Elkerülhetetlen, vagy irtó nagy mázli az összetett élet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha azok nincsenek, akkor a szeledukok betornek Europaba es Magyarorszag hamarabb kerul torok elnyomas ala.
A kommunizmus aldozataihoz pedig add hozza azt a tobb tizmillio kinait is akiket szinten a kommunistak oltek meg. A legtobb adat szerint az egesz vilagon 100 millio ember halt meg a kommunizta orszagokban.
Nemreg olvastam egy tanulmanyt, mely szerint Kinaban a szuletesek adoztatasa miatt kb. 400 millio gyerek nem szulethetett meg es a fiuk-lanyok aranya iszonyuan eltolodott. Valami 120 fiu jut 100 lanyra. Ez is a kommunizmusnak koszonheto.
A katolikus egyhàz intézménye, söt àltalàban az egyhàzak, az emberek hiszékenységét fordítjàk a sajàt javukra. Az a fene sok templom szentély stb, az nincs àm ingyen! Azt valakinek elö kell àllítani és az azt müködtetö, de javakat nem termelö élösködöket meg el kell tartani.
往前看同志
Kb. onnantól kellett volna ignorálni, amikor a kommunizmust éltette. Az ilyeneket a tények soha az életben nem zavarták, mert hazugságban szocializálódtak és számukra a gyilkosság is csak akkor bûn, ha az nem a Párt érdekében történt.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nem volt szociàlis hàló ne felejtsed el!
往前看同志
往前看同志
往前看同志
Ez szép volt!
<#taps>#taps>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Csak nekem fáj? Az én adómból is megy a megélhetési zsidóknak a pénz. Rég elült volna igen, ha nem hoznák fel hetente a cionistzák hogy jaj szegény zsidók még mindig nem heverték ki... (Mit is csinálnak a palesztinokkal?! )
Amúgy tökre örülök hogy felhoztátok a "Elkerülhetetlen, vagy irtó nagy mázli az összetett élet?" cikkhez a holokausztot.
Bár lehet a Kannibál holokausztra gondoltatok
A szánalmas meg te vagy. Már régen elült volna az egész, ha a hozzád hasonlók nem kevernék a szart. Mond, muszáj állandóan elõkaparni ezt a baromságot?
Jól esik zsidózni?
Nincs rá okom csak szánalmas amit a zsidók csinálnak (nem nem a sima zsidó, hanem a cionista vezetés)
caius marius érti mirõl szól. Te nem, mert idióta vagy és itt be is fejeztem.
Amúgy az egész háborúsdi egy nagy fassàg, ebböl kiemelni egy momentumot és örökké csak azt szajkózni na az meg még nagyobb fasság.
往前看同志
Volt népirtás régebben is, és még most is van, sajnos. A rómaiak például az ellenálló törzsek nemességét családostul végezték ki, vagy adták el rabszolgának.
Hitlerék viszont ipari módszerességgel, német precizitással végezték az ellenségeik kiirtását. Ez a rendkívüli az egészben.
De ha te tiltakozol, és tagadod az egészet, akkor valami okod van rá.
往前看同志
"Nagy Imrét október 24-én hajnalban a PB tagjának és egyúttal kormányfõnek választotta az MDP jelölõbizottsága, mely eseményrõl a rádió is tájékoztatást adott."
Forrás:wikipedia
往前看同志
Most akkor nekem utálnom kellene mindenkit mert egy rokonom a németek oldalán halt meg egy meg az oroszokén egy meg a magyarokén?
Kurvára el vagy tévedve. Senkit nem érdekel, hogy kinek milyen rokonai meg minden lófaszai haltak meg itt vagy ott, attól a tagadás büntetés egy hatalmas átbaszás. Azért büntetik a tagadást mert nem a valós számokat tolják a pofádba és így egy idõ után a hazugság marad csak fenn.
Aki úgy tagadja, hogy azt mondja nem volt az idióta, de az is aki 10 milliós számokról beszél. Pontosan ugyan akkora idióta mindkét fél. Arról nem is beszélve, hogy nem csak a baszom zsidókat vitték hanem a lengyeleket, cigányokat meg mindenkit csak éppen egyedül a szegény zsidókat kell sajnálni... Tudod mennyi orosz pusztult el munkatáborokban? Sokkal de sokkal több mint fitymahiányos csak õket nem szabad sajnálni merthát nem zsidók..
De érts félre (úgy is félre fogsz) nem utálok én senkit (cigányokon kívül), csak rühellem aki a holokausztból akar megélni és úgy állítja be, hogy annál durvább dolog nem volt... és fú most nekem szarul kell éreznem magam azért ami kibaszott 60 éve történt meg jogutód meg a kurva annyuk.. szánalmas.
Nagy Imrét senki sem választota vezetõül, te agyhalott. Meséld már el, mikor volt 1956-ban szabad választás? Akkor éppen õ kapta a Párttól a miniszterenök szerepet, mint mondjuk 1989-ben Németh Miklós.
Nagy Imrét azért tisztelik, mert amikor választania kellett a kommunizmus és az ország között, akkor az országot választotta. Ezért ölték meg Kádárék.
A többi gyarmati központ mûködésérõl csak becslések maradtak fenn, de például Dél-Amerikában köztudottan több tömeges indián-irtást is elkövettek az atyák.
A legrosszabb híre mégis a goai központnak volt, amihez nem csak India tartozott, hanem az egész ázsiai térség.
Egyébként ne menjünk bele, de ha valamit tiltanak akkor annak köze nincs a valósághoz. Ezt a tagadásra értem.
"A holokauszttagadók antiszemitának, neonácinak minõsítését pedig problematikussá teszi az a tény, hogy prominens képviselõi közül többen részt vettek az antifasiszta ellenállási mozgalomban, deportálták õket, sõt, köztük zsidók, zsidó származásuk miatt deportáltak is vannak."
Hehe semmi nem fekete és fehér...
往前看同志
往前看同志
http://hu.wikipedia.org/wiki/Holokauszttagadás
往前看同志
Igen és el akarták zavarni Rákosiékat, ami persze sikerült is de, és most ismétlem önmagam, tessék már megjegyezni, hogy nem a fennálló rendszer/ideológia, ellen küzdöttek! Ha így akartak volna tenni, akkor nem egy kommunistát választanak vezetõûl. (Nagy Imre)
Rákosi és sleppje egy tetves görény volt aki, az orosz igényeket messze túlszárnyalva, próbálta meg bizonyítani vezetõi rátermettségét. Ez lett a vége. Rákosi el, és jött a Kádár éra ahol, szerintem a magyar kisemberekre egy addig még soha nem látott jólét köszöntött. Évente nyaralás, hétvégi telek, ingyenes egészségügy, patkánymentes budapest, közbiztonság, kiszámíthatóság stb, stb...
Nem szabad összekeverni a Rákosi érát a Kádáréval. A kettõ ég és föld.
往前看同志
往前看同志
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Egyszer már megtörtént ez Magyarországon 56-ban.
Sajnos a kommunizmus bukása után nem volt nürnbergi per, akkor most a szöveged ugyanolyan bûncselekménynek számítana, mint a holokauszt-tagadás. Bár ahogy elnézem az sem áll olyan távol tõled.
mennyire imádom a felvilágosult ateistákat
Én meg ismerek egy országot, ahol megdöbbentõ dolgokat írnak a muzulmánokról, azalatt a százötven év alatt, amíg megszállás alatt tartották...