5939
  • Laza
    Nyomtam pár 1v1 hekkelést, érdekes kis móka :)

Egy szerencsétlen gyereket úgy hekkeltem meg, hogy dugó volt az úton és állt a sorban egy szállítóautó ... a gyerkőc futkározott én meg végig kerülgettem az autót, így takarásban maradva, ki-ki kukucskálva ... mekkora szopatás, reggelig sem talált volna meg :D
  • Maxtreme
    Kivétel ha TIrexinek hívnak.
  • Fox44
    Ja, hogy Te 300W/órára gondoltál. Annyit nem eszik meg egy átlagos PC.

• Laza
    Ők olyan rendszert nem használnak, a szomszédtól veszik, az meg csak egy 20-ast kér :D
  • Laza
    Ja, ami nagyjából elővételben ment el, annyit kellett rá várni :)
    Bár a szaftosuborkától mindenképpen kiemelkedő teljesítmény :D
  • Fpocok
    Driveresen meg tudod oldani.
  • ACE
    A 20 Ft csak az áramdíj, erre még rájön 16-17 Ft/kW rendszerhasználati díj is...
  • Moby
    Ellenben nem volna butaság, ha 30-ra lehetne lockolni a frameratet. Nem értem miért jó ez az inkonzisztencia, hogy vannak játékok amikben kérlelhetetlenül a vsync egyben 30-as fps limiter, ahol meg kéne ott meg nincs. Itt jonkrétan tényleg jó lenne.
  • Laza
    Nemrég átálltam én is X360 kontrolleres irányításra, egyszerűen valami nem kóser ezzel az egér+billessel, ráadásul a járműveket kész szenvedés így irányítani ... billel olyan, mintha atom padlógázt nyomnék nekik, baromi szarul reagál rá, ráadásul így még kanyarodni is szar velük ... bezzeg a kontrolleres ravaszokkal szépen lehet adagolni a géz, faszán mennek - már amennyire lehet - a járművek :)
  • Laza
    Ehh, szarok ezek a jpg-k :D
  • Laza
    És tavaly szeptemberi drivert használok, a játék egy pillanatra sem lassul be vagy reccen meg, a framerate sima mint a babapopsi :)
  • Laza
    Egyébként mindennel együtt (rendszerhasználati díjak, egyebek) kb 45-50Ft 1kWh áram.

Mi havi 6000Ft körül fizetünk, de pl az én asztali gépem ha itthon vagyok akkor non-stop megy, egyébként is alvóban van ... ugyanez feleségem laptopja :)
  • Laza
    LOL-e :D :D
  • Zero 7th
    Na pont erről beszéltem.

Ez meg nekem kb három hónapra elég. Cégnél szarok, órabérben. :P
  • Laza
    Uhh, ez hogy jött ki? Mindent beleszámolva kb 1800Ft az amiről beszélsz :)

Ráadásul nekem úgy jelez jelenleg a fogyasztásmérő 266W-ot WD közben, hogy mellette rajta van a 24"-os LCD, router, 2 laptoptöltő (egyiken asszony dolgozik, másik alvóban van), PS3, X360 kikapcsolva, 5.1 hangfalszet, 2 telefontöltő, amiből az egyik tölt ... a gépem core i5 3570K, GTX660, 2x 1TB vinyó, 2x SSD, 8GB RAM, meg egyéb okosságok a gépben ... most kiléptem a játékból és 110W a fogyasztás ... egyébként a gép maga alapjáraton (net, munka, egyebek) 70W körül eszik.

És ez ma egy közepes gépnek számít :)

Jah, és ezen a középkategóriás gépen a játék meg így néz ki :)

• MerlinW
    Jól van, ezt én néztem be. Én legalább bevallom xD
  • Moby
    Kb 38, de ez a vellany dolog itt nagyon nem megyen :D
    Nálunk kb 125kwh az átlagfogyi pc-vel, konzolokkal, két nagylcd-vel, mif.szommal úgy, hogy a feleségem itthon van a gyerekkel, tehát az egyik tv konstans megy. Ez kb 5000huf havonta. Ebből a pécék meg a konzolok lehetnek úgy 5-700ft. Ha valamit kitépnék a pc-ből, és lecserélném kisebbre, úgy kalkulálok, hogy akár 80ft-ot is spórolhatnék.
    Csábító! ^.^
  • Zero 7th
    KILO watt, bakker, kilowatt! Az ezer, nem száz!
  • MerlinW
    Oké, én vagyok a hülye, 1000-el kell osztani. Mindegy, akkor sem mindegy mennyi rezsit fizetünk.
  • MerlinW
    ~20Ft egy kW. Mindenhol, miután törvény írja elő. Az a 2000 Ft-os villanyszámla érdekes. Még úgy is ha átalányban fizeted.
    ((300W * 4óra * 30nap) / 100)*20

Természetesen 4 óra játékról beszéltem, én pl nem játszom hetente sem 4 órát (és így is havi 18k a villanyszámlám, mert ugye vannak hűtők, mikró, mosógép, mosogatógép, világítás, stb stb), de valaki a többszörösét is.
  • Moby
    Nem, de mindegy, mer csak rossz megfejtés születik :D
  • Zero 7th
    És tegyük hozzá, hogy ez egy átlagos gép teljes fogyasztása amit számolgattok, én meg egy "energiatakarékos" és egy "nagy fogyasztású" processzor közti különbségről beszéltem. Az a teljes fogyasztás hány százaléka? Kettő körül? Tíz is talán?

Laptopon elhiszem, hogy van értelme, tovább bírja az akksi. De asztaliban olykurvára mindegy...
  • Fox44
    Miért? Te még nem játszottál még 4 órát egyfolytában? Igaz, mostanában én nem, de lehetséges.
  • Ironman2
    Beleszámolta a szomszédjait is,na!
  • Fox44
    Napi 4 óra(300W), az 30 napra 9 kWh. Az legrosszabb esetben is 540Ft.
  • Moby
    Szerintem valamit nagyon elszámolsz :) (amit leírtál az nincs 40kwh 1 hónapra, az meg ilyen ~1000ft)
  • Fpocok
    Hát még így sem az igazi, de már alakulgat.
  • enlightened
    Nem tudom ezt hogy számoltad ki. Napi 4 orát megy a konzol, mellette a gép és 2000 Ft a villanyszámlám. Jó mást nem használok, de akkor szolgáltatót kéne váltanod ha ennyit fizetsz.
  • Ironman2
    Talán a legdrágább tekercsre gondolt!
  • Maxtreme
    ahhoz a 300w fogyasztáshoz abban a 4 órában szüntelenül kell gamelni, vagy gpu+cpu párossal konvertálni :)
  • MerlinW
    Ha napi 4 órát megy egy átlagos PC (300W fogyasztással), az havi 7200 Forint villanyszámlát termel. Sokat sz*rhatsz:)
  • TomStorm
    3 + járt ezért a profilodra:-)
  • Fpocok
    Visszaszívom. Az irányítás meggyógyult. Ráadásul múltkor driverben is állítgattam és most kurva jól megy. A játékban továbbra is szarakodik az FPS, de ez már nem az én, hanem a játék sara. Picit most happy vagyok.
  • TomStorm
    3 tökéletes pont+1
    Az a 3 pont amit nekem leírtál megszüntette az FPS drop-ot.Viszont maradt ez a kép beállás,hogy a hang megy tovább a kép meg áll.Na itt jön az én +1 pontom méghozzá a priorítás magasra állítása processzor használatnál.
    Egyszerüen perfekt minden!Állíthatom úgy a felbontást ahogy csak akarom.Vsync tartja a 60-at és ilyenkor jön jól az erősebb VGA ami nekem legjobb a gépben mert nincs limit.
    Xbox360 kontroller is megvan hozzá(havertól megvettem 3 ezerért:)
    Nagyon szuper a game most így PC-n,el se tudom hinni,hogy sikerült:D
    Köszi szépen!!
  • Tatyla
    kocsiból ki lehet lövöldözni menet közben,vagy csak én vagyok béna?
  • Fpocok
    A játék továbbra is picit input lagos, de már sokkal jobb.
  • a.carkey
    Jó éjszakát!
  • Fpocok
    Sejthető volt. Jövő ilyenkor meg jön a folytatás.
  • Fpocok
    Megnézzük.
  • Overburner
    1-2 plusz infó grafika beállitásról meg stb. Érdekes.