Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
Hát nemtudom, nekem nem volt kiemelkedõen szar, a többihez képest...
DarkSector
Asszem ezt nevezik pingelésnek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
Ja igen, a távcsöves puskával ha eltalálsz valakit cs-ben, akkor az meg is hal egybõl. (kivéve ha a lábát találod el...)
Fpocok
Azért mert van különbség a szar és nagyon szar között.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kifli
Nemértem miért kell állandóan emiatt sírni, ha neten játszol mindig lesz csúszás. Mondj már egy játékot, ahol ezt megoldották sokkal de sokkal jobban. Ha nemtudsz valószínûleg azért van, mert nemigazán van rá jó megoldás. Jelen technikával ennyit lehet tenni.

Elárulom, cod-ban sem jobb a helyzet.

De lehetne cs-t is említeni.

Norby646
Engem is most dobott ki, pedig most kívételesen egy egész élvezhetõ körben voltam. Nem baj majd az 1000. patch hátha javít vmit...

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Premiumot legjobb áron hol érdemes?? Elõre köszi.

A bf4.exe hiba maradt, siege of shanghai kifagyott, hang bugok maradtak. A blur effekten kívül mit javítottak meg?

Prince23
Ez mind szép és jó, de mit érünk vele, ha crashel az egész játék :S

Az Air Superiority játékmódot, az elsõ pár hetet leszámítva a BF3-ban is alig játszották.
A DICE-nál azt gondolták, ha helikoptereket is beleraknak, így többen kapnak utána?
A CTF játékmód jó volt az End Game-ben (meg majd valszeg jó lesz a Second Assaulban), de az összes DLC-ben kapott játékmód mind csak a töltelék kategóriába esett.
Inkább a Tank Superirity-t hoznák vissza, az fényévekkel többet ért (mind élvezhetõség, mind csapatmunka terén), mint az Air Superiority.

YouTube: 23Drazse

giornalista
érdekes, hogy mennyire nem volt megpromózva ez a DLC.
Smithwarden
Legalabb a trailer hangulatos lett (ha mar mast nem tudnak normalisan megoldani a DICE-nal). <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok

Nos ez a patch csak rontott a helyzeten. Eddig nem állt le a játék bf4.exe hibával. Legalábbis nekem. Most a patch után....már igen. "Grat" EA/DICE.

Seangaijin
Én nem tudom te melyik játékkal játszol vagy a BF4 melyik buildjével, de nekem már 3-adjára fagy, a hit reg ugyan olyan szar ha nem szarabb, max az a hülye bezizennõs mosoódás nincs játék közben de más minden ugyan olyan. Meg talán egy hangyafasznyival gyorsabban tölti a mapokat a játék. Ha tényleg ilyen nesze semmi fogd meg jól patcheket tudnak csinálni akkor felesleges patchelgetni. Szarból nem lehet várat építeni...

Hát ez a hiba nem múlt el a javítással! 😊

Error
Game disconnected: could not join server.

Fpocok

ProGabe
Ránéztem battlelogon, kivágtak mindenkit. Hozzáteszem obli volt lockeren, már majd 40 perce tartott és stagnált a játék, idõlimit nem volt, soha nem lett volna vége Gondolom rosszul volt beállítva a szerver, ezt javították. Persze szólhattak volna^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Smithwarden
<#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

giornalista
szerintem nagyon jól sikerült ez a patch. végre tudtam néhány órát megszakítás nélkül, nyugodtan játszani. meg is látszott az eredményeimen, hogy nem idegeskedve, "minden mindegy" alapon játszottam. jó FPS-eket produkál a játék a DLC mapokon (vanilára még nem mentem mondjuk), az exe kitartóan dolgozik, úgyhogy jó.

egyszer elõjött az audio bug, de más nem.

egyelõre GG Dice!
a helyzet csal átmeneti nekem az exe leállt megszûntével unknown error nemtom így kell e írni pontosan angolul (mielött stikkes majom beszólna) na szal ezt dobja<#bee1><#eplus2>

Engem egyszer kickeltek meg bannoltak egy szerverrõl (perszehogy magyarról, mert beirtam hogy sniperek pucsítsatok jövök a repülõvel), akkor nézett ki igy. Egyszerûen kilépett a game, és nem volt semmi üzenet. Aztán mikor vissza akartam lépni, akkor jött az üzenet, hogy banned 😄
giornalista
szerver crash? kaptál battle reportot a round után?
RatBaG
szintén! béta óta elõször tudtam egy full kört menni shanghaion!
nem akarom elkiabálni, remélem nem egyszeri rendkívüli eset volt.
mellesleg mintha nem akadozna annyira, mint a elõtte, a nyamvadt kis 4 gb memóriámmal.

Per Aspera Ad Inferi.

Dehogy, egyáltalán nem jó! <#szomoru2> Megáll a kép, és kész. Szegény vinyó akkorát kattan mikor kikapcsolom a gépet, rossz hallani.
ProGabe
Ez az! Utóbbi idõk legjobb meccsén (legalábbis az én szemszögembõl) minden üzenet nélkül kilép a játék!
Erre már tényleg nem lehet mit mondani, szarják össze magukat!

Amúgy ez micsoda, hogy rendesen kilép, de nem tudom, miért? Semmi piros csík battlelog alján (tehát nem kivágtak), nem crash, olyan mintha én léptem volna ki. WTF?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jó tudni hogy konzolon is ez megy, holott a vérfanok váltig állítják mennyivel jobb ott a helyzet..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fpocok
Lenyomtam 300 ticketet Shanghai-n és nem fagytam ki. Nocsak.

Ugyanez(xbox360)
Ismerõs.Tegnap is vígan játszottam 2 órát.Majd 3x egymás után 3-4 perc játék elteltével jött a crash.És 2x ugyan arra a szerverre mentem.Más vígan játszott.

Csak nehogy elszóld...Van amikor órákon át nem crashelek, van amikor meg 5 perc nem telik el a szerveren és durr....És nem szerver hiba, a haverom bentmarad én nem...vagy fordítva...😊

JaSoN HuNTeR
China Rising mennyibe fog kerülni?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

giornalista
viszont nekem a patch javította a crasheket.

illetve nagyon jók az új mapok!
One shoot kill nem lett javítva...Micsoda meglepetés...😊
Majd a fanok és a fizetett bérencek megmagyarázzák hogy javítva van és a többezer zajongó (akárcsak a crashelés nem javításánál) csak trollkodik...😊

A videóban amit linkeltem Netsmooth 0, rendszerint 50-es pingnél nagyobb szeróra nem megyek fel.
Egyértelmûen látszik benne hogy számtalanszor az emberen a célkereszt és egy ideig nem adja be találatnak a lövést, hanem mögötte csattog a golyó a háttérelemeken....A hitreg bábukon okés, embert lõve annyira nem erre számtalan videó van a neten. A netkód gyengesége (ilyen késés rendes netkód mellett bõ 100-150 körüli pingnél jelentkezik) pedig ezen a videón mérhetõ:

Fpocok
<#taps>

item
Nem,pont fordítva. Aki hibát ír,az nem kap pénzt. <#hehe>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Nem tudom miként történik egy ilyen játék tesztelése. Gondolom pár 10 órát játszik 64 belsõs, fizetett ember egy teszt szerveren. Összeírják a hibákat(aki nem ír hibát az nem kap pénzt), aztán a programozók, mérnökök, tervezõk kijavítják. Nem?
Fpocok
Ez így van. Szerintem bannolni kéne a játékosokat a videóban exploit miatt 😄

szomferi
az ilyet nem lehet letesztelni, mert ki gondol ilyenre? a pálya legszélén vagyok egy sziklán, és onnan tudok-e ölni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
dice minõség 😄

Azert az 5 vasarlasakor legtobben nem a 4 elejere fognak emlekezni, hanem a vegere.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Lehet ez már az új Dice féle Star Wars játék alapja, láthatatlan fal. Amúgy nem teszteli ezeket a pályákat senki mielõtt kiadják? Pár óra van kint a DLC és egybõl kiszúrják a játékosok.
Szerintem a dice gyorsan kinyomja a dlc-ket és lehúzza a rolót. Ebbõl a minõségbõl az 5-öt normális ember nem veszi meg azonnal. Ki fog várni, hogy milyen lesz. Ugye a hírek a neten gyorsan terjednek. Mivel ugyan olyan szar lesz az eleje mint ez és a 3, ezért kivár a nép és ez a buktához épp elég lenne! Ki merem jelenteni, hogy a Battlefield 4 hatalmas bukás a cégek hírnevére nézve és nem anyagilag. Az anyagi az 5 lenne, de azt nem várják meg! A MOH WF a kezdet volt ez pedig a vég.

Azt eddig is tudtuk, hogy a szoftver teszteles nem olcso dolog, de az viszonylag ujdonsag, hogy a tesztelonek kell fizetnie erte. <#hawaii>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ProGabe
Úgy néz ki, hogy a premiumot át kell nevezniük béte-teszterre 😄

Közben nekem egybõl crashel a játék, szóval jó lett ez a patch!

epic fail!
ProGabe
Gratulálok dice!

giornalista
amúgy érdekes, de mintha a China mapokon nem lenne levolution. nekem nem is hiányzik, de amilyen szent szó lett ez a nyáron, csodálkozok ezen.