Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Észrevettétek, hogy az egységeknek van külön healt' pontszámuk is? Ez ha az amire gondolok, igen nagy jelenõséggel bír. Ja és mi lehet az a szám, ami a pénz és a kaja mellett van? Amúgy úgy tûnik tényleg 272-tõl indul a játék.
Utána viszont tényleg bámit letakarítanak az útból. Páncélozott harci elefántok, katafraktok, silver shield pikások, végül lényegében megkapják a legionáriusok koppintásait is. Így hirtelen nem is tudom, talán egyedül lovasíjászuk nincs, aztán azon kívül minden top-notch, ráadásul a területük még gazdaságilag is korrekt potenciálokkal bír.
Ahogy tapasztaltam, csak az elején bajos tehát, utána diadalmenet. 😊
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Nem tudom mit nem lehet ezen még mindig megérteni.
Egyébként lesz majd 100 frakció MacCartman térképen a címérével együtt láthatod mindet.
A nagy kiterjedés pedig Vér Istvánka hobbijátékos számára biztosan vonzóvá teszi õket.
Esetleg a hardcore játékosok számára is vonzó lehetõség lehet, hogy megváltoztatva a történelem menetét egyben tartsák a Szeleukida birodalmat.
Szóval több szempontból is úgy érezheti az ember majd, hogy rájuk megéri kifizetni a DLC árát.
Sokkal inkább, mint mondjuk a Treverusok gall törzsére, akik valószínûleg 99%-ban egyezni fognak a kezdéskor elérhetõ Arvenusokkal és folytathatnám a példákat.
Na ez volt az érvelésem. 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Második népet már nehezebben tippelnék, de szerintem a szarmaták, vagy a szkíták.
Aztán lehet, hogy valami teljesen jelentéktelen népet csinálnak meg legközelebb, vagy még egy görög városállamot.
Csak írtam, hogyha hûek akarnak lenni a történelemhez akkor a klienseknek gyorsan el kell pártolniuk majd a birodalomtól.
Egyébként a Szeleukida birodalom szerintem szándékosan lett kihagyva, hogy legyen majd nagyágyú a DLC-k között.
Vonzóbbak a mezei user számára, mint egy mezei kelta, vagy ibér törzs.
Jó lenne játszani velük.
Az biztos, hogy a Szeleukida Birodalmat az összes kliense 3 körön belül otthagyja/hátba támadja a csába.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Haver nyert a Rómaikkal a Spártaiak ellen! 😄 Jó játék volt!
Nekem nem tûnt fel, hol látszik annyira? <#wilting>#wilting>
Egyébként meg nem értem, hogy egyesek miért keresik a 100% történelem hûséget. A modellezés oltárán ennél sok több odavész... Nálam pl. kb. kinemaszarja le a kép alapján, hogy mi nem stimmel Pannóniával. Lényegtelen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A med II térképéhez képest meg egyszerûen kimondhatatlanul pazar.
Érdekes, hogy sokan mennyi miden miatt sírnak, de ilyen dolog fel sem tûnnek...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
: