5939
  • grebber
    Fogalmam sincs sinle-t toltam és nem csináltam egy felesleges mozzanatot sem ,így ezt sem néztem.
    De xbox 360-on hiába is nézném ott tuti nem ilyen.De majd keresek egy benzinkutat és lecsekkolom.
  • Kandurex
    és ilyen a robbanás minősége is? mert én ilyesmit egy videóba se láttam eddig...
  • grebber
    Ha csinálsz magadnak ilyen helyzetet akkor benne van máskülönben nem igen.
  • Kandurex
    nem tudom, nem követem, meg nincs is gamer pc -m, én a sötét oldalon állok ;)
  • Kandurex
    Egyébként ez a jelenet legalább benne van? Ugyan ezzel a robbanással, vagy természetesen ez is a hazugsággyár része volt?

• Borg
    Átverés? Az AMD_GCN_SHADERLEVEL_14_26_MANTLE világmegváltó hardverrel?????

• Vincentcloud
    Nvidia gtx 660, mai napig úgy futtatja a játékokat ahogy az agyonhypolt konzolod sose fogja, de tudom hogy a büdös életbe nem fogjátok elismerni hogy a drágalátós next-gen csak átverés
  • Fehercsoki
    Kár hogy a gépigény nem változik csak a grafika...
  • Prince23
    Azért régebbi játékoknál a Medal Of Honor AA és Crysis stílusú játékoknál számottevően látszott a grafikus különbség... Most nem értem mi van, szeritem ez azért van mert konzolra specializálódnak a grafikus opciók, és ezért PC-n tökmindegy a látvány, orbitális különbség sose lesz... vagy nem tom na...de ez tényleg fura hogy manapság nincs semmi nagy különbség két opció között, legyen az akár low-medium, vagy high-ultra.
  • DarkSector
    Igen én is ezt néztem kevés kibaszott kevés.
    Én majd minimummal megelégszem ahogy eddig szinte minden játékban, A Wolfenstein-t is leszedtem nem értem minek a sok opció ha kurvára nem szembetűnő a változás.

Itt az Ultrán több tárgy látszik meszebbi helyeken, mondjuk egy hegy vagy egy odzlo, vagy egy daru.
    Az úton van pár szemétdarab vagy éppen repedés az aszfaltba, de egyeltalán nem ezt várá az ember, holott fps-ben meg baszottsokat számít.
  • Prince23
    Low vs Ultra

Most ez komoly? Szinte semmi
  • DarkSector
    p2p az is szemét?
  • Kandurex
    nincs is scene release... nem teljesen tiszta, ilyen alapon akár bekötött szemmel is lehet netezni
  • DarkSector
    :P
  • Ironman2

• Tikal #2599
    Semmi ilyen nincs nálam. Mondjuk van másik verzio is, jövő hétig meg jó az is, ha egyáltalán megveszem, mert nem egy nagy durranás...
  • Fpocok
    Szóval egy ember szerint ilyen? Én egynél több embert tudok, aki szerint ez nem igaz.
  • Moby
    Toljátok csak a fosverzát, és bányásszatok LOL
  • mcwolf
    Látom neked kár bármit írni,mert alapból egy b**om troll vagy.
  • rogan99
    A pc konzolodosik szoftver szempontból, a konzol pcsedik hardver szempontból. Az viszont gáz, hogy most jöttek ki a konzolok és már gyengébbek egy felső közép kategóriás pc-nél.
  • Moby
    Amikor egy bohóc használ vicceskedő jelzőket, amit közben komolyan gondol, az üt. :D
    Ez amúgy ugyanaz a ph-s szakértő, aki az ac4-re írta, hogy pécés az egy butított verza lesz a ps4-hez képest? Csináljatok már vmi vlogot a youtubon! Nézném! :)
  • HeadHunter86
    Évek óta itt rontja a levegőt minden ilyen nagy címnél, és még hangoztatja is hogy ő hogy szereti lewarezolni ezeket a címeket.
  • rogan99
    Ha felteszem ultrára nekem is akad. Ahhoz kéne 3gb vram. Szerencsére nincs sok különség a high és ultra texture-ök között. 1 hónapja vettem a kártyát, nem idegesítő h kevés a rajta lévő 2gb ram:)
  • xalyy
    Nemtom, hogy vagytok de én a ps3-as grafikával se tudok betelni :D

Tessék

Csajnak érdekes tetkója van amúgy a mellkasán
  • grebber
    Itt mocskoljátok a konzolt és felteszel egy ilyen kérdést? EPIC FAIL MEGALOL.

Nem offolok többet ott a Proharver Abu 85 elég cikket írt már erről,de látom mindhiába ,mert nem jutott el a "hozzáértő master hardcore" pc-s vér istváok fülébe.Gondolom mert az igazság fáj...

Fpocok: Grafikáról és futási sebességről van szó én konkrétan lekakkantom ki mire milyen játékot vesz ha vesz egyáltalán.
  • Moby
    Minden szavad arany! Ráadásul hiteles. :DD
  • Fpocok
    Amúgy talán pc vs konzol drágaság ügyben NEKED PONT NEM KÉNE BELESZÓLNI... ilyen hozzáállással.
  • Moby
    Hogyan tud konzolosodni a pécé? Nem inkább az van, hogy lassan semmi egyedi fejlesztés nincs a konzolokban? Pécé alkatrészek derivatíváiból összelegózott fix hardver. Ez a nextgen. Ehhez hogyan tud a pc még közelebb kerülni? :)
  • Fpocok
    És már megint ezzel büszkélkedsz... /sigh
  • grebber
    Aki veszi rájuk a játékot az engem hol érdekel? Én soha nem vettem konzolra eztán se fogok epekedve várom a törésüket és ott leszek az elsők között akik megveszik mind a kettőt
  • bakkerman
    pont hogy a gazdagok játékszere a next gen konzol.
  • grebber
    " A hardvert kell egyszer ésszel összerakni,és 2-3 évig nincs nagy gondja az embernek" LOL értem én a pc-s nyomor,de ekkora ökörséget ne mondj mert meghalok a röhögéstől.
    Ekkora baromságot rég olvastam ezzel le is zártam a vitát.
    Vedd elő a 2011-es nem dual magos csúcs VGA-t akár ami ugye többet került mint a konzol teljes ára tokkal vonóval és tolj vele egy mai game-et maxon full HD-be stabil 60 fps-el.

"Ami tapasztalatból jön,mert volt egy 5 éves konzolos ciklusom" Kevés volt ,mert nem értesz hozzá ahogy látszik...

De nyilván ezért "konzolosodik" a pc mert olyan kurva jó meg erős igaz? Ne válaszolj mert látható ,hogy fogalmad sincs róla.
  • HeadHunter86
    Ezzel teljesen egyetértek, ilyen konzol játék árak mellett sose lesz konzolom. Mondjuk nem is hiányzik. PC-n én választom meg hogy bill+egér vagy gamepad. WD-t pl. előbbivel szeretem.
  • mcwolf
    Dupla vagy tripla árat???
    Állj be enlightended kollega mellé, és kántáljátok a baromságaitokat!
    Kezdjük azzal: mennyi most egy PS4?120 k. Mennyi egy PS4 játék? 20k körül. Ez eddig csak a gép plussz egy játék, és máris 140k-nál tartunk. Hosszabb ciklusban egyáltalán nem vagyok biztos,hogy olcsóbb a konzol. PC-re a játékok kb. fele/harmada áron beszerezhetők. A hardvert kell egyszer ésszel összerakni,és 2-3 évig nincs nagy gondja az embernek.
    Ja, arról nem is beszélve, hogy ha kell néhanapján valami "irodai" munkára PC akkor kell a konzol mellé venni valami alap asztali gépet vagy laptopot.

Egyébként meddő "vita". Te nyomod ezt a ki tudja hány éves idióta berögződést, én nyomom a saját véleményemet (ami tapasztalatból jön,mert volt egy 5 éves konzolos ciklusom).
  • ACE
    Nekem ugyanez van nagyjából, és nekem is menne 40 FPS-el, de bizonyos időnként, főleg kint a városban beakad, és 4-5 FPS lesz belőle. Most Ultra-ról leszedtem mindent High-ra, és így jó.
  • grebber
    Rendben.Akkor fizetgess nyugdotan dupla és tripla árat hogy elmondhasd ,de hát nekem FULL HD-be megy.
    Igaz stabil 60 fps-t életbe nem látsz konzol áron ,de hát legalább full HD (tipikus vér pista berögződés),megértem gazdag vagy szórod a pénzt ennyi
  • mcwolf
    Ja persze, mert konzol maga a Kánaán...
    Ezért kínlódnak azzal is, hogy 1080p-ben meglegyen a 60 fps.
    És ezekre nem lehet ráfogni, hogy nehéz programozni (mint pl. anno a PS3 CELL procijára). Mondhatni PC alapokból van összerakva mindkét nextgenny konzol.
  • bruna #2577
    a Battlefield ultrán ,az kimaradt :)
  • bruna #2576
    Hát de még is csak egy vásárlói kört alkotnak az AMD tulajdonosok is ,hiába más márka ,azért ilyen is van sok embernek és ők is megveszik a játékot :/ Remélem majd akkor az eredeti játék meg új driverrel javul a helyzet ,battlefield 4 mantle val 60-70 fps a ,dx 11el is 50-60 ez meg közepesen ennyi...
  • TBTPumpa
    Persze, mert Nvidia logós játék. Sőt, az Nvidia még a kártyáihoz is adja a játékot. Így csodálnám, ha rosszabbul futna Nvidia kártyánok, mint az AMD-ken.
    Amúgy pedig, ha Óceán tesszelláció nincs is, Chicago tesszelláció és Bifidus ActiRegularis, kitudjamilyenhülyeségettaláltmégkiaznvidia effekt van, ezek pedig only Nvidia ficsörök, így persze, hogy a zöldeknek kedvez a játék.