Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem pont a mocik jonnek be a legjobban, a normal es a cross is fasza <#eljen>#eljen> (choppert nem probaltam)
speed a legjobb kozlekedesre (a gyengebbik) szvsz
A medve nem játék.
[merlinw.org]
én nem szeretek szopni, inkabbb jokat jatszom ezert nyitottam a kontroller fele.
lehet ezt nektek nyubiknak nehez megerteni, de a konzolos jatekokat konzolos kontrollerre fejlesztik elso es utolsosorban, szoval sokkal authentikusabb iranyitasuk lesz a szajbabaszott kontrollerrel, lehet akarmilyen port. vagy elfogadhato v szar lesz a kb+m iranyitas. en is toltam pl batman-t (aa, ac) full jo kb+m-mel, de azert egy kontival meg ratesz egy lapattal. (ao). ACk detto.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy normális portolásba az irányítás is beletartozik.
Utálom a kontrollert és az lenne az elvárható, ha PC-n is tökéletesen működne egér+bill kombóval.
Végigtoltam így az összes AC-t és a Batmant is és egyiknél sem volt gond, de itt tragikus.
Ha azoknál tökéletesen megtudták oldani itt miért nem?
Ez csak az igénytelenség a PC-s átirattal szemben.
Lehet hogy csak én gondolom így, de PC-re is megjelent címeknél még mindig figyelembe kéne venni, hogy azokat legtöbben nem kontrollerrel játszák, pontosabban játszanák ha lehetne.
Ha kontrollerrel szeretnék játszani nem PC-m lenne, de ez csak magánvélemény.
-mindenkinek aki kepes a fejet kihuzni a seggebol es gondolkodni, esetleg uj dolgokat megtapasztalni, jatekokat elvezni, annak batran ajanlom, hogy a _alapvetoen_ konzolra irt jatekok portjait probalja kontrollerrel jatszani, megeri!
en sem reg tolom, a metal gear revengeancet ota, ami jatszhatatlan volt kb+m-val na mondom kiprobalom dogoljenek meg es OMG konzolos cuccra tenyleg a kontroller a tuti.. az elite dangeroust meg x52pro-val tolom mert az az isten.
a BFet meg kb+m-el <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> capis?
[merlinw.org]
sztem full jo az iranyitas
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Sikerült eljutnom egy búvóhelyig - egy zárt garázssor - kihekkeltem a kaput, majd becsuktam szépen magam mögött kiválaszottam egy garázst és ajtó lecsuk. Mondom elszívok egy cigit amíg cirkáló zsernyákok leakadnak, de nem a scan mindenen átmegy. Persze a lezárt kapuk miatt nem tudtak bejönni csak ment a nénózás ezerrel.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szerintem a járművek irányítása valami katasztrofális, teljesen hazavágja a játékélményt.
Nem értem, hogy lehet ennyire elrontani egy olyan játékban amiben ennyit kell vezetni.
Ha máshol megtudták oldani, hogy az egérrel lehessen fordulni itt miért nem?
Jó lenne ha valahogy át lehetne rá állítani, de gondolom erre nincs lehetőség.
Számomra hatalmas csalódás.
Amúgy érdekelne, de sikítófrászt kapok az irányítástól, ez így csak szenvedés.
Azt is megértem akinek tetszik, de nekem így nem jön be.
Egyszerüen semmink sincs a játékban egy senkivel vagyunk aki elvileg hekker de ez a hekkelés sem az mert inkább óvodásoknak való "fejtörő".
Ez a mobillal való szarakodás a játékban borzasztó és felesleges.
Nagyon gyenge egy szerencsétlen játék:DD
A stílusból vissza lehet venni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.17. 14:45:31
[merlinw.org]
De az egész játékot az is jól jellemzi, ahogy ez a topik kihalt a kezdeti hype után. A történetet még végigvitte mindenki, volt egyfajta hangulata, újdonság varázsa stb, de legkésőbb ezidő alatt minden 0-tól különböző IQ-val rendelkező rájött arra is, hogy milyen gyenge minőségben előadott az egész, így a játékélmény semmilyen hosszútávú terveket nem támogat a WD-ben. (ellentétben ugye bizonyos más, azonos kategóriájú, több éves játékkal pl)
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2014.08.17. 08:54:35
[merlinw.org]
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Talán a következő részben jobban odateszik magukat.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.10. 01:52:33
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.08.09. 19:36:57
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
If you give a little love you can get a little love of your own
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!