Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána meg arra reagáltam hogy azt mondtad minden TW rajongónak illik megvennie csak mert TW ami elég "hülye hozzáállás" mert én ugyan nem fogok egy kétes minõségû játékot megvenni csak azért mert 10 évvel ezelõtt nagyon szerettem az elõdjét. De ez szintén nem azt jelenti hogy le fogom tölteni az gondolom nem jutott eszedbe hogy esetleg azt fogom csinálni amit sakkay is mondott...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Tegyük fel hogy a Rome 2 az elsõ rész közelébe se fog érni de ugye mindenki megveszi a hype meg a név miatt abból mi fog lejönni a Sega-nak meg a Creative Assemblynek? Az hogy elég csillivili grafikával meg agyonszkriptelt videókkal kiszúrni a rajongók szemét, adni egy jól hangzó nevet a projektnek és máris garantált a haszon és jöhet a több tucat rókabõr DLC formájában.
Lehet hogy ez egyeseknek megfelel de én egy olyan játékot szeretnék ami nem csak jól néz ki de tartalommal van megtöltve és rengeteg órányi szórakozást kínál anélkül hogy beleunna az ember és az sem lenne rossz ha nem próbálnák ellehetetleníteni a modolást.
Viszont a TW töréseivel mindig is gondok voltak. Az Empire részben nem szóltak az ágyúk és laggolt, a Shougn 2 kifagyott 10 kör után stb.
Én õszintén megmondom nem merném elõrendelni 3 frakció miatt max akkor ha kiadnának egy demót de talán még akkor sem.
Amúgy meg DLC-k nélkül is teljes értékû a játék, csak mondjuk nem lehetsz Spártával meg Athénnal, de van helyette Róma.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Római katona figura jobban tetszene! 😄
Steam -re is feltették már,úgy,hogy semmi megjelenés eltolás meg stb, kezembe akarom tudni szeptemberben 😄 😄 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ha valamit is adnának magukra , alapból így, minden részletre kiterjedõen adnák már ki a játékot (fõleg, ha már kész lesz a megjelenés napjára).
Undorítóak ezek a pár megás DLCk, meg úgy en bloc az egész DLC politika, hogy szándékosan félkész, szar játékokat adnak ki, csak, hogy még egy párszor lefejjék rólad késõbb a teljes játék árát.
Tény, ilyenekkel egyszerûbb pénzt keresni, mint normális, teljes értékû kiegészítõkkel mint azt régen volt szokás készíteni, de ettõl hánynom kell.
Nem mindenki teszi/teheti meg, hogy elõrendeli a játékot.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Egyszerûen nem értem, hogy ezt az egyszerû szemléletet miért nem érti meg a többség. A DLC-n kurva nagyokat lehet bukni ám. Én pl. még semmihez nem vettem DLC-t. A Risen II-höz kaptam ajándékba egyet, mert a CE-t vettem meg. (Sok értelme nem volt...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Külön Greek States Culture Pack van aminek tartalma 3 új játszható frakció. (diplomatic Athens, shrewd Epirus and formidable Sparta)