5939
-
#2534 Szerintem ahhoz nincs elég vramod.. :D Amúgy vicc, hogy mennyire gépigényes a játék. Hiába hagytam high-on mindent, egyszerűen minden olyan fényes, olyan életlen, nem is értem mit ajnároztak a grafikán. Vagy a jó grafika Ultrán kezdődik? Levettem médiumra, megnéztem úgy hogy néz ki, és ugyanaz mint a high... :D Érdekes. -
#2533 Talán a level of detail - ultra. Esetleg water - ultra. -
#2532 Komolyan, mostantól nem veszek soha többé játékot, csak hogy téged idegesítselek :) -
#2531 Ember, te konkrétan nem vagy tisztában a hazug szó jelentésével. Így már mindent értek :) -
#2530 Milyen beállítást kell ahhoz kapcsolni, hogy ha víz tócsába lépek akkor fodrozodjon a viz, vagy az auto kerekei után látszódjon hogy felveri a vizet? -
TomDantes #2529 Nem tudom mivel elindítani, tudod: GTAV nincs PC-re. És nem zenei stílusokról ír, hanem rádóállomásokról.
,,Each licensed track can be added to a personal in-game library on Aiden's smartphone, using the Song sneak app. Once obtained, these tracks can be played from a vehicle's entertainment system when inside. They can also be played while Aiden is walking around the city. He can control the songs from the app on his smartphone, and organize them into playlists for both walking and driving. On leaked Ps4 controls while he is walking around the city, he can tap the right directional button to skip to next song, and or hold it to stop the playlist. "
,,A number of radio stations also broadcast to Chicago, which the player can listen to whilst driving. "
Én ezt itt a végén, úgy értettem, hogy rádióállomások vannak Chicago-ban.
Az elejét meg úgy amint lentebb is elhangzott. -
#2528 Milyen az a doboz hang? -
#2527 Neked 22 akkor az +-*/ nekem 40 óra lesz :D Kellemes :) -
#2526 engem a csattanások hangja jobban idegesít, neki megyek valaminek 5km/h-val és szikra meg doboz hang csattanás, és mindennel ugyanez -
#2525 ezek zene stílusok, de nem rádió állomások :) Szerintem inditsd el a GTA V-t és nézd meg milyen egy rádióállomás :)) -
#2524 Nem baj srácok kedden kijön PS4-re és ott nem fog laggolni -
Geri556 #2523 Nálam is ugyanez, de csak ha gyorsan megyek autóval vagy futok. Remélem megjelenéskor lesz valami patch :/ Ami ezen kívül böki a csőröm, az a kocsik törése. Le kell zúzni vagy 5 AI-t, mire méltóztatik meghorpadni a sajátom, bár a másik véglet sem lenne túl jó. -
TomDantes #2522 Nos, lehet hogy hazugság ami itt van, de én ezt bizony csak úgy értelmezem, hogy vannak. -
ACE #2521 Nálam dettó ugyanez. 2-3 FPS-re beszaggat, az egyébként stabil 35-40 fps-ről. -
#2520 pedig van benne, csak hülye hozzá, és nem tudja melyik billentyűvel kell előhozni még 22 óra játék után se, esetleg megnézhetné magyar nyelven, vagy a kézikönyvből... ja hogy neki sincs :DD -
#2519 úgy szaggatok mintha valami régi fos lenne a gépben :D -
#2518 Mi a picsa ez a mini lagg? -
#2517 Konzolra semmit nem vesz. -
TomDantes #2516 Gondolom azokat se veszed meg ügye? -
TomDantes #2515 Ezt elég nehéz elhinni. Azt mondták van benne. -
#2514 Nekem jó a Wolf is, ebből meg majd ha lesz normális verzió megnézem milyen is lett, és mennyire szarul fut :D -
#2513 Nekem az egyetlen graf beállítás ami befolyásolja a sebességet az a level of detail és az MSAA.. :D Többi az lehet low vagy ultra, nem oszt nem szoroz. -
Borg #2512 Na szal azt a bal alsó fekete fehér ikont ki lehet kapcsolni? Hogy ne legyen ott állandóan.
Amúgy én megvettem, de még némi hisztéria itt, és asszem visszamondom, és lewarezolom. Már csak azért is. -
#2511 Én meg visszamerülök a Dark Souls 2 csodálatos világába:) -
#2510 Hááát arra a szintre nem ereszkedek le, inkább megvárom a PS4-es verziót, azzal majd nem kell vacakolni (remélem). :D -
#2509 A graf beállításoknál is pakolj mindent medium-ra, AA, Dof és a HBAO-s izét kapcsold ki, úgy nagyjából játszató. -
#2508 Next Please pupákok 22 óra volt.Jöhet a Murdered: Soul Suspect (Június 3) és az Enemy Front (Június 10)
Azért volt egy két fasza küldetés.
Amíg nem jönnek a fent említett cuccok mellékküldizek majd ,bár azt már nem ennyire durva intenzitással ,mert kb kiég a szemem
8/10-et szerintem megérdemel. -
#2507 LOOOOLLL -
#2506 Jaja, bár én még csak az elővárosban járkáltam többet, de az nagyon hangulatos, kértem le mindenkiől az infot, meg elkaptam egy két mocskot :) -
#2505 Nem lehet mp3-azni és nincsenek rádióállomások. Van egy teljesen vegyes stílusú tracklist és váltogathatod a számokat egymás után. Zene több van, hekkelni kell járókelőket és lewarezolni a zenét, amit hallgatnak (micsoda fricska xD) -
#2504 Mondjuk eltakarodhatnál már tényleg.
Ubi meg pont telibeszarja, Fc3-ról saját microstutteringes videót linkeltem megjelenés előtt 2 nappal, kérték a szokásos sabloninfót hwről. -
#2503 A WD nem steam-es játék, így Uplay emu van:) Egyébként valóban van memory leak crack-ben, de csak pár óra után érezhető. -
#2502 Amúgy a város, meg a környezet nagyon királyul meg van csinálva. Random eventek vannak mindenfele, pl láttam már balesetet... :D Ott álltak az emberek a széttört kocsik mellett, és anyáztak egymásra, aztán megérkezett a rendőrség is :) Az ilyesmi kis dolgok a GTA V-ben is bejöttek már. -
Gary #2501 Elindítottam az Uplay-t, hogy megnézzem, hátha ott figyel már a VGA-hoz adott játék, de még nem :(
Aztán látom ám, hogy az egyik pajtáslistás cimborám már feloldotta a Helló Világ jutalmat! (...hat Hallo Welt in Watch_Dogs freigeschaltet)
Németeknél már május 27 van??? -
#2500 Nem hiszem, hogy a crack ennyire ludas lenne [a steamemu nem úgy működik]. -
#2499 Jobban - sokkal jobban - jársz a nextgen konzollal. -
#2498 Sanszos, hogy nem, mert a vga-m valóban elég gyenge a játékhoz. Meg gondolom a normálban sem fogja engedi 1 GB VRAM-mal, hogy feljebb vigyem a textúrákat... -
#2497 A rendes verzióval tuti jobb lesz. -
#2496 Kedden mondjuk úgyis jön PS4-re nekem, de addig jó lett volna elbaromkodni az időt PC-n... :) De ez így vállalhatatlan. Remélem konzolra optimalizáltak azért. -
#2495 Csak nekem fut mocsok szarul amúgy? Mediumon (textúra a legalacsonyabbon, nem is engedi feljebb vinni mert 2 gb vram kell hozzá.. :D) nagyon szaggat. i5 3570, AMD HD6950 1gb, 8 GB RAM, és helyenként játszhatatlan.... :)