5627
-
#1895 Hát már nagyon öreg volt a gépem muszáj volt. Kb 6 évvel ezelőtt újítottam fel anno. -
#1894 Jah a teve nem fél fel van patchelve...
Igen jó lesz ez a játék úgy gondolom, de így látatlanban nálam modokkal fog élvezetes lenni az tuti... -
#1893 Tényleg az utolsó...
Nagyon ott van a menetelés az elején!
Kíváncsian várom nálam hogy fog futni!
I72600k,gtx660ti,8gb ram dual
-
#1892 A tevés íjászokat be lehet pattintani tüzes nyílvessző-módba?!
...he? -
#1891 Ej. Ehhez képest az én konfigom már-már nyápic.
i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mondjuk 16 GB RAM volt, csak az egyik cella hibás és lusta voltam újat venni. A CPU helyett is egy sokkal erősebbet kéne venni, csak a francnak van kedve szerelgetni. Amivel játszok, az bőven elmegy ezen. Addig meg minek más, később úgy is olcsóbban megkapom. :) -
#1890 AMD FX-8350 4.00GHz AM3 proci,Ati 9670,KINGSTON 8GB HyperX XMP Anniversary DDR3 1866MHz ,samsung ssd 250gb, GIGABYTE GA-990XA-UD3 alaplap meg még - egy két dolog. Kb ennyi. -
#1889 Mi a géped?
Uccsó videom és leállok...
-
bajsz #1888 na majd kíváncsi vagyok nálad ,hogy megy :D -
#1887 Nos én emitt újítottam gépet. Majd meglátom, hogy elég volt vagy sem:) (a Shogun 2 most max grafikán fut zökkenőmentesen) -
#1886 Inkább csak fura. Korhű művészeti stílussal akarták ábrázolni, ami nem feltétlen rossz ötlet, csak nem feltétlen funkcionális vagy szép mindenki számára. -
#1885 Kíváncsi lennék milyen gépen nem szaggat a játék "tűrhető" grafikával.
Az egységkártyák még mindig nagyon gázosak...
-
#1884 Pontosan! Csak foglalja a helyet meg fogja a port. A lényeg úgy is a játék. -
bajsz #1883 pont ezért nem vettem most meg :D -
#1882 Ehh én úgy vagyok ezekkel a gyűjtői kiadásokkal,egyszer megveszed,jól megnézegeted aztán felteszed a polcra és le se veszed többet. -
#1881 Számomra ez az a játék, amivel tudom, hogy órák sokaságát fogom eltölteni, volt belőle CE, és mégsem ért nekem annyit, hogy megvegyem. :( -
#1880 A multi az csak holnapi naptól online. Ezekben a tesztverziókban nem volt elérhető benne online, csak a hadjárat mód. -
#1879 Majd holnap megnézem haverral:) -
antiqueA #1878 A multi senkit se érdekel? Mindenhonnan csak a kampány meg az AI folyik... -
#1877 Ez mintha össze lett volna vágva más videókból. Szerintem.
A Shogun 2-ben megj. nekem graikailag csak a DoF-al volt bajom, ami nem tudom miért lett totál maxon (Ultra+Ultra x2 -n) olyan, amilyen. Ezt nem fogom fel, mert pl. a Napoleonban meg totál oké minden. :( -
#1876 Jó linket adtál? Mert nálam bár a tw center bejön de azt mondja, hogy nincs ott semmi. -
#1875 Emberi nyelven!
-
#1874 Elso reviewk hát nem sok jó, főleg az AI-it szidják ugyan olyan fos mitn az eddigi TW gamekben, a NAGY EPIC feeling se jott
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?617227-Gamestar-TEST
-
#1873 Ez így lengyelül borzasztóan hangzik ... :D -
#1872 Jönnek a videók...
-
#1871 92% - hungamer -
#1870 (ÉN türelmes vagyok, bár én is igényeltem tesztelésre, csak nem kaptam meg - így ráadásul nekem csak úgy 14.-én lesz lehetőségem ránézni élesben :) ) -
ratgab #1869 Türelem, holnap mindent megtudtok. -
Kurfürst #1868 Két nap múlva nem kiderül? -
#1867 Gondolom, kampány-, és csata MI-t. -
ratgab #1866 Mit értesz CAI-BAi alatt? -
Hunor1 #1865 az jó. és meg tudsz minket nyugtatni arról hogy a CAI-BAI nem lesz rosszabb mint a SH2-ben volt? sőt akár kicsit jobb is? -
ratgab #1864 Esetleg ismerek....XD -
Hunor1 #1863 értem. köszi. ezek szerint van magyar teszter is? esetleg ismersz is ilyen embert? -
ratgab #1862 Kifejtem én neked. Holnap 15:00-ig tilos bármi infót kiszivárogtatni a játékból a tesztereknek. Se kép, se infó, se videó nem mehet ki. Ezt oldják fel a holnap délutánon 1 nappal megjelenés előtt. -
ratgab #1861 Egyelőre nincs. Én 10 euró körülre tenném. Elvégre csak 3 nép van benne. -
Hunor1 #1860 kifejtenéd ezt bővebben?milyen embargó? -
#1859 Van arról info, hogy ez a greek culture pack mennyibe fog kerülni ha külön veszem meg? Ugyan előrendeltem a játékot, de az oldal ahol vettem, nem emlitett semmit erről és most hogy letöltöttem steam-en, ott se látom -
bajsz #1858 kevés idő már kibírható a megjelenésig! -
McCartman #1857 Türelmes ember vagyok én, reméljük a legjobbakat. :D -
#1856 Holnap 15:00-kor (hazai idő szerint) jár le a globális embargó. Nézzétek az internetet, tele lesznek csomó teszttel. na meg vélhetőleg az első magyar nyelvű teszt is meg fog jelenni délután :)