Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a meglepõ, hogy egy nagyon közepes játék lett belõle, a nagyon nagy hype ellenére is. Azért ez így meredek. Még az AC széria is sokkal jobban indult a meglátásom szerint, mint ez. Minõséget tekintve(Igen, nálam ott volt egy olyan motiváló érzés, hogy én itt mindenre fel tudok mászni, és elég jó volt a karakter animáció már akkor is.). Kíváncsi leszek a WD eladásaira, hogy bedõl-e a casual réteg a nagy marketingnek, vagy sem?!
Overburner
Amúgy tényleg van benne vmi bár jobban utána kéne nézni jól néz ki 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Moby
Befejezték, vagyis szerették volna. Õsszel azért nem adták ki, mert nem volt kész. Most sincs kész, csak kiadták. Majd befejezik patchekkel. Valamennyire. Nagykiadók videójátékai 2014. Mi ebben ennyire meglepõ?

Adversus solem ne loquitor

Overburner
Azért vannak itt mind2 oldalról elfogultak szerintem. Pártatlan vagy legalább ahoz közeli dolgokat szeretne szerintem mindenki hallani,aki annyira fikázza hogy lehordja mindennek mi a francnak játszik vele és egyáltalán minek itt és irogat + idegesíti fel azokat akik csak infókat akarnak megtudni nem vágom. Én ma kapom majd meg a cuccot és remélem tudok majd egy értelmes véleményt mondani róla.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

machirarium
Állítólag a DeferredFXQuality-et átírva a cucc így néz ki: Ilyen

Hát nem tudom...

Fpocok
"Eleve úgy volt hogy csak a régiekre jön"

Dehogy is. Már a legelsõ bemutató alatt a PS4-el reklámozták.

Parasite Eve 2, best game EVER!

enlightened
Mi csináltak fél év alatt? A next gen verziót! Eleve úgy volt hogy csak a régiekre jön, de közbe meggondolták magukat és ezért õszrõl gyorsan áttoltak májusra, hogy megcsinálják a 2 új generációra is. Tehát az xbox360 és ps3 és PC-s verzióhoz hozzá se nyúltak az ugyanolyan mint õsszel volt, nem azlrt volt a csúszás mert a játékon még bármit is javítottak volna csak megírták még két platformra.

Day0 patch már van, szal a játék nem egyezik meg az eddigi warez releasekkel például. De az csak a multipalyert meg AI-t javítgatja, semmi lényegeset.
Emellett persze való igaz, hogy az ubi nem arról híres, hogy nagyon patchelné a lényeges hibákat...
HeadHunter86
Elsõ patch már kint van hozzá. day1 patchnek vagy másnéven hotfixnek hívják.

Shep
Már ha lesz egyáltalán patch ezekre a gondokra 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az szép... akkor lehet megy is a parkolópályára a game az elsõ patchig...
Fpocok
Ha már sértegetni akarsz, legalább olyannal gyere, amiben van logikai összefüggés.

HeadHunter86
Épp írni akartam, hogy vajon mi lesz a következõ kifogásolnivalód. Érdekes, meg senkinek sem tûnt fel az autoaim, lehet ki kellene kapcsolni az egérnél a makródat és akkor nem lenne.

Fpocok

Fpocok
Ja igen, és egérgyorsítás is van. Lehetne ennél rosszabb?

Fpocok
Ok. Akkor azt hazudom, hogy lehet célozni, csakhogy megnyugodjon a kis lelkecskéd. Arról nem is beszélve, hogy még az auto aimet sem lehet teljesen kikapcsolni.

HeadHunter86
Na jó ezt hagyjuk már. Én tudok célozni? Azért mert te nem tudsz célozni, már a játék szar? Elhiszem, hogy divat fikázni a játékot. Egyet is értek sok mindennel, de ezt a " nem lehet célozni" dumát felejtsük már el.

Fpocok
A hypeban nekik is nagy részük volt. Talán nem kellett volna hamis felvételeket mutogatni.
Tegnap vicceltem a GTA4-el, de lehet mindjárt komolyan felrakom... vagy a másik kutyás játékot.

Igen, ez az egyetlen gond. Túl-hypolták és ahhoz nem tudott felnõni. Mivel PC-re évente 1 modern GTA klónnak hívható sandbox játék jelenik meg, meg kell becsülni a közpszert is. Utolsó talán a Sleeping Dogs volt. (Ami a kisebb hype ellenére semmivel sem rosszabb mint ez)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Törölt felhasználó
A deklaráláson kívül semmi "nextgen" nincs a játékban. Javításokra meg várhatsz, tekintve hogy az utóbbi AC játékok ugyanolyan szarul futnak mint megjelenéskor.

Nem rossz játék, de a túlzott hype miatt mindenkinek komoly elvárásai voltak, erre most jön a pofáraesés a játék középszerûsége miatt, egyébként teljesen jogosan.
Fpocok
Ez nem next gen játék, ez a gond.

Fpocok
Nem lehet célozni rendesen bazmeg.
Na én másodszorra is kiszálltam. Sajnálom, aki erre pénzt pazarolt.

Én inkább megvárnám azt a karácsonyt, csak legyen ütõs a játék GTA elemei is, meg legyen optimalizált. Szinte tök mindegy hogy mikor jelenik meg, de akkor legyen JÓ! Ennyi.
Engem sosem zavart ha egy játékot elhalasztanak, az elvileg a játéknak lesz jó, bár a WD-nál nem tudom mit csináltak az elmúlt fél évben, bele se merek gondolni, hogy mi lett volna ha tavaly õsszel adták volna ki...
Szar az irányítás sajnos egér-bill.átka fõleg vezetéshez.TPS még elmegy.
Kontrtoller-el ki kell próbálni
Olvasom pár napja a fórumot és ne haragudjatok, de nem tud bennem maradni.
(de lehet, hogy csak öregszem)
Folyamatosan megy a sírás: mit vártatok egy 2014 közepén megjelenõ, deklaráltan nextgen játéktól?
Persze, hogy kell neki a vas, ha nem "fussa" gépfejlesztésre attól még nem a játék szar.
Optimalizáció: majd jönnek a javítások, de ha jól sejtem csak ma jelenik meg a játék......

Örüljünk hogy egyáltalán kiadták a játékot nyár elején és nem kell megvárni a karácsonyt b+.
Az már fel sem tûnik a fiatalabb korosztálynak, hogy ez már a 3. játék a UBI -tól amit magyar nyelven adtak ki?

Próbáljunk örülni a kis dolgoknak és legyünk türelmesek.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Fpocok
Oké... nem a vsync az, egyszerûen szar az egeres irányítás. Talán a Dark Souls óta nem találkoztam ennyire szarral.

Törölt felhasználó
Ég és föld? Mármint mihez képest? A RLD a korábbi verziókhoz képest FPS szempontjából?
Fpocok
Ááá... igazi öröm olvasni a steam fórumán a sírást a szar optimalizáció miatt <#buck>

Fpocok
Ég és föld a különbség. Most már simán játszható. Márcsak arra kéne rájönnöm, hogy hogy kell a vsyncet kikapcsolni. Driverben és játékban is ki van lõve, de állítom, hogy van és ezért az irányítás is szar.

DarkSector
Lemaradt hog a menüben a beállításoknál írja is, 3 mód van, az elsõhöz 1GB Vram, az a minimum, utána 2GB ram és a maxhoz 3GB kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
3GB Vram kell az Ultra-hoz, a 4GB az igen az már bõven elbírja....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Fasza tehát a "maxhoz" 4gbos 770 kell.

Next PC upgrade: 2022

GTX GPU AA AO DoF LoD Reflections Shader Shadows Textures Water
TITAN Black Temporal SMAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
TITAN Black SLI 4xTXAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
TITAN Temporal SMAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
TITAN SLI 4xTXAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
780 Ti Temporal SMAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
780 Ti SLI 4xTXAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
780 Temporal SMAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
780 SLI 4xTXAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
770 (4G😎 Temporal SMAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
770 (4G😎 SLI 2xTXAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
770 Temporal SMAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra High Ultra
770 SLI 2xTXAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra High Ultra
760 (4G😎 SMAA HBAO+ (High) On Ultra High High High Ultra Ultra
760 (4G😎 SLI 4xMSAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
760 SMAA HBAO+ (High) On Ultra High High High High Ultra
760 SLI 4xMSAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra High Ultra
750 Ti SMAA HBAO+ (High) Off High High Medium High High High
750 (2G😎 SMAA HBAO+ (High) Off High Medium Medium Medium High High
750 SMAA HBAO+ (High) Off High Medium Medium Medium Medium High
690 Temporal SMAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra High Ultra
680 (4G😎 Temporal SMAA HBAO+ (High) On Ultra High High Ultra Ultra Ultra
680 (4G😎 SLI 4xTXAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra Ultra Ultra
680 Temporal SMAA HBAO+ (High) On Ultra High High Ultra High Ultra
680 SLI 4xTXAA HBAO+ (High) On Ultra Ultra High Ultra High Ultra
670 (4G😎 SMAA HBAO+ (High) On Ultra High High High Ultra Ultra
670 SMAA HBAO+ (High) On Ultra High High High High Ultra
660 Ti (3G😎 SMAA HBAO+ (High) On High High High High Ultra Ultra
660 Ti SMAA HBAO+ (High) On High High High High High Ultra
660 (3G😎 SMAA HBAO+ (High) Off High High Medium High Ultra High
660 SMAA HBAO+ (High) Off High High Medium High High High
650 Ti Boost SMAA HBAO+ (Low) Off High High Medium High High High
650 Ti (2G😎 SMAA HBAO+ (Low) Off Medium High Medium Medium High High
650 Ti SMAA HBAO+ (Low) Off Medium High Medium Medium Medium High
650 (4G😎 FXAA Off Off Medium Medium Medium Low High Medium
650 (2G😎 FXAA Off Off Medium Medium Medium Low High Medium
650 FXAA Off Off Medium Medium Medium Low Medium Medium
590 Temporal SMAA HBAO+ (High) On Ultra High High Ultra Medium Ultra
580 (3G😎 SMAA HBAO+ (High) Off High High Medium High Ultra High
580 SMAA HBAO+ (High) Off High High Medium High Medium High
570 (2.5G😎 SMAA HBAO+ (Low) Off High High Medium High High High
570 SMAA HBAO+ (Low) Off High High Medium High Medium High
560 Ti (2G😎 SMAA HBAO+ (Low) Off Medium High High Medium High High
560 Ti LE SMAA HBAO+ (Low) Off Medium High High High Medium High
560 Ti SMAA HBAO+ (Low) Off Medium High High Medium Medium High
560 (2G😎 FXAA HBAO+ (Low) Off Medium Medium Medium Medium High High
560 FXAA HBAO+ (Low) Off Medium Medium Medium Medium Medium High
550 Ti (2G😎 FXAA MHBAO Off Medium Medium Medium Low High Medium
550 Ti FXAA Off Off Medium Medium Medium Low Medium Medium
480 SMAA HBAO+ (Low) Off Medium High Medium High Medium High
470 FXAA MHBAO Off Medium Medium Medium Medium Medium High
465 FXAA MHBAO Off Medium Medium Medium Low Medium High
460 FXAA MHBAO Off Medium Medium Medium Low Medium High

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szomorú de ez van. Lesz értelme beszélni róla ha jön pc-re, ami sosem fog bekövetkezni.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ezek a feliratok jópofásak,de már az elsõ küldetésben idegesítõ volt hogy mindenkinél elõugranak

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tikal
az élmény más, meg a témája a kettõnek, de a stilus ugyanaz, sandbox.
szomorú. hogy a konzolos gta v jobb fizikával rendelkezik mint a nextgen WD...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

//apropó fizika, annó nem arról volt szó hogy physx is lesz a játékban?😊

Moby
A cikk azt írja placebo...

Adversus solem ne loquitor

A GTA 5-el nem is hasonlítom össze, fõként mivel nincs pc-n (nem is lesz szvsz), ráadásul ahogy leírtam pár napja, azon kívül hogy sandbox, két teljesen más mûfaj..A Gta 5 inkább egy Guy Ritchie filmre emlékeztet a karakterei történései poénjai alapján, nagyon frankón levezetve.
A WD teljesen más tészta...
De tény Gta 5-öt tartom a királynak (és még a gta 4. hulladék részét is megbocsájtottam) és szerintem Sandbox kategóriában az is marad, de mint írtam teljesen más élményt ad mint a WD...

Defferedfxquality-t prbálta már valaki PC-re rakni? Mennyit vesz a teljesítménybõl? Azzal a képek alapján rendesen odab*sz a látvány..

MerlinW
Felezd meg amit eddig kaptál😊

[merlinw.org]

Maxtreme
így kb 45 perc után, nekem eddig bejön. Hangulatosnak tûnik a dolog. 😊
A Sebességtõl féltem, de hála isten kellemeset csalódtam. A Legkevesebb fps amit láttam az 45 volt.

Ilyen beállítások mellett:

A magas részletességi szint kb 10 fps-t eszik a fent látható sebességbõl, de e a látványvilág kb semmit nem változik. Ahogy nézem a lombsûrûségre és a látótávra van hatással. Szal marad így 😊

HeadHunter86
Még az 1024*768-at is nehezen hinném el.

Bizonyára nem 1080p-ben..😊

Nekem gtx 460 directcu top 768mb-s krátyám van és highon fut minden.. ultra szaggat.. de highon tökéletesen fut... aztán a gtx 460 1 gb-s volt az alapkövetelmény... inkább ram meg proci kell hozzá... 😊
Shep
Na ja, csak gyõzzed géppel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Mik azok a teljesen más alapok? A WD-ben püfölheted az (X)-et 2 másodpercenként, a GTA-ban meg nem?
Enyhén szebben néz ki így a játék.