5939
  • TDC Geronimo
    feltolt brightness, okádék capture (ezért látszik kb 15 fpsnek). Mi a probléma? Láttam 360as gameplayt rendes minőségben az nem ilyen volt. 9 éves géphez képest bőven jó.
  • TomStorm
    Hivatalos ingame konzol videok voltak eddig.Mit beszéltek most itt warezről.
    Az utóbbi pár napot leszámítva hónapok óta minden konzol amit bemutatott UbiSoft,teccikérteni?
  • Shep
    Gyanítom PC-sről azért nincsen semmi, mert akkor egyből lenne warez is, mert valamiért mindig kikerülnek ezek a béta változatok is, vagy egyszerűen csak pocsékul fut PC-n (tudom a készítőknek 670-en ultrán fut, állítólag :)) és nem merik a megjelenés előtt megmutatni, odaadni tesztelőknek, ahonnan "véletlenül" szintén kiszivároghatnak az infok. Tehát, igen marad a warez a döntés meghozatalához.
  • Skyline
    Szeretem amikor valaki szénnéalulkontrasztolt videókat tol fel a netre.:)
    Ránéztünk 360-on egyrészt ennyire nem alja az "fps", másrészt a látvány is értelmesebb a kontrasztból kifolyólag. Bizonyos dolgokkban szebb bizonyos dolgokban randább mint a GTA 5, de kb egy szint.

Pc-n ultrán gtx 670-el tolták a fejlesztők. Nem lesz itt gond.
  • TomStorm
    Ennek nagyon örülök,hogy warezről kell döntsek megvegyem vagy sem.Szerinted ez a normális menete ennek a dolognak?Vagy az,hogy 1 kib...tt percre mutatnának valamit a játékból
  • Skyline
    Pc-n perpill se beta se warez változat, addig ne várj semmit, ami a neten mostanság beindult az mint vagy a BETA vagy a prevgen warezváltozat.
  • TomDantes
    Te most trollodsz ezzel a szöveggel vagy komolyan is gondolod?
  • AntiHero
    Arra értette, hogy kijött warezba x360ra a Watch Dogs. Youtube-n rákeresel már végigjátszás is van belőle. PC-re meg ki9nt lesz kb hétvégére (szerintem) és akkor már nézheted mit tud.
  • TomStorm
    miért warez ipar?Hivatalos konzol videokat bámulunk fél éve kb last és next gen
  • AntiHero
    Na igen, komplett végig játszás fent van lassan..

Viszont szerintem PS4-en szépen fog futni tűrhető látvány mellett.
  • TomStorm
    Ezért nem vettem meg.Megnézhette az összes konzolos még a 6 éves gépükre is milyen is lesz Watch Dogs.
    Pc-re meg 1 perces nyamvadt video se reklám nincs,hagyjuk már ez akkor is vicc kategoria..
  • Kandurex
    Azé van konzol hype, mert prevgen boxra beindult a warez ipar, ...ahogy természetesen itt is befog, ha kijön.

Egyébként se érdekes, mert iszonyat egy low minősége van prev konzolon:

...látszik, hogy nagyon egy dágvány motorról van szó, kétlem, hogy bárhol is tisztességgel fog futni....
  • Shep
    Persze, majd megjelenés után.
  • TomStorm
    PC verzió lesz egyébként?Csak mert bármennyire is jó Next.gen de ez a konzol hype már kicsit idegesít,vagy csak az,hogy semmi PC-s hír!!:/
  • Prince23
    Rakd fel a Playwire-ra, vagy a viddler-re
  • MerlinW
    Uplay-en nem szokott lenni, így valszeg Steam-en sem lesz.
  • TBTPumpa
    Mikor lesz Preload Steam-en/Uplay-en?
  • AntiHero
    Néztem vagy 1 órát a tegnapi streamet és nekem nagyon bejön a játék. Hackelés tetszik, kocsi vezetés és fizika az fura. A környezet meg a város rendben van, még x360-se volt olyan csúnya. Vettem fel belőle videót is, egy üldözést, meg lövöldözést (+ skill fa. De youtube-ra nyilván nem fogom feltenni így marad a gépen :D

Szóval várom a saját PS4 verziómat.
  • TomDantes
    Az. Minijáték, nyugi.
    Izé.. ez a robotpókos lövölde remélem csak valami minijáték. Borzalmasan néz ki. :D
  • TDC Geronimo
    PS4 livestream
  • a.carkey
    Amikor vettem a kártyám, én sem kaptam meg, mert ráfizetéses cserés volt. De leszartam, mert a Blacklist járt volna érte, ami már megvolt. Aztán bementem, reklamáltam, és a Metro utolsó részéhez kaptam kódot, ami nem volt meg. :)
  • oneal1
    köszi!
  • Skyline
    Egyáltalán nem biztos hogy rajta van a dobozán.
    A jelenlegi VGA-m mellé az Nvidia két játékot adott kupon formájában, Batman origins és Splinter Cell. A dobozon semmi sincs.
  • Inquisitor
    Ki van zárva, hogy kilopják. Ha egy termékhez JÁR valami, akkor az rajta van a dobozán feketén-fehéren! Játékoknál néha a doboz bő felét kitevő kép is szokott lenni.

Azért nincs egy csomó termékben semmi ilyesmi nálunk, mert ide eleve "Lite" termékeket rendelnek a nagykereskedők, mert ITT olyanok a vevők, hogy inkább megveszik a 2000-re olcsóbb videokártyát, és nem számít, hogy hiányzik belőle pár kábel, szoftver vagy éppen egy 10 rongyos játék. Jellemző, hogy pl. egyszer láttam NEM lite kártyát MSI-ből mikor boltban melóztam, azt is vissza kellett küldeni a nagykernek, mert tévedésből jött. Sapphire-ból úgy kell levadászni a normális, nem butított csomagolást. És így tovább.

VGA-t, Alaplapot meg úgy soha nem veszünk, hogy fizetés után nem nézzük meg a dobozban vannak a tartozékok amik a dobozon szerepelnek ...
  • Mike333 #2069
    1. Elmondtad a véleményed, jogodban áll, én csak felvilágosítottalak hogy miért olyan.
    2. Egy szóval nem mondtam, hogy játékfejlesztő vagyok, de sok játékot nyomonkövetek ahogyan fejlesztik és így van egy minimális rálátásom a dolgokra.
    3. Rosszul tippelsz akkor. Még annak idején a path of exile miatt regeltem, bár azóta abbahagytam. Bf-el meg utoljára a 3-al játszottam 3 éve.
    4. Nem akartam off topicot énse, részemről ennyi volt.
  • Evoluti0N
    Igen.
  • TDC Geronimo
    360 stream

Storyt tol szerintem úgyhogy spoileres.
  • oneal1
    mindenképp kell a uplay a játékhoz?

tehát úgy van mint a battlefield esetében az origin?

• Deluxe22
    Igen már csak 6 nap! :D Jó lenne már ha végre láthatnám Uplay-en az előrendelt játékot.
  • pHNxX89
    Az uplay régió záras?
  • a.carkey
    Ha itt megjelenés előtt valaki beírna bármit is a warezzal kapcsolatban, kérem az illetékes moderátort, hogy marha gyorsan törölje! Esetkeg csináljatok egy wareztopikot neki. Hat kurva nap van a megjelenésig. Nyomjátok végig - aki leszedi -, de tartsátok meg a személyes élményeket!
  • Kandurex
    ...a francba bírom, hogy moderátori joggal se lehet hozzászólást szerkeszteni...:/
  • Seth
    Én ezt tudom. Ez egy ilyen hülye szokás SG-n, odaírni ezt a megjegyzést :)
  • Skyline
    Senki nem mondta hogy nincs, csak ott megveszik mondjuk 5millióan és 1 hónap alatt letöltik 500ezren. Pc-n meg elmegy mondjuk egymillió és már az első órában többszázezer letöltőt lehet számolni.:)
  • Skyline
    Az igazság?
    1. Egyszer beírtam hogy szerintem EDDIG gyengén néz ki, és máris jössz ide fröcsögve hülyeségekkel támadva.:)
    2. Neked nyílván van fingod a játékkészítésről és jöhet a mese arról mekkora fejlesztő vagy
    3. 2014 januári reg aki engem betalál, tippre a BF topik valamely állandóan bannolt véglényével van dolgunk.:)
    4. Ez az egész rohadtul nem tartozik ide és itt be is fejeztem "kölyök" (pfff)

• Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Watch Dogs XBOX360-P2P . Konzolon nincs warez :D
  • Skypack
  • TDC Geronimo
    multi videó. Nem tudom meddig lesz fent

• Mike333 #2055
    Azért vagyok álreg mert nem tetszik az igazság? Fingod sincs hogyan zajlik egy játék készítésem bújj el inkább kölyök.