz-s ramokat, és egyúttal bõvítek is mondjuk 16 gigára, de az árak tavaly óta a duplájukra emelkedtek, így errõl le kell mondanom.
Csak mert engem is érdekelt és én sem hallottam még errõl a kifejezésrõl.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
<#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe>
Szervereken Átlag 20-as ping / FPS Ultrán minden csutkán 70-90 fps között és azt írja Bad.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Kiváncsi vagyok majd.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Parasite Eve 2, best game EVER!

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
m249 meg az a félautomata nagy sniper, ami multiban a shanghai toronyban az egyik pickup. m98, vagy vmi ilyesmi?
Per Aspera Ad Inferi.
A mohának mindig a déli oldala fás!