5939
-
#2894 TB gépe nem tudja ultrán futtatni 60fpsel lol
-
#2893 A GTA4 egy türhőparasztság. Lehet, hogy a játékmechanika oké, de mivel képtelen voltam egy másodpercre azonosulni avval az akcentusos büdösparaszttal, azt meg nem támogatta a játék, hogy percenként kínozzam és öljem meg a főhőst. Szóval én nem játszottam a gta4-el, csak kb fél órát, szóval nem tudok róla nyilatkozni. -
#2892 B.i.z.o.n.y. -
Skyline #2891 Avagy vehetjük a Second Son-t is.... Kiváló fizika... Frankó látvány....Történet? Események?? Egy unalmas hentelde...Akkor nyílván ott is rí sokak pofája, mert bizony az is középszar...Ja nem mert a grafika meg afizika jó..:)
Idióták... -
Skyline #2890 Ha ez középszar akkor a GTA 4 mi?
De tényleg...A Gta 4 sztori, történések az AKCIÓ messze messze a WD alatt van, egy montoton vontatott dögvész volt, a freeroaming pedig arra volt jó hogy leöljük a rabbikat, és 10-15 percig kocsikázzunk lövöldözzünk, majd szintén unalomba fulladt..Ja és volt gyüjtögetési lehetőség, whoaaa.... Amivel a GTA 4 villoghat az a fizika, és itt kb ki is merült...
Jaaaaa hogy itt egyesek továbbra is a grafika meg a fizika alapján nulláznak le egy játékot...Értem, csak azt nem továbbra se hogy akkor minek vannak itt, és a "lakóövezeteikben" (pl Dark Souls topik) miért nem rí ugyan így a pofájuk a grafika miatt?:)
Értem én a divatfikát csak nem kedvelem.:)
-
#2889 >csak próbáltam kicsit a pécések mellé állni
Miért, nekik rossz? Szerintem egyformán okádékul fut ez mindenen. A failegenes felbontással fizet(meg frémmel, de ott legalább kb konzisztensen szar), a pécés meg a boltban. Sokat. Mármint ha normális minőséget akar. Most mondanám, hogy bár nem tudom ki az isten fog beleölni ebbe pénzt, egy kb 20 órás, meglehetősen véleményes szórakozás látványminőségének emelésébe, de miután volt itt olyan is, aki 20 felett fizetett ezért a produktumért, semmin nem csodálkozom.
>A hypenak annyi köze van a minőséghez, hogy ha nagy a hype, akkor az ember nagyobb minőséget is vár el jogosan.
Ha birkoid. Igen. Jogosságról itt szó sincs. Itt csak érzelmekről van szó, bullshitről főleg, tehát marketingről. -
#2888 Ez a himbálózó kamera alap a játékban? -
Newfronter #2887 Nana, azért nem érzelmi alap ez, de persze az is befolyásolja az embert sokszor, DE ez olyan játék, ahogy írod. Középszar. Ezt is írtam. A játék futtatásával nincs gondom, csak próbáltam kicsit a pécések mellé állni. Van PS4-em, azon nem fog akadni. De ezért a minőségért én nem fizetek, egyszerűen nem éri meg.
A hypenak annyi köze van a minőséghez, hogy ha nagy a hype, akkor az ember nagyobb minőséget is vár el jogosan. -
#2886 A hypenak mi köze a minőséghez?
Miért érdekesek az eladások? Nem tökéletesen mindegy (pláne ha nem tetszik), hogy codfost, acfost, vagy ezt a fost veszik?
Te ugyanúgy érzelmi alapon nyomod, mint azok, akik a nulladik perctől nyilvánvaló tény ellenére hypolták, mégpedig, hogy hazugság volt minden pixel, amit mutattak róla, illetve minden, amit elmondtak róla. Csak neked az a bajod, hogy elvettek tőled valamit. Nem vettek el. Soha nem is létezett.
Ez egy szimplán csak középszar szendbox. Se több, se kevesebb. Kicsit magas hardverigénnyel, de ehhez hozzá kell szokni, erre lehet számítani a jövőben is, ezért csapkorászni kár. Ha kell, hogy jól fusson, el kell ballagni a boltba, kell venni alá vasat. Ha ez nem megy, akkor nem kell csapkodni, nem kell vele játszani. Olyan nagyot nem veszít vele. Fillérekért teletömheti bárki a pécéjét tényleg jó játékokkal. -
#2885 Első dolgom lenne kiirtani a sok világító bizbaszt. -
Newfronter #2884 Az a meglepő, hogy egy nagyon közepes játék lett belőle, a nagyon nagy hype ellenére is. Azért ez így meredek. Még az AC széria is sokkal jobban indult a meglátásom szerint, mint ez. Minőséget tekintve(Igen, nálam ott volt egy olyan motiváló érzés, hogy én itt mindenre fel tudok mászni, és elég jó volt a karakter animáció már akkor is.). Kíváncsi leszek a WD eladásaira, hogy bedől-e a casual réteg a nagy marketingnek, vagy sem?! -
#2883 Amúgy tényleg van benne vmi bár jobban utána kéne nézni jól néz ki :D -
#2882 Befejezték, vagyis szerették volna. Ősszel azért nem adták ki, mert nem volt kész. Most sincs kész, csak kiadták. Majd befejezik patchekkel. Valamennyire. Nagykiadók videójátékai 2014. Mi ebben ennyire meglepő? -
#2881 Azért vannak itt mind2 oldalról elfogultak szerintem. Pártatlan vagy legalább ahoz közeli dolgokat szeretne szerintem mindenki hallani,aki annyira fikázza hogy lehordja mindennek mi a francnak játszik vele és egyáltalán minek itt és irogat + idegesíti fel azokat akik csak infókat akarnak megtudni nem vágom. Én ma kapom majd meg a cuccot és remélem tudok majd egy értelmes véleményt mondani róla. -
#2880 Állítólag a DeferredFXQuality-et átírva a cucc így néz ki: Ilyen
Hát nem tudom... -
#2879 "Eleve úgy volt hogy csak a régiekre jön"
Dehogy is. Már a legelső bemutató alatt a PS4-el reklámozták. -
#2878 Mi csináltak fél év alatt? A next gen verziót! Eleve úgy volt hogy csak a régiekre jön, de közbe meggondolták magukat és ezért őszről gyorsan áttoltak májusra, hogy megcsinálják a 2 új generációra is. Tehát az xbox360 és ps3 és PC-s verzióhoz hozzá se nyúltak az ugyanolyan mint ősszel volt, nem azlrt volt a csúszás mert a játékon még bármit is javítottak volna csak megírták még két platformra. -
Borg #2877 Day0 patch már van, szal a játék nem egyezik meg az eddigi warez releasekkel például. De az csak a multipalyert meg AI-t javítgatja, semmi lényegeset.
Emellett persze való igaz, hogy az ubi nem arról híres, hogy nagyon patchelné a lényeges hibákat... -
#2876 Első patch már kint van hozzá. day1 patchnek vagy másnéven hotfixnek hívják. -
#2875 Már ha lesz egyáltalán patch ezekre a gondokra :) -
Borg #2874 Az szép... akkor lehet megy is a parkolópályára a game az első patchig... -
#2873 Ha már sértegetni akarsz, legalább olyannal gyere, amiben van logikai összefüggés. -
#2872 Épp írni akartam, hogy vajon mi lesz a következő kifogásolnivalód. Érdekes, meg senkinek sem tűnt fel az autoaim, lehet ki kellene kapcsolni az egérnél a makródat és akkor nem lenne. -
#2871 Visszaszívom. Lehet :D -
#2870 Ja igen, és egérgyorsítás is van. Lehetne ennél rosszabb? -
#2869 Ok. Akkor azt hazudom, hogy lehet célozni, csakhogy megnyugodjon a kis lelkecskéd. Arról nem is beszélve, hogy még az auto aimet sem lehet teljesen kikapcsolni. -
#2868 Na jó ezt hagyjuk már. Én tudok célozni? Azért mert te nem tudsz célozni, már a játék szar? Elhiszem, hogy divat fikázni a játékot. Egyet is értek sok mindennel, de ezt a " nem lehet célozni" dumát felejtsük már el. -
#2867 A hypeban nekik is nagy részük volt. Talán nem kellett volna hamis felvételeket mutogatni.
Tegnap vicceltem a GTA4-el, de lehet mindjárt komolyan felrakom... vagy a másik kutyás játékot. -
mike01010101 #2866 Igen, ez az egyetlen gond. Túl-hypolták és ahhoz nem tudott felnőni. Mivel PC-re évente 1 modern GTA klónnak hívható sandbox játék jelenik meg, meg kell becsülni a közpszert is. Utolsó talán a Sleeping Dogs volt. (Ami a kisebb hype ellenére semmivel sem rosszabb mint ez) -
#2865 A deklaráláson kívül semmi "nextgen" nincs a játékban. Javításokra meg várhatsz, tekintve hogy az utóbbi AC játékok ugyanolyan szarul futnak mint megjelenéskor.
Nem rossz játék, de a túlzott hype miatt mindenkinek komoly elvárásai voltak, erre most jön a pofáraesés a játék középszerűsége miatt, egyébként teljesen jogosan. -
#2864 Ez nem next gen játék, ez a gond. -
#2863 Nem lehet célozni rendesen bazmeg.
Na én másodszorra is kiszálltam. Sajnálom, aki erre pénzt pazarolt. -
Newfronter #2862 Én inkább megvárnám azt a karácsonyt, csak legyen ütős a játék GTA elemei is, meg legyen optimalizált. Szinte tök mindegy hogy mikor jelenik meg, de akkor legyen JÓ! Ennyi.
Engem sosem zavart ha egy játékot elhalasztanak, az elvileg a játéknak lesz jó, bár a WD-nál nem tudom mit csináltak az elmúlt fél évben, bele se merek gondolni, hogy mi lett volna ha tavaly ősszel adták volna ki... -
TomStorm #2861 Szar az irányítás sajnos egér-bill.átka főleg vezetéshez.TPS még elmegy.
Kontrtoller-el ki kell próbálni -
simonl #2860 Olvasom pár napja a fórumot és ne haragudjatok, de nem tud bennem maradni.
(de lehet, hogy csak öregszem)
Folyamatosan megy a sírás: mit vártatok egy 2014 közepén megjelenő, deklaráltan nextgen játéktól?
Persze, hogy kell neki a vas, ha nem "fussa" gépfejlesztésre attól még nem a játék szar.
Optimalizáció: majd jönnek a javítások, de ha jól sejtem csak ma jelenik meg a játék......
Örüljünk hogy egyáltalán kiadták a játékot nyár elején és nem kell megvárni a karácsonyt b+.
Az már fel sem tűnik a fiatalabb korosztálynak, hogy ez már a 3. játék a UBI -tól amit magyar nyelven adtak ki?
Próbáljunk örülni a kis dolgoknak és legyünk türelmesek.
-
#2859 Oké... nem a vsync az, egyszerűen szar az egeres irányítás. Talán a Dark Souls óta nem találkoztam ennyire szarral. -
#2858 Ég és föld? Mármint mihez képest? A RLD a korábbi verziókhoz képest FPS szempontjából? -
#2857 Ááá... igazi öröm olvasni a steam fórumán a sírást a szar optimalizáció miatt -
#2856 Ég és föld a különbség. Most már simán játszható. Márcsak arra kéne rájönnöm, hogy hogy kell a vsyncet kikapcsolni. Driverben és játékban is ki van lőve, de állítom, hogy van és ezért az irányítás is szar. -
#2855 Lemaradt hog a menüben a beállításoknál írja is, 3 mód van, az elsőhöz 1GB Vram, az a minimum, utána 2GB ram és a maxhoz 3GB kell.