Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdekes, eddig pont a palace-t hagytam ki, este megnezem.
nekem pont a mocik jonnek be a legjobban, a normal es a cross is fasza <#eljen> (choppert nem probaltam)
speed a legjobb kozlekedesre (a gyengebbik) szvsz
latom felfogtad a lenyeget <#idiota>
a.carkey
Egy olyan jármű volt számomra, amivel szoptam az irányításnál, az a Palace missionnél a moci. Egyébként meg gombokkal semmi gondom nem volt vele.

A medve nem játék.

MerlinW
Értjük, szeretsz kontrollerrel játszani. Téma lezárva, vagy lehet az OFF topikban folytatni:) Kösziköszi.

[merlinw.org]

nem fogjak. szokd meg+szopj ha ugy van v alkalmazkodj
egy dolog h mit kene figyelembe venni, meg egy masik, hogy mit csinalnak..
én nem szeretek szopni, inkabbb jokat jatszom ezert nyitottam a kontroller fele.
lehet ezt nektek nyubiknak nehez megerteni, de a konzolos jatekokat konzolos kontrollerre fejlesztik elso es utolsosorban, szoval sokkal authentikusabb iranyitasuk lesz a szajbabaszott kontrollerrel, lehet akarmilyen port. vagy elfogadhato v szar lesz a kb+m iranyitas. en is toltam pl batman-t (aa, ac) full jo kb+m-mel, de azert egy kontival meg ratesz egy lapattal. (ao). ACk detto.
Leírtad amit akartam! <#eljen> Pc = Egér+Billentyűzet, ha kiadják, akkor tessék átportolni rendesen.<#ejnye1>
Tikal
lol... ugye mondanom se kell de a GTA-ban egy bokorban is el lehet bujni, hamár bujkálás a téma ;)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Egyetértek MerlinW és Madi92 hsz-ével.
Egy normális portolásba az irányítás is beletartozik.
Utálom a kontrollert és az lenne az elvárható, ha PC-n is tökéletesen működne egér+bill kombóval.
Végigtoltam így az összes AC-t és a Batmant is és egyiknél sem volt gond, de itt tragikus.
Ha azoknál tökéletesen megtudták oldani itt miért nem?
Ez csak az igénytelenség a PC-s átirattal szemben.
Lehet hogy csak én gondolom így, de PC-re is megjelent címeknél még mindig figyelembe kéne venni, hogy azokat legtöbben nem kontrollerrel játszák, pontosabban játszanák ha lehetne.
Ha kontrollerrel szeretnék játszani nem PC-m lenne, de ez csak magánvélemény.
egy alapvetoen konzolra irt jatekot (pl ez, batman, AC, gta stb) szted mivel lehet a legjobban iranyitani?! ez jozan paraszti esz kerdese semmi mas.

-mindenkinek aki kepes a fejet kihuzni a seggebol es gondolkodni, esetleg uj dolgokat megtapasztalni, jatekokat elvezni, annak batran ajanlom, hogy a _alapvetoen_ konzolra irt jatekok portjait probalja kontrollerrel jatszani, megeri!
en sem reg tolom, a metal gear revengeancet ota, ami jatszhatatlan volt kb+m-val na mondom kiprobalom dogoljenek meg es OMG konzolos cuccra tenyleg a kontroller a tuti.. az elite dangeroust meg x52pro-val tolom mert az az isten.
a BFet meg kb+m-el <#idiota><#idiota><#idiota> capis?
Ez a Pécén használj kontrollert szöveg... bah
MerlinW
Én kérek elnézést, de ha valaki átír egy játékot PC-re az irányítás legyen az első amit átpofoz. Mert úgy illik:)

[merlinw.org]

gondolom nem x360 kontrollerrel jatszod, (ahogy minden rendes konzolos jatekot kene..)
sztem full jo az iranyitas
speed01
Dayz Standalone-ra cserélnék Watch Dogs-ot, akit érdekel írjon privátban! :)

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

tomsolo
Engem nem az irányítás zavar - az végül is abszolválható - hanem az olyan dolgok mint pl. az elején le kell szállítani egy kocsit a rendőrök elöl kb. észrevétlenül.

Sikerült eljutnom egy búvóhelyig - egy zárt garázssor - kihekkeltem a kaput, majd becsuktam szépen magam mögött kiválaszottam egy garázst és ajtó lecsuk. Mondom elszívok egy cigit amíg cirkáló zsernyákok leakadnak, de nem a scan mindenen átmegy. Persze a lezárt kapuk miatt nem tudtak bejönni csak ment a nénózás ezerrel.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Én még csak most kezdtem el játszani a játékkal és remélem nem harapjátok le a fejemet a véleményem miatt.
Szerintem a járművek irányítása valami katasztrofális, teljesen hazavágja a játékélményt.
Nem értem, hogy lehet ennyire elrontani egy olyan játékban amiben ennyit kell vezetni.
Ha máshol megtudták oldani, hogy az egérrel lehessen fordulni itt miért nem?
Jó lenne ha valahogy át lehetne rá állítani, de gondolom erre nincs lehetőség.
Számomra hatalmas csalódás.
Amúgy érdekelne, de sikítófrászt kapok az irányítástól, ez így csak szenvedés.
Azt is megértem akinek tetszik, de nekem így nem jön be.
MerlinW
Ajaj, fanboy szagot érzek.

[merlinw.org]

Látom gyorsan utána olvastál a játékmódoknak....Nem értem miért kell állítani egy játékról olyat ami nem jellemző rá, ezzel csak félre vezeted azokat akik még ezután vennék meg / játszanának vele.....Tipikus ide is oda is okoskodok stílusból vissza lehet venni ( csak hogy idézzelek)...TomStorm a véleményeden nem csodálkozom, ha jól emlékszem vagy 3 játék fórumán is olvasom ia hisztis hozzászólásaidat...
Ez még rövidtávon is gyenge.Eleinte még erőltettem a játékot de mindig valahogy fél óra elteltével kiléptem és napokig el se indítottam.
Egyszerüen semmink sincs a játékban egy senkivel vagyunk aki elvileg hekker de ez a hekkelés sem az mert inkább óvodásoknak való "fejtörő".
Ez a mobillal való szarakodás a játékban borzasztó és felesleges.
Nagyon gyenge egy szerencsétlen játék:DD
MerlinW
Megvettem, játszottam vele és már el is felejtettem. A multi meg konkrétan rossz. Az egymást hekkelős érdekes egy rövid ideig, de a többi játékmód gáz.

A stílusból vissza lehet venni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.17. 14:45:31

[merlinw.org]

Nekem pölö megvan eredetiben, és a multiból fél óra is elég volt... nem kell ahhoz agysebésznek lenni, hogy valamiről lássa az ember hogy szar.
De az egész játékot az is jól jellemzi, ahogy ez a topik kihalt a kezdeti hype után. A történetet még végigvitte mindenki, volt egyfajta hangulata, újdonság varázsa stb, de legkésőbb ezidő alatt minden 0-tól különböző IQ-val rendelkező rájött arra is, hogy milyen gyenge minőségben előadott az egész, így a játékélmény semmilyen hosszútávú terveket nem támogat a WD-ben. (ellentétben ugye bizonyos más, azonos kategóriájú, több éves játékkal pl)
ezek szerint te is virágbolti verzióval játszol...(jah hogy csak olvastál róla és itt osztod az észt? - csak aktív forumózóként mindenképp hozzá kell szólni valamihez amiről gőzöd sincs, ez valami kényszer érzet biztos honnan veszed hogy a multi rész agyatlan lövölde?)
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2014.08.17. 08:54:35
MerlinW
Ha megvette volna más lenne a single? Nem látom az összefüggést. A kétfős multi vagy a többszemélyes agyatlan lövölde mellet is ugyanúgy egyedül fogja érezni magát a városban...

[merlinw.org]

bizony nem éreznéd magad egyedül ha megvetted volna, számomra nagyon kellemes csalódás, ha akarok egyedül játszom, ha akarom másokkal:) a járművek fizikája tényleg hagy maga után javítani valót, de az összkép nálam nagyon jó :)
Nekem van olcsón egy WD(digitális) ha érdekel valakit.Egyszer voltam vele online
NagyiBMX
A multi része az egyetlen ami engem is érdekelne, de csak azért nem fogom megvenni. Pedig a megjelenése idején annyira vártam, már elő volt rendelve, amit aztán lemondtam. Az autók irányítása nálam még csak egy dolog, de én annyira "egyedül" éreztem magamat a városban. Volt egy pár activity, meg vidd ide-oda az autókat meg ilyen side mission hülyeségek, de nem volt egy GTA V szintű élet a városban.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nem vettem meg, így ahhoz nem tudok hozzászólni. Tudom, akkor minek dumálok... Btw tényleg vannak jó dolgok benne, viszont én nem tudtam szemet hunyni az ilyen hibák/hiányosságok felett. Egyszerűen nem élveztem. :\
Talán a következő részben jobban odateszik magukat.
és az online "mókákhoz" mit szólsz?
Hát már nem azért, de ilyen látványvilág mellé, ilyen pocsék fizikát implementálni... Értem én, hogy jó játék meg minden, de ha kocsiba kell szállni, akkor oda az egész hangulat.
Maldo textures csomag miben különbözik az alap The Worse modtól?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.10. 01:52:33

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rita79
Na az ilyen felfogások miatt van az a "jelenség" mára már, hogy eltűnt a játékokból a hangulat... Nem lehet az, hogy annyira ki van szolgálva az ízlésünk, hogy a nagy látvány orgiában nem is becsüljük meg a játékot a játékban? Érdekes anno a darabos grafikájú Hexen, Doom, aztán az Unreal (orgia a köbön), Quake2 idejében hogy megbecsültük és csöpögtünk a monitor előtt az ultra gagyi tartalmak ellenére is. Most meg szinte pár év alatt valóra válik álmuk és a szemünk láttára fejlődik ki egy fotó-realisztikus világ a játékokban, de mi mást se csinálunk csak köpködjük őket.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.08.09. 19:36:57

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

És a tudat, hogy az odautad egy flippert megszégyenítően árkádos lesz, kb mint egy forint előtti needforspeed amiben még az autók se törtek....
Rita79
Ja és az a tudat, hogy a képen látható terület bármely legapróbb részére, pontjára el tudsz jutni, megélve az ottani miliőt, az fenomenális.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Deluxe22
Szerintem nagyon hangulatos :)

Deluxe22
szeretném megkérdezni hogy mindegyik verzió tartalmazza a magyar nyelvet? én a digital deluxe editionnal szemezek de a leírásban ez nem szerepel
LoSA
Kb én is így álltam a játékhoz.... Egynek jó volt.

Béluska74
Én éppen most végeztem vele,de nem mondhatnám,hogy csalódtam benne. Egyszerűen egy olyan játéknak tartom amit egyszer végigjátszok és soha többé nem veszek elő. Végigtoltam de csak a főszálon mentem végig,csak kevés mellékküldetést csináltam és online hekkerkedés egyszer sem volt (hála az égnek!) Lekötött végig,néha felkúrta az agyamat,de összességében jó volt.

If you give a little love you can get a little love of your own

LoSA
Noh, végignyomtam a játékot... Nem volt olyan rossz, de jó sem! :) Eladtam, most várom, hogy megjöjjön a Last of Us.... :) Egy kicsit egyébként tényleg többet vártam ettől a játéktól.

Tuti hogy semmiféle optimalizálás nem lesz már hozzá. Bár ez lényegében már az első napon is borítékolható volt :)
Sajnos nincs ilyenről info.Nekem is jól jönne mert a 4GB RAM eléggé visszafogja
Sziasztok, lenne egy kis problémám a játékkal:/ gondoltam hátha tudtok segíteni . Ha sli al akarom elindítani leáll a játék. y510p-m van sli 755m el.
Üdv, valami optimalizáló javítás nemvárható?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Deluxe22
Köszi. Ezt csak érdekességnek szántam. :)
Na most kedvet kaptam megint a játékhoz ilyen jó kis képek láttán:)
Deluxe22
Gyülekezet :D

A TheWorse Mod 1.0 ban nem lehet kikapcsolni ezt az elmosódóst, homolyosodást?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Ja mert nem ugyan azokat a dolgokat csinálod Wd.ben mint az AC sorozatokban...? A parkour részeken kívül majdnem minden elem ugyan az a két játékban.
Shep
Nem hát, AC-tõl (utóbbi pár rész) sokkal jobb a WD.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Nem az.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10