Rome 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrasCo
Illetve kampány videó, súllyal Karthágón.

Kampány panoráma kép!

Új vidi itt,és van pár + dolog.
Észrevettétek, hogy az egységeknek van külön healt' pontszámuk is? Ez ha az amire gondolok, igen nagy jelenõséggel bír. Ja és mi lehet az a szám, ami a pénz és a kaja mellett van? Amúgy úgy tûnik tényleg 272-tõl indul a játék.

Nekem alap,hogy Antonius+Ptolemaida dinasztia történetét vigyem tovább a köztársaságért.Római birodalom egyeduralkodója,Egyiptomi támogatással de jó is lesz😊
PrasCo
Magam a néhai Rome-ban az utcákba állított militia falanxokkal bekkeltem ki a kezdeti pokoli idõszakot, valamint a relatíve olcsó kaszás harci szekerekkel.

Utána viszont tényleg bámit letakarítanak az útból. Páncélozott harci elefántok, katafraktok, silver shield pikások, végül lényegében megkapják a legionáriusok koppintásait is. Így hirtelen nem is tudom, talán egyedül lovasíjászuk nincs, aztán azon kívül minden top-notch, ráadásul a területük még gazdaságilag is korrekt potenciálokkal bír.

Ahogy tapasztaltam, csak az elején bajos tehát, utána diadalmenet. 😊
A szeleukidákban kb. az az érdekes hogy ilyen katyvasz görög-perzsa haderejük volt, falanxok meg katafraktok, harci elefántok. szóval elvileg tök jó lenne, kicsit olyan mint a német római császársággal lenni a medievalban. Elvileg marha erõsek, gyakorlatilag mindenki õket üti középen, szóval állandó tûzoltás van.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Milliószor leírták már, hogy a 12 nép kezdéskor lesz elérhetõ, a többi valószínûleg DLC lesz.
Nem tudom mit nem lehet ezen még mindig megérteni.

Egyébként lesz majd 100 frakció MacCartman térképen a címérével együtt láthatod mindet.
Kezdéskor látszólag bazi nagy birodalmuk van.

A nagy kiterjedés pedig Vér Istvánka hobbijátékos számára biztosan vonzóvá teszi õket.

Esetleg a hardcore játékosok számára is vonzó lehetõség lehet, hogy megváltoztatva a történelem menetét egyben tartsák a Szeleukida birodalmat.

Szóval több szempontból is úgy érezheti az ember majd, hogy rájuk megéri kifizetni a DLC árát.
Sokkal inkább, mint mondjuk a Treverusok gall törzsére, akik valószínûleg 99%-ban egyezni fognak a kezdéskor elérhetõ Arvenusokkal és folytathatnám a példákat.

Na ez volt az érvelésem. 😊
Pluskast
Jól látom, hogy 12 frakcióval lehet játszani és snitt? Mintha azt mondták volna, hogy rengeteg játszható nemzet lesz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Molnibalage
Nekem egyfromán nem vonzó egyik sem. Mitõl olyan különlegesek a szelekuidák? Semmit sem tudok róluk...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ja, az egyik legkézenfekvõbb választás lenne.
Második népet már nehezebben tippelnék, de szerintem a szarmaták, vagy a szkíták.

Aztán lehet, hogy valami teljesen jelentéktelen népet csinálnak meg legközelebb, vagy még egy görög városállamot.
Semmi baj nincs vele.
Csak írtam, hogyha hûek akarnak lenni a történelemhez akkor a klienseknek gyorsan el kell pártolniuk majd a birodalomtól.

Egyébként a Szeleukida birodalom szerintem szándékosan lett kihagyva, hogy legyen majd nagyágyú a DLC-k között.

Vonzóbbak a mezei user számára, mint egy mezei kelta, vagy ibér törzs.
Én sem értem, mi a baj vele???
Hát igen, a Szeleukida Birodalom története a szétesés története 😊
Jó lenne játszani velük.
Na majd meglátjuk.

Az biztos, hogy a Szeleukida Birodalmat az összes kliense 3 körön belül otthagyja/hátba támadja a csába.
Szerintem mint a Napoleon-ban a protektorátus rendszer

A kliens rendszerre kíváncsi leszek, hogy a játékban, hogy fog megvalósulni.
Lesznek itt népek 😄 😄 Elég babán fest a térkép 😄!

Bár a mondat szerkezet nem az igazi-<#alien>de nem is az a lényeg!

Egyre jobb! Tényleg figyelnek a reálisabb stratégiát akaró játékosok kérését..elõtte-utána!

ez se rossz! Mi csak elütöttük az idõt arra elég volt 😄

AnuluWork
Próbáljátok ki táblásban is!

Conquest of the Empire

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ez a térkép fasza 😄 Haverral pár órás Rizikó lenyomtunk rajta! 4 dobó kocka és aki nagyobbat dobott vitte a területet! 😄

Haver nyert a Rómaikkal a Spártaiak ellen! 😄 Jó játék volt!

ozzz
Na akkor sírjunk ezért is. <#rinya><#zavart1>
Nekem nem tûnt fel, hol látszik annyira? <#wilting>

Molnibalage
Mi baj van vele? Pannóniánál úgy sejtem, hogy a "hazaiság" miatt tudjátok, hogy pontatlan. Ebbõl kiindulva viszont a többi része a térképnek simán lehet pontatlan.

Egyébként meg nem értem, hogy egyesek miért keresik a 100% történelem hûséget. A modellezés oltárán ennél sok több odavész... Nálam pl. kb. kinemaszarja le a kép alapján, hogy mi nem stimmel Pannóniával. Lényegtelen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pannóniát leszámítva kb tökéletes a térkép.

A med II térképéhez képest meg egyszerûen kimondhatatlanul pazar.
Ja a térkép elfogadható, sõt egész jó.

Csak nem volt kedvem írni..<#alien>egyenlõre sok minden zavar a csatában, de mivel ugyanaz a környezet-és állapot szinten mutatják a progit 2 hete, nem nagyon van mit hozzáfûznöm.. megvárom a következõ videót. A germán csatához képest látok javulást a sebesség és mozgás terén , de lehet az is csak a domb miatt van..szóval érdeklõdve várom az új helyszínes (és remélhetõleg némileg javított) csata videót.<#smile>

Molnibalage
Senkinek nem tûnik fel, hogy a javelines egységek superhumanok? Bõven 100+ távolságra dobálják egy a cuccost. A szétkokszolt szovjet atléták shortban nem dobták ennyire nekifutásból nemhogy páncélban, állva...

Érdekes, hogy sokan mennyi miden miatt sírnak, de ilyen dolog fel sem tûnnek...

AnuluWork
Szerintem, ki lehet majd kapcsolni.

PrasCo
Csak ezek az üstökös-dárdák ne volnának... :| Marhaság, hogy "így látják, hogy egy egység tûz alatt áll." Eddig is látni lehetett, ott volt erre legkésõbb az egységkártya. Számomra sokkal kényelmesebb volt a numerikus kijelzés is, de ezt a csíkos mókát meg lehet szokni, ergo nem baj; de a lövedékek érthetetlenek.
AnuluWork
Jajj! Szegény Pannonia! Kb. mindent elqurtak. 😊

Fec papa
A zene még be is jönne, de az üvöltés mellette számomra elrontja.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Eh, miért ezt a szart teszi be defaultnak, és nem a vágólap tartalmát? Érti ezt valaki? Na itt az Ex Deo klip:

Amíg nem jön ki a játék egy kis zene. Az Ex Deo tagjai rajongói az ókori Rómának, minden számukhoz, minden lemezükhöz a római történelem adta az ihletet. (Ha valakinek bejön, élõben is megnézheti a produkciójukat: szeptember 3-án a Nile társaságában lépnek fel a Club202-ben. A Nile pedig az ókori Egyiptom nagy szakértõje, és egy fokkal brutálisabb zenét játszanak. 😊

:

ozzz
Szerintem volt azoknak annyi eszük anno, hogy rohamnál tömörebben mentek, sokkal hatékonyabb. Jó pár ezer évig volt arrafelé tevés hadviselés, ennyi idõ alatt csak rájöttek erre.

Molnibalage
Csak lazább formációt enegdélyezzenek. Az RTW elsõ részében alap íjászok számára sem engedték a tömör formációt emlékeim szerint. Itt is csak erre lenne szükség.

Hát kicsit fura, de mégis milyen formációban tevegeljenek? Tevésben? Olyan szreintem, konkrétan nincs.

Molnibalage
A lovas formációban rohamazó tevék elég furám néznek ki. Tényleg volt ilyen?

Nem is rossz! Nekem kifejezetten tetszik az az apróság,hogy a faszikám rá van feszülve a katapultra mikor húzzák fel! Apróság ,de jó ,hogy ilyenre is figyelnek!

Új screen. link
AI információ..és más.

Na ja ez igaz..de beszarnék ha ezt el mernék játszani itt is. Annyira várom már a következõ csata videót, hogy végre láthassam a motor harci részét<#fejvakaras>. Ha az rendben lesz, igazából le is tojom (na jó nem elég ennyi, de ez a legfontosabb) , hogy adják ki, mert akkor a móderek átszabják nekem, meg a többi töri fannak, olyanra, amilyenre akarjuk. Csak legyen fasza a keret.<#duma>

PrasCo
Gondolom, nem kell rámutatnom arra, hogy az eredeti RTW intrójában hány ember is szerepelt... <#ravasz1>
160-legalábbis a római gyalogságnál...megszámoltam<#nevetes1>.

Az egyik..<#alien2>de csak azért mert úgy lenne korhû..mármint ami a gyalogságot illeti. És igen én is remélem , hogy állíthatóvá teszik, de meglepõdnék. Én a Shogun módokat csak úgy használom, habár ott inkább csak azért , hogy nagyobbak legyenek a csaták, és tovább tartsanak.

ozzz
Szerintem pedig ez sem kevés, 160-200 ember lehet egységenként talán?
Amúgy nem biztos, hogy ez a max lesz a játékban.