5939
  • Ryder62
    AC3 után nem vártam sokat az Ubitól.

De én úgy vagyok vele ami szarul fut azzal nem játszok. Pont.

Van ezernyi más játék.
  • kirol
    Ja és közben a Win 8.1 üziket dobott fel, hogy zárjam be a programot, mert kevés a memória a rendszernek. :D
  • grebber
    Sajnos pc-n ez van valahol érthet is hogy miért.Ezt csak a "csak a pc és más semmi" begyöpösödött dolgot hajtógató vér istvánok nem képesek felfogni.

Konzol adott cucc aminél az első másodperctől kezdve ki tudják szinte használni az összes bitet,mert nem kell figyelni semmire hogy jól fusson.
    Mindeközben a pc-s világban van 128ezer millió pc aminek mindegyiknek más a hardveres felépítése aminek meg kell felelni hogy elinduljon a game.A net is ezzel van tele ,hogy ez meg az milyen limitált pc-n a konzollal szemben.
    De szerencsére egyre jobb hírek érkeznek pc-s fronton mivel a pc is kezd "konzolosodni" hogy egyre szűkebbek legyenek a konzol és a pc között ki..szottnagy korlátok.
    MS a DX12-vel is erre gyúr hogy az igpket helyezni előtérbe ,mert ott gyorsabb az elérés stb stb.
    De ismétlem ezt sokan nem képesek megérteni (Lehet hogy fáj nekik fizikailag mer irigyek hogy egy VGA árú gép jobb/időtálbob mint az aranyáron futó pc-jük, vagy nem tudom.
    Meg lehet nézni majd (lehet már vannak nem tudom nem néztem) az xbox one vx ps4 vs pc összehasonlító videókat. Kb kurvára nem lesz szemmel látható különbség....

• kirol
    Kipróbáltam én is a PC-s verziót. Igaz laptopon. (Processzor típus:Intel Core i7 3630QM; Memória méret:8GB; Geforce GTX 660M VRAM: 2GB)

Ég és föld az xbox360-hoz képest. Közepes grafikán szépen fut, kb. 40 FPS-el, de itt nem sokkal néz ki jobban, mint az xbox. Fullra felhúzva már látványosan szebb, de ekkor olyan 4-5 FPS-el fut. Szóval ehhez PS4 kell. Csak nem ér 18k-t a játék, max. majd ha olcsóbb lesz.
  • mcwolf
    A kollegának válaszoltam, hogy full hülyeségeket hord össze.
    Ha megnézted volna kinek /mire válaszoltam, láttad volna, mire írtam amit írtam.
  • HeadHunter86
    Gondolom mert AMD videokártyák van, azért megy szarul. Nekem csak egy 660GTX-en van, de faszán megy. Mondjuk kíváncsi vok lesz-e különbség az eredetivel.
  • Tikal #2568
    El lehet indulni gumiégetés nélkül is, csak finoman kel nyomni neki. De amugy tényleg szörnyű az irányitás, majdnem Sleeping Dogs szintű, az autó hangok is borzalmasak, nem tudom próbáltad e már a motort, de a régi c64-es idők jutottak eszembe :D Aztán sorolhatnám a sok apróságot amitől a GTA V sokkal szerethetőbb, életszerűbb, de hagyjuk is, úgy látszik az a plusz fél év nem arra ment el, hogy rendbe rakják a játékot, inkább csak kivártak vele...
  • rogan99
    Belenéztem én is 1-2 óra erejéig. Ezen a konfigon: i5 2500k, 8gb ram, gtx 770oc 2gb, high texture quality + minden más ultra átlagban 40 fps-el fut.
    Egyedül napszakváltáskor esik le az fps 1-2mp-re amíg pl felkapcsolódik az utcai világítás. Sztem a grafika gyönyörű, beállítottam a gamerprofile.xml-ben DeferredFXQuality=pc tweaket is.

Játékélmény: Van skillfa, ki lehet váltani pl új hacker skilleket. városi hidak működtetését, a vonat megállítását/elindítását, zárt garázsajtok stb kinyitását. A város él és mozog, jól el lett találva.

Egy hatalmas negatívumot fedeztem fel az pedig a kocsik fizikája. Elsőre borzalmas. Kb a legrosszabb amivel eddig találkoztam az ilyen openword autós játékokban. Igaz, sztem 2 könnyen javítható probléma van:

1: az autók 90% gumikipörgetéssel indul mint a golyó. Ez azt jelenti hogy kb izomból nekimész indulásnál az előtted 2m-re parkoló kocsinak.

2: fordulásnál farolnak a járművek még alacsony sebességnél is.

Ha ezt a 2 dolgot kijavítanák, nem lenne vele nagy probléma, de így nagyon gáz.

Sztem én megvárok 1-2 patchet és eldöntöm és majd eldöntöm utána hogy megveszem-e.
  • Tikal #2566
    nálam nem talált semmit a windows...
  • Moby
    A "normálisan játszani" mit jelent jelen esetben? A 900p sub30 frémet? :)
  • Ra1n
    Aha....
    Gtx 660 (nem TI) + 2500k.
    Grafikád lerakod szépen 1600*900-ra látványt valahova a a medium és high beállítások köré, és voálá megvan a "nextgen konzol" élmény jóval több fps-el.Nem egy mai videókártya, ismerős kb 3 éve rakta össze a már akkor középkategóriás gépét 2 kilóból és láss csodát még a mai napig megállja a helyét, főként a "nextgen" konzolokhoz képest multiplatform terén...
    Milyen évekénti fejlesztgetés meg 1 órás grafika beállítás....Szerencsétlen...
  • Ironman2
    Az vírusos! be is szedtél vele egy szép kis virust,mindenhonnan nuke-olják
  • Ra1n
    Nincs skidrow verzió. FAKE. gagyi. Hibás.
    Kamus skidrow, akárcsak a skidrowcracks.com weboldal.
  • bruna #2561
    Jó lenne majd ha megjön kedden az eredeti az jól futna ,mivel a ép az megfelel az ajánlott rendszerközleménynek.. csak annyi hogy nem 8x3,4 ghz-s procim van hanem 6x 3,8 és felhúzható 4ig :/
  • a.carkey
    akkor=2012 nyár
  • a.carkey
    Milyen évente az egész gépet? Négyévente veszek új gépet. Amit akkor vettem, azon ez is totál jól fog futni ultramaxon, ahogy azóta minden.
  • Fpocok
    [off][apro]Az egész program meg a törés szar. Abból NE VONJ LE SEMMI KÖVETKEZTETÉST. Majd lesz abból is rendes.
  • bruna #2557
    Előrendeltem a játékot és most kiváncsiságból leszedtem a skidrow verziót és nagyon szarul fut közepes grafikán is pedig a gépem az erős hozzá ,amd r9 270x 2gb ,amd fx 6200 6 magos 3,8Ghz ,8gb ddr5 ram ,win8.1 x64...
    Az lehet hogy az eredeti játék majd jobban fog futni vagy esetleg jön majd egy új amd driver és attól ? Mivel eddig minden játék ultán megy 40-60 fps-el... :/
  • Kandurex
    Játszhat vele....az is valami :)
  • Shep
    PC-n legalább adott a lehetőség az állításra, konzolon meg nyomhatod 20fps-el a GTA V-öt, mondjuk legalább játszhatsz vele :)
  • mcwolf
    Úgy egyébként érzed, hogy hülyeséget hadoválsz össze?
    Nekem elegem lett, hogy minden játék előtt 1 órát állítgassam a grafikát, 1. hogy normális fps számot kapjak - > USER ERROR
    2. évente cseréljem le az egész gépet - > szintén USER ERROR
    3. És még ezek után is a PC-s verzió a legtöbb játéknál nem kapott meg bizonyos DLC-ket meg javításokat míg a konzolok igen - > ezt kifejtenéd bővebben ? Főleg utóbbi érdekelne, DLC-s dolog előfordult (bár az hogy xy 1-2 órás küldetés/pálya nincs benne a PC-s verzióban ettől ne mfogok Dunának menni)
  • Diopapa
    Igazából attól függ mire van igényed. Nekem is van xboxom pl RDR meg a Forza miatt, de nagyon hiányozna, ha nem üzemeltetnék PC-t is játékra, nekem igényem van normális körökre osztott stratégiákra, War Thunderre, mmo-kra stb. Szóval nekem sajna kell mindkettő :D
  • enlightened
    PC userek nem tudom hol voltak az utolsó évtizedben. De megszokhattátok már, hogy ez az a verzió, amit a legjobban lesz*rnak. Én nem reménykednék óriási javításokban. TomStromnak igaza van, aki normálisan akar játszani az vegyen egy PS4-et.

Régen én is PCs voltam, de pont a fent említett okok miatt, váltottam konzolra. Nekem elegem lett, hogy minden játék előtt 1 órát állítgassam a grafikát, hogy normális fps számot kapjak, meg évente cseréljem le az egész gépet. És még ezek után is a PCs verzió a legtöbb játéknál nem kapott meg bizonyos DLCket meg javításokat míg a konzolok igen.

Először a konzolosok gondjaik fogják elintézni, majd ha lesz rá idő és pénz akkor jöhet a PC.
  • TomStorm
    Ne is szenvedj PC-n.Inkább adj ki többet érte és játszd PS4-en.Szerintem itt nagy gondok lesznek a PC verzióval
  • a.carkey
    Igen, tilos!
  • mike01010101
    Egy jó dolog azért van. Valós időben lehet vonatozni (így könnyű lerázni a zsarukat is). Utoljára ilyenre a Mafia 1-ben emlékszem PC-n.
    Bízom benne, hogy az első patch-ben a menu-okostelefon kezelést átteszik billentyűre, vagy adnak egy egérmutatót. 4 év fejlesztés és tesztelés alatt nem tünt fel, hogy ez így nem a legjobb???
  • Although
    Na ami csak dx11-el megy azt nem szabad megvenni!
    A dx11 régebbi gépeken, mégha alkalmas is rá, iszonyat szarul fut, egy igazi selejt.
    Pont a secret worldnél volt alkalmam tesztelni. Dx11-es 9-10 fps miközben dx10-es meg 25-35 fps. És látványba nekem semmi különbség nem volt.
  • MerlinW
    Nem az én képem. Egy srác linkelte, akinek DX10.1-es VGA-ja van.
  • Tikal #2546
    aha, most már világos miért nem akarták a GTA-val összeengedni ősszel. Kicsit sótlan a játék, csomó apróságot hiányolok amiktől jobb lehetne na meg jobb auto fizikát, ezek miatt nem lett a Sleeping dogs sem a kedvencem, pedig tetszett az ötlet, meg a környezet, csak...
    telibe trafáltál
  • Geri556
    A grafika nem olyan rossz, inkább átlagosnak mondanám, viszont valóban iszonyatosan optimalizálatlan, az irányítást meg egy az egyben meghagyták úgy, mint ahogy a konzolos változatban van, gyakorlatilag fél percet kell szenvedni, hogy kiválaszd a megfelelő fegyvert... A történetről eddig nem nagyon tudok nyilatkozni, nem vittem sokáig. Az AI emberek lettek ezeken kívül még eltúlozva, ha előkapsz egy fegyvert, akkor erős túlzással 2 utcával arrébb is sikítozva rohannak és hívják a rendőröket, akik aztán ha elkezdenek üldözni, akkor kezdhetsz búcsút mondani a kocsidnak meg úgy gyakorlatilag mindennek :D Kíváncsi leszek mi lesz az emberek véleménye megjelenéskor.
  • sparrow35
    Köszönöm a segítséged. Ezt az üzenetet milyen gépen kaptad? Az aláírásodban lévőn gondolom szépen fut.
  • Ryder62
    Akkor summázva kaptunk egy teljesen átlagos gammát, árkád dolgokkal fűszerezve, optimalizálatlan förmedvényt ami még 3gb vram alatt a pofánkba röhög?
  • MerlinW
    Nem, csak DX11.

• sparrow35
    egy gyors kérdés: dx 10.1-es vga-val elindul a játék?
  • grebber
    Sajnos ezt kellene nekem is tennem mert a pcs ipar szédül,de sajnos nincs next gen törés még :(
  • Kongy
    Nem is várok... :D nem fogok a pc-n szenvedni, majd a ps4-en eljátszogatok ezzel.
  • MerlinW
    A játékot már töröltem, de ettől még beszélgethetek. Zavarok? Helyes.
  • grebber
    Lehet én néztem be valamit de a max grafhoz 3gb vram kell.Az alatt ne várjatok szépet :)
  • enlightened
    Merlin te nem úgy volt, hogy elbúcsúzol ettől a játéktól, mert nem tetszik a játékmenet 2 óra játék után? Utána még a Dark Souls 2 -höz is vissza akartál térni. Akkor már csak úgy unalmadban nyomulsz itt?, mert a gameről elmondtad hogy nem jön be.