15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
lesz vigasz ... -
-
#10159 Mindenkinek boldogabb új évet kívánok ezzel a kellemes videóval! (még azoknak a mocskoknak is akik a kezdőn kempelnek AA-el, a repülődobálós köcsögöknek, és legutolsó sorban DICE-nak ezért a remek alkotásért amire elkúrtam 8000 Ft-ot!)
-
#10158 igen -
Borg #10157 Az még semmi, de természetesen a mantle-t is elhalasztotta az AMD :)
Hogy a nyugati szaklapokat idézzem "AMD's 'Mantle' is on the verge of being forgotten as another overhyped gimmick" -
Igazember #10156 Ha a snipernél megkapod a drónt-drónokat azt csak a DLC-s pályákon lehet használni?
-
#10155 Próbáltad unparkolni a cpu magokat? -
#10154 Nem egészen. A kis zöld csík csak a squadtársakért végzett dolgokra megy föl. Ha kilősz egy ellenséges tankot, az nem számít. De a csík akkor is megy, ha a squadtársak tesznek valamit érted, tehát passzív játékkal is megszerezhető az összes field upgrade. -
heringer #10153 Megvan..:) -
#10152 De azért a Troll szó kapcsán Neked is eszedbe jut ez az ugye ?:) -
#10151 :DDDDDDDDDDD
Annyira szánalmas, hogy valakinek ennél tényleg nincs jobb dolga. :D -
heringer #10150 Üdv
A china rising ha megvan , akkor azt hol tudom elinditani hogy multiba azt adja be.?
Xbox 360
Köszönöm -
exec79 #10149 szépen összefoglaltad a pozitívumokat! -
Gyuszopapa #10148 Végre egy elégedett vásárló,tehát nem olyan rossz ez,lehet megveszem a végén. -
sasafr #10147 The end of December 2XP event for Premium members has been postponed and will be run at a later date. Stay tuned for more information. We apologize for the inconvenience. Még így szilveszterkor köpjük pofán a prémiumosokat is! -
#10146 -
saylex #10145 Ez nem feltétlenül így van. A field upgradeket elsősorban azért kapod, ha a squaddal együtt végzitek a kijelölt feladatokat. Természetesen ebben a javízás is benne van, de ha nem viszel magaddal repair tool-t akkor is fentebb megy a csík, csak követni kell a squad részére adott parancsokat. -
Libazsír #10144 Az még eszembe jutott, hogy azért a játékosokat meg lehetne szűrni, pl azzal, hogy 3-4xeresére emelik az árát, mert ez így tarthatatlan, hogy a commander parancsolni próbál nekem, vagy pattognak a cseten, merthogy elvittem a choppert snipererlni. Hülyék ezek,azt hiszik csapatjáték. -
Libazsír #10143 Megszereztem e játékot, és srácok, ez nagyon jó! Folyamatosan osztom az 1 lövéses fejeseket, meg a kanyar golyókat, fedezék mögött rendszeresen halnak az ellenfeleim. Nem is tudtam, hogy ebben is lehet gondolattal irányítani mint a Wantedben. Nekem sose fagy, csak a szerver ürül ki alólam, mert vagy kifagynak, vagy megunnak, annyira pro vagyok, bízom az utóbbiban :).
Az, hogy a MARP-al bele tudom lökni a vízbe a tankot, külön hatalmas feature-nak tartom, ha nem volna benne, írnék a dicenak, hogy fizetni is hajlandó volnék érte, ha beletennék, de így nem kell.
Egyszerűen, zseniális, hibátlan a játék, azt kívánom, hogy a fél év múlva megjelenő 5ik rész is pont ilyen legyen, egy bittel se jobb, az már csak rontana! -
#10142 Szokott mert ha járműveket felrobbantom vagy iylesmi arra is megy fel vmennyit, de köszi a segítséget ;) -
#10141 * gyógyítás
* élesztés
* lőszerfeltöltés
* javítás
* mozgásérzékelő
Tehát ha engineerként játszol, de nem javítod a squadtársak járműveit, az életbe nem megy föl a csík... -
#10140 A field upgrade csore-okat mi után kapom? Mert van enginer-be egy perk vagy za isten tudja mi az és nem megy fel a csík az istenért se. Pedig elvileg több robbanóanyagot vihetnék meg erősebb lenne a robbanás. Ugye ha meg úgy halok kiírja h ...lost, tehát elvezstettem ezeket a pontokat. Ötlet? -
#10139 Azt jelenti, hogy a leaderboardon belül kategóriát léptel, a javuló eredményeiddel magasabb osztályba kerültél. -
#10138 Azt jelenti, hogy a zöld csík, ami a squad upgrade-eket jelenti, eggyel följebb ugrik nekik. Tehát lesz nekik több ammo, több rakéta stb. -
pett3rson #10137 Ja, meg mi ez a division upgrade meccsek után? olyan jól nyomtam, hogy másik leaderboard-ra kerültem? -
pett3rson #10136 Ki szokott commanderezni?
Nekem személy szerint nagyon bejön, meg ez legalább nem szaggat, meg imbázik :D
Szóval kérdésem az lenne, hogy ha promótálok egy squadot, akkor az mit jelent? :D
Mit kapnak vagy mi értelme egyáltalán azon kívül, hogy nekem pontot ad? -
Zozo76 #10135 ez a szilveszteri bonusz :) -
#10134 Visszatért a hang-beakadásos fagyás. Dice te SZAR! -
sasafr #10133 Alább poénkodtam a mai napi prémium event-tel, de olybá tűnik, hogy ez tényleg elmarad. :)Pedig szerettem volna valami olyan eseményt, hogy ha szerencsém van játszhatok egy dice member ellen. Mert komolyabb dolgokra nem számíthat az ember. Ez a hajó szépen süllyed! -
#10132 Meg. -
vajo #10131 Ha veszek Premiumot, megkapok visszamenőleg az eddigi bónuszokat? (ruhák, kések, battlepackok) -
#10130 Én is szívesebben játszanék kontrollerrel, csak a parasztjai erőltetik az egeret! :DD -
Zozo76 #10129 vegulis igaz :) -
ACE #10128 Végül is mind1 melyik ujjadba kapsz ínhüvely gyulladást, a hüvelykbe meg a mutatóba, vagy a mutató meg a középső ujjba :D -
Zozo76 #10127 De hidd el hogy (barmilyen hihetettlen) LEHET jatszani konrtollerrel FPSt, es van akinek elvezetes, sot van olyan is aki jobban szereti mint pl az egeret (azert nem csak magam jatszom a BF3-at a LIVEn valoszinuleg :) ). En -igaz ritkan- de a mai napig jatszom egerrel is PCn, de szamomra sokkal jobb a kontroller. Kezbe simul, hosszu orakon az sem faraszto (nekem pl az eger/bill mar az), ravaszt huzol mikor kilovod a tarat, erzed hogy remeg a fegyver a loves pillanataban. Csak nezopont kerdese. Kar ezen vitazni. :)
Az meg hogy a BF3 meg a BF4 olyan amilyen nincs mit vitazni. Mindegy hogy hibas vagy felkesznek nevezitek, aki megvette elvarja hogy menjen, es nem fel evvel utana. :) -
#10126 szerintem egy FPS játékban az, hogy kvázi lehetetlen pontosan célozni, elég komolyan csorbítja a játékélményt.
autóversenyt sem lehet igazán élvezni a keyboardon imo. -
#10125 xDDD Mindig meg tudnak nevettetni valamivel. -
sasafr #10124 A mai prémium esemény, hogy figyelemmel kíséri a dice a kapcsolódási problémákat! -
Zozo76 #10123 ez mind rendben is van, csak a multkor pont TE es pont a 64-es szervereket hoztad fel hogy nincs konzolon. Hat most mar van. :)
Amugy mindenkinek szive joga hogy mivel jatszik, es milyen vason akar/tudja. Csak azt kell elfogadni nehany embernek hogy aki konzolon jatszik NEM BIZTOS hogy azert teszi mert NINCS PENZE jo gepre. Forditva is igaz, aki PCn nyomja (en is igy tettem 8 evvel ezelottig), NEM BIZTOS hogy azert mert NEM TUDNA venni konzolt.
De azert olyan mondatok hogy "kontrollerrel sohasem lehet annyira jol celozni mint egerrel... " (nemreg hangzott el itt valakitol) ez a mondat igy igaz is, NA DE ki a feszkes fenet erdekel egy konzolon futo jatek alatt ez? Persze az XFPS es tarsai megkavarjak a dolgot, de szerencsere nem olyan pontos mint PCn. -
Zozo76 #10122 Hack, Aimbot, Wall Hack, Fast Bullet ... igy kapasbol a BF3 alatt, BF4-nel most nemtom mi a helyzet, de mar a beta alatt is volt valami hack.
Konzolon maximum a palyahiba az amit ki lehetett hasznalni, mas cheattel meg nem talalkoztam az elmult 2 ev alatt.
ennyit a hozzaszolasodbol...:)