Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ez most menõ és el kellene látogatnom a Battlefield, CoD, NFS topikokba leszarozni a játékokat?
Ilyen lesz a játék, megveszed, vagy nem, ennyire k* egyszerû.
[merlinw.org]
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A PS4 exkluzív Second Son-ban is ennyire a béka ülepe alatt a látótáv,cserébe szép a játék.
Már itt videok alatt zavart,mi lenne ingame.
Ez a LOD ez lófasz kb már bocsánat.Ha PC-n skálázható lesz meghajolok UbiSoft elõtt az biztos😄D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hát én nagyon reménykedek egy jó PC verzióba
De rossz oldgenen.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1. A wolf minden csak nem összképileg szép. Itt ott valóban szép, de számtalanszor átlagos vagy az alatti. Ettõl eltekintve jó játék, bejön. De a grafikájába milliószór jobban bele lehet kötni mint a WD látványába...😊
2. A DS játékmenete kárpótol. Persze engem is, szeretem. Csak itt meg megy a fika egy játékról amivel a kedves fikázók egy percet sem játszottak (ergo mit sem tudni arról hogy a játékmenet "kárpótol-e"), ráadásul olyan dologért (látvány) ami a fikázókat teszi inkább nevetségessé.😊
Head to http://watchdogs.monsterenergy.com/desktop/
Complete the form and use this code: 2L4K-7KK5-HFM9
Don't forget to check your platform.
Unfortunately you can only get it for a console (PS3, XBOX ONE, PS4 or XBOX 360).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy ilyen visszabutítási mizéria helyett inkább csiszolták volna a játékot, vagy optimalizáltak volna. Ha egy jó motort csinálnának open world-re, talán még valaki liszenszelné is.
Ami mellette az állításod mellett szól,hogy igen veszett jól mutat Ps4 és X1-on
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A játék fél évet csúszott.Akkor is csúszott volna ha nincs közben Next.gen?
Tehát az ellentét ugyanúgy igaz lehet de ez csak szerény gondolatmenetem volt..
Viszont! ez a forgalom(autók) elõrerajzolódása ahogy Shep írta ez miez?!?
Most nem is tudom elhinni amit látok
Arra volnék kíváncsi hogy mekkora sírás lenne akkor ha azt mondták volna hogy ps3 és xbox360 változat nem lesz
szerintem sok embernek nagyon sok a fölös ideje amit másra kéne fordítania.... sokan többet érnének ha csendben maradnának😊
!Forza Ferrari!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De amúgy értem, én csak az elmúlt napok friss videóiról beszéltem.
Az utóbbi pár napot leszámítva hónapok óta minden konzol amit bemutatott UbiSoft,teccikérteni?
Ránéztünk 360-on egyrészt ennyire nem alja az "fps", másrészt a látvány is értelmesebb a kontrasztból kifolyólag. Bizonyos dolgokkban szebb bizonyos dolgokban randább mint a GTA 5, de kb egy szint.
Pc-n ultrán gtx 670-el tolták a fejlesztõk. Nem lesz itt gond.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun