5939
-
Borg #2014 Semmennyire bazmeg, tuti hogy hazudnak a fejlesztők az interjúban. -
#2013 Ahogy te is, ami lehet nem is lesz elég neki? :) -
#2012 Mondjuk az kérdéses, hogy mennyire hiteles ez az információ :) -
#2011 Lehet nem megy vele majd fix 60 fps-el, de 40+ biztos meg lesz fullon. Legalábbis remélem, ha már nvidia vállalta hozzá a pofáját egy 660-al is. :D -
#2010 Mint írtam ez semmit nem jelent, annyit ,hogy 670-en ultrán futott nekik, de milyen procival, mennyi memóriával stb. valamint szerintem nincs mindenkinek 670 szintű kártya a gépében és attól ,hogy azon ultrán jól fut nem jelenti azt ,hogy hiába állítasz majd bármit egy kicsit is gyengébb konfigon nem fog akadni az egész kóceráj. -
#2009 Nem tudom mit pörögtök már megint ennyit a gépigényen, mint minden más ilyen játéknál is. 1 hét múlva úgy is kiderül minden, addig úgy se tudtok semmit se csinálni. Max vesztek addig gépet :D -
#2008 Hát legyen igazad de én inkább félek, mint megijedek :) Addig én ugyanis semmit nem veszek a géphez amíg ki nem derül ,hogy pl ez, vagy még pár játék hogyan fut és majd az alapján hozok döntést. -
Borg #2007 Olvastok is amúgy, vagy csak írtok?
Kerek perec leírták, hogy a fejlesztők gépében 670 van, és ultrán futtatják. Az ugye mai nevén szólítva egy 760, ami 62 ezer forintért már kapható... -
#2006 Az úgy csúnya lenne, hogy az nvidia szórja a 660+ os kártyák mellé és nem menne maxon... Daylight-al már hülyét csináltak magukból. Kijött már ahhoz vagy 5-6 patch és még mindig nem indul el a játék. -
#2005 Dehogy kell neki... minden új játék futni fog 6 generációval ez előtti hardveren is gond nélkül 1080p-ben ultrán 60 fps-el... -
#2004 De azon úgy is fog futni :) Pár nap és kiderül milyen jól optimalizált a cucc, vagyis inkább mennyire nem optimalizált :) -
#2003 Elég neki 55-60 "ropis" is. -
Borg #2002 Te most miről is beszélsz? -
#2001 Szóval minimum 100 ropis videókártya kell ahhoz, hogy jól fusson ez a szar?
Vicc. Értem én , hogy generációváltás, meg minden, de akkor is.
-
ratgab #2000 Oké, gondolj amit akarsz. Nekem teljesen mindegy. -
#1999 Lehet picit túlzás amit ír, de van benne igazság. Nem vennék még egyszer amd-t, pedig majdnem 10 évig csak az volt. -
Skyline #1998 Nyilván.:)
Hiába fáj az AMD fanoknak, ez van.:)
-
ratgab #1997 Ez nem valóság, hanem hülyeség... -
Skyline #1996 Arról beszéltem, tudtam hogy valakinek a valóság fájni fog.:)
-
#1995 remélem attól hogy Nvidia-s game menni fog ATI-val is rendesen (bár lehet várni kell majd megint új driverre). -
#1994 Nekem van hozzá gépem, ugyan a játék annyira nem izgat. Én csak a szakmai hozzá nem értésedet rajongom körül. -
Skyline #1993 Tudtam hogy lesz akinek fáj a valóság.:)
-
#1992 Optimalizálás kérdése az egész. -
#1991 Miért is, mert egy majd 100 ezres kártya elég az 1600-hoz. Ettől még lehet egy optimalizálatlan vacak. -
#1990 Még több ilyen okos hozzászólást! Méég! -
Skyline #1989 Nem lennék meglepve, az ajánlott gépigény csak a hulladék AMD-k miatt van így fellőve, bőven elég lesz egy 4magos i5-i7 és egy középkategóriás vga...
Akár 2gb-s is (legalábbis nvidiából, amd kártyák hulladék ramkezelése miatt mehet a 3gb-4gb)... -
#1988 Nem ők mondták, hogy nem lett a játék butítva? Biztos nem hazudnak akkor. Olyanok, mint orbán. -
#1987 Majd kiderül :D -
#1986 @Design_Cave Hi! Do you think that a gtx 670 4gb can run watch dogs on ultra settings (1600x900 res) ? Or should I buy a new gpu?
Morin@Design_Cave@RaR_XPyr0X 90% of the dev team runs on Nvidia Geforce 670, that will run Ultra if you have the CPU to match.
Túl jól hangzik:D -
#1985 Attól mert megjelent egy ilyen videó, az nem azt jelenti hogy kinn is van...
Amúgy is írják a végén, hogy Preorder now on PirateBay.
Amúgy jó poén :D -
#1984 Amíg itt nincs kint addig az:) -
#1983 Kamu szaga van :D -
#1982 Warez trailer :DD -
#1981 -
#1980 Ez mi ez? :D:D -
#1979 EZ Bocs -
#1978 Nem semmi :P -
#1977 A víz elég fasza! -
TomStorm #1976 Ott a belső nézet is utolsó kis videóban -
#1975 örülök ha a GTX 660 közepes beállításon elviszi D:D:D