Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 5 nincs pc-n, és a történet/hangulat teljesen más játékot hoz. Pá.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Overburner
Trükkös. 😄 Megjegyzem 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Sippie
uplay-es watchdogsot hogy lehet beregelni steamre? 😄
oneal1
<#hehe>

!Forza Ferrari!

oneal1
ezért kértem már rutinból posta pontig a szállítást😄
mindig odaviszik nyitásra a cuccot

!Forza Ferrari!

Szerintem, oneil1 föltartja a futárt! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Overburner
Jöhetne már a házhoz szállítás 😄

Shep
Sztori a DS-ban? Tuti nem egy játékra gondolunk 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valószínûsítem, a sírás nem emiatt alakult ki!
Nekem csak 7,5-el jön, de potyogni fognak a könnyeim, ha nekem is belassul a végére.
Picit frusztráló, hogy már játszható lenne, de várni kell, míg a Ubi fölrakja a saját bitcoin bányászó utility-jét! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

IMYke2.0.0.0
Hú, de szívesen sírnék, ha olyan netem lenne, amivel 9-10 MB/s-el tudnék töltögetni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akko' tõccsük wazze! :Ð

A szomorú az, hogy a legtöbb aspektusból a IV is...
zzeN
Szintén.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

chase
WTF? 14262 MB-ig töltötte 9-10 MB/sec-kel, aztán meg belassult 25 kB/sec-re és így szivárog már több mint fél órája. <#conf>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

oneal1
na emberek érkeznek a futárok?😄

nekem most jött meg

!Forza Ferrari!

Overburner
Egyáltalán össze se kéne hasonlítani semmivel. Saint's Row ot is mindig hasonlitgatták pedig az is egy külön kategória teljesen felesleges hasonlitgatni bármit bármihez. Csak veszekedést szül. Meg félreértést.

Overburner
8/10 az érhetõ de ha ennyire rossz akkor ez hátszeles lesz 😄

Voltan
De könyörgöm, ne már a GTA IV-el állítsátok egy ringbe a WD-t.
Az egy 6 éves játék. Ha már GTA, akkor vonultassátok fel ellene az V-t.

Az eddig olvasottak alapján az pedig megeszi reggelire a WD-t.
(Igaz, WD-al nem játszottam, GTA V-el igen)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nekem most lett tölthetõ Uplay-rõl. (VGA-hoz adott példány)

HeadHunter86
Törölt felhasználó
Azért nem adták ki õsszel, mert a GTA V a földbe döngölte volna az eladásokat. Teljes joggal, ez minden tekintetben egy silányabb játék.
Dark Souls...Ahol se a gagyi fizika se a grafika miatt nem fröcsög az úriember mert a játékmenet a sztori viszi a sokszínûség viszi a hátán az egészet.
A WD-nél ez szóba sem jöhet, a WD egy szar mert a fizika gyenge...😊

IMYke2.0.0.0
A "Deus Ex: Human Revolutions" esetében jutalmaz is érte:
Pacifist - Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights do not count.)

A "Deus Ex: Human Revolutions - The Missing Link" tovább megy:
Factory Zero - You survived The Missing Link using no Praxis kits, weapons, or explosives. Whoa.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Overburner
Elvileg lehet de közel sem biztos, szerintem itt ott kötelezni fog harc-ra IGN en mintha olvastam volna hogy nem megy mindig stealth-be a téma. 😄

Fpocok
1 perc alatt ki lehet deríteni, hogy ha bár a nagy részét meg lehet csinálni úgy, van ahol rá vagy kényszerítve az ölésre. 1 perc. Mellesleg mi a baj vele? Deus ex3at is meg lehet csinálni így, nincs azzal semmi gond.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
A játékról nem szabad kérdezni, mert arra senki nem válaszol. Az értelmetlen vita most itt a lényeg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Overburner
Szerintem Dark Souls-ra gondol.

HeadHunter86
Mi az a DS topik?

Akkor fáradj át kérlek a DS topikba és kezd el fikázni a látványt. Köszi.😊
Minden nap folyamatosan. Köszi.😊

Overburner
San Andreashoz képest tényleg voltak minuszok amik feltüntek nekem is de annyira nem zavartak. Pl.: kocsi tuning, biciklisek meg hasonlók de annyira nem volt gáz a hiányuk mert elvoltam én legalábbis nékülük. De a R* észre vette a hibáit és csinált egy jó játékot a GTA5 õt amihez még sajnos nem tudtam hozzá nyulni 😄

A Gta 4 tartalma kimerült pár mellékküldetésben, a dögrovás fõküldetésben. Gyüjtögetésen és a 15 perc után unalmassá váló autós romboláson kívül egy nagy nullát lehetett benne csinálni, megspékelve az unalmas városi életképpel. Akció? Arra mindent lehetne mondani csak azt nem hogy jó... A WD-ben szinte splinter cell színvonalú a lopakodás/lövöldözés/akció...GTA 4-ben? Na ne röhögtess....
A Gta 4 volt a sorozat legalja..Fõként a San Andreas után, egy grafikai fizikai demó volt semmi több...

enlightened
Nagyon elment a topik a GTA vs WD irányba.

Lehet, hogy senkit nem érdekel ha a játékkal kapcsolatban teszek fel kérdést, ez esetben elnézést.

De kérdeztem már egyszer, hogy igaz e a cikk ami szerint 100% stealthben végig lehet vinni a gamet, anélkül hogy lövöldöznék, vagy muszáj lõdözni?

Köszönöm elõre is a választ.

Fpocok
Hagyjuk már ezt a divat "divatfika" szöveget, mert unalmas már. Ha a kritika jogos, akkor jogos.

Több egy francot....Nyomod a divatfikát a kezdetek óta, mocskosul unalmas... Ne hazudj a gta 4-rõl...Fõkén így ne...😊

A San Andreashoz képest lehet hogy kevesebb volt a tartalom benne, viszont a WD-hez képest még mindig több...
A GTA 4 pont ott bukott meg sokak szemében hogy tartalomra egy nagy büdös nulla volt a San Andreashoz képest....Tartalomra freeroamingra, sztorira..Mindenre kívétel látvány, fizika..😊

Bejárható éület meg ezerféle lehetõség?? Legalább ne HAZUDJÁL..😊

Overburner
Szerintem a GTA4 nem érdemel ilyen szintû leszólást a WD-rõl még nem tudok nyilatkozni. Jó megvannak a saját hibái de mutasson már valaki egy tökéletes játékot amiben minden tökéletes. Szerintem jó kis játék volt és még mindig van hogy felrakom hogy bohockodjak. Nincs vele semmi baj, de aki ilyen "hisztis díva" hogy ha egy nyulszart talál a játékba kicsapja a hisztit az elmehet a búsba szerintem. 😄

Nem tudom mirõl beszélsz de ez egy alapból nextgen játéknak indult.
Nem véletlenül nyomatta még tavaly év végén a sok nextgenes vérpisti amikor elõjött a pc vs konzol téma hogy majd kíváncsian várják mennyire fognak sírni a pc-sek..😊
Hát sírok is mert 900p-ben high-on 30fps-el egy 2-3 éves konfig is mosolyogva viszi..😄

Egy logikai fasság továbbra is amit hajtogatsz... GTA4-ben ezer féle mellékküldetés, szórakozási lehetõség, tombolási lehetõség volt, használható objektumokkal, bejárható épületekkel, változatos várossal. A WD-ben mi is van? Hackelés...

Ráadásul a játék élvezetességét pont a jó fizika adja, irányítás, lövöldözés. Ha ez el van baszva, akkor írhattak akármilyen sztorit hozzá.
Fpocok
TB gépe nem tudja ultrán futtatni 60fpsel lol

Moby
A GTA4 egy türhõparasztság. Lehet, hogy a játékmechanika oké, de mivel képtelen voltam egy másodpercre azonosulni avval az akcentusos büdösparaszttal, azt meg nem támogatta a játék, hogy percenként kínozzam és öljem meg a fõhõst. Szóval én nem játszottam a gta4-el, csak kb fél órát, szóval nem tudok róla nyilatkozni.

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
B.i.z.o.n.y.

Avagy vehetjük a Second Son-t is.... Kiváló fizika... Frankó látvány....Történet? Események?? Egy unalmas hentelde...Akkor nyílván ott is rí sokak pofája, mert bizony az is középszar...Ja nem mert a grafika meg afizika jó..😊

Idióták...

Ha ez középszar akkor a GTA 4 mi?
De tényleg...A Gta 4 sztori, történések az AKCIÓ messze messze a WD alatt van, egy montoton vontatott dögvész volt, a freeroaming pedig arra volt jó hogy leöljük a rabbikat, és 10-15 percig kocsikázzunk lövöldözzünk, majd szintén unalomba fulladt..Ja és volt gyüjtögetési lehetõség, whoaaa.... Amivel a GTA 4 villoghat az a fizika, és itt kb ki is merült...

Jaaaaa hogy itt egyesek továbbra is a grafika meg a fizika alapján nulláznak le egy játékot...Értem, csak azt nem továbbra se hogy akkor minek vannak itt, és a "lakóövezeteikben" (pl Dark Souls topik) miért nem rí ugyan így a pofájuk a grafika miatt?😊
Értem én a divatfikát csak nem kedvelem.😊

Moby
>csak próbáltam kicsit a pécések mellé állni

Miért, nekik rossz? Szerintem egyformán okádékul fut ez mindenen. A failegenes felbontással fizet(meg frémmel, de ott legalább kb konzisztensen szar), a pécés meg a boltban. Sokat. Mármint ha normális minõséget akar. Most mondanám, hogy bár nem tudom ki az isten fog beleölni ebbe pénzt, egy kb 20 órás, meglehetõsen véleményes szórakozás látványminõségének emelésébe, de miután volt itt olyan is, aki 20 felett fizetett ezért a produktumért, semmin nem csodálkozom.

>A hypenak annyi köze van a minõséghez, hogy ha nagy a hype, akkor az ember nagyobb minõséget is vár el jogosan.

Ha birkoid. Igen. Jogosságról itt szó sincs. Itt csak érzelmekrõl van szó, bullshitrõl fõleg, tehát marketingrõl.

Shep
Ez a himbálózó kamera alap a játékban?

Nana, azért nem érzelmi alap ez, de persze az is befolyásolja az embert sokszor, DE ez olyan játék, ahogy írod. Középszar. Ezt is írtam. A játék futtatásával nincs gondom, csak próbáltam kicsit a pécések mellé állni. Van PS4-em, azon nem fog akadni. De ezért a minõségért én nem fizetek, egyszerûen nem éri meg.

A hypenak annyi köze van a minõséghez, hogy ha nagy a hype, akkor az ember nagyobb minõséget is vár el jogosan.
Moby
A hypenak mi köze a minõséghez? <#rolleyes>
Miért érdekesek az eladások? Nem tökéletesen mindegy (pláne ha nem tetszik), hogy codfost, acfost, vagy ezt a fost veszik?
Te ugyanúgy érzelmi alapon nyomod, mint azok, akik a nulladik perctõl nyilvánvaló tény ellenére hypolták, mégpedig, hogy hazugság volt minden pixel, amit mutattak róla, illetve minden, amit elmondtak róla. Csak neked az a bajod, hogy elvettek tõled valamit. Nem vettek el. Soha nem is létezett.
Ez egy szimplán csak középszar szendbox. Se több, se kevesebb. Kicsit magas hardverigénnyel, de ehhez hozzá kell szokni, erre lehet számítani a jövõben is, ezért csapkorászni kár. Ha kell, hogy jól fusson, el kell ballagni a boltba, kell venni alá vasat. Ha ez nem megy, akkor nem kell csapkodni, nem kell vele játszani. Olyan nagyot nem veszít vele. Fillérekért teletömheti bárki a pécéjét tényleg jó játékokkal.

IMYke2.0.0.0
Elsõ dolgom lenne kiirtani a sok világító bizbaszt.