5939
  • MerlinW
    Csak nem ebédelnek reggel 10-kor:)
  • TomStorm
    Van itt köztünk olyan akinek a "minimum rendszerkövetelmény" körüli gépe van és megfelelően fut a játék?Értem ezalatt,hogy nem esik le FPS 30 alá,egyszersem.Folyamatos a játék és teljesen élvezhető akár lehet LOW is a graf!
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel is csak egyetérteni tudok.
    Adjanak lehetőséget a választásra!

//Életszerű példa: idegenajkú munkatárs, haver, egyetemi kollégiumi arc stb. beugrik, és nem ért magyarul [vagy alig] - hagy játszhasson és választhasson nyelvet [bármilyet, amit a játék amúgy támogat, de angol is legyen benne]...!
  • Skyline
    Itt...Számtalan játék van ahol jóval több, és akkor még nem azonos órajeleken nézték őket.:)
    Nincs ezzel gond, csak nevetséges hogy tényleg egy 4magos intel színvonalhoz az AMD-nek 8 mag kell és jelentősen magasabb órajel + fogyasztás (és még akkor is csak jóindulattal hozza a szintet)... Az FX4320 felel meg nagyjából a 3570K-nak de még így is magasabb órajellel, és nézzük meg hol van a listában.... Elég szomorú amit leművelnek a Phenom II X4-esek (hosszú évekig nyüstöltem egyet) és egyéb régi procijaik után...

• MrDevil
    én meg a kiadót és forgalmazót rúgnám p*csán amiért ki merték adni angol szöveg nélkül....
  • Zero 7th
    Mikor döglött meg így az AMD? Régen még egészen partiban volt az Intellel, most meg...?
  • Fpocok
    Ráadásul ők nem is foglalkoznak videójátékokkal.
  • Fpocok
    HAHA kurva vicces.
    Értem, hogy kell a marketing, de azt hiszem kicsit messze mentek el. Nem baj, majd kifizetik a bírságot a sok hülye vásárló pénzéből.
  • Overburner
    3FPS azta szerintem ki dobom a gépem az ablakon.
  • Skyline
    Próbálok teljesen hitelesen elképedt arcot vágni amiért egy valóban processzorigényes játékban a 8 magos csúcsAMD 4ghz-en nem képes hozni (szokás szerint) az alig drágább és jóval kevesebbet fogyasztó 3.4ghz-n futó 4magos 3570K szintjét....De nem megy...AMD...

• zzeN
    Az én kicsi tesztem a játékról.
  • Overburner
    Király kösz a választ, akkor remélhetőleg idővel ez is megoldódik.
  • Ra1n
    Túlterhelt az uplay... Éjjel amikor kevesebben voltak rànyomtam mondjuk az online hekkre,nem telt el fèl perc és mehettem mindig..
  • Overburner
    Amúgy online matchmaking csak szerint lassú picit? Vagy ez is az Uplay miatt van?
  • Overburner
    Van benne vmi Amcsiba most ebédelgetnek. :D
  • a.carkey
    Amerikaiak próbálnak fellépni vagy mi ez a ubis bénázás már két napja?
  • Overburner
    Amikor a GTA4-et kijátszottam elöször örültem h volt 30fps-em xD Lehet de idegesitő az biztos.
  • a.carkey
    Tegnapi? Megint ez megy. :D
  • CalebJoe
    hát nem is főleg amikor kocsival mész egy ilyen játéknál fontos lenne a folyamatosság
  • IMYke2.0.0.0
    Hú de arcon borítanám azt, aki ezt a magyarítást így kiadta az angol központozással...
  • Fpocok
    25-35 az nem játszható.
  • Overburner
    Lehet h patchelés majd javitja nekem is van h beszaggat....... várás van :D
  • bruna #3473
    nekem magas grafikával 25-35 fps :D játszható ,de néha beszaggat ,vagy belassul 1-2 másodpercre ami bosszantó... :/
  • Ironman2
    Most nem avval foglalkozom
  • Shiver
    érdekes
  • Shiver
    pont hogy nézem nem lásd #3468
  • Shiver
    sajnos külső progi kell hozzá azt meg most nem telepítek, de csak néha szaggat be, még simán élvezhető, pedig az ilyennél kényes vagyok:)
  • Shiver
    lehet felesleges
    benchmark vga/cpu
  • bruna #3467
    Megnéztem a programmal a GPU 60-70% a CPU-l 100%ig mennek szóval proci kéne nagyobb :)
  • MerlinW
    Én ezt nem értem. Láttad a konfig fájlt, ott volt előtted. Te pedig ahelyett, hogy 2 perc alatt kipróbáltad volna, inkább idejöttél megkérdezni.
  • Ironman2
    A gameprofile.xml-ben van olyan hogy showfps.Valai próbálta már?
  • CalebJoe
    Akkor ez nagyon proci függő mert nálam ultrán de még highon is 20-25fps van.
  • Overburner
    Fraps-et szokták ajánlani ahhoz de én se akarok külön progit belecsapni ezért. Láma Uplay legalább ennyit tudna pluszba :D

#3461 Ja nekem is tetszik xD
  • Shiver
    sajnos fps-t nem tudok mondani hozzá mert nem néztem még, hogy lehet előhozni ha egyáltalán elő lehet, de mindjrát utánanézek aztán ha tudom mondom
  • Shep
    Állat ez a zene :)
  • Overburner
    Az jó tipp. :D
  • HeadHunter86
    Előtte én megnézném mi a limites nálad (MSI Afterburnerrel), mert ha a VGA 98%-on pörög a proci meg csak 70-80%-on, akkor egy FPS-sel sem leszel előrébb, amíg videókarit nem veszel.
  • bruna #3458
    Lehet akkor beruházok egy Fx 8350-re :)
  • Overburner
    Fx 8350-em van 4.2ghz-n 7850 2gb-om és 8gb ramom minden ultra kivéve a textúrák és az árnyékok az élsimitás temp smaa
    Nem tudom pontosan az fps-t de nem igazán van baj vele. De szerintem lesz még jobb is ha jön ki driver v patch.
  • Shep
    És akkor gondold el milyen lehetett ez tavaly ősszel, mikor is eltolták fél évvel a megjelenést:D