5939
  • Skyline
    Mondja ezt egy januári alreg, akinek nem tetszett hogy egy prealfa verzióra egyetlen egyszer be lett írva hogy ez baromira nem fest rózsásan...:D
    Köszönjük Emese.:)
  • Mike333 #2053
    Skyline az a Carmageddon topicba is csomó baromságot beszélt mert nem fogta fel, hogy mit jelent a PRE-ALPHA kifejezés. Nem kell komolyan venni őt.
  • ratgab
    Boltok kilopkodják belőle. Ezzel nem tudsz mit tenni. Ettől még nem illegális, mert gyakran a vásárló nem is tud róla, hogy őt meglopták, sőt lehet nem is érdekli.
  • MerlinW
    Én így vettem 0day Bioshock Inf és Tomb Raider-t 3500Ft/db áron. Szerinted lesz*rtam, hogy kinek kellene felhasználnia?:) Senki sem tudja, ki vette a VGA-t.
  • Prince23
    Nem úgy értem, de amit a VGA mellé adnak, azt a kártya tulajdonosának kellene felhasználnia. Nem pedig eladnia, jóáron.
  • ratgab
    ÉS akkor mi van ha nem tudod fullon futtatni csak közepes beállításokkal? Attól még nem lehet majd jól szórakozni a Watchdogs-al. Akkora egy lufi ez a fullon futtatás mánia.
  • ratgab
    Nem illegális kulcsok. VGA kártyák mellé csomagolt kuponkódok. Nagy különbség. Nincs olcsó steames verzió azt el is lehet felejteni.
  • Skyline
    Az Uncharted 3 egy csőpályán játszódó lövölde, persze hasonlítsuk hozzá a grafikát, sőt hasonlítsuk akkor már CGI videókhoz is...:D
    Istenem....
    //Az hogy lehet rá jó látványt csinálni: igen kompromisszumokkal vagy csőjátékokkal.

Mondtál egy véleményt ami ordító baromság. Ennyi.
  • RYO21
    Azért kár h Super Nintendora nem fog kijönni a Watch_Dogs :S
  • TDC Geronimo
    :D azon elmosolyogtam én is.
  • matecsavo
    Tudom jól, de az volt az indok, hogy 7 éves konzol és kifutó széria és hozni akartam indokot, hogy igen is lehet jó grafikát játékot csinálni rá.
  • BoneDragon
    A végén az a koccanás mi a jó fene? /facepalm
  • TDC Geronimo
    UC3 egy platform exkluzív a szakma egyik legjobb csapatától és nem open world játék, ami kijött még tamagocsira is.
  • matecsavo
    Az szép, hogy mondtam egy véleményt a grafikáról és itt szidtok úgy, hogy nem ismertek ,csak gratulálni tudok. Skyline, TomDantes nem tudom ti mit képzeltek magatokról úgy szitkozódtok , hogy hozzátok se szóltam nem is ismertek gondolkozzatok már el.... Azért izéltek, mert szerintem csúnya a grafika? Attól, hogy kifutó széria szerintem nem kéne így leadni az Unarched 3 is ps3-as még is szebb a grafikája, mint ennek videók alapján vagy talán a GTA V vagy az AC IV és az még ubisoft játék is.
  • TDC Geronimo

Víz jól néz ki :)
  • Doom 4
    Nem mindenki! :D Én csak olvasgatom és röhögök rajta :)
  • Shep
    Megártott a meleg, vagy mi a fene ez ,hogy minden topicban csak a köpködés, meg egymás rugdosása megy, még olyan emberek is ezt művelik akik egyébként teljesen normálisak?
  • TDC Geronimo
    1 magazin review

Jeux Vidéo Magazine

Gameplay: 5 stars
    Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.

Graphics: 5 stars
    Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.

Sound: 4 stars
    Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.

Longevity: 5 stars
    Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.

Pros:
    Gameplay and level design
    The life in Chicago
    Generous content

Cons:
    The Story, blah!
    The first loading
    That’s all!
    Conclusion:
    Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.
  • a.carkey
    Én aztán nem bánom, csak marhára várom. :)
  • Skyline
    Tudjuk, meg hazudtak a grafikáról és a gta 3 is szebb volt és jobban futott.
    Menj és ásd el magad valahova ahol le tudják hugyozni a kutyák a sírod, és kérj meg valakit hogy lapáttal még párat jól verjen is rád...
    ANNNYIRA unalmas...
  • TDC Geronimo
    Másfél éves kb :D
  • a.carkey
  • Evoluti0N
    Mutass nekem egy PS2-es játékot, ami így néz ki és beismerem, hogy én vagyok a hülye.
  • a.carkey
    Vigilante PC csak 576
    Deadsec PS4 csak Gameshop

Összehozták. Kíváncsi leszek a többieknél mi lesz a helyzet?! :)
  • TomDantes
    Az biztos. Hogy néz ki? A GTA 1 szebb volt ennél a szarnál. Fúj de ronda. Borzalmas. Mi ez? Ezt hogy képzelik? Rakás szar az egész! Ja várj, bocs mégse! Ez valójában kurva jól néz ki, te meg idióta vagy!
  • Shep
    Szerintem teljesen korrektül fest ps3-on. Azért mégiscsak egy kifutó konzol.
  • Gabe18
    Azért a szörnyülködők vegyék már észre hogy egy ~7 éves konzolon megy egy valójában nextgen-re tervezett játék. Szerintem csoda (illetve hát nyilván anyagi megfontolás) hogy a PS3/X360 verziót bevállalták.
  • TDC Geronimo
    Tegnapi arab srác elvileg ma tesz fel rendes minőségű hosszabb videót PS4es verzióból
  • oneal1
    húú gyerekek, a fikázódok most húzzanak el a gépktől, ez kurvajó lesz!:D
  • matecsavo
    De most komolyan egy ps2-es grafikát hoztak ki belőle? mi lesz a xboxxal. Én gondolkoztam, hogy megveszem előrendelésbe, de így ilyen grafikával stb.
  • TDC Geronimo
    Tearingel mint barom, ahogy néztem meg jó ritka a forgalom meg kevés az ember. Ezt mondjuk el is mondták, hogy prevgenen kevesebb lesz.
  • matecsavo
    Most ez komoly, hogy PS3-on így néz ki?
  • TDC Geronimo
    Na ez story ezt nem nézzük.
  • TDC Geronimo
    még egy stream, de gondolom nem sokáig
  • Shep
    PS3-hoz képest teljesen korrekt a grafika. (ilyen lesz PC-n is :DDDDDDDDDDDDDD)
  • Evoluti0N
    Egész jól néz ki és tök szépen fut.
  • TDC Geronimo
    PS3 stream
  • Prince23
    DDE Steam Pre-Ordert olcsón valaki tud? vagy Uplay illegal kulcsok vannak csak eladásra? :D
  • Shep
    Olyan sosem fordult elő :)
  • Omlás
    Jól van szedjél gyógyszert ha stresszes vagy... feszt kell is személyeskedni :D
    Mintha eddig nem hazudtak volna a játékkal kapcsolatban egyszer sem :)