15720
  • Jim Morrison
    ja, valahogy keszekuszán (ahogy írtam) sikerült odajutnom.

lac coo: de
  • lac coo
    A Premiumban nincs benne a China Rising, Naval Strike , Dragons Teeth pack ??
  • Zsoxx
    Origin - Játékaim - Jobb klikk, Játékadatok megtekintése, ott tudod telepíteni ha már megvetted.
  • Jim Morrison
    ah, azt hiszem megvan... köszi.
    Az volt a baj, hogy originben nem nyitotta meg, simán rákeresve böngészőben meg kliensben, azt írta, hogy fizessek érte.... na de kérem, én megvettem. Kliensben rámegyek a BF4-re, odaugrik a storeban, majd ott a kiegészítők ott vannak szürkén (Új fülecskével) és hogy töltsem le. Alatta táblázatban, meg hogy megvásárlás...
  • Zsoxx
    Hülyeséget írtam, az 5-ös nincs benne.
    http://i66.tinypic.com/208wg2c.jpg
  • Zsoxx
    Gondolom a Second Assault nincs telepítve nálad.
    Nekem is benne van Xpack0-tól 7-ig, pedig a Night Operations nincs telepítve.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.06.19. 14:34:29
  • Jim Morrison
    Valaki küldene egy screent a regeditjéről ? (HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4)
    Remélhetőleg olyan aki premium member és minden telepítve van... feltettem valami legacy packot, meg valami night dlc-t, de még mindig
    BATTLEFIELD 4 - SECOND ASSAULT
    YOU NEED TO DOWNLOAD AND INSTALL THIS EXPANSION.
    üzenetet kapok.
    Xpack0 -tól Xpack7-ig minden van (DLCs ben is) és a faszé' nem akar menni
  • VO101Tom
    Snipernek van, SUAV. Kis felderítő drón, belső nézetből lehet vezetni, és ha valakinek nekirepülsz, azt ki tudod nyírni. Azzal megsemmisül a drón is, fél perc múlva kapsz újat.

Vagy a Final Stand pályákon lehet az XD-1, ami térképen felvehető repkedő cucc, az lőni is tud.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.06.19. 14:08:35
  • Zsoxx
    Eszembe jutott valami, egyszer Hangar21-en egy zümmögő, drónszerű valami (nem MAV) egyszer kinyírt. Az mi volt, valami felvehető cucc? A gadgetek között nem látok ilyesféle eszközt.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.06.19. 13:59:40
  • yossarianHUN
    Rólad valami tanulmányt kéne írni
  • toza #15294
    en azt mondtam h hc a kiraj.. ff on a kiraj(tk off ot veletlen irtam.. az hujeseg volt..)

szoval h normal az nem kiraj.. sokkal izgalmasabb killcam,minimap,tar es loszer sincs a hud ban,meg valodi spot nelkul tolni..

a lenyeg h jaccatok,hagy nojjon az adatforgalom..jovore jon az internet ado ugyis,es mindenki beszopja..
  • VO101Tom
    @lac coo. Ehhez a szerverhez kell a premium, mert DLC pályák is futnak rajta. Néhány új map nincs benne a premiumban, viszont fizetni sem kell érte (0 euróért meg kell "venned" originen), csak külön letölteni.

@Zsoxx. Helis mapon én még nem láttam tiltott AA-t, ha van is olyan, az nem gyakori (esetleg normal szervereken lehet, hogy gyakoribb, azt nem tudom). Ez HC map, a teamkill csak HC és classic játékmódnál van bekapcsolva. És igen, oda kell figyelni, mert ha sokat TK-zol, akkor kitesznek a szerverről (nincs punish, de számolja a szerver a TK-kat. 4 vagy 5 után repülsz). A sajátok fölött a kék tag ugyanúgy megvan, szóval az azonosítással akkor sincs gond, ha mondjuk valaki nem ismeri föl a kínai, az orosz vagy az amerikai egyenruhát.

@toza. Elég szar lehet, ha ilyen dolgok lehangolnak, hogy valaki tök ismeretlen nickról kiderül, hogy HC-n tolja :) Vagy mondjuk elege van már a flir+dmr vagy flir+sniper kombóból. Kissé túlreagálod ezt nem? Egyébként meg ugyanígy lehetne fikázni a normál módot is a nevetséges könnyítések miatt, FF off miatt, spottolás és target detector miatt, auto javítás/gyógyulás miatt és még sorolhatnám. Szóval nyugodj meg szépen, mindig lesznek HC szerverek is, meg HC-n játszó játékosok is. Idővel majd rájössz, hogy semmi tragédia nincs ebben.
  • toza #15292
    szegyeld magad
  • Zsoxx
    Én még nem találkoztam tk=on szerverrel a 2 hét alatt, mióta BF4-ezek. Igaz, nem hc-n tolom.
  • Seten
    Ott a camo-suit a flir ellen.
    Bár igaz, hogy a fegyver a kezedben világít. :)
  • toza #15289
    tk off?!?!!?!?!?!???? de benak vagytok mar... tokeletesen baromsag ugy jatszani..hc kiraj.. "1 loves labujra es meghaltam" jaaj ..esakkor mivan..

pffffff
  • Jim Morrison
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\EA Games\Battlefield 4\ -on belül akinek prémiumja van annak kell lenni Xpack1-től Xpack5-ig benne Installed : True kulccsal?
  • lac coo
    Köszi, jól hangzik !

Alap játékkal lehet valamit kezdeni manapság, vagy inkább valami prémium ...?
  • Zsoxx
    Ez olyan, mikor helis mapon tiltják az AA-kat.
    Éjszakai mapon már csak a teamkillt kell bekapcsolni és kész a káosz.
  • toza #15285
    lehangolo...azert vana jatekban h hasznaljad..viccesek a flir noobos sirasok...
  • VO101Tom
    Bangbus 2 Karkand | Infantry Only HC -t keresd, HC, inf only, tiltott az infra és a flir is (éjszakai pályákon is), és sok szervertől eltérően adminok rendszeresen fent vannak, rendet tartanak, és azt is nézik spectator módban, ha valakinek kiemelkedően jó a statja.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.06.18. 21:38:20
  • Jim Morrison
    Köszi
  • Smithwarden
    Operation Metro, Operation Locker, Lumphini Garden, Pearl Market.
  • Jim Morrison
    Na, nem tokoltem tovabb, megvettem.

Melyik az a map (lattam van metro), ami leginkabb infantrys? Pár járművet már kimaxoltam, de jó lenne fegyver cuccokat is szerezni...
  • lac coo
    Koszi !
  • toza #15279
    igazabol nem latsz belolle tul sokat,csak ha megalsz nezelodni,szoval tok folosleges feltolni..
    ezeket mindig a minumumra es akkor szalad a jatek.

masfelelol meg probalgasd feljebb allitani ,aztan perfoverlay.drawfps 1 a konzolba

es lassad h van e valtozas ,es h elegedett e e vagy vele es kesz.

vegyel ssd-t,meg eleg es gyors ramt,es jo video kartyat..

pentium 3 masomon megy vsyncel frankon..240x120 ban kirajul.. elsimitas 8x.

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.18. 15:09:28
  • Blekk Síp
    Mik a legjobb beállítások élsimításra, hogy bírja is a vas?
    Radeon settingsben mit érdemes használni, hogy ne legyen túl nagy teljesítmény csökkenés mégis nézzen ki valahogy a dolog?
    Van itt vonalsimítási szint, vonalsimítási módszer, anizotróp szűrési üzemmód, morfológia szűrés meg anyámpicsája.
    Az utóbbihoz nem nyúlnék.
  • Zsoxx
    Inkább menjél CoD-ozni, az való neked. A BF nem infantrys játék.
  • toza #15276
    4 et talatam kb.a,o HC. szal biztos van meg ha mashogy allitasz eztazt..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.18. 12:35:26
  • toza #15275
    vannak..
    beirod filterekhez.. neha nagy mappok is benne vannak.. operation locker -metro alap..

stb

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.18. 12:22:40
  • lac coo
    Hi !

Only infantry szerverek vannak a BF4 -ben ?
    Anno a 3-at azert kukaztam mert elegem lett, hogy otosevel kempeltek az rpg-sek...

THX !
  • toza #15273
    dehat mijen huje kerdes ma..torrencse le ha meg nincs meg neki.amennyiben bejott,vegye meg az uj mappok miatt ,ugyis mindenki azt jacca ugyis..es kesz..

6 mozijegy aran sokoranyi boldogsag..

boritot meg kinyomtatod es kirakod polcra azt es kesz..
    Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.18. 11:49:28
  • Jim Morrison
    én még azért sem adnék nekik semennyit a hardline ért, hogy nehogy javítsam az eladási statisztikáját (nem érdemli meg :))
  • Seten
    De, szerintem annyira rossz.
    1 eurót nem adnék érte.
  • szomferi
    sose volt :D
  • Jim Morrison
    értelmes válaszok nem a te asztalod.

patchaou: kicsit olvass vissza, én is ezeket kérdeztem... ha minden igaz jún 28 és igen. Én valszeg beszerzem. /csak az a fránya doboz hiányozni fog/
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.18. 10:59:55
  • toza #15268
    nem..2 eves jatekert nehogy mar harmad ar jo legyen.. probald kija kapa szimulator 4 et.. most jott ki..sokkal izgalmasabb...

ebben ugyis csak idegeskednel h 2 evea lemaradasod miatt mindenki mijen ugyes,te.meg nem..

szoval szar jatek ja..nehogy meg vedd!!!

• patchaou
    Megéri a prémium edition a 20 eurót?
    Ja és hol lehet látni hogy meddig tart az akció?
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.06.18. 10:47:04
  • Fpocok
    Battlefield 4:
    4K felbontás, ultra settings, 60+fps

• adam46
    Battlefront-ban is mindig ilyen 2-3 ezren játszanak PC-n és simán lehet találni szervert. Szóval én beruháztam rá, néhány bekapcsolni jó lesz. :)