15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#15264 4000-en most is veretik vele (XONE meg PS4 kettősön meg 37k ember) -
#15263 de annyian meg nem játszanak vele tudtommal :)
bf4 deluxe packkal szemezek, bár kicsit zavar, hogy nem lesz doboza amit kitehetnék a falra :(
hm, most nézem, hogy még 2 napom van gametimeból, már van service starom és 10 conquest csillagom. Meg van az előnye ha le van szabályozva a "demo".
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.17. 20:04:39 -
#15262 Megenni, gondolom játszani vele. :D 5 eurót simán megér, annyira azért nem rossz. -
Seten #15261 A Hardline-t minek? ;) -
#15260 5 euro a Battlefield 4 és a Hardline is, vegyétek. -
yossarianHUN #15259 Vagy SMAW-ot és AA mine-t :P Ez már csak azért is jó, mert ha belefutsz valami váratlan helyzetbe, és kijön a sarkon egy tank vagy APC, legalább kicsit meghúzogathatod a bajszát. -
Seten #15258 Ezért kell a Stinger mellé AA-mine-t vinni. -
#15257 Az alap pályákkal tényleg alig játszanak? Sima szűrőkkel (minden map (alap+ingyenes dlc) engedélyezve + minden mód) is alig talál pár szervert.
++ ládákat (kb 30) érdemes egyszerre kinyitni vagy érdemes óra játék után kinyitni mondjuk ötöt (a boostok miatt))
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.14. 17:00:01 -
Zsoxx #15256 2. A Javelin is jó, és még egy előnye van, hogy nagyon jól ki lehet szúrni vele a járműveket a növényzeten keresztül, akár messzebbről is. Közelre nem ajánlom, a legtöbb tankos IR vizort használ és rögtön észrevesznek.
4. Az Igla nagyobbat sebez, de a célon kell tartani becsapódásig.
5. Mihez képest? BF2-ben a tanknak elég volt 1 db akna, és felrobbant.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.06.14. 16:31:05 -
yossarianHUN #15255 Én ha úgy látom, hogy az ellenséges heli(k)ben profi helis ül (értsd: gamepaddel játszik, és végigerőszakolja a mapot a little bird-jével, a végére 100-x-es statot hozva össze), már dobom is el a Stingert, mert úgyse ér ellene semmit. Ilyenkor szoktam betenni egy SMAW-ot, aztán lesipuskázni, mikor közel ér. Némi gyakorlattal, viszonylag közelről egész jó arányban lehet mozgás közben betalálni őket. Aztán persze jön a szentségelés cseten, meg a "lucker noob" beszólások, mikor őfelsége alól kirobbantod a berregőjét.
Alternatív megoldásként meg lehet várni, amíg rádrepül (csak little bird ellen működik, mivel annak vannak ugye mereven beépített géppuskái), és akkor elereszteni a raksit, mivel közvetlenül feléd jön, itt már nem sokat kell fejben számolni a röppályát illetőleg. Csak hát itt ugye nem kell magyaráznom, hogy nincs sok időd a cselekvésre mielőtt szétszednek:) -
#15254 Na, letudtam a singli kampányt, hogy kicsit ismerkedjek az itteni fegyverekkel.
Mintha nem is tesztelték volna a kampányt, csak összetették a mapokat, animációkat aztán csókolom.
Mikor a hajó ketté volt törve, felmentem jobbra a tetejére és leestem, mikor még alattam lett volna a hajó. Volt még valami alkalom amikor leestem a térképről.
Volt olyan jelenet (a szökésnél, a kapu kinyitás előtt), hogy a csarnok jobb oldalán a padló textúra úgy mozgott ahogy én.
Targonca rúdjai között nem lehetett átlőni, volt hogy a gátas jelenetnél meg bizonyos állványzat részeknél nem lehetett átlőni.
Társak baromi szarok. 2 méterre lévő ellent lövik egy percig aztán nem kell odamenni és megölni. Értem én, hogy friends listen lévőkkel "versenyzek", de ilyen buta MI t nem nagyon láttam. Ellen persze néha lerusholt, azt beszoptam :(
Sokszor várnom kellett a társakra, vagy előrerohantam, és akkor utolértek/előreteleportáltak. Volt, hogy áthaladtam egy részen és akkor szemem láttára tette le a gép az ellenfeleket.
Viszont hiába néztem és hallgattam végig a cutsceneket és miegyebeket, a sztori még most sem világos. Az a bekötött fejű krapek az elejéről az a kínaiakat vezető ember testvére ugye? és igazából miért is ment itt a harc? Bár talán mindegy is... -
#15253 1. a klánszervereket messze el kell kerülni :) ezt a saját bőrödön tapasztaltad meg.
2. az RPG jobban sebez, mint a SMAW, ami viszont gyorsabban száll, ezt érdemes lehet észben tartani tankokkal szemben.
3. a legsebezhetőbb részük a fenekük, de számít az is, hogy milyen szögben lősz. a legnagyobbat akkor tudod sebezni, ha a tank mögé kerülsz és seggbe lövöd, szemből. két ilyen találat felrobbantja a tankot. az oldala a második legsebezhetőbb, az eleje a leginkább védett. a legkevesebbet tehát akkor sebzed, ha oldalsó szögből lősz az elejébe. mindig érdemes szembe állni a tankkal, hogy pont 90 fokos szögben csapódjon be a rakéta.
4. a legutóbbi patch óta nagyobbat sebeznek a stingerek, viszont gyakrabban tudnak csalizni a helik, ha jól emlékszem. a lényeg, hogy ha már ketten összeálltok, akkor jobb esélyeitek lesznek a helikopter ellen. illetve érdemes a fire and forget típusú stingert használni, nem tudom fejből, melyik az, a Stinger vagy az Igla.
5. a tankharc nekem is csalódás és visszalépés a 3-hoz képest :( néha jó killstreakeket lehet vele összehozni, de egyébként nagyon védtelenek lettek a mindenféle szarok ellen a tankok, sajnos. -
Rub3n #15252 Légy részese a legnagyobb Battlefield csoportnak Fcaebookon (10.000+ tag)
https://www.facebook.com/groups/326087890919369/?fref=ts -
#15251 oh, tökéletes:) -
#15250 Ha minden igaz, akkor jún. 28-ig. -
#15249 hm, ahogy elnézem van 7napom kipróbálni. ELőször elhasználom ezt :) tudni lehet meddig tart az akció? -
#15248 Szerintem érdemes és megér 20 Eurot.
Ilyen kategóriában, ilyen graffal / stb és ennyiért nem kapsz más hasonló stílusú FPS-t. -
#15247 Érdemes még beszerezni?
Premium Edition 20EUR, megéri az a pár(?) map? -
#15246 Megfogadtam a tanácsotokat, és az utóbbi pár hónapban próbáltam mindig hasznos tagja lenni a csapatnak, és lehetőleg hanyagolni a Sniper class-t, illetve az ehhez társuló kempelést. 80%-ban Engineer Classt választok. Úgy vettem észre, hogy ez a leghasznosabb ha a tankok orra alá is szeretnék borsot törni. Bár lehet hogy valamit rosszul csinálok, mert van hogy 4-5 RPG is kell egy tankba. Hova célozzak hogy jobban fájjon nekik? Helikopterekkel nem is szoktam foglalkozni, mert hiába lövök rá a STINGER-el, nyom egy infracsapdát, elbújik és cseszhetem, mert mire visszajön megint van védelmi rendszere. Kicsit esélytelennek érzem hogy leszedjek egyet is.
A tankharc nekem nem jön be, ezért tankot csak a legvégső esetben pickelek. Bár azt már észrevettem, hogy egy jó tank pilóta akár az egész meccset is el tudja dönteni egyedül.
Kezdek belejönni a Little Bird irányításába is (és itt most nem arra gondolok, hogy fel tudok szállni, meg le tudok szállni, hanem már szűk helyeken is jól mozgok vele), nagyon élvezem, különösen a sniperek leszedését. De ami igazán nagyon megy az az Anti Air. És itt jöttem rá, hogy mennyire elszoktam már az internetes emberi taplóságtól. Eleve kész harc folyik a játék elején az 1 db AA-ért. Ha sikerül kipickelni akkor öröm-boldogság van, ha nem akkor marad a gyaloglás. Ellenben a saját csapattársak nem mindig ilyen belenyugvóak. 10 játék alatt legalább 3-4-ben a saját csapattársam lebontja alólam az AA-t, csak azért mert ő akarja használni. Gratula... A kérdés az, hogy ez ellen hogy tudok védekezni?
A másik taplóság, ami viszont már nagyon feldühített, hogy véletlenül betévedtem egy klánszerverre amin éppen Golmund ment. Azt még megemésztem valahogy, hogy bármikor lelő egy admin egyből 78-as betűmérettel kiírja a képernyő közepére mindent kitakarva, hogy bizony egy admin ölt meg hátulról aljas módon mikor egy tankkal vívtam ádáz harcot! Hát hova sz*rj*k hogy meg-ne egye? Kit érdekel hogy admin ölt meg? Na mindegy, ha neki erre áll fel... Viszont ami már pofátlanság: a klántagok alázták a népet az Attack helikopterrel és a repülőgépekkel. Hát nagy örömömre pont szabad lett az AA :D Gyakorlatilag már felszállás után nemsokkal leszedtem a helikopterek, a repülők sem éltek sokkal tovább. Persze gondolhatjátok, hogy nem kellett sokat várnom a Kick-re.
-
Zsoxx #15245 Örültem mikor megláttam a 20 eurós Premiumot, főleg hogy 1 hete vettem meg 50 euróért. -
#15244 aki esetleg gondolkozik: 5 euró a játék az originen. -
toza #15243 kivalasztod a fegyvereknel es csak azzal nyomulsz.. esakkor 1000 kill utan meglesz osszes kb..
legutolsohoz meg lekell nyitni a kaput es csinalsz 5 sotgun ribbont (3x5 kill?) egy koron bellul a megfelelo mappon. es ennyi.
vagy teljesen rosszul emlexem..
igazabol kb a semiautomatikusak joak nyilvan,felesleges is kb unlockolni sztem..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.11. 20:55:09 -
#15242 Srácok, hogyan lehet shotgunt szerezni? Kurvára nem értem a dolgot. -
#15240 Oké, de én nem COD után szálltam be a játékba, hanem BF2 után, amit elég keményen toltam pár évig és ott is megvolt a kezdeti szopó időszak természetesen, de 6 óra játék után legalább már ráállt a kezemre a játék. Mit tudom én, lehet, hogy pont ez a baj....:D -
simonl #15239 Bocsi, nem neked akartam írni a lentieket, hanem Leveskockának, Sorry man! -
simonl #15238 Adj neki egy kis időt, nagyjából egyidősek vagyunk, én a COD Ghost utáni csalódás után kerestem valami mást.
Soha azelőtt nem játszottam Battlefield -el, nekem is átláthatatlan volt, azt sem tudtam ki kivel van. De sokat kérdezősködtem az ifjú titánoktól, megnéztem sok tutorial videót és nagyon élvezem vén fejjel is a játékot.
Amikor meg olyan játékosok gyűlnek össze egy szerverre akik csapatban és taktikában gondolkoznak, na az óriási játékélmény.
Nekem 8-10 kedvenc szerverem van ha gondolod átküldöm neked melyek ezek.(persze csak ha a fórum szabályzata megengedi) -
#15237 Köszi! :) -
#15236 A Battlefield 4™ Final Stand DLC most ingyenes!!! -
#15235 Érdekes. A BF2 anno egyből szerelem volt. Ezt megvettem 2 éve, eddig játszott órák száma 6. A másikkal ekkor már 600 fölött voltam. Hát nemtom, lehet, hogy öregszem, de eddig ez nekem egy átláthatatlan, híg fos. -
#15234 Fail. Rájöttem mi a gond, át kell állítani a világítást pirosról kékre, ugyanis ez a "funkció" nem csak színt takar, hanem beállítás módot is, magyarul ha kék akkor normál billentyűként üzemel, ha piros akkor meg vmi game mode-ba kapcsol és csak ilyenkor nem üzemelnek jól a funkció billentyűk. -
#15233 Köszi a választ, utána nézek ennek a firmware dolognak, végső esetben megpróbálom gariztatni valahogy hátha ez a gond. Bár előtte mostmár letesztelem a régi billel, hogy azzal mi a helyzet.
Az az értelme, hogy nekem ez tetszett, és ajándékba kaptam a barátnőmtől. :) -
toza #15232 csinalsz rola videot akkor nem fogadjak el?! csereld le olcso mikrosoftosra.. az mukodik :D
updateljel firmwaret rajta! mas forumokon irtak h segitett..
csak kerdezem egyebkent h mi ertelme ennek a billentyuzetnek egyebkent!? vilagit!? dejo. nem a monitort kell nezni jatek kozben!? :D
arat hozzadobod regi kartyadhoz es lehetne jobb gpu-d vagy ssd-d inkabb.. stb ...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.05.10. 22:06:03 -
#15231 Félig off, de hátha tud valaki segíteni... Van egy olyan problémám mióta lecseréltem a billentyűzetemet, hogy játék közben 3x-4x meg kell nyomnom az "F" billentyűket mire érzékeli. Pl.: helikopterben helyet akarok váltani mondjuk az F3-al, és többször le kell nyomnom mire végre át ül. Más játékokban is tapasztalom ezt a problémát, de nem mindegyikben, van ahol teljesen jól működik. Ha megnézem egy netes "billentyű teszterben" akkor ott működik. Van valakinek ötlete esetleg? Az a baj, hogy így még gariztatni se lehet, mert ha bevizsgáláskor nekik működik, akkor nem cserélik ki, cserébe majd én fizethetem a bevizsgálás árát. ASUS Cerberus billentyűzetről van szó. Köszi előre is az esetleges válaszokat! -
#15230 Nem az én videóm, csak beraktam hogy mosolyt csaljak az arcotokra ti buval basz.... bajtársaim! -
#15229 most ezzel a témával lehet gyorsan nézettséget és likeokat szerezni :D
meh, most nézem ez nem bf1 topik
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.07. 20:19:12 -
Hát igen, ea kills cod!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.05.07. 20:13:51 -
#15227 BATTLEFIELD 1 topik
lehet átmenni :)
szerk: pont lekéstem :/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.06. 23:03:13 -
#15226 Kérem itt tovább diskurálni az új BF-ről:
>>> Battlefield "1" topik <<<
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.05.06. 23:03:55 -
Seten #15225 És mi az 1942 és a BF2 "koncepciója"? -
#15224 egy videó alapján bírom hogy megy a fikázódás! :)
szerintem érdekesen néz ki!
akinek nem tetszik mehet a codos cumit szopogatni :D