15720
  • SzinesGeza
    Na nem is azért nem vettem eddig konzolt. :)
    A pc-re eleve szükségem van, és inkább maradok az egér+bill kombónál.
  • genRob
    Nekem is segített egy win re-install fagyás ügyileg.
  • Gabesssz19
    Hát nekem már egyáltalán nem fagy pedig a javítások előtt minden 3. mapp kidobott tipikusan Shanghai főleg 64-es szerveren az tuti behalt , és most már semmi fagyás minden klafa lenne ha nem lenne ekkora szopcsi a netcod vagy hitreg vagy mi, elképesztő hányszor halok fal mögé , olyan is van hogy lövöm az ellent és egyszer csak visszaránt egy kicsit a kép és már halott vagyok pedig a pingem elvileg jó azt írja 30-40 körül van... vicc sokszor.
  • Skyline
    "nagysagrendileg kevesebbet szopsz vele mint PCn."

Hát...Kb a hangfagyás és a Direct X hiba amiből nem kapott a konzol, minden ms pont ugyan ilyen ótvar a fórumok tanulságai szerint... A Microfost még vissza is tériti az elégedetlenkedők prémiumért kifizetett pénzét, nem véletlen... Ennyit a nagyságrendekről...:)
  • Zozo76
    vannak. ugyhogy ez mar nem lehet kifogas.
  • ProGabe #10116
    Rumor: New Battlefield 4 Game Modes Leaked. Gun Master, Tank Superiority, and more

Ezzel az a gondom, amit levelcap is taglalt a minap, miszerint minden egyes térképet megpróbálnak megcsinálni úgy, hogy minden játéktípusra jó legyen. Ennek az a vége, hogy ez korántsem valósul meg, inkább csak rosszabb lesz az egész.
  • SzinesGeza
    Konzolon is vannak már 64-es szerverek?
  • Krisztiam #10114
    najó
  • Krisztiam #10113
    úgy tűnik lehal megint..
  • V43 1105
    Jajajaja..
  • ApPa123
    Még nem teljesen :D
    ERROR
    No contact with EA Online. Please try again later.
  • Krisztiam #10110
    fel de nem tudok csatlakozni
  • V43 1105
    Feltámadt a BF4 ..
  • kombány
    ez a hab a tortán az eddigi katasztrófán egy hete csak a 3-mal játszom erre most az is kinyiffan
  • giornalista
    hihetetlen :D hetekig jó, nem tudok játszani, amikor tudnék, meghal!

GG Dice, holnapra legyen jó...! :)
  • Szapper
    Lehet valamelyik elégedetlen vásárlójuk odacsapott a lovak közé és kapott az EA egy DDOS támadást, de nem kis pályásat hihiiiiii :D
  • Krisztiam #10105
    meghalt minden nem megy a BL :D
  • Versace26
    Az aranyos..
  • SergioAmigo
    Lehalt az EA online semmise megy se konzolse pc.
  • Versace26
    Sorry, found no servers
    Change your filter and try again..BF3.. Miért nem találok egy szervert se??
  • Gabesssz19
    Én is LvL 0 . lol , valami galiba van.
  • SergioAmigo
    Lvl0 The Game Statistics Engine is currently down.
  • ProGabe #10099
    Jipííí, valami újdonság!

ERROR
    No contact with EA Online. Please try again later.
  • dr Kotász
    Főtroll... a nap szava!
  • pett3rson
    Ja, többnyire publicon ez tapasztalható, hogy leszarják az utasításokat. Azért az UAV meg az EMP elég jól jön nekik :)

Amúgy azt vettem észre Én is, hogy a squados parancsok után kaptam bónuszt. Commander az más tészta, Ő inkább segít, meg próbál irányítani.
  • Drazse23
    Ha jól tudom:
    1. A Commander kap pontot, ha a lent harcolók követik az utasításait. Persze 10-ből 9 alkalommal az emberek le se sz@rják, hogy hova irányítod őket.

2. A squad leader utasításait hajtod végre, akkor az egész squad (a squad leader biztosan) kap pontot.

Persze ezek minimális pontok csak.
    Ha a squad leader jelöl ki egy pontot támadásra, védekezésre, akkor a pont körül (pl. B zászló) egy villogó kis "keret" jelenik meg. A commander utasítási a térképen szaggatott vonallal látszanak.

Ezt már csak félve írom le, mert ha netalán tévednék, akkor ebbe is beleköt valami főtroll.
  • pett3rson
    1. Ha követem a commander utasítását az plusz pontokat jelent nekem?
    Még nem volt időm ilyet olvasgatni a harc hevében, hogy mire kapok pontokat vagy legalábbis ez nem tűnt fel benne.

2. Mi a különbség a squad leader és a commander parancsa között, ha pontokat foglalunk? Van valami jelzés rá? Tableten már kipróbáltam a commander módot és ott szaggatott vonallal jelezte hova küldtem a csapatokat.
    Ez pontban jelent valami különbséget vagy ugyanazt a bonust kapom?
  • kemotox
    Ha ez egy szar fórum és van egy sokkal jobb fórum, akkor miért vitatkozol itt még mindig?:D
  • adam46
    Nem, nem az szúrja a "kis szemem", hogy ha valaki beírja a panaszát és valamilyen megoldást vár rá, se nem az, hogy valaki leírja a véleményét a játékról. (Ami lehet pozitív vagy akár negatív) Hanem az, hogy ha már valaki tizedjére is leírja, hogy milyen szar a játék és csak ezt ontja magából egész nap. Ha nem tudod a két esetet megkülönböztetni egymástól, akkor valószínűleg nem te vagy topik moderátornak való és igen, ajánlgatom a másik fórumot, mert legalább az rendben van tartva, nem a sírás megy rajta 24/7.
  • Zozo76
    "Méghogy tökéletes konzolon...HÁ...:D"

Inkabb ugy ertette hogy nagysagrendileg kevesebbet szopsz vele mint PCn.
  • ProGabe #10091
    "Fogsz" valami hosting oldalt, mondjuk EZT, kijelölöd a fájl(okat), zöld gomb. Utolsó link kontrollcé, kép beszúrás gomb, kontrollvé, enter, tab, enter, profit.
  • ApPa123
    Nekem pl most a china risinges mapokat nem tölti be... loading screen megy fél órán keresztül akár de nem jön be a map.... valakinek ötlete? Repairt próbáltam.
  • Reaper2104
    1. csak válaszoltam.
    2. a bannt csak később olvastam (de ez a hsz. végéből kiderül).
  • Skyline
    Halkan jegyzem meg a legutolsó patchig PS4-en is ugyan úgy hemzsegtek a problémák mint pc-n főként a crash problémák. Lag pedig van minden platformon. A netkód is ugyan olyan gyér minden platformon. A minden tökéletes dolgot ne erőltessük mert mosolyogva rá lehet cáfolni battlelog fórummal vagy azzal hogy a microsoft elkezdte az XBO játékosok prémiumért kifizetett pénzét visszatéríteni mert annyira "Beta" állapotú a játék...:)
    Örülj élvezd, játsz vele ahogy mi is toljuk a hibái ellenére mivel NINCS MÁS a retrózáson kívül, de hülyeséget ne adagolj be itt senkinek főleg ne olyat ami nem igaz...Méghogy tökéletes konzolon...HÁ...:D
  • Smithwarden
    Jaja tudom, neked kulon torolnom kellene a topik kb 80%-at, mert szurja a kis szemed, hogy a legtobb mostani felhasznalonak van valami problemaja egy felkesz jatekkal.
    (Igen felkesz, mert forumon kivul sajat tapasztalat szerint is 10 ismerosombol 8-9-nek vannak kisebb-nagyobb problemai folyamatosan perpill is).

Az, hogy tegnap elharapozott egy vita, arrol mar leirtam egyszer, hogy nem voltam online delutan/este, plusz a trollkodo ember el lett tavolitva.
    De wazze...te sem vagy semmi arc, hogy itt ajanlgatsz masik forumot es kozben csak te is itt rinyasz tovabb ezert vagy azert...
  • Stief
    Nyuszi fülek magyarázza el valaki nekem hogy fitty f...mba lehet ide feltölteni képet :D ? Köszönöm előre is a segítséget! :)
  • ACE
    Miért folytatod, és írsz olyannak, aki ki van tiltva?
  • Reaper2104
    Már azt az alacsony színvonalat sem éred el amit eddig és elolvastam a vartyogásaidat, te vagy az aki csak gondolkodás nélkül ugatni jár fel a fórumra. Értelmes munkahelyed meg életed lehet, ha éjjel nappal csak a szart árasztod a fórumokon, inkább a gyerekedet nevelnéd.... bár amilyen primitív vagy jobb a gyerekednek ha nem teszed mert így ő talán hasznos tagja lesz a társadalomnak. Előre is köszönöm a további primitív hozzászólásaid!
  • ACE
    Én ugyan még csak kb 10 kört játszottam, de nekem sem fagyott egyszer sem, és SSD-t használva tárhelynek kb. ugyanannyi idő a töltés mint BF3-al. 10-15 mp. De ha pl. körváltás van, és ugyanazt a map-ot "tölti be", akkor már rég repkedek és foglalom az egyik pontot, amikor lépegetnek be az emberek.
  • adam46
    Ha nem tetszik valami, akkor át lehet menni? Igazad van, nehogy még véletlen rendet tegyél a topikba, ami ezáltal talán olvashatóvá válna.