Rome 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Részemrõl mehet 😄

szabii98
nekem tetszik <#eljen>

I met God. She's black

wedge31
Bannernak?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Egyébként mond már meg hogy én hol mondtam hogy le fogom tölteni vagy javasoltam bárkinek hogy warezolja le? Csak mert hiába nézem nem látom sehol. Annyit mondtam hogy az elõzetes információk alapján én nem rendelném elõ ami nem jelenti azt hogy automatikusan letöltöm <#falbav>

Utána meg arra reagáltam hogy azt mondtad minden TW rajongónak illik megvennie csak mert TW ami elég "hülye hozzáállás" mert én ugyan nem fogok egy kétes minõségû játékot megvenni csak azért mert 10 évvel ezelõtt nagyon szerettem az elõdjét. De ez szintén nem azt jelenti hogy le fogom tölteni az gondolom nem jutott eszedbe hogy esetleg azt fogom csinálni amit sakkay is mondott...

Olyan még csak véletlenül sem lehet, hogy nem rendelsz elõ, nem is lopod le' hanem vársz pár hetet, utána nézel a játékosok véleményének, videóinak(netán kidobnak egy demót)aztán megveszed...vagy nem. Ennyi.

Nem ezt mondtam, sõt félre értés ne essék, én nem a warez ellen kampányolok, nem vagyok álszent. De az viszont igen is egy balkáni elmaradott mentalitás, hogy ,,jogos lopni" Nem jogos. Nem jár ingyen ! Nem az a kiakasztó, ha valaki warezol, haenm ha még meg is magyarázza, hogy neki ez jár, és semmi baj nincs azzal ha õ lop. Hát egy nagy francokat! Warezolj, lopj, bánom is én, de legalább ne magyarázkodj, hogy ezért meg azért.

Az amerikákok biztos nem warezolnak, meg senki más, csak a gonosz lopós magyarok.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Komolyan mondtam hogy nem szeretnék itt errõl vitát nyitni... Meg amúgy is látom hogy a szemellenzõ fel van téve neked és csak egyfelé látsz. Ráadásul fogalom zavarban is szenvedsz szóval tényleg nem éri meg ha ennyire érdekel a téma beszéljük meg máshol 😉

Min? Hogy jogos-e lopni? Kicseszett Balkán vagyunk semmi más...

Errõl elég sokáig el lehetne vitatkozni de mivel off lenne inkább nem teszem.

Aha, és ha nem tetszik neki, akkor már jogos is ellopni? Vagy mi a franc? Vagy jó lesz, vagy nem a jövõbe nem lát senki, de talán lesz demo, vannak tesztek...meglehet tudni vásárlás elõtt, hogy mire számítson az ember. A lényeg az, hogy ez magyarázat arra, hogy letöltöm, és nem fizetek érte. Nagyon hülye hozzáállás ez.

Attól hogy valaki TW rajongó miért kéne megvennie egy játékot ami lehet nem is tetszik neki? A TW név nem garancia a minõségre legalábbis az utóbbi években nem.

Tegyük fel hogy a Rome 2 az elsõ rész közelébe se fog érni de ugye mindenki megveszi a hype meg a név miatt abból mi fog lejönni a Sega-nak meg a Creative Assemblynek? Az hogy elég csillivili grafikával meg agyonszkriptelt videókkal kiszúrni a rajongók szemét, adni egy jól hangzó nevet a projektnek és máris garantált a haszon és jöhet a több tucat rókabõr DLC formájában.

Lehet hogy ez egyeseknek megfelel de én egy olyan játékot szeretnék ami nem csak jól néz ki de tartalommal van megtöltve és rengeteg órányi szórakozást kínál anélkül hogy beleunna az ember és az sem lenne rossz ha nem próbálnák ellehetetleníteni a modolást.

Azért nem azon kéne gondolkodni, hogy fellehet-e törni. Biztos. De ez egy Total War játék. Aki TW-rajangó annak illik megvenni. Akár DLC, akár nem, tök mindegy hogy adják ki, ezt így kéne. Nem kapásból a ,,ellopom " mentalitásnak kéne beugrania.

Multi szintén feltörhetõ, miért ne lenne az...

Viszont a TW töréseivel mindig is gondok voltak. Az Empire részben nem szóltak az ágyúk és laggolt, a Shougn 2 kifagyott 10 kör után stb.
Nincs az a védelem amit ne törnének fel 1 héten belül Single játéknál DLC-stül mindenestül. A multi az amit nem lehet feltörni de az meg csak egy mellékes dolog TW játékoknál.

Én õszintén megmondom nem merném elõrendelni 3 frakció miatt max akkor ha kiadnának egy demót de talán még akkor sem.

Sajnos ilyen ez. Én vártam vele (2 évet...) és a Shougun Gold kiadást vettem meg, 10 ropi, igényes kiadás és benne van minden DLC.
Az összes Shogun is ment minden DLC-vel együtt. Mondjuk a Napoleonon kívül mindegyik TW játék megvan nekem eredetiben, anno nagyon olcsón vettem meg steamen az összeset együtt, de ezt utálom, hogy 10+ ezer forintot kiadok valamire amire utána még több ezret kell elkölteni.

A TW-szériának elég erõs a védelme, a tört változatok alig mûködnek. Ha találsz mûködõt is, a DLC-tartalmakat akkor sem biztos tudod feltelepíteni.

Amúgy meg DLC-k nélkül is teljes értékû a játék, csak mondjuk nem lehetsz Spártával meg Athénnal, de van helyette Róma.
Gondolom így is benne lesznek a görögök az alapban, csak "generic" hoplita egységekkel (ahogy sok más nép is).. ami nyilván nem teljes értékû játszható frakció. Egyébként meg vannak olyan szempontok is, hogy lezárhatják az alapjátékot, kiadáshoz teszteléshez, CD nyomatáshoz stb., ami idõbe telik, és a szeptember már itt van a nyakukon. Addig a grafikusok stb. nyugodtan elmolyolhatnak a görögökkel, és letölthetõ az elsõ napon. Kalózkodás elleni védelemnek sem utolsó, tekintve hogy a TW-nál kevésbé van csak meg a multiplayer miatt megveszem téma..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Kapják be DLC-ikkel együtt. Meg akartam venni a játékot, de ha ezt fogják csinálni, akkor letöltöm a faxba.

Ha még valaki nem látta volna a 3 görög frakció képei:

Na ok, de ebbõl a vidibõl pont nem látok semmit<#nevetes1>. Csak azt , hogy nagyon jó rövid snittek. Amúgy meg úgyis mindig elõ rendelem.<#alien>

Ez a görög pack, azért így elsõ látásra elég must have-nek tûnik nem?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én aztán elég morgós típus vagyok(már ami a Rome 2 jelenti), de ha a dlc komoly tartalom plusszal jelenik meg, engem nem zavar, sõt. Mondjuk max. 2-3 nép érdekel Rómán kívül. Ez olyan mint a Rof(rise of flight)..ha van tartalom a pénz mögött megfizetem..akár többször is. Mondjuk eddig a TW dlc nagy kalap kakák voltak, de talán most.

Molnibalage
Az MI számára a legtöbb egység nem úgy mûködik, mint a játékosnál. Szóval igen, pluszmunka az azonos szinten való kidolgozottság.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Remélem lesz más fajta CE is! 😄

Római katona figura jobban tetszene! 😄

Steam -re is feltették már,úgy,hogy semmi megjelenés eltolás meg stb, kezembe akarom tudni szeptemberben 😄 😄 😄

a.carkey
Egyébként ez nagyon korrekt, mert a Shogun II-höz is volt sakk. Marha korrektül nézett ki.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Az egyik CE:

... és a kis aranyos, amit hozzá adnak:

A medve nem játék.

Ez egyszerû rablókapitalizmus, semmi más.
Ha valamit is adnának magukra , alapból így, minden részletre kiterjedõen adnák már ki a játékot (fõleg, ha már kész lesz a megjelenés napjára).

Undorítóak ezek a pár megás DLCk, meg úgy en bloc az egész DLC politika, hogy szándékosan félkész, szar játékokat adnak ki, csak, hogy még egy párszor lefejjék rólad késõbb a teljes játék árát.
Tény, ilyenekkel egyszerûbb pénzt keresni, mint normális, teljes értékû kiegészítõkkel mint azt régen volt szokás készíteni, de ettõl hánynom kell.
Gondolj bele, jelen helyzetben az egységeket amúgy is megcsinálják ezekhez a frakciókhoz. A városok ugyanúgy megvannak. Egyetlen dolgot kell nekik beállítani, hogy játszható legyen a többihez képest. Gondolod, hogy ez nekik akkora megerõltetés és cserébe pénzt is kereshetnek?
Nem mindenki teszi/teheti meg, hogy elõrendeli a játékot.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Pre-Order esetén jár a három görög frakció "ingyen" az alapjátékhoz.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Molnibalage
Sanszosan felmérték a piaci igényeket. A játékosok többsége Rómával tolja. Nekik igencsak bõszítõ lenne azért kérni az alajátért még többet, mert a ROME Total War játékben valami "nevesincs nép" - Róma az isten 😊 - kicsit jobban kidolgozott. Akinek kell ez, az fizesse meg. Ha meg drága a DLC, akkor a bele ölt pénzeket bukják, de nem az alapjáték kárára.

Egyszerûen nem értem, hogy ezt az egyszerû szemléletet miért nem érti meg a többség. A DLC-n kurva nagyokat lehet bukni ám. Én pl. még semmihez nem vettem DLC-t. A Risen II-höz kaptam ajándékba egyet, mert a CE-t vettem meg. (Sok értelme nem volt...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sajnos ez az irányvonal már a Pontusz "ingyenes DLC"nél elég világossá vált.
Szeptember 3-án jön a játék.
Nem fikázás csak fájó pont a játékos részérõl, hogy pluszba kell fizetni azért ami benne lehetett volna az alapverzióba. Másfelõl nekik tutira megéri pénzügyileg ezt csinálni. Szóval kettõs a mérce. Plusz abban is biztos vagyok sokan fogják megvenni a DLC-t nem számít,hogy az alapjátékon felül kell fizetni.

Molnibalage
Ez most fikázás vagy nem?

Már látszódik is a DLC politika a játéknál.
Külön Greek States Culture Pack van aminek tartalma 3 új játszható frakció. (diplomatic Athens, shrewd Epirus and formidable Sparta)

Ezekkel a játékokkal játszottam régen, nem voltak rosszak.
Nem de miért spórolna pont ezen a SEGA?

a.carkey
Tudsz valamit?

A medve nem játék.

Nyilván lesz miért ne lenne?

Nem,még sajnos nincs ilyen info
a.carkey
Nem tudjátok, lesz ebbõl dobozos CE, valami értelmesebb fajta?

A medve nem játék.

régi kártyák teljesen jók voltak!

Egyetértek, az elsõ RTW egységkártyái szerintem is megfelelõbbek voltak a célra.
+1

Amikor már azt hitted te vagy a király(<#vigyor>császár) megjelentek keletrõl, és nagyon brutálisan nyomultak. Ez nagyon megmaradt.

Direkt nagyon hülyén számoltam 😉