Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
Jó hát bocsánat én nem vagyok régóta jelent itt szoval nem tudok ki merre hogy miért 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Jakuza1
A szemellenzojen keresztul ? 😛PP

Overburner
Szerintem az se aki azt irta. 😄 De figy nézz szét keress más teszteket ha valós a probléma biztos találni fogsz még hasonlókat.

Nem erre figyelt, meg õ két hónapja folyamatosan védelmi kampányban van, nem kifejezetten az az elfogulatlan teszter perpill...

Overburner
TomDantes elõbb leirta a dolgokat ami az õ személyes véleménye és azért ha ilyen kritikus dolgok lennének benne csak megemlítette volna.

Mert mindenki a grafikával baszódik. Attól még, hogy nem mondták, lehet igaz, azért kérdezem talán.
A cikk sem seggbõl rántódott elõ, hanem olyan írta, aki játszott vele. Csak õ a lényeges dolgokkal foglalkozott, hogy játszható-e egyáltalán, nem azzal, hogy mennyire csillivilli. Mert végülis ki nem szarja le, hogy csillivilli, ha játszhatatlanul az?

Overburner
Hát azért ennyire csak nem durva akkor gáz lenne már tényleg kicsit el van baszva az a cucc. Aki játszott már vele ilyen durva dolgokat azért nem mondott.

Jakuza1
Semennyire,ugy irod at a cfg fajlt, ahogy csak akarod.

Szerintetek eredeti játéknál mennyire büntethet az UBI ha ezt alkalmazni szeretném ?

Hidden graphics settings

Esetleg személyes tapasztalatok a cikkben leírtakról?
Fõbb pontok:
1. Foskonzolos irányítás, autoaim miatt félreklikkelt hekkelések, nyomva kell tartani a tûzgombot már egyetlen lövéshez is, nem lehet ugrani csak ott, ahol KELL is, mászható és mászhatatlan részek megkülönböztethetetlenek, idiótán pozícionáló fedezék rendszer, amibe ráadásul be lehet ragadni.
2. Szar küldetések, de kb mintha kiválogatták volna minden idõk legtenyérbemászóan kurvaannya küldetéseit, kísérgetés, insta-fail lopakodás, leszorítanak a küldik egy kis területre ahonnan kimászkálva fail, plusz a szájbakúrt átvezetõ videó elõtt mentett csekpointok.
3. Hekkelés béna, ránézek aztán "use" gomb, semmi extra, semmi világrengetõ, csak egy már milliószor látott játékmechanika hekkelõs körítéssel.
4. A multi "meglepetésszerû" megoldása tönkrekúrva azzal, hogy nem enged be küldetésbe, ha valaki más is a játékodban van, szal azonnal tudod, hogy jött valaki.
5. Béna fõhõs, unalmas sztori.

Tényleg ilyen? Le sem töltöm akkor...

Tikal
<#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Overburner
Ja ok ezt nem tudtam akkor semmi. 😄

Tikal
én tudom, õ volt aki nem hitte el korábban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Overburner
Rádió nincs de lophatsz zenéket meg mindent mások emberektõl stb és azt hallgathatod. Amúgy köszönjük az infókat TomDantes

Itt egy cikk:
http://www.rockpapershotgun.com/2014/05/27/watch-dogs-pc-review/#more-209351

Egy rohadt szó nincs benne a grafikáról, mégis szétcincálja a játékot. Ha igaz, ami ebben van, akkor a legkevésbé sem baj, hogy nem olyan szép, mint lehetne, mert az sem mentené meg.

Tikal
jéé, nincs rádio....

Akkor vélemény, az elsõ két óra után. Csak a legelsõ bemelegítõ küldetést csináltam meg. Utána gyerünk ki a városba. Az nagy marhaság hogy nincs mit csinálni. Két óra alatt egyetlen minijátékot se próbáltam ki, elmentem két boltba, vettem fegyvert meg ruhát. Elszedtem emberek pénzét. Megcsináltam valami mellékküldetést. Aztán néhány felbukkanó bûnügynél elkaptam a elkövetõt. És ez szinte semmi, még egy rakás dolgot ki kell még próbálni. De ez utóbbi, amikor bûnesetet észlelünk, és od kell menni megakadályozni, egész ötletes.
Igen, a vízbe tényleg nem látszik a lövés. Ennek ellenére a íz különben marha jól néz ki. Szar ügy, hogy nincsenek rádiók, de érthetetlen: mert híreket meg mondanak, az nagyon pofás, háttér dolgokat tudhatunk meg.
A lakosság , fú, jó sok embert figyeltem, de tényleg változatosak. Vanna kissé hülyék kitalált profilok, de van ami rohadt poénos.
A rendõröket nem is olyan egyszerû lerázni, egészen jól követnek. Kipróbáltam, eltûntem a szemük elõl, be egy másik kocsiba, lebuktam, hogy ne lássanak, erre megállnak a rendõrkocsik, kiszállnak, és egyenként a parkoló kocsikat végig böngészik. Meg is találtak. ez jó. Meg az egész rendszer, ha lelövünk valakit, telefonálnak a lakosok, majd kiérkeznek a rendõrök, stb, az egész üldözés-rendõr rendszer elsõre jó.
A jármûvek irányítása, ej hát elég fura.Nem is értem néha mi bajuk van. Azért hozzá lehet szokni, csak ha nagy hajsza van, akaratlanul is sikerül elcsapni a gyalogosokat. Ami nem jó, ront hírnéven.
Szinte minden beállítást ultrára raktam, kivéve a Vsync-t, meg még valamit. Teljesen jól fut, bár elõfordult egyszer-kétszer hogy pár másodpercre volt némi akadás. De nem volt zavaró, ettõl eltekintve, teljesen jól fut. És jól is néz ki, akinek ez csúnya...az vegyen szemüveget.
Ha mi vezetünk egy autót elég lassan amortizálódik le, bár tényleg szarrá lehet törni, ajtók leszakadnak róla, stb. Azt gondolom arról van szó, a fejlsztõk részérõl egy kis könnyítés, ha mi vezetünk jobban bírja a kocsi. Mert ha tömegbalesetet csinálunk a lámpa feltörésével, egybõl jön a roncsderbi. Azok a kocsik egybõl és szépen zúzzák le egymást.
Az biztos a fizikát tekintve, vannak furcsaságok, és nem túl jól mûködõ dolgok, de van ami meg tényleg jól mûködik.
De mind ez igazából tök mindegy, vagyis nem ez a legfontosabb. Fontos, de a játék nem csak grafikából meg fizikából áll. Van tenni való a játékban bõven, sok a feladat, érdekes a lakosok telefonját feltörni stb.Sok mindenbe bele lehet kötni ha valaki mindenképp a hibákat keresni benne, amik vannak jócskán, de mikor volt tökéletes játék? Ha már állandóan a nagy GTA összehasonlítás, mintha annak nem lettek volna hibái.

Ezt most videóztam 😄 nagyon faszán megvan csinálva a benzinkút robbanás... NPC csávót figyeljétek mire le esik neki hogy mivan XD

AntiHero
😊)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Overburner
Basszák meg a bétájukat 😄

Jakuza1
Miert a Rome 2-vel jatszik valaki ? Szerintem a jatekosok 99% mar el is felejtette.

Valakinek akinek 6950 1gb vagy phenom II X4-es procija van megnézné hogy fut a játék?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Overburner
Nekem 8 csak ne hagyják félbe akkor, igenis javitsák a dolgokat. 😄

a.carkey
Emlékeztek a Rome 2re? Aztán most hol tartunk? Itt is az lesz. Csak ugye az UBIról van szó, aki elõször besöpri a zsét, aztán javítgat.

A medve nem játék.

Tikal
megnéznéd nekem, hogy van e árnyéka a karakterednek, mikor az autod elé állsz?😊

a.carkey
Hogy lenne már lényegtelen! Azért megy MEGINT a fika, mert nem fut egyes gépeket, meg egy nappali videó össze van hasonlítva egy éjszakai szélcsendes videóval.

A medve nem játék.

Viszont akkor is meglehetne csinálni, hogy alacsonyabb grafikán így nézzen ki ahogy most, és mondjuk ultrán úgy ahogy a 2012-es videóban.

grebber
Na nem 22 hanem "csak" 19 óra volt a story 😄 (Ez van amikor spórol az ember a papírral<#idiota> )
És ez az egész így a gameben fellelhetõ cuccok 32%-át tette ki!

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Ez lényegtelen

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

a.carkey
Ami szintén megjelent PCre?

A medve nem játék.

Moby
Nekem megjött az email is, hogy a rendelésem elérhetõ, csak épp a uplayben nem jelent meg 😄

Adversus solem ne loquitor

Overburner
Nekem Fx 8350 van meg 7850 2gb 8gb ram. Kíváncsi vagyok mit hoz ki a dologbol. 😄

Voltan

Itt nem is fut rosszul, meg nem is néz ki vacakul sztem.
A gépem kábé ilyen kaliber. Most már annyira kíváncsi vagyok, hogy asszem, ma megveszem a játékot.

BoneDragon
Te se látod a fától az erdõt.

Kapásból az elején a baloldalon esõ után naplemente van a jobb oldalon este, tovább nem is néztem,szokásos bullshit.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

BoneDragon
Tipikus ubifos játék, összes játékukkal ez van. Talán AC kivétel.

CalebJoe
azt is de örülnének is<#smile>
HeadHunter86
Szerintem meg mindenki anyázna, hogy GTX 770-el csak 25 FPS van 😄

CalebJoe
hát nem gyengén le lett ha ilyen lenne most szerintem mindenki kussolna
HeadHunter86
Eddigi legjobb összehasonlító videó.
Hiányzik az atmoszféra, a sok füst, amit talán a Physx adott volna. Na meg kevesebb is lett az NPC meg az autók az utakon, de gondolom legtöbb dolog a gépigények miatt lett lebutítva.

Te fröcsögsz valótlanságokat, de amióta van a topik azóta ide jársz és flémeled a baromságaidat, rohadtul unalmas.

Overburner
Értem én de szerintem itt többen PC-sek vagyunk és mi hozzá se tudtunk ahoz szagulni még szoval nem tudunk kb semmit mondani róla csak amit láttunk ill. olvastunk. Ezért hasonlitottuk a GTA4-hez szerintem.

Voltan
Egyébként pedig nem fikáztam a WD-t, hiszen nem is játszottam még vele. Pusztán azt jegyeztem meg, hogy ha már hasonlítgatni akarjuk valamihez, akkor ne egy hat évvel ezelõtti, valóban kevésbé sikerült GTA-hoz hasonlítsuk, hanem annak az újabb, és sokkal jobb viszonylag friss folytatásához.

Voltan
Leszarom, hogy nincs PC-n. 2 sandbox jellegû játékot hasonlítottuk össze egymással, hangulattól és történettõl függetlenül. Pá. 😊

Kár, hogy mondjuk senki más nem fröcsög itt rajtad kívül... Ha meg nem tetszik a jogos kritika, akkor én is csak hasonlókat tudok javasolni.
Nekem még a chase által beszúrt szopatós képernyõ van. <#rinya>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

oneal1
feltelepült, már patchet szed😊

!Forza Ferrari!

Overburner
Szerintem normálisan lehet "fikázni" mivel 1 játék se tökéletes de azért mindennek vannak határai. Kulturáltan nyugodt körülmények között kéne ezeket megbeszélni és akkor lenne egy jó témánk. 😄

A legkevesebb aspektusból. Tényleg, el lehet húzni a topikból ha csak a flémelés megy a hazudozás meg a fröcsögés és a játék be se jön.