Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Másfél éves kb 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

a.carkey

A medve nem játék.

Mutass nekem egy PS2-es játékot, ami így néz ki és beismerem, hogy én vagyok a hülye.
a.carkey
Vigilante PC csak 576
Deadsec PS4 csak Gameshop

Összehozták. Kíváncsi leszek a többieknél mi lesz a helyzet?! 😊

A medve nem játék.

Az biztos. Hogy néz ki? A GTA 1 szebb volt ennél a szarnál. Fúj de ronda. Borzalmas. Mi ez? Ezt hogy képzelik? Rakás szar az egész! Ja várj, bocs mégse! Ez valójában kurva jól néz ki, te meg idióta vagy!

Shep
Szerintem teljesen korrektül fest ps3-on. Azért mégiscsak egy kifutó konzol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azért a szörnyülködõk vegyék már észre hogy egy ~7 éves konzolon megy egy valójában nextgen-re tervezett játék. Szerintem csoda (illetve hát nyilván anyagi megfontolás) hogy a PS3/X360 verziót bevállalták.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
Tegnapi arab srác elvileg ma tesz fel rendes minõségû hosszabb videót PS4es verzióból

oneal1
húú gyerekek, a fikázódok most húzzanak el a gépktõl, ez kurvajó lesz!😄

!Forza Ferrari!

De most komolyan egy ps2-es grafikát hoztak ki belõle? mi lesz a xboxxal. Én gondolkoztam, hogy megveszem elõrendelésbe, de így ilyen grafikával stb.

TDC Geronimo
Tearingel mint barom, ahogy néztem meg jó ritka a forgalom meg kevés az ember. Ezt mondjuk el is mondták, hogy prevgenen kevesebb lesz.

Most ez komoly, hogy PS3-on így néz ki?

TDC Geronimo
Na ez story ezt nem nézzük.

TDC Geronimo

Shep
PS3-hoz képest teljesen korrekt a grafika. (ilyen lesz PC-n is 😄DDDDDDDDDDDDD)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egész jól néz ki és tök szépen fut.
TDC Geronimo

Prince23
DDE Steam Pre-Ordert olcsón valaki tud? vagy Uplay illegal kulcsok vannak csak eladásra? 😄

Shep
Olyan sosem fordult elõ 😊

Omlás
Jól van szedjél gyógyszert ha stresszes vagy... feszt kell is személyeskedni 😄
Mintha eddig nem hazudtak volna a játékkal kapcsolatban egyszer sem 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Semmennyire bazmeg, tuti hogy hazudnak a fejlesztõk az interjúban.
Shep
Ahogy te is, ami lehet nem is lesz elég neki? 😊

Omlás
Mondjuk az kérdéses, hogy mennyire hiteles ez az információ 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

BoneDragon
Lehet nem megy vele majd fix 60 fps-el, de 40+ biztos meg lesz fullon. Legalábbis remélem, ha már nvidia vállalta hozzá a pofáját egy 660-al is. 😄

Shep
Mint írtam ez semmit nem jelent, annyit ,hogy 670-en ultrán futott nekik, de milyen procival, mennyi memóriával stb. valamint szerintem nincs mindenkinek 670 szintû kártya a gépében és attól ,hogy azon ultrán jól fut nem jelenti azt ,hogy hiába állítasz majd bármit egy kicsit is gyengébb konfigon nem fog akadni az egész kóceráj.

HeadHunter86
Nem tudom mit pörögtök már megint ennyit a gépigényen, mint minden más ilyen játéknál is. 1 hét múlva úgy is kiderül minden, addig úgy se tudtok semmit se csinálni. Max vesztek addig gépet 😄

Shep
Hát legyen igazad de én inkább félek, mint megijedek 😊 Addig én ugyanis semmit nem veszek a géphez amíg ki nem derül ,hogy pl ez, vagy még pár játék hogyan fut és majd az alapján hozok döntést.

Olvastok is amúgy, vagy csak írtok?

Kerek perec leírták, hogy a fejlesztõk gépében 670 van, és ultrán futtatják. Az ugye mai nevén szólítva egy 760, ami 62 ezer forintért már kapható...
BoneDragon
Az úgy csúnya lenne, hogy az nvidia szórja a 660+ os kártyák mellé és nem menne maxon... Daylight-al már hülyét csináltak magukból. Kijött már ahhoz vagy 5-6 patch és még mindig nem indul el a játék.

Omlás
Dehogy kell neki... minden új játék futni fog 6 generációval ez elõtti hardveren is gond nélkül 1080p-ben ultrán 60 fps-el...

Shep
De azon úgy is fog futni 😊 Pár nap és kiderül milyen jól optimalizált a cucc, vagyis inkább mennyire nem optimalizált 😊

BoneDragon
Elég neki 55-60 "ropis" is.

Te most mirõl is beszélsz?
Voltan
Szóval minimum 100 ropis videókártya kell ahhoz, hogy jól fusson ez a szar?
Vicc. Értem én , hogy generációváltás, meg minden, de akkor is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Oké, gondolj amit akarsz. Nekem teljesen mindegy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

BoneDragon
Lehet picit túlzás amit ír, de van benne igazság. Nem vennék még egyszer amd-t, pedig majdnem 10 évig csak az volt.

Nyilván.😊

Hiába fáj az AMD fanoknak, ez van.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ez nem valóság, hanem hülyeség...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Arról beszéltem, tudtam hogy valakinek a valóság fájni fog.😊

Hunter of Deer
remélem attól hogy Nvidia-s game menni fog ATI-val is rendesen (bár lehet várni kell majd megint új driverre).

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

MerlinW
Nekem van hozzá gépem, ugyan a játék annyira nem izgat. Én csak a szakmai hozzá nem értésedet rajongom körül.

[merlinw.org]

Tudtam hogy lesz akinek fáj a valóság.😊

speed01
Optimalizálás kérdése az egész.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Shep
Miért is, mert egy majd 100 ezres kártya elég az 1600-hoz. Ettõl még lehet egy optimalizálatlan vacak.

MerlinW
Még több ilyen okos hozzászólást! Méég!

[merlinw.org]

Nem lennék meglepve, az ajánlott gépigény csak a hulladék AMD-k miatt van így fellõve, bõven elég lesz egy 4magos i5-i7 és egy középkategóriás vga...
Akár 2gb-s is (legalábbis nvidiából, amd kártyák hulladék ramkezelése miatt mehet a 3gb-4gb)...

Fpocok
Nem õk mondták, hogy nem lett a játék butítva? Biztos nem hazudnak akkor. Olyanok, mint orbán.

Parasite Eve 2, best game EVER!

speed01
Majd kiderül 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

zzeN
@Design_Cave Hi! Do you think that a gtx 670 4gb can run watch dogs on ultra settings (1600x900 res) ? Or should I buy a new gpu?

Morin‏@Design_Cave@RaR_XPyr0X 90% of the dev team runs on Nvidia Geforce 670, that will run Ultra if you have the CPU to match.

Túl jól hangzik😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HeadHunter86
Attól mert megjelent egy ilyen videó, az nem azt jelenti hogy kinn is van...
Amúgy is írják a végén, hogy Preorder now on PirateBay.

Amúgy jó poén 😄