5939
-
#3535 Most már akkor neki kezdhetnek patchelni :D -
#3534 Ha valakit érdekel, még nem próbáltam. Egér gyorsítás meg stb. -
#3533 NEWS by Gary Steinman | Communications Manager | on May 28, 2014 | 0 comments | in Watch Dogs
Sure, it’s easy enough for us to call our game highly anticipated. After all, we saw the copious comments from the community and amongst the media – all that lovely chatter about how everyone can’t wait to get their paws on Watch Dogs. And, after a modest delay, we couldn’t wait to deliver Ubisoft Montreal’s innovative take on the open-world adventure. The good news: You really meant it. In its first 24 hours of availability, Watch Dogs sold more copies than any previous title in Ubisoft’s history! -
#3532 Folytatás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#3531 Bug * :D -
#3530 :)
-
#3529 Ez mi hogy 2 slot-ba is kis pisztolyt rakott, shotit meg nem tudok használni? Ha ez is bog ide fosok. -
Zero 7th #3528 Ez a fogyasztás ez hirtelen miért lett ekkora vesszőparipa? Ki nem szarja le, mennyit fogyaszt a proci? Haverom is ezzel fáraszt, de komolyan már, egy hónapban többet költök vécépapírra is, mint amennyi a villanyszámlámon meglátszana, ha egy jobb fogyasztású procim lenne... -
#3527 Próbáld meg :D annyit megér. -
#3526 Hmmm, vajon a Ghost Recon: Phantoms megy? Vagy tényleg menjek fészbúkozni? XD -
#3525 No comment. -
Ironman2 #3524 Na ezt irtam én is,első nekifutásra tökéletes a játék,utána ha másodszor inditod,akkor lesz katasztrófális! Valamit nem olvas be rendesen a gameprofile.xml fájlból,vagy mittudomén,ezért kell rögtön irásvédetté tenni a játék elsö indításakor! -
#3523 Nálam ilyet nem csinált hála. De ha az Uplay szarakodik pl nem tud csatlakozni vagy valami le esik az FPS-em játékba. Gondolom az Uplay ügyködik h ujracsatlakoztasson vagy nem tudom de gáz :D -
#3522 És az még hagyján, hogy nem megy az online funkció de az Uplay azt szeretné, hogy adjam hozzá a fiókomhoz a játékot a termékkód beváltásával... Szép dolog, mehetek fészbúkozni xD -
#3521 Ja nem rég csesződött el megint a dolog.....eléggé frusztráló már. -
#3520 Na jó azt értem, hogy tegnap szar volt az uplay, de ma reggel/délelőtt játsozttam, és még pár online dolog is ment. Most mi folyik már megint itt? a csudimudiba, hogy mostanra sem tudták megcsinálni a rendszert. Akkor azért volt szar napközben a mobilos app is, remek... -
#3519 De ne csináljunk már Intel VS AMD szarságot szerintem. Egyikünk se tudja miért csinálják a cégek azt amit csinálnak, lehet ha ott dolgoznál vagy te lennél a fönök megértenéd mi hol miért folyik úgy ahogy folyik. Felesleges dumálni meg okoskodni a dolgokról illetve teóriákat létrehozni amikor nem tudod pontosan hogy azért van e vagy sem ami van. Intel se olyan istencsászár és az AMD sem mind2-nek lenne még fejlődni valójuk de majd kiderül mi lesz és mi nem. :D -
TomDantes #3518 Piálós minijátékot meg pókert találtatok már?
Eddig, sakk, félkaró rabló, itt a piros volt meg. Bár utóbbi még nem volt elérhető -
Skyline #3517 Témázni sem érdemes, gyengék és nevetségesek, ennyi. És nem nem érdekel, nem a felhasználó dolga, de ne vicc kategóriába illő fogyasztással és többletekkel akarjanak lenyomni egy intelt-t hanem kezdjenek magukkal valamit... -
#3516 nem:) konzolra csak az exkluzív játékok érdekelnek ami van pc-re is azt arra szerzem be -
#3515 "nem érdekel hogy gyártják"
És itt zárom le a témát. -
#3514 Én néha már 25-nél is :) -
#3513 Akkor meg csak adod a hülyét? :D -
Skyline #3512 1. Nem írtam hogy a több mag miatt magasabb a fogyasztás, nem érdekel hogy gyártják, több a fogyasztás gyengébb teljesítmény mellett. És igen tudom hogy az FX8350 is gyengébb ami vicc kategória...
2. Az Fx9590 VALAMIVEL veri a 3570K-t úgy hogy natív 8 mag figyel benne és 4.7 ghz-n ketyeg vagyis 4 maggal és 1300mhz-el több és közel 25ezerrel többe kerül... Miközben a 4770 natív 4 maggal 3.5-ön ketyeg szintén kisebb fogyasztással épphogy drágább..Azonos órajelen pedig rommá alázza szegény 9590-et... Vagyis ismét 1200mhz +4mag töblettel nem képes hozni az intel szintet...
Nagyon nincs miről beszélni, nevetséges és szomorú amit az AMD-ék csinálnak... -
#3511 Ez a baj a multikkal hogy valamelyiken mindig van valami gebasz, kivétel talán csak a GTAIV volt az mindenhol szaggatott. -
#3510 Ha van 30 FPS-em bárhol boldog ember vagyok :D -
#3509 De az legalább stabil és arra van írva.
Mondjuk nekem tényleg kínzás lenne, ha lenne konzolom. De hát ezért sincs. -
#3508 nekem nem mindig is volt konzolom:D -
#3507 Hát ti vagytok már igényesek, nektek tényleg kínzás lenne egy konzol :D -
#3506 hát 50 legalább -
#3505 Miért mennyi kellene, fix 60? -
#3504 Mintha lett volna már párszor, igen :D -
#3503 volt már ? :D
[URL=https://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs]"Next Gen" experience :DD[/URL] -
#3502 Az a baj, hogy tényleg így működik a dolog. [átjött, hogy mire gondolsz]
-
#3501 Egyrészt nem a több mag miatt magasabb a fogyasztás, hanem mert AMD még mindig 32nm-en gyárt, míg az Intel 22-őn. A magok számának semmi köze a fogyasztáshoz.
Másrészt a 3570K-nál még az FX8350 is gyengébb, az FX4320 pedig vagy 40%-al.
Az FX9590 az ami felvehetné a versenyt az i7-4770-el, ha az is 22nm-es lenne. Így 4-5%-al elmarad tőle. Viszont annyival olcsóbb is. A 3570K-t viszont veri. -
#3500 Egyébként egyik nap volt itt fent h lehet átrakni angolra ha akarod, vagy bármilyen nyelvre. -
Skyline #3499 Vágom csak tényleg szomorú.:) -
Zero 7th #3498 Te tényleg azt hiszed, hogy bármikor a fejlesztés, marketing, és terjesztés során bárkinek a fejében megfordul, hogy neked jó legyen? AAA+ kategória, és mint ilyen, a vásárló kényelme és elégedettsége az utolsó szempont természetesen. Még a textúrarajzoló önmegvalósítása meg a pizzafutár lelki békéje is fontosabb a te kényelmednél.
Az idegenajkú haverod meg vegyen szépen egy olyan példányt, amit megért. Azért van legyárva. Vegye meg. Most! Gyorsan, indulás! És ha már ott jár, vegyen sapkát meg kendőt is, csak itt, csak most, csak tízszeres áron! -
Skyline #3497 3 dolgot tegyél meg ha fut de leesik durván az fps-ed.
1. Szedj le egy fullos driverlepucoló progit mondjuk EZT! Gép ujraindít safe módban és telepítsd a gyártó oldaláról leszedett drivert (tehát nem nvidia ekszpériensz és hasonló szarok / amd oldalon se)
2. Töröld a dokumentumok/felhasznév/mygames/watchdogs/blablabla mappából a gamerprofile.xml-t, indítsd a játékot, állítsd be a grafikát lépj ki és tedd a frissen készült fájlt írásvédetté.
3. A Gpu buffert a menüben tedd 1-re.
-
#3496 Azt ugye vágod hogy nem igazán 8 mag az a 8 mag? Én meg vagyok vele elégedve jelenleg. Nem akarom kifejteni hogy szerintem mi a baj mostanában az AMD-vel mert 1 egyéni véleményem 2 nem tartozik ide. :D