Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
mindig odaviszik nyitásra a cuccot
!Forza Ferrari!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem csak 7,5-el jön, de potyogni fognak a könnyeim, ha nekem is belassul a végére.
Picit frusztráló, hogy már játszható lenne, de várni kell, míg a Ubi fölrakja a saját bitcoin bányászó utility-jét! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Az egy 6 éves játék. Ha már GTA, akkor vonultassátok fel ellene az V-t.
Az eddig olvasottak alapján az pedig megeszi reggelire a WD-t.
(Igaz, WD-al nem játszottam, GTA V-el igen)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A WD-nél ez szóba sem jöhet, a WD egy szar mert a fizika gyenge...😊
Pacifist - Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights do not count.)
A "Deus Ex: Human Revolutions - The Missing Link" tovább megy:
Factory Zero - You survived The Missing Link using no Praxis kits, weapons, or explosives. Whoa.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Minden nap folyamatosan. Köszi.😊
A Gta 4 volt a sorozat legalja..Fõként a San Andreas után, egy grafikai fizikai demó volt semmi több...
Lehet, hogy senkit nem érdekel ha a játékkal kapcsolatban teszek fel kérdést, ez esetben elnézést.
De kérdeztem már egyszer, hogy igaz e a cikk ami szerint 100% stealthben végig lehet vinni a gamet, anélkül hogy lövöldöznék, vagy muszáj lõdözni?
Köszönöm elõre is a választ.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem véletlenül nyomatta még tavaly év végén a sok nextgenes vérpisti amikor elõjött a pc vs konzol téma hogy majd kíváncsian várják mennyire fognak sírni a pc-sek..😊
Hát sírok is mert 900p-ben high-on 30fps-el egy 2-3 éves konfig is mosolyogva viszi..😄
Ráadásul a játék élvezetességét pont a jó fizika adja, irányítás, lövöldözés. Ha ez el van baszva, akkor írhattak akármilyen sztorit hozzá.
Adversus solem ne loquitor
Idióták...
De tényleg...A Gta 4 sztori, történések az AKCIÓ messze messze a WD alatt van, egy montoton vontatott dögvész volt, a freeroaming pedig arra volt jó hogy leöljük a rabbikat, és 10-15 percig kocsikázzunk lövöldözzünk, majd szintén unalomba fulladt..Ja és volt gyüjtögetési lehetõség, whoaaa.... Amivel a GTA 4 villoghat az a fizika, és itt kb ki is merült...
Jaaaaa hogy itt egyesek továbbra is a grafika meg a fizika alapján nulláznak le egy játékot...Értem, csak azt nem továbbra se hogy akkor minek vannak itt, és a "lakóövezeteikben" (pl Dark Souls topik) miért nem rí ugyan így a pofájuk a grafika miatt?😊
Értem én a divatfikát csak nem kedvelem.😊
Miért, nekik rossz? Szerintem egyformán okádékul fut ez mindenen. A failegenes felbontással fizet(meg frémmel, de ott legalább kb konzisztensen szar), a pécés meg a boltban. Sokat. Mármint ha normális minõséget akar. Most mondanám, hogy bár nem tudom ki az isten fog beleölni ebbe pénzt, egy kb 20 órás, meglehetõsen véleményes szórakozás látványminõségének emelésébe, de miután volt itt olyan is, aki 20 felett fizetett ezért a produktumért, semmin nem csodálkozom.
>A hypenak annyi köze van a minõséghez, hogy ha nagy a hype, akkor az ember nagyobb minõséget is vár el jogosan.
Ha birkoid. Igen. Jogosságról itt szó sincs. Itt csak érzelmekrõl van szó, bullshitrõl fõleg, tehát marketingrõl.
A hypenak annyi köze van a minõséghez, hogy ha nagy a hype, akkor az ember nagyobb minõséget is vár el jogosan.
Miért érdekesek az eladások? Nem tökéletesen mindegy (pláne ha nem tetszik), hogy codfost, acfost, vagy ezt a fost veszik?
Te ugyanúgy érzelmi alapon nyomod, mint azok, akik a nulladik perctõl nyilvánvaló tény ellenére hypolták, mégpedig, hogy hazugság volt minden pixel, amit mutattak róla, illetve minden, amit elmondtak róla. Csak neked az a bajod, hogy elvettek tõled valamit. Nem vettek el. Soha nem is létezett.
Ez egy szimplán csak középszar szendbox. Se több, se kevesebb. Kicsit magas hardverigénnyel, de ehhez hozzá kell szokni, erre lehet számítani a jövõben is, ezért csapkorászni kár. Ha kell, hogy jól fusson, el kell ballagni a boltba, kell venni alá vasat. Ha ez nem megy, akkor nem kell csapkodni, nem kell vele játszani. Olyan nagyot nem veszít vele. Fillérekért teletömheti bárki a pécéjét tényleg jó játékokkal.