Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
A cikk sem seggbõl rántódott elõ, hanem olyan írta, aki játszott vele. Csak õ a lényeges dolgokkal foglalkozott, hogy játszható-e egyáltalán, nem azzal, hogy mennyire csillivilli. Mert végülis ki nem szarja le, hogy csillivilli, ha játszhatatlanul az?
Hidden graphics settings
Fõbb pontok:
1. Foskonzolos irányítás, autoaim miatt félreklikkelt hekkelések, nyomva kell tartani a tûzgombot már egyetlen lövéshez is, nem lehet ugrani csak ott, ahol KELL is, mászható és mászhatatlan részek megkülönböztethetetlenek, idiótán pozícionáló fedezék rendszer, amibe ráadásul be lehet ragadni.
2. Szar küldetések, de kb mintha kiválogatták volna minden idõk legtenyérbemászóan kurvaannya küldetéseit, kísérgetés, insta-fail lopakodás, leszorítanak a küldik egy kis területre ahonnan kimászkálva fail, plusz a szájbakúrt átvezetõ videó elõtt mentett csekpointok.
3. Hekkelés béna, ránézek aztán "use" gomb, semmi extra, semmi világrengetõ, csak egy már milliószor látott játékmechanika hekkelõs körítéssel.
4. A multi "meglepetésszerû" megoldása tönkrekúrva azzal, hogy nem enged be küldetésbe, ha valaki más is a játékodban van, szal azonnal tudod, hogy jött valaki.
5. Béna fõhõs, unalmas sztori.
Tényleg ilyen? Le sem töltöm akkor...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.rockpapershotgun.com/2014/05/27/watch-dogs-pc-review/#more-209351
Egy rohadt szó nincs benne a grafikáról, mégis szétcincálja a játékot. Ha igaz, ami ebben van, akkor a legkevésbé sem baj, hogy nem olyan szép, mint lehetne, mert az sem mentené meg.
Igen, a vízbe tényleg nem látszik a lövés. Ennek ellenére a íz különben marha jól néz ki. Szar ügy, hogy nincsenek rádiók, de érthetetlen: mert híreket meg mondanak, az nagyon pofás, háttér dolgokat tudhatunk meg.
A lakosság , fú, jó sok embert figyeltem, de tényleg változatosak. Vanna kissé hülyék kitalált profilok, de van ami rohadt poénos.
A rendõröket nem is olyan egyszerû lerázni, egészen jól követnek. Kipróbáltam, eltûntem a szemük elõl, be egy másik kocsiba, lebuktam, hogy ne lássanak, erre megállnak a rendõrkocsik, kiszállnak, és egyenként a parkoló kocsikat végig böngészik. Meg is találtak. ez jó. Meg az egész rendszer, ha lelövünk valakit, telefonálnak a lakosok, majd kiérkeznek a rendõrök, stb, az egész üldözés-rendõr rendszer elsõre jó.
A jármûvek irányítása, ej hát elég fura.Nem is értem néha mi bajuk van. Azért hozzá lehet szokni, csak ha nagy hajsza van, akaratlanul is sikerül elcsapni a gyalogosokat. Ami nem jó, ront hírnéven.
Szinte minden beállítást ultrára raktam, kivéve a Vsync-t, meg még valamit. Teljesen jól fut, bár elõfordult egyszer-kétszer hogy pár másodpercre volt némi akadás. De nem volt zavaró, ettõl eltekintve, teljesen jól fut. És jól is néz ki, akinek ez csúnya...az vegyen szemüveget.
Ha mi vezetünk egy autót elég lassan amortizálódik le, bár tényleg szarrá lehet törni, ajtók leszakadnak róla, stb. Azt gondolom arról van szó, a fejlsztõk részérõl egy kis könnyítés, ha mi vezetünk jobban bírja a kocsi. Mert ha tömegbalesetet csinálunk a lámpa feltörésével, egybõl jön a roncsderbi. Azok a kocsik egybõl és szépen zúzzák le egymást.
Az biztos a fizikát tekintve, vannak furcsaságok, és nem túl jól mûködõ dolgok, de van ami meg tényleg jól mûködik.
De mind ez igazából tök mindegy, vagyis nem ez a legfontosabb. Fontos, de a játék nem csak grafikából meg fizikából áll. Van tenni való a játékban bõven, sok a feladat, érdekes a lakosok telefonját feltörni stb.Sok mindenbe bele lehet kötni ha valaki mindenképp a hibákat keresni benne, amik vannak jócskán, de mikor volt tökéletes játék? Ha már állandóan a nagy GTA összehasonlítás, mintha annak nem lettek volna hibái.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
A medve nem játék.
A medve nem játék.
És ez az egész így a gameben fellelhetõ cuccok 32%-át tette ki!
Next PC upgrade: 2022
Adversus solem ne loquitor
Itt nem is fut rosszul, meg nem is néz ki vacakul sztem.
A gépem kábé ilyen kaliber. Most már annyira kíváncsi vagyok, hogy asszem, ma megveszem a játékot.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Hiányzik az atmoszféra, a sok füst, amit talán a Physx adott volna. Na meg kevesebb is lett az NPC meg az autók az utakon, de gondolom legtöbb dolog a gépigények miatt lett lebutítva.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"