Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Aki látta a Shogun CEjét, azt vágja mirõl regélek. Tehát lehet ezt marha jól is. Ha beletettek volna egy legionárius babát, vagy valami jó kis kiadványt, de nem. Õk tudják ...
A medve nem játék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(Ugyanakkor ak*rvaeget, nem ingyen van...)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Bocs az kicsi offért.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A medve nem játék.
Boldog 90-es évek 😊
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ja, és ha jól emlékszem, a kilencven valahányas Braveheartban már nem spriteok voltak a csatában lévõ katonák. Mondjuk, olyan is volt a játék, de ha csata részét nem számítjuk, egész korrekt kis progi volt.

A medve nem játék.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A témánál maradva pedig igen, az elsõ résznél az nagy újdonság volt, kicsit hasonlót vártam, várok. De a kampány térképen lehet inkább ilyen nagyobb újításokat látni, csatában már nehéz mit hozzátenni. <#smile>#smile>
Persze amit írsz igaz, de ott direkt csinálják, hogy mutassák a fizikát stb, nem pedig azért mert nem értenek hozzá. A most készülõ BOS-ba is elkapatja a géppel a fát, látszik is frankón mi az eredmény.
Viszont a kampány térkép már jobban tetszik ill. a fejlesztések, építkezések...
Persze 2-3 videóból nem lehet vég következtetést levonni. Majd ha saját magunk kipróbáltuk és jobban átlátjuk, átérezzük az élményt amit nyújt, akkor okosabbak leszünk.
Egyébként az ahogy csatázik a fickó az tényleg katasztrófa, szerintem vagy nem sokat játszott az elõdökkel és nincs sok tapasztalata, vagy ennyire nem figyelt mert dumálásra koncentrált, vagy be akart mutatni több újdonságot a csatatéren, ezért össze vissza küldözgette õket mindenfelé. De az biztos, hogy nem a minél kisebb veszteségû gyõzelemre koncentrált.
Már fájt ahogy azokat az egységeket ölette le az elején amiknek pont az lenne a szerepe, hogy a csata vége felé vessék be õket, meg ahogy elõre küldte domb mögé terep hátrányból lövöldözve a parittyásokkal, aztán meg tûpárnának használta õket. Közbe a fõ sereget is szétbontotta és egységenként mészároltatta le, a végén szedte össze csak õket kicsit. Az meg amit a generálissal mûvelt, mint a kengyel futó gyalog kakukk, nem tudta mire használni csak menekítette folyamatosan. <#csodalk>#csodalk> <#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
-habár a vezér gyalogság nagyon jól bírta, úgyhogy lehet csak az egységek voltak gagyik, de akkor is túl gyorsan hullott el a többség-
tábor kinézete. És ez így csak erre a csatára hirtelen.
Az viszont tényleg fura, hogy már a RTW elsõ részében is(Med2-ben szintén) erõltették még a Tutorialban is, hogy küldd elõre jó messzire a lövész egységeket, aztán úgyis visszafutnak...Hacsaknem bekapnak egy árva lovasegységet, azok meg szétzúznak legalább 400 embert, mert a Tutorial így akarja<#finom>#finom> Biztos játékstílus kérdése, de íjászokat, parittyásokat, még az elõcsatározókat is a gyalogság mögé szoktam tenni, max elé egy kicsivel. Így legalább folyamatosan lõnek, ugyanúgy gyengítik az ellent és még futniuk se kell...
Móderek sok dolga alatt mire gondolsz?
Amúgy én is nagyon elfoglalt vagyok általában...van , hogy magammal sem találkozom egy ideig. Múltkor például le fojtottam magam a tükör elõtt a fürdõben, mert nem ismertem meg magam. Majdnem meghaltam.<#sniffles>#sniffles>
Errõl a viselkedésrõl ez a véleményem.
Engem meg spec. pont két program érdekelt komolyan egész évben, ez meg a COH2. Ezt a kettõt pont meg is veszem, mert a barátaim is játsszák. A többit leszarom de nem megyek be minden topicba megmondani, mekkora szar mindenki. Egyébként arra gondoltál, hogy valszeg épp unatkozunk, és unalmunkban ökörködünk, mit ad isten pont itt. Erre gondoltál esetleg mielõtt megosztottad velünk, hogy a személyiséged nagyívû fejlõdésében mik voltak a fontosabb mérföldkövek?
Végezetül ezt a PM dolgot totálisan nem értem. Hacsak nem többszáz oldalnyi, általam még ismeretlen meszás archív anyagról van szó, alig hiszem hogy okom lenne rá, hogy a privát levelezésed érdekeljen, az egy kicsit bizarr lenne. 😊
Én úgy vélem, hogy aki kényszert érez fórumokon bizonygatni vadidegen emberek elõtt, hogy van élete pont azzal nincs rendben valami.
Azóta a "majd jön amikor jön" még az is, ami nagyon tetszik. Közel sem játszok annyit, mint régen, sokkal jobban élvezetm, de nem tölt el extázissal az, hogy jöjjön. Én anno imádtam az RTW-t - a többi korban játszódó TW-vel gyak nem játszottam, mert számomra az Tw = RTW - de azért ilyen komment mellett, hogy egy hónap hosszú idõ, azért csak mosolyogni tudok.
A stílusom meg olyan amilyen. A kommented meg azért érdekes, mert pont ma kaptam egy nagyon érdekes PM-et. Ha érdekel, akkor megosztom veled.