15720
  • szomferi
    nekem se tart tovább 15mp-nél bejutni a pályára, az elmúlt 3-4 hétben egyszer fagytam ki DirectX-es hibaüzenettel, szóval én biztos nem szidom már régóta, csak itt szokás egyfolytában sírni mindenért :D
  • Krisztiam #10080
  • Borg
    1. nekem PC-n sincs fagyás vagy egy hónapja már...
    2. PC-vel is lehet TV-n játszani, mint ahogy én is teszem egy 50-es plazmán
    3. PC-n legalább lehet célozni egérrel, és nem csak a bénázás megy kontrollerrel :D Akármit szoksz meg azon, soha nem fogsz úgy reagálni vele, mint egérrel.
    4. kvarcjátékon továbbra sincs 1080p és 60fps.

Szal agyfaszt pont attól kapna az ember, ha hinne ennek az ökörségnek amit leírtál.
  • frango
    Igen jó az persze csak jóval drágábbak a játékok rá és több játéktípus nem is nagyon képviselteti magát konzolon. Én konzol gen. váltás előtt kiszámoltam, hogy mennyit kéne költeni pc-re és konzolra. 6 év alatt olyan ~200k-val többet költenék konzolra(ps4).:) Mondjuk most már teljesen mindegy is, mert csak olyan játékokkal játszom, amik nincsenek konzolon...
  • Bogdogege
  • Hentes75
    Én már 20+ akármennyi éve PC-n játszok.Most,hogy már teljesen elavult a gépem,inkább új gép helyett ami kb.200.000ft lett volna inkább vettem egy sokkal olcsóbb PS4-et.Nem bántam meg.Itt minden Pc-s csak szidja a BF4-et,így rossz meg úgy rossz.PS4-en kettő gombnyomás után 15sec múlva már a játékban vagyok.Csak 64-es szerveren játszok.NINCS FAGYÁS.NINCS LAG./legalábbis nem venni észre/. NINCS KIDOBÁS.Szétfolyik a NAGY TV-n a játék.Érdekes módon minden tökéletes.Többé nem játszok PC-n. Az biztos.A game padot 30 óra alatt meg is szoktam.Nem is értem miért nem vettem már réges-rég konzolt.
    Eddig mindenféle bosszúság ,gond nélkül játszottam vele.Mindenkinek csak javasolni tudnám az új konzol vételt.Agyfasz elkerülése végett.
  • Smithwarden
    Sajnos kb kemeny kb fel napig nem tudtam elolvasni a topikot, mert mindig valami / valaki megzavart es csak most jutottam oda, hogy vegignezzem amit osszehanytak ide paran.

1. Aki csak a teljesen felesleges flamet akarja itt csinalni, ujfent elhuzhat a francba.
    Livius, te mar lettel figyelmeztetve legutobb ugyanilyen ugyben, de ha gondolod mehetsz Eugabesz troll utan banra.
    Raadasul meg sincs a jatek sem, ugy osztod itt mindenkinek az eszt. Amikor megjelensz, csak a veszekedest hozod ki az emberekbol a stilusoddal es az altalaban logikat mellozo irasaiddal.

2. Akinek nem tetszik valami (adam46, stb?), at lehet menni gond nelkul PH-ra (vagy mashova), ott jobban is porog a bf4 topik, de elarulom, hogy ugyanugy ott is sok flame megy, csak kevesebb latszik belole, mivel tobb admin / modi figyel es gyorsabban megy a takaritas vagy banolas ha kell.
    Emellett a napi akar tobb 100 hsz nagy resze ott (is) felesleges vitakbol, statok linkelgetesebol es hasonlokbol all ossze.
    Egyik kutya masik eb...csak nagyobb meretben. :p
    Ja es persze ugyanugy megy a siras a mostani sok bug es hiba miatt.
    Szerintem erdemes tobb forumra is beleolvasgatni (ha van ideje az embernek), hatha neha valami hasznos infot lat itt vagy ott.

3. Kemotox - Te meg pls ne kapd fel nagyon ezeken egybol ennyire a vizet, mar maskor is kertelek erre. Tudod jol, hogy a Stafarer-Eugabesz-Livius harmas ezt tudta csak csinalni 1 eve is a BF3 topikban.

4. A banner es hatter a tarhely karbantartas miatt nem lathato.
    "www.ultraweb.hu
    Szervereink jelenleg karbantartás alatt állnak.
    A rajta taláható tartalmak hamarosan ismét elérhetőek lesznek.
    Elnézést a kellemetlenségért."

Ha meg holnap sem javitjak, akkor kirakom masik tarhelyre.

De erdekes, hogy erre is mindenki nyugodtan tud varni, csak trollpower Livius ugat ezert csak megint...bar tudjuk, hogy neki kb sosem a normalis forumozas volt a celja.
  • RatBaG #10074
  • Livius
    Hm, se banner, se rendrakás!
    Érik az a házigazdaváltás igencsak.
  • eugabesz
    Vartyog a nénikéd,aki csupasz sarokkal töri a diót a konyhakövön b+,elolvastad te a párbeszédet,vagy csak feljöttél beszólni egyet???
    Én dolgozom egész nap...és te??Hülye fasz...
  • Reaper2104
    Aki nem itt vartyog egész nap mint te az lehet, hogy ezt nem tudja na és?
  • eugabesz
    Hú baszki,nagyobb a baj,mint gondoltam...(Jó éjt,aludd ki magad,mire felébredsz,csak eszedbe jut megnézni,ki is a házigazda)
  • Drazse23
    Számítottam rád, de nem veszem fel a kesztyűt.

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek! Pihenjétek ki magatokat, lehet, hogy az használ.
  • Drazse23
    Vihar a biliben.

Lehet, hogy ennyire műveletlen vagyok, de ezt a poén nem értettem.
    Nem tudom ki az a Smith felügyelő.
  • eugabesz
    Igen.Többek közt te is....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    basztatod a basztatókat...
  • item
    Itt max Smithwarden tud valamit is tenni.
  • Drazse23
    Látom ez a nap így fog eltelni, mindenki csak a másikat osztja és a saját igazát hajtogatja újra és újra (már vagy ki tudja hány hozzászóláson keresztül).

ITEM! Tégy igazságot!
  • eugabesz
    Akkor most már minden hapy..."nem a kútba,csak a fájára,majd belepiszkáljuk"
  • sz4bolcs
    Nem cseszték el. Félkészen adtak ki egy remek játékot. Azért elég nagy különbség.
  • kemotox
    Igazad van, bocs, inkább megpróbálok beilleszkedni a ti nagyon érett körötökbe és majd én is sírni fogok feljárni a fórumra meg persze mindenkit leseggnyalózok is, aki nem velem ért egyet. Kösz hogy felnyitottad a szemem.
  • eugabesz
    Ez,de csak is a pro...
  • Herold
    A cirka 20 évedhez képest azért elég nagy a pofád.
  • SötétBarom
    És mi a megoldás? :)
  • eugabesz
    Én ezt nevezem annak,közöd??...am,igazad van,görgetni én is tudok...
  • adam46
    Ha normális fórumra vágysz, akkor ott a prohardver bf4 topikja, ott legalább nem a sírás megy minden áldott nap. :)
  • kemotox
    Most kezdjem el linkelgetni a te offtopic hozzászólásaidat?... És nem, nem ezt jelenti a trollkodás. Nagyon nem vagy tisztában a jelentésével.
  • Drazse23
    Hát sajnálom, hogy a fórum jelenlegi állapotában csak arra alkalmas, hogy mindenki ide zúdítsa a panaszait, szellemi hulladékát és itt sírja vörösre a szemeit.

Na ezt nem ragozom tovább, mielőtt még valaki ebbe is beleköt.
  • eugabesz
    kénytelen vagyok átvenni a stílust,mert ezek szerint másképpen nem értenek belőle...am,látod a hozzászólásodnak az ég világon semmi köze a játékhoz...na ezt nevezik igazi trollnak...(ha olyan egyszerű lenne a megoldás,minden tele lenne vele,egy gugli találattal nem hiszem,hogy találnál rá megoldást...pláne kipróbáltat...)

SigS:Pedig sajna hozzá kell szoknunk,winfost is mindig hibásat kapunk,igaz nem is mindenki fizet érte.Mondjuk ha a BF4 is úgy lenne,a f@sz sem sírna miatta...
  • adam46
    Hiába írod le, hogy állandóan csak a siránkozás megy itt több embertől is, úgy is te leszel lehurrogva, mert itt a sírás az elfogadott, aki pedig normális hozzászólásokat akar, az menyjen máshova.
  • SigS
    Azért biztos jó a mem.túlcsordulásra a cucc, de azért álljon már meg a menet hogy megveszek egy rakás pénzért egy bughalmazt, és még vegyek hozzá programot ami helyrehozza...ugye nem gondolod hogy ez teljesen normális dolog...
  • kemotox
    "na nem itt,itt csak oltani meg lehurrogni tudják az embert" Ezt komolyan te írod miután 10 perce még itt seggnyalóztál?... Úristen... Meg nem tudom ki volt az, aki csak azért regelt újra, hogy visszajöhessen ugatni. Vagy te most magadra gondoltál, mikor ezt a mondatot leírtad?

Amúgy meg más értelmes emberek, akik tudják használni az agyukat, googlen 5 perc alatt kikeresik a megoldást.
  • eugabesz
    A memory leak-re is panaszkodás után a fórumon találtam megoldásra,mert valakinek volt használható ötlete...na nem itt,itt csak oltani meg lehurrogni tudják az embert...és igen,már is jobban érzem magam,hogy kiírtam magamból a "dühömet"..
  • kemotox
    És szerinted ettől jobb lesz, vagy mi? Ha valami termék rossz, akkor nem a többi vásárlónak szokás panaszkodni, tudod-e..
  • eugabesz
    ....rendben van,aláírom,minden változik.Modernebb játékok,más korosztálynak szólóan megírva,tele jó ötletekkel,más célok kitűzve,még ezeket is el lehet fogadni,de ezt a játékot nagyon elcseszték,ezt ha akarjátok,ha nem,el kell ismerni.
    XBOX One...el sem, indult a China Rising...tehát nem kidobott,nem laggolt,nem bug-os volt...ekkorát nem hiszem,hogy hibáztak még játékban...és fogadjuk el,minden fintorgás nélkül??Ugyan már
  • eugabesz
    Te miért nem jársz még mindig pelenkában??...vagy még is??
  • kemotox
    Hű ez a sok érv, el se bírom őket olvasni, olyan sok van :D

Miért nem AIXozol ha az jobb?
  • Gyuszopapa
    Haj BF2 módok,probléma semmi,hitbox jó,csaló kevés,statbuzik elkerülték.
  • eugabesz
    Mondod ezt te,mint főtroll...
    item: Benézted,mert starfahrer nem is vette meg,sőt,hogy megnyugtassalak,vagy ha ez jobban tetszik,én sem...a fiam vette meg ajándékba.(Bár ne tette volna)...és nem,nem bérelek szervert,azt a csapattársaim teszik...és nem,nem játszottam vele x száz órát,csak segítek a szerver indításnál,nekem mindig ez növeli az óraszámot.
    Ha jól fut,játszom vele,kizárólag a csapat szerverén,ha valami miatt kidob,vagy nem akar futni jól,akkor hagyom a picsába....na ez az ami a BF2 AIX módjában játszva nem fordulhatott volna elő...azt imádtam,sokat,nagyon sokat és jót szórakoztunk vele...de ezzel??Pff..
  • Skyline
    "amíg a konzolra fejlesztett"

Na ne kezdjük a konzolozást, főként hogy számtalan konzol exkluzív multiplayer van amiben ezredennyi probléma sincs....Köszi...

//Egy dolog hogy szar a játék, de jelenleg még mindig a legnépszerűbb és legértelmesebb multiplayer cím hacsak nem akar valaki retro-zni vagy a szutyok CS-vel játszani...
  • Gyuszopapa
    Majd mindjárt jön a "pc-re lett fejlesztve a Frostbyte engine" szöveg.
    De valamelyest igaz is.
    Igen pc-re mert egyenes ági leszármazottja a Refractor engine-nek.
    Ugyanazok a problémák a multiplayerben.
    Aki kételkedik az gondolkozzon el azon hogy mennyi az esélye annak hogy 2 különböző játékengine-nek ugyanazok a problémái.
    Aki meg jön azzal a szöveggel hogy hát a Frostbyte mennyivel szebb és jobb grafikára mint a Refractor az csak gondoljon a Cod2 és Cod4-re,az is mennyivel másnak néz ki mégis egy engine.