Elkerülhetetlen, vagy irtó nagy mázli az összetett élet?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól, mert a vérgõzös hülyeségeidet tolod, csak náci helyett vörösben még ugyanazon a szinten vegetálsz, mint a kuruczinfósok és mivel náci trollokkat sincs értelme érvekkel gyõzködni, a hozzád hasonló fundamentalista komcsikat sincs.
Azért ezzel a "meg nem született gyermekek"-kel vigyázn kell, mert akkor a durex gyár is kb 1 milliárd ember megszületését akadályozta meg (nem valid a szám természetesen).
Azt meg tedd hozza, hogy a keresztes haboruk egy szukseges rossz volt.
Ha azok nincsenek, akkor a szeledukok betornek Europaba es Magyarorszag hamarabb kerul torok elnyomas ala.
A kommunizmus aldozataihoz pedig add hozza azt a tobb tizmillio kinait is akiket szinten a kommunistak oltek meg. A legtobb adat szerint az egesz vilagon 100 millio ember halt meg a kommunizta orszagokban.
Nemreg olvastam egy tanulmanyt, mely szerint Kinaban a szuletesek adoztatasa miatt kb. 400 millio gyerek nem szulethetett meg es a fiuk-lanyok aranya iszonyuan eltolodott. Valami 120 fiu jut 100 lanyra. Ez is a kommunizmusnak koszonheto.
A javakat a tarsadalom elenyeszoen kis resze termeli. A managerek, jogaszok, politikusok, HR-esek, etc. eppugy nem tesznek hozza semmit.
Írok akkor most a Te szintedröl, hàtha azt megérted. Buta vagy mint a tököm, làtszik ez abból, hogy mikor kifogytál a demagóg hülyeségedböl akkor nekiàllsz személyeskedni.
A katolikus egyhàz intézménye, söt àltalàban az egyhàzak, az emberek hiszékenységét fordítjàk a sajàt javukra. Az a fene sok templom szentély stb, az nincs àm ingyen! Azt valakinek elö kell àllítani és az azt müködtetö, de javakat nem termelö élösködöket meg el kell tartani.

往前看同志

Alapvetõen mi vagyunk hülyék ebben a vitában, hogy beugrottunk egy ekkora balfasz troll provokációjának.
Kb. onnantól kellett volna ignorálni, amikor a kommunizmust éltette. Az ilyeneket a tények soha az életben nem zavarták, mert hazugságban szocializálódtak és számukra a gyilkosság is csak akkor bûn, ha az nem a Párt érdekében történt.
1601-ig konkrétan az egyház foglalkozott csak a szegényekkel, megbecsülni sem lehet hány millió emberen segített az egyház, persze ezt az infót nem igazán szokták elõhozni 2 pedofilozás között...
Az adózás mértéke százalékban volt számítva, volt az egyházi tized, és kilenced a földesúrnak, meg kötelezõ robot. Tehát kevésbõl kevesebb járt. A szociális háló valóban nem volt, azt inkább a nagy családok jelentették, de az egyház jelentõs szerepet játszott a szegények megsegítésében, egyfajta szociális munkát végezve. Tehát azért nem minden fekete vagy fehér.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Igen? De akkor mindent a két kezükkel àllítotak elö, plusz ha a kevésböl vesznek el, akár kicsit is, az végzetes is lehetett egy-egy család számára.
Nem volt szociàlis hàló ne felejtsed el!

往前看同志

Az sokkal szánalmasabb, hogy valakinek mindenrõl az egyház jut az eszébe. Ha az összes adót figyelembe vesszük amit a középkorban fizettek (bár ez lehetetlen, mert városonként, megyénként változott), akkor is sokkal kevesebbet adóztak mint manapság.

Persze lehet ezt bagatellizàlni, de ez elég szànalmas riposzt.

往前看同志

Sõt, még a kötelezõ templombajárás alkalmával is milyen sokan léphettek mondjuk rozsdás szögbe, és vérmérgezésbe halhattak meg, ezt se felejtsük el!!!

Vàrjàl csak az inkvizìció az csak egy volt a kat wgyhàz bünlajstromàban. Ha màr éhenhalásról van szó akkor sztem érdemes megemlíteni az egyhàzi adókat is. Azok sem hoztàk meg a jólétet a népnek. Biztos lehetsz benne, hogy az egyházi adók kisajtolàsa is hozott jó pàr àldozatot!

往前看同志

NEXUS6
"A választáshoz tudni kell mik a lehetõségek, tudni kell melyiknek mekkora a fontossága és ezeknek nem szab jelentõsen ellentmondania a neveltetésnek. Szóval szép dolog a 'mindenki a maga sorsának a kovácsa' kijelentés, csak épp a kalapácsot a szülõk adják az üllõt meg a társadalom."

Ez szép volt!
<#taps>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

na jó, hiszek neked. portugál inkvizíció, vatikán mûve 40007 fõ. tíz portugália, félmillióhét fõ. köszönõviszonyban sincs azzal a kínai-orosz 20-30 milliós nagyságrendû éhenhalásokkal. ha a bizonyításban tévedtem is volna ( ami elõfordul hasból írt adatokkal ), attól az állítás nem lesz autómatikusan hamis.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Nem zsidóztam csak leírtam a tényeket. Te ugyan olyan buta vagy mint aki azt mondja az cigányozás hogyha leírod hogy a cigányok 90% a segílyen él ingyen és van cigánybûnözés.

Csak nekem fáj? Az én adómból is megy a megélhetési zsidóknak a pénz. Rég elült volna igen, ha nem hoznák fel hetente a cionistzák hogy jaj szegény zsidók még mindig nem heverték ki... (Mit is csinálnak a palesztinokkal?! )

Amúgy tökre örülök hogy felhoztátok a "Elkerülhetetlen, vagy irtó nagy mázli az összetett élet?" cikkhez a holokausztot.

Bár lehet a Kannibál holokausztra gondoltatok
A MÁV eddig semmit sem fizetett, és nem is valószínû, hogy fog. Az a per néhány megélhetési "ügyvéd" koholmánya, akik beugrattak pár túlélõt a perbe. Amikor nyilvánosságot kapott az ügy, jó páran visszavonták a megbízást. Különben is, a kaliforniai, vagy melyik bíróság határozata Magyarországon nem érvényes. Semmi közünk hozzá. Csak neked fáj.

A szánalmas meg te vagy. Már régen elült volna az egész, ha a hozzád hasonlók nem kevernék a szart. Mond, muszáj állandóan elõkaparni ezt a baromságot?
Jól esik zsidózni?

Balumann
Mondjuk azért nem mindegy, hogy 6 millió zsidó halt meg (jórésze gázkamrában vagy más brutális kivégzési módszerrel), vagy kb. 2 millió, többség betegségekben vagy éhenhalt (ami háború idején ezen kívül is rengeteg ember halálát okozza). Ha ezt nem engedik szabadon vitatni, vizsgáltatni, sõt azt még bûntetik is, abból garantáltan nem lesz "megoldás" az ellenségeskedésre.

Kibaszottul nem mind1 a szám mivel ebbõl a számból él meg ma több ezer zsidó. Mennyit is fizet a máv (mint JOGUTÓD BASZDMEG) izraelnek? Hát nem 500.000Ft ot...

Nincs rá okom csak szánalmas amit a zsidók csinálnak (nem nem a sima zsidó, hanem a cionista vezetés)

caius marius érti mirõl szól. Te nem, mert idióta vagy és itt be is fejeztem.
A revizionistàk asszem pont ez ellen emelnek szót. Màrmint a módszeresség ellen.
Amúgy az egész háborúsdi egy nagy fassàg, ebböl kiemelni egy momentumot és örökké csak azt szajkózni na az meg még nagyobb fasság.

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

Tökmindegy, hogy hat ezer, vagy hat millió zsidót gyilkoltak meg. Mondjuk nem értem, hogy miért próbálod kicsinyíteni a halottak számát. Ha kevesebbet gyilkoltak, az neked jobb? Attól Hitlerék még gyilkosok maradnak.

Volt népirtás régebben is, és még most is van, sajnos. A rómaiak például az ellenálló törzsek nemességét családostul végezték ki, vagy adták el rabszolgának.
Hitlerék viszont ipari módszerességgel, német precizitással végezték az ellenségeik kiirtását. Ez a rendkívüli az egészben.

De ha te tiltakozol, és tagadod az egészet, akkor valami okod van rá.

Faszt! Azért ölték meg, mert nem legitimàlta Kàdàr hatalmàt. Megtehette volna a dolgok folyàsàn, szerintem nem változtatott volna. (Ez persze csak sajàt vélemény, de szerintem Nagy Imre sakkozott, mint minden politikus, és elbaszta a lépést.) Illetve de, most nem lenne kivel takaróznia ennek a szànalmas csürhének, akik immàron 22 éve bitoroljàk a hatalmat.

Agyhalott? Furcsa ezt pont a Te szàdból hallani.
"Nagy Imrét október 24-én hajnalban a PB tagjának és egyúttal kormányfõnek választotta az MDP jelölõbizottsága, mely eseményrõl a rádió is tájékoztatást adott."
Forrás:wikipedia

Mindjárt sírok. De komolyan.

Most akkor nekem utálnom kellene mindenkit mert egy rokonom a németek oldalán halt meg egy meg az oroszokén egy meg a magyarokén?

Kurvára el vagy tévedve. Senkit nem érdekel, hogy kinek milyen rokonai meg minden lófaszai haltak meg itt vagy ott, attól a tagadás büntetés egy hatalmas átbaszás. Azért büntetik a tagadást mert nem a valós számokat tolják a pofádba és így egy idõ után a hazugság marad csak fenn.

Aki úgy tagadja, hogy azt mondja nem volt az idióta, de az is aki 10 milliós számokról beszél. Pontosan ugyan akkora idióta mindkét fél. Arról nem is beszélve, hogy nem csak a baszom zsidókat vitték hanem a lengyeleket, cigányokat meg mindenkit csak éppen egyedül a szegény zsidókat kell sajnálni... Tudod mennyi orosz pusztult el munkatáborokban? Sokkal de sokkal több mint fitymahiányos csak õket nem szabad sajnálni merthát nem zsidók..

De érts félre (úgy is félre fogsz) nem utálok én senkit (cigányokon kívül), csak rühellem aki a holokausztból akar megélni és úgy állítja be, hogy annál durvább dolog nem volt... és fú most nekem szarul kell éreznem magam azért ami kibaszott 60 éve történt meg jogutód meg a kurva annyuk.. szánalmas.
"Igen és el akarták zavarni Rákosiékat, ami persze sikerült is de, és most ismétlem önmagam, tessék már megjegyezni, hogy nem a fennálló rendszer/ideológia, ellen küzdöttek! Ha így akartak volna tenni, akkor nem egy kommunistát választanak vezetõûl. (Nagy Imre)"

Nagy Imrét senki sem választota vezetõül, te agyhalott. Meséld már el, mikor volt 1956-ban szabad választás? Akkor éppen õ kapta a Párttól a miniszterenök szerepet, mint mondjuk 1989-ben Németh Miklós.
Nagy Imrét azért tisztelik, mert amikor választania kellett a kommunizmus és az ország között, akkor az országot választotta. Ezért ölték meg Kádárék.
Tudod, van egy ismerõsöm. Gyerekkorában megjárta Auschwitzot, családostul. 29-en mentek, öten szabadultak ki. Neki magyarázhatod a hülyeségeidet, nem tudod meggyõzni, ide a rozsdás bökõt!

Csak éppen ennek köze nincs a holokauszthoz de nemlényeg
Tévedsz, de nagyon. Csak a portugál inkvizíció három anyaországi központja (Lisszabon, Évora és Coimbra) összesen 40.026 eljárást folytatott le.
A többi gyarmati központ mûködésérõl csak becslések maradtak fenn, de például Dél-Amerikában köztudottan több tömeges indián-irtást is elkövettek az atyák.
A legrosszabb híre mégis a goai központnak volt, amihez nem csak India tartozott, hanem az egész ázsiai térség.

Kár volt ezt a baromságot belinkelni. Még néhány hülye komolyan veszi.

Pontosan mi a problémád?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Tiltják például a gyilkosságot is, meg a lopást is...

Hülyéket nem kéne példának állítani...Még rád ragad...

USA-ban be van jegyezve a Náci párt is 😊

Egyébként ne menjünk bele, de ha valamit tiltanak akkor annak köze nincs a valósághoz. Ezt a tagadásra értem.
Ez azért érdekes:
"A holokauszttagadók antiszemitának, neonácinak minõsítését pedig problematikussá teszi az a tény, hogy prominens képviselõi közül többen részt vettek az antifasiszta ellenállási mozgalomban, deportálták õket, sõt, köztük zsidók, zsidó származásuk miatt deportáltak is vannak."
Hehe semmi nem fekete és fehér...

Ott a pont.

A holokauszt bárminemû megkérdõjelezése, vitatása és tagadása az alábbi országokban büntetõjogilag büntetendõ: Ausztria (Tilalmi Törvény 1947), Belgium (törvény a holokauszttagadás ellen), Csehország, Franciaország (Loi Gayssot),Magyarország (Btk. 269/C.§),Németország (StGB § 194 (1. 2.) <17>, StGB § 130 <18> ) , Litvánia, Lengyelország, Románia, Szlovákia és Izrael államban is büntetendõ.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Holokauszttagadás

Oksa pl hol?

"Egyszer már megtörtént ez Magyarországon 56-ban."
Igen és el akarták zavarni Rákosiékat, ami persze sikerült is de, és most ismétlem önmagam, tessék már megjegyezni, hogy nem a fennálló rendszer/ideológia, ellen küzdöttek! Ha így akartak volna tenni, akkor nem egy kommunistát választanak vezetõûl. (Nagy Imre)
Rákosi és sleppje egy tetves görény volt aki, az orosz igényeket messze túlszárnyalva, próbálta meg bizonyítani vezetõi rátermettségét. Ez lett a vége. Rákosi el, és jött a Kádár éra ahol, szerintem a magyar kisemberekre egy addig még soha nem látott jólét köszöntött. Évente nyaralás, hétvégi telek, ingyenes egészségügy, patkánymentes budapest, közbiztonság, kiszámíthatóság stb, stb...
Nem szabad összekeverni a Rákosi érát a Kádáréval. A kettõ ég és föld.

Tévedsz, Elég sok helyen büntetik a mûvel Európában, bár kicsit ritkábban is kerül elõ mint máshol.
A holokauszt tagadás csak itthon számít bûncselekménynek. A mûvelt nyugaton úgy tudom, nem. Sõt az általatok oly hõn imádott usákoknál ha jól tévedek még a klukulxkulu kán is belefér. Ugye.

Nem szarkasztikus, csak béna. A nacionalista vonalat meg kár volt beletenned, ha nem értesz hozzá.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

"Persze lehet, hogy egyszercsak megràzza magàt a zember és azt mondja na ebböl elég, takarodjatok."

Egyszer már megtörtént ez Magyarországon 56-ban.
Sajnos a kommunizmus bukása után nem volt nürnbergi per, akkor most a szöveged ugyanolyan bûncselekménynek számítana, mint a holokauszt-tagadás. Bár ahogy elnézem az sem áll olyan távol tõled.
Ehm. Az a hozzászólás szarkasztikus válasz volt arra, hogy pár gyökér szerint a kommunizmus jó volt, csak a megszálló ruszkik miatt nem elõztük meg Ausztriát gazdasági fejlõdésben.
Szerintem keresztény, hiába állítja, hogy nem hisz Istenben. Megöljük?

mennyire imádom a felvilágosult ateistákat

forrás?

Nem igaz.

Faszság. Az inkvizíció fél évezred alatt maximum 30000 fõt írtott ki. Nem volt elterjedt sehol, vagy bevett szokás. Spanyolországban egy ideig az államhatalom politikai rendõrsége hivatkozott Istenre, de azzal együtt sem sokkal több ennél. Ez sehol sincs az örmény népírtáshoz, vagy a kínai rendszerhez képest.

EZ már pofátlanul demagóg. A sok magyar forradalmár a szent szabadság nevében gyilkolta kommunista honfitársait? Nemár.

Egészen megdöbbentö dolgokat írnak többek között a keresztesekröl.

Én meg ismerek egy országot, ahol megdöbbentõ dolgokat írnak a muzulmánokról, azalatt a százötven év alatt, amíg megszállás alatt tartották...