5939
  • TomStorm
    Afterburnerlink evga precision x,Dxtory,nvidia inspector
    Most így hirtelen ennyi.Ezek közül valamelyik tuti jó lesz
  • Skyline
    A defferedfxquality-n én amikor rápakoltam levett egy adag fps-t ugyanakkor jobbak lettek a fények...Mondjuk még így a gépet meghúzva + a parancssorral nem próbáltam de ránézek majd.:)
  • Fpocok
    Én ezt próbáltam ki ami majdnem ugyanaz, csak van még egy dolog és most nagyon jól fut.
  • Skyline
    8.1 alatt játszom.

A gépem 3570k jelenleg 5ghz-n, 8gb rammal és egy rommáhúzott gtx 770 lightning.
    A játék 1080p ultrán vígan szalad.
    Egyedül a 20-30 percenként jelentkező pár másodperces durva beakadás volt probléma, a lentebb írt parancs megszüntette.
  • Skyline
    Azon vedd csak le, feleslegesen dolgozik...:)

//Akinek akad még egy mókát találtam, kipróbáltam nálam megszüntette a 20-30 percenként jelentkező pár másodperces durvább beakadásokat...De lehet van akinél ez durvábban jelentkezik úgyhogy:

Adott a játék BIN könyvtárában a watchdogs.exe....Állítsátok be hogy rendszergazdaként induljon. És csináljatok hozzá az asztalra egy parancsikont amit ki kell egészíteni az asztalon az elérésnél a "-disablepagefilecheck" szöveggel. Vagyis a parancsikonnál jobbklik tulajdonságokban a CÉL így fog kinézni:
    blablablaUbisoftWATCH_DOGSinwatch_dogs.exe -disablepagefilecheck

Hatásos.:)
  • Tikal #3610
    milye külső programmal pl?
  • TomStorm
    Win8.1 esetleg?Mármint fel kellene telepítenem csak para van,hogy nem fog tetszeni WD-nak:/
  • TomStorm
    gtx 760.Levehetem végülis mert értelmét nem látom bár nem akad már
  • TomStorm
    Igen szétesik ha nem kapcsolod be vagy nem zárolsz FPS-t külső programmal.
    Én mindig bekapcsolom.60 fölé ne menjen az FPS egy ilyen típusú játéknál.
    Shooter gémre nem szoktam ott nem ajánlott:)
  • Skyline
    Mondjuk nem tudom milyen vga-d van de közép és felsőkategóriás vga-knál célszerű levenni mert csak akadásokat okoz.
  • Skyline
    Nem feltétlen csúnyább ha valami bemozdulás közben elmosódik, van olyan játék aminek kifejezetten jól állt.:)
  • Fpocok
    Elmosódottabb lesz a játék, csúnyább, kevesebb proci kell hozzá.
  • drinkalot
    köszi, valszeg becsapott, hogy olyan 2mp után reagál
  • Laza
    A kamera szögét és távolságát lehet állítani? Nagyon benne van a képemben a kari, eltolnám kicsit.
  • TomStorm
    Mintha az "Alt" bill.-re sétált volna ha jól emlékszem.
  • Zero 7th
    Tudom, mi az a motion blur, köszi.

Azt nem értem, hogy attól, hogy BEkapcsolsz egy effektet, hogyan kapna kevesebb terhelést a proci?
  • drinkalot
    olyan, hogy walk van?
  • Tikal #3598
    páran írtátok, hogy v synct kikapcsoljátok... de akkor meg szétesik a kép, nektek nem, vagy ezzel mit csináltok? :)
  • Fpocok
    Autókázáshoz, célzáshoz SOHA. Amúgy tegnap vagy mikor úgy általánosságban mondtam, hogy ilyet vegyél.
  • MerlinW
    "Motion blur is the apparent streaking of rapidly moving objects in a still image or a sequence of images such as a movie or animation. It results when the image being recorded changes during the recording of a single frame, either due to rapid movement or long exposure"
  • TomStorm
    Azt írtad kontrollerel használod.Én egérhez hozzá se nyúlok kb.1 órát ha azzal irányítottam aztán futottam venni X360 joy-t:)
  • Fpocok
    Ez az első amit mindig kilövök, de most kiróbáltam és... hát most már nincs gond a teljesítménnyel, de az egér még mindig egy kicsit meh.
  • Zero 7th
    "Igen mert torzítja a képet mikor fordulsz így kevésbé kap hirtelen terhelést a processzor."

Miiiiiiicsoda?! :DDD
  • TomStorm
    Igen mert torzítja a képet mikor fordulsz így kevésbé kap hirtelen terhelést a processzor.Nálam így nem esik le az FPS kicsit sem.Néha zavaró de meg lehet szokni,vezetésnél észre sem lehet venni viszont hasznos
  • Fpocok
    Lehet már volt, leszarom. Fórumról.

"
    - “Vista SP1 or higher required” error message when launching the game, even though the OS is Vista SP1 or higher.
    [Status] In order to fix this, go to the game installation folder.
    Right click the Watch_Dogs.exe and click Properties.
    Click on the Compatibility tab.
    Check the “Run this program in compatibility mode for” checkbox, and select Vista SP1, SP2 or Windows 7 in the list.

- Graphics driver crash on AMD video cards:
    [Status] You should make sure to install the Catalyst 14.4 drivers that fix this crash.
    Please check AMD has released 14.4 on Vista, this may be an issue.

Not being able to download the game or being locked out of the loading screen

[Status] This issue is currently being investigated.

- PC - continue game - loading stuck at 90%

When attempting to continue game - loading stops at approx 90%

[Status] Issue reported - updates to follow.

- PC - crash to desktop

When starting the game - the game crashes to desktop with an error code.

[Status] Issue reported - updates to follow.

- PC - Unsupported Text Languge

Game crashes at start up with ' unable to find supported text language!' error

[Status]Issue reported - updates to follow.

- PC - Disrupt _b64.dll crash / error

Game crashes with a 'disrupt_b64.dll' error.

[Status] Issued reported - updates to follow.

- PC - Frame rate stutter on high end GPU

Game stutters on ultra textures and other lower settings on certain hardware.

[Status] Issue reported - updates to follow

- PC - Crash to desktop when hacking signs

Game suffers a crash to desktop on certain graphics cards.

[Status] Issue reported - updates to follow."
  • TomStorm
    Win8.1 OS-en amúgy ajánlott a játék használata?Vagy inkább érdemesebb maradni Win.7?
  • Fpocok
    Motion Blur-re gondolsz? Attól jobb az FPS?
  • TomStorm
    Az a buffer mondjuk nekem fullon van,semmit nem befolyásol.Minden ami GPU-hoz kapcsolódik vagyis úgy vélem,hogy ahoz azokat maxra állítottam és mindent ami a CPU-t terheli azt levettem.
    Ami nagyon fontos gyengébb CPU-nál jelen esetben pl.nálam az a kamera mozgatásnál a homályosítás(azthiszem "bemozdulás" opció).Ez nagyon sokat segít.
  • NagyiBMX

• Skyline
    Ha tudom hogy wattháborút robbantok ki, inkább befogom a pofám...
  • Skyline
    Nincs mit, épp ma nyálaztam végig a netet mert a haveromnál jött elő az akadozás probléma, neki első körben fent volt a warez, aztán megjött az eredeti.. Egyből konfig fájlba nyúlkált + a friss drivert is a szarperience-el frisítette...Neten találtam ezeket, kipróbáltuk egyből jó lett (a bufferes dolog meg alap, csak sokan tényleg nem tudják és egyből legnagyobbra teszik lévén a legtöbb beállításnál az a legjobb)..
  • Fox44
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Itt és más tesztekben sem láttam 200W fölé menni(kivéve a GTX760-nál stb) a teljes rendszer fogyasztást. A műszeres mérés a mérvadó, gondolom ők úgy csinálták, de én most nem tudom megmérni.
  • Shiver
    igen, magának mindenki AIDAN, az ellen normál NPC-nek lát, mint ahogy te is őt
  • Fpocok
    A kedvedért MOST kipróbáltam és működik. V sync egyértelműen off, fps meg 30on áll fixen.
  • Moby
    Régebben néztem azt, de nekem szart sem csinált. Na majd rálesek megen. thx.
  • MerlinW
    Hát, csak a (az újabb) VGA-k fogyasztanak terhelve 120-170W között, a CPU 95W körül.
  • Fpocok
    Nekem NVIDIAm van és van egy ilyen program, hogy nvidia inspector. Abban van egy frame limiter opció és meg lehet adni az fpst, ami fölé ne menjen.
  • Fox44
    Az meg ki?
  • Moby
    Súgsz? :)
  • Laza
    Egyébként hekkelésnél csak én látom magam a főszereplőnek, mások másnak látnak? Mert mikor engem hekkeltek akkor egy néger csaj volt ellenem ... de én magamat mindig magamnak látom ... érdekes.