5939
-
#5576 E3 2016: Már holnapután láthatjuk a Watch Dogs 2-t -
#5575 E3 2016: Újabb életjelet adott a Watch Dogs 2 -
Madi92 #5574 Ha vezetést normálisan megoldották volna, akkor nekem még tetszett is volna. -
#5573 na persze persze :DD -
#5572 Watch Dogs 2 - sokkal többet ígérnek az első résznél -
#5571 Sose tudni :) De oké. -
#5570 szerinted? :) -
#5569 Ha nem eredeti a játék,akk a online küldetéseket nem is tudom megcsinálni,igaz? -
#5568 Upsz, valóban:) -
#5567 De a Freesync az AMD tech. G-sync az NV. Vagy most nem értem. Szerintem lemaradt egy "nem" a mondatodból:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.01. 23:44:50 -
#5566 úgy terveztem, hogy következő kártyám amd lesz, ezért nem vettem végül a freesynces monitort. De most úgy néz ki mégis amd s lesz... -
#5565 az AMD elmehet... :D -
#5564 Watch Dogs 2 - DirectX 12- és AMD-támogatással -
#5563 Én most jutottam el oda, hogy elkezdjem :)
Nekem elsőre tetszik, meg a sok negatívot olvasva hallva, nem annyira rossz.
Meg hogy akadozik,stb. Hálisten szinte maxon olyan simán fut.
Bár kissé fura az egész, túl könnyűnek tűnik, eddig legalábbis.
GTA részek sokkal emberközelibbek voltak számomra,mármint a 4-ig,mert 5 még kimaradt eddig.
Itt olyan fura az egész életrendszer :)
Tény,hogy ebbe még lett volna munka... ha kicsit odafigyelnek. -
#5562 Lassan oda jutok én is a VGA teszttel, hogy újra felkerül a gépre és végigjátszom megint. -
#5561 Nekem sokkal jobban bejön, mint az agyonsztárolt GTA. Időről időre beugrok, csapok egy kört, hackelgetek, akciózok kicsit, a storyt már 2x végigjátszottam, mellékküldetésekből van még pár. -
#5560 Én mostanában raktam újra a TheWorse mod-al megspécizve. Még a legelején vagyok, de véleményem szerint rá lehet ill. kell érezni a játék ízére, mechanizmusára, működésére és lehet nem is annyira rossz játék mint amikor megjelenést követően méltatlanul le lett húzva főleg a GTA5-el történő összehasonlítgatások alapján :) -
#5559 Szokott még vki játszani vele? :) -
#5558 Detto. -
EFRM #5557 várós! -
Stockbauer33 #5556 -
#5555 Kezdem megszeretni ezt a játékot. Amennyire nem tetszett anno, most valahogy leköt. :)
Viszont ezeknek a mellékküldiknek a nagy része továbbra sem jön be (cash run stb)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.04.26. 13:27:39 -
npolos #5554 2014.11.27.-én €7.05-ért vettem a Watch Dogs Digital Deluxe Edition UPLAY CD-KEY GLOBAL a g2a.com-on
még most is megy :)
-
#5553 Köszi. Igen, tegnap én is megvettem és benne van a magyar nyelv. -
#5552 Azért arra kíváncsi lennék honnan vannak azok a kulcsok season passostól 1000ft alatt... -
laszlodomokos #5551 Vasárnap vásároltam a GA2.com-ról Uplay kulcsot. Magyarul települt! -
#5550 Én is ebben bízom, de gondoltam hátha tud valaki valami biztosat, mert van ahol írja a magyar nyelvet, van ahol meg nem -
#5549 Szerintem bárhonnan veszed Uplay miatt lesz benne magyar nyelv. -
#5548 Hogy van ebben a magyar nyelv, csak a dobozos verziókban volt benne ,vagy az uplayen vásárolhatóban is? Azért kérdem, mert nézegetem a kulcsos oldalakat de nincs feltüntetve a magyar nyelv. -
EFRM #5547 hat felvillan az elejen, csak aztan bejon egy csomo zavaro jel, szal figyelj :D
de amugy ha megjegyzed, akkor nincs gond es fel is irhatod mert mindig ugyanott lesz -
#5546 Nem tudok tovább menni azon a küldin, amikor Damien meghekkeli az egész várost. Nekünk 3 helyre kell vírust feltölteni. az első még megy is, de utána a célok folyton változnak, nem lehet elérni az egyiket sem. Valakinek valami tipp? -
Borg #5545 Az a hidas az egyik legjobb :) Én is vagy 3x futottam neki, mert mindig valamivel elcsesztem.
Volt olyan, hogy már átjutottam a híd túlfelére, fel az úthoz, és ott kellett volna 2 embert még megölnöm a tetején. Egyet lelőttem, és ahogy sunnyogtam a másikhoz, leestem a hídról :D Kicsit se voltam ideges... -
#5544 abból csináltam, mondjuk az egyik egy ilyen híd építésnél volt, azt az istennek sem sikerült megcsinálnom. mondjuk próbáltam gyorsan túlesni az elején és néha ugye elcsesztem... -
EFRM #5543 na akkor orom. nekem is nagyon tetszett a game, a mellekkuldikbol en sem toltam 100%ra de jo sokat megcsinaltam
gang hideoutokat erdemes mondjuk sztem a skill pontok miatt -
#5542 nem nem azzal toltam, azért a végére már úgy ahogy megszoktam (többet használtam a kéziféket :D).
Egyébként teljesen korrekt volt, igaz mellék küldiket nem nagyon csináltam (mert annyi időt nem akartam rászánni meg nem is éreztem nagy előnyét), de kellemes meglepetés volt, igaz többet nem fogom elővenni de egy pár órás kis játéknak (nekem) jó volt. -
EFRM #5541 akkor menj motorral :D
ps: remelem kontrollerrel tolod -
#5540 Jaja az borzasztó:) -
#5539 +1 én most kezdtem el de az autók irányításán, fizikáján teljesen kiakadtam :) -
#5538 Hát ez elég ratyi blama. Inkább ne tükröződne semmi akkor már. -
#5537 Nem is fogják már.