Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pc-re meg 1 perces nyamvadt video se reklám nincs,hagyjuk már ez akkor is vicc kategoria..
Egyébként se érdekes, mert iszonyat egy low minõsége van prev konzolon:
<#levele>#levele><#gunyos1>#gunyos1>
...látszik, hogy nagyon egy dágvány motorról van szó, kétlem, hogy bárhol is tisztességgel fog futni....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szóval várom a saját PS4 verziómat. <#vigyor2>#vigyor2>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A medve nem játék.
A jelenlegi VGA-m mellé az Nvidia két játékot adott kupon formájában, Batman origins és Splinter Cell. A dobozon semmi sincs.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Azért nincs egy csomó termékben semmi ilyesmi nálunk, mert ide eleve "Lite" termékeket rendelnek a nagykereskedõk, mert ITT olyanok a vevõk, hogy inkább megveszik a 2000-re olcsóbb videokártyát, és nem számít, hogy hiányzik belõle pár kábel, szoftver vagy éppen egy 10 rongyos játék. Jellemzõ, hogy pl. egyszer láttam NEM lite kártyát MSI-bõl mikor boltban melóztam, azt is vissza kellett küldeni a nagykernek, mert tévedésbõl jött. Sapphire-ból úgy kell levadászni a normális, nem butított csomagolást. És így tovább.
VGA-t, Alaplapot meg úgy soha nem veszünk, hogy fizetés után nem nézzük meg a dobozban vannak a tartozékok amik a dobozon szerepelnek ...
2. Egy szóval nem mondtam, hogy játékfejlesztõ vagyok, de sok játékot nyomonkövetek ahogyan fejlesztik és így van egy minimális rálátásom a dolgokra.
3. Rosszul tippelsz akkor. Még annak idején a path of exile miatt regeltem, bár azóta abbahagytam. Bf-el meg utoljára a 3-al játszottam 3 éve.
4. Nem akartam off topicot énse, részemrõl ennyi volt.
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
tehát úgy van mint a battlefield esetében az origin?
!Forza Ferrari!
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz
A medve nem játék.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1. Egyszer beírtam hogy szerintem EDDIG gyengén néz ki, és máris jössz ide fröcsögve hülyeségekkel támadva.😊
2. Neked nyílván van fingod a játékkészítésrõl és jöhet a mese arról mekkora fejlesztõ vagy
3. 2014 januári reg aki engem betalál, tippre a BF topik valamely állandóan bannolt véglényével van dolgunk.😊
4. Ez az egész rohadtul nem tartozik ide és itt be is fejeztem "kölyök" (pfff)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
Köszönjük Emese.😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Istenem....
//Az hogy lehet rá jó látványt csinálni: igen kompromisszumokkal vagy csõjátékokkal.
Mondtál egy véleményt ami ordító baromság. Ennyi.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jeux Vidéo Magazine
Gameplay: 5 stars
Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game.
Graphics: 5 stars
Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great.
Sound: 4 stars
Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited.
Longevity: 5 stars
Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do.
Pros:
Gameplay and level design
The life in Chicago
Generous content
Cons:
The Story, blah!
The first loading
That’s all!
Conclusion:
Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story.
Menj és ásd el magad valahova ahol le tudják hugyozni a kutyák a sírod, és kérj meg valakit hogy lapáttal még párat jól verjen is rád...
ANNNYIRA unalmas...