5939
  • Skyline
    Nekem épp ez volt a bajom vele. Nem volt benne semmi amitől belemerülhettem volna..A freeroaming-nak nem volt értelme a gyüktögetésen kívül. Nézelődni sem volt értelme. A sztori lapos volt mocskosul vontatott unalmas klisékarakterekkel... Az 5-öt röhadtul nem vártam, kész felüdülés volt, tényleg minden tekintben kismilliószor jobb a négynél...Ha a WD jobban szórakoztat a 4-nél már megérte, fpkét a multis ökörködéssel.
  • Overburner
    Én egy kicsit elnézőbb vagyok a dolgokkal és inkább belemerülök a dolgokba és sodródok az árral, így nekem tetszett a dolog de elfogadom tényleg voltak dolgok amik már kicsit húzottak voltak. Remélem a WD-vel nem lesz ilyen, hanem csak jobb és akkor mindenki boldog lesz. :)
  • Skyline
    Én 1szer játszottam ki fél év alatt és vastagon nem 100%-ra, egy dögvész volt a sztori az akció a klisékarakterek...Egytől egyig.
  • TDC Geronimo
    Mármint ellenfél lát téged NPCnek.
  • TDC Geronimo
    Te magad mindig Aidennek látod, ellenfél játékába meg egy sima NPC vagy.
  • Overburner
    Én 4x játszottam ki a GTA IV-et kb majdnem 100%-ra kivéve a galambok fúj. xD Én szerettem nem volt az annyira uncsi.
  • Skyline
    Akkor minek vagy itt?:)
  • Skyline
    Nekem ebbe továbbra is csak az nem világos hogy ha mindenki a főszereplővel van akkor ha bemész másik játékoshoz megváltozik a külalakod?:)
  • IMYke2.0.0.0
    Halálra untam magam a GTA 4-ben, de én is úgy emlékszem, hogy meglehetősen több dolgot lehetett művelni benne, mint az eddig látott videók alapján az Őrzőkutyákban.
  • Fpocok
    Majd karácsonykor megvesszük 3k-ért azt kipróbáljuk.
  • enlightened
    Egy kérdés erejére visszajöttem mielőtt belemrülök hogy tényleg végig tudom nyomni úgy a játékot hogy teljesen stealthben? Mert én nem vagyok az a lődözős típus és valahol olvastam, hogy mindkét módon végig lehet tolni, ugyis hogy nem kapod elo a stukkert egyszer sem.

http://www.polygon.com/2013/10/5/4798712/watch-dogs-can-be-completed-almost-entirely-through-stealth-wont

Ez igaz vagy nem teljesen? Azoktól kérdezem akik már belemerültek jobban? Mennyire lehet stealthben nyomni?
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a szmájli amit rendszeresen használsz, már nem először hozott zaavrba azt illetően, hogy mire is gondolsz...
    Mert azt ugye tudod, hogy ez a zöld fej az "idióta" szmájli...(?)
  • TDC Geronimo
    "Oh shit, observation mode is awesome. You can invade someone and follow him while remaning undetected (until the 100% bar is full) . He doesn't even know that you're in his game, lol.
    It's crazy. And because the same thing can happen to you at any time it works wonders on your paranoia. Suddenly every NPC that acts "off" is a potential player spying on you."

seemless online ezért is lesz baromi jó :D

Lehet majd nézelődni állandóan, mert bárki lehet bármikor játékos. Warezmatyik ebből ugye kimaradnak.
  • Skyline
    Szép is lenne ha 900p high-ba se tudná a stabil 30-at...:)
    Mondjuk a bone nem tudja... Nextgenség vanik.
  • Skyline
    Semmi élet értsd: Unalmas, járókelők ostoba autósok és AI. Eg két kirakatot ha bámulnak, elfutnak ha lövldözölt, meg néha jönnek rabbik amiket halomra lehet szerencsére lőni. Így kb ennyi.:)
    Bámészkodás van még néhol vásárolnak az emberek fánot. Ez így ebben a formában nulla a WD-hez képest tetszik nem tetszik.
  • TDC Geronimo
    Ott a pont. GTAhoz annyi köze van WDnek, hogy open world meg vannak benne autók... Teljesen más a két játék.
  • Smuge
    És ebben ki is merül a dolog. Teljesen más alapokra épül a két cím így felesleges az összehasonlítgatás.
  • Fpocok
    Én megmondom: 30fps.
  • TDC Geronimo
    locked 30
  • enlightened
    Na Store-on kicsit előbb jött a játék, aki esetleg PS4 Storerol pre orderelte, azt elkezdhet játszani!

Én is belenéztem, a sok károgás ellenére, teljesen smooth a játék, semmi lag irányítás tökéletes, grafika totál jó.

Most hogy mennyi FPS azt meg nem mondom, mert nincs PS4 en ilyen progim ami megmérné, de nem érzek semmi akadást vagy ilyesmit, ha a kocsival száguldok akkor sem.

Egyelőre nagyon tetszik a játék PS4-en szerintem aki gondolkozott hogy visszamondja ne tegye.

Aki pedig nem preorderelte és szeretne már játszani irány a PS Store!

Na most egy ideig nem leszek itt, mert reggelig tolom szerintem.
  • Krisztiam #2794
    akkor megnyugodtam :)
  • Borg
    Még a forgalom is többször sűrűbb, mint wd-ben :) Nemtom mikor nézted a IV-et utoljára, de hogy semmi élet ne lenne benne, az főleg a WatchDogs fényében erős kijelentés... Bandák, kurvák, nightclub, interaktív épületek, mellékküldetések, szórakozási lehetőségek. Lehet hogy ezt te nulla semminek hívod, de akkor mégis mi vár minket a Watch Dogsban?
  • JaSoN HuNTeR #2792
    audio beállításoknál lehet magyarra állítani.
  • V43 1105
    " .. Minden Ultrán, Highon 50-60 fps, néha 40. Semmi szaggatás eddig pofás .. :-) .. "
  • Fantasy18
    hogy lehet magyarra állítani??
  • Skyline
    Csak mellé társul az hogy a városiban az élet szinte nulla semmi, és csinálni sem lehet az égvilágon semmit.:)
    Roncsoni meg gyilokolni...Na ja kb 15 percig szórakoztat is, itt ki is merült a gta 4 freeroamingja.:)
  • Krisztiam #2788
    és vajon az én 7970-emmel hogy fog menni? :)
  • Overburner
    ÉN kis 7850-emen csak eldöcög majd :D
  • TBTPumpa
    R7 270X és 290X? Ezek valami új AMD kártyák lesznek. De azért jó látni, hogy a középkategóriába belépő AMD kártyák (R7 sorozat, R9 lenne a felső kategória) ilyen szépen teljesítenek!
  • Borg
    Mi az hogy mi köze? Nem kell tettetni itt a fogyatékost...

A GTA sorozat ugyanolyan sandbox városi világra épül, mint a WD. Még jó, hogy MINIMUM azt a lécet meg kellene ugrania a WD-nek, amit a IV feltett évekkel ezelőtt, hátmég az 5, szintén már egy éve...
  • Csokis
    Watch Dogs VGA graphics performance benchmark review

• Borg
    Az hogy a fizika jobb, már eleve többszörösét jelenti az élmény faktornak olyankor, amikor csak ökörködsz, és száguldozol, lövöldözöl a városban.
  • Smuge
    Miért kell egyáltalán összehasonlítgatni ezt a gta-val? Mi köze a kettőnek egymáshoz? Egyébként én is ezerszer inkább játszok a 4-el mint ezzel, ha ingyen adnák se kéne.
  • Ryder62
    Ez nagyon szánalmas!

Hány éves a GTA4? Lassan 6.
  • Skyline
    De hiába az ezer mod. A fizika jobb. Pár effekt jobb. Ettől eltekintve gyengébb a látvány és maga a sztori a városi élet mind mind dögunalmas...
    A sün andrás után kifejezetten harmatgyenge rész volt amit csak a látvány vitt el a hátán. Az 5 kész felüdülés volt, mondhatni ég és föld a 4 és 5 közötti élményindex...Ha az 5 tíz pont élményre akkor a 4 kemény egy pont..
  • a.carkey
    Rádióállomások?
  • Borg
    Az a baj, hogy nem igaz... főleg hogy a IV-hez már ezer mod is van...
    Na de majd holnap kiderül, hogy a gagyi fizikája ellenére azért a WD-vel lehet e játszogatni, vagy egy óra után mehet is az uninstall neki.
  • Overburner
    #2772 Nekem is fura csomószor inkább angolra rakom. :D

Egyébként engem se zavar de hogy megvédjem a GTA4-et az se volt azért unalmas számomra sok leszólták de jó kis játék azért még most is :) Hú de várom a holnapi napot :D
  • Shep
    Ezt mondtam én is, hogy új motor.
  • Skyline
    Hát ha pár effekt miatt egy full lapos dögunalmas egyébként randább szarral akarsz játszani akkor telepítsd.:)