Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Heavy Rain
Uncharted 3-2-1
Mindhárom eléggé interaktív filmszerûség, és mégis, áááááhhhh de fincsi! 😄
A medve nem játék.
Remélem azért nem így lesz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem nagyjából tetszett egyébként. Volt valami koncepció a gép viselkedésében, a római gyalogság szépen megtalálta a fõvonalat és megtámadta, a római lovasság pedig megvívta a maga harcát a makedónnal, közben ügyesen buffolta õket az AI tábornok. Csinált az AI egy megkerülést és egy támadást, volt tartaléka amit megfelelõen használt fel. És nem úgy tûnt hogy az AI kapott volna valami extranonszensz harci bonuszt nehezebb fokozaton, lehet látni hogy római gyalogság többször meginog. Az animációk láthatóan jól mûködtek, az egész eléggé összerakottnak tûnt, nem voltak nagy gázok, mint pl. ETW/NTW esetén. A hangok, animációk pedig kifejezetten jók voltak.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Nekem azért ûgy tûnik, hogy ez egy shougun 2 update és több ment reklámra meg a mázra. DE ne legyen igazam😊
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.onlinekeystore.com/Total-War-ROME-II-STEAM.html
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Megnéztem egy csomó oldalt, mert nem mindegy, hogy mégis mennyit költök rá, és itt:
http://www.onlinekeystore.com/Total-War-ROME-II-STEAM.html
most csak 28,95 euró, ami kb. 8900 forintra jön ki. Gondoltam másnak is jól jöhet. Az oldal megbízható teljesen.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Nyilván így akarja csillogtatni az AI brilliáns megmozdulásait.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak megint szellemi fogyatékos a teszter. Gondolom az esélyegyenlõségi minisztérium<#nevetes1>#nevetes1>...
Igaz kicsit túlerõben voltak a rómaiak, de akkor is ez csúnya volt így. Lassú volt körülményes, nem állította volna le egy pillanatra sem a csatát, hogy egyszerre adjon ki parancsokat és átlássa a dolgokat, ráadásul rosszul használta a fél csapatot. <#wilting>#wilting>
Viszont a csata tetszett, annak ellenére hogy nem volt túl hosszú. Mondjuk azért sem mert, kevés volt a makedónok 3 hoplita egysége, szal már eleve a sereg összeállítás el volt szúrva.
Az egységkártyánál a hasonló funkciójú egységek eléggé hasonlóan néznek ki, mondjuk azért látható a különbség serintem, annyira nem vészes. Engem sokat nem fog zavarni, de lehetett volna szebb is.
Aaaz viszont már sokkal nagyobb probléma, hogy az egyes hasonló egységek ábrázolása között alig van észrevehetõ különbség. Vagy, ha van is, én nem látom azonnal a differenciát.
Árra visszatérve, igen. Naiv marhaként ennek plafonon úgy a 75%-ával számoltam eredetileg, mivel úgy tudtam, kábé annyi egy átlag CE. (CE-m egyetlen játékból sincs amúgy; az egyetlen, amire nem sajnálnám, mivel bõven megtérült volna a lejátszott órákkal, az a M&B Warband lett volna, de azt meg ezernyolcszázért vettem dobozosan...) Ez az összeg viszont annyi, hogy még hozzácsapok egy tízest, és vehetek egy jó minõségû gladiust - és nem, ebben semmiféle költõi túlzás nincs.
Szóval, ez így nem geil.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM