Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
az a depth of field amit #3024 is kérdezett

RPS mint "noname" tesztoldal, LOL! 😄

elírtam a procit: 6x3,8 ghz

Amúgy,bár lehet már más is írta, a motorok viszont elég jól használhatóak.
az a környezeti kitakarás az mi ? :S megjött a játék ,és próbálom belõni a legjobbra a grafikát ,hogy jól is fusson... r9 270x 2g ,amd fx 6200 6x 6,8 ghz + 8gb ram és magas graffal meg az új catalystal is csak 25-45 fps
a battlefield4 ultrán 50-70...

Legyél egy kicsit kreatívabb,tenyereljél rá az OK gombra,majd indítsd újra a Uplayt.Ha épp elérhetõ,ezek után frissít és rá fog jönni,hogy letöltötted a játékot és megjelenik a play gomb.
Van itt olyan, aki játszott a warezzel és megvan már neki eredetiben is? Van különbség futás teljesítményben? Jobban fut az eredeti és tényleg a crack szar? (csak este lesz a kezembe az eredeti)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31
Pár óra játék után nekem teljesen bejön ez a sandbox splinter cell játékmenet.
Az autós hibák szerencsére nem érintenek mert én mindenhova vagy gyalog vagy valami gyorsutazásal megyek, azt meg ugye nem lehet elcseszni...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Overburner
Uplay rendesen be van szarva xD

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

chase
Uplay-rõl letöltõs verzióval mi fax van már? Másnál is így jön?

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

a.carkey
"Azt gondolom arról van szó, a fejlesztõk részérõl egy kis könnyítés, ha mi vezetünk jobban bírja a kocsi."

A nehézségi szint variálható, szerintem ott tudsz jobban szétesõ autót összehozni pillanatok alatt.

Egy órát nyomtam, és CSAK az elsõ rejtekhelyig gyalogoltam el.

Szerintem remek, pontosabban így írom: úgy odaszögez a székbe, hogy el is felejtettem elmenni a gyerekért az oviba. (Pótolva. 😄)

Két dolgot kérdeznék.

A Depth of Fields hatást, ahhoz hasonlót, mint a Skyrim modjaiban, azt hogy lehet elõhozni? Mármint ami pl. van olyankor, amikor az Y-t megnyomod. Eddig nekem nem jött elõ ez a fícsör, pedig a Skyrimben imádtam.

A V Sync pedig tényleg tök felesleges. Többet ront, mint használ, ráadásul az irányítást is szopatja.

Részemrõl eddig totál okés a cucc, amikor átváltott videóból irányíthatóságba, meglepõdtem mennyire okés.

Viszont kezdõdik a szokásos sync szopatás az ubitól ...

A medve nem játék.

Deluxe22
Köszönjük, egy normális terjedelmû értékelés. 😊
Na közel 3 órányi játék után + a lentebbi noname gagyi teszthez hozzászólva:

Intro lement kezdõrészek lementek. Már az utcára kilépve kaptam egy adag hangulatot az arcomba, nézelõdõ emberek, fotózós túristák, zenész nyomja az utcán...A hekkelés mint olyan egyszerû, de mégis van varázsa lévén számtalan lehetõséget ad, és a csakúgy hekkelgetés is jópofa, elég mókás kis telefonbeszélgetéseket lehet meghallgatni. Aztán hazahúztam a rendõrök elöl a kecómba (a kõrözöttség külön pozitívum). Másnap: Utcára ki, utcai árusok, drogdíler..Lehet itt találni mindent. Belefutottam jópár bûncselekménybe is, + van egy valag mellékküldetés, persze senki ne várjon hûdeösszetett feladatokat...
A sztori joféle, a karakter teljesen hétköznapi, nem is értem mi baj az ominózus tesztben vele, nem akcebntusos baromarcú ukrán pöcs, hanem egy mezei hekker családapa aki elvesztette a családját X hogy miért.
Amik tetszenek:
- Sokszínûség, baromi sokmindent lehet csinálni a városban a bûnüldözéstõl a fejvadász, elterelõ, követõ, szállító feladatokon kívül is, és a város ÉL.
- Rendõri kõrözöttség. Nagyon frankó, ha felismerik az arcod kõröznek, keresnek üldöznek. A kamerákra is oda kell figyelni ha meg akarunk szökni mert az is segít nekik hacsak meg nem hekkeljük. Az egyik esetben szinte megszöktem elõlük, parkoló mellett megálltam berohantam parkolóba beültem és elbújtam másik kocsiba...De buktam mert jött két rendõrautó a rendõrök kiszálltak és elkezdték átnézni a közeli kocsikat...😊
- Akció. Tényleg Splinter celles, baromi jól lehet lopakodni, és ezidáig a fejvadászos mellékküldetéseket leszámítva nem kellett ölnöm, minden ment lopakodva //Apropó ölés, a láblövés nem számít ölésnek! Például a városi hírnév teljesen máshogy változik ha a rendõröket nem kinyírjuk hanem lábonlõjük és otthagyjuk...😊
- Fejlõdési rendszer. Van ilyen is jópofa, növeli a játék sokszínûségét.
- Üldözések. Durván lekövetnek a rendõrök, néha még a hekkelés sem segít, de baromi hangulatos, ráadásul nem lerázhatatlanok, és nem a semmibõl teremnek az orrunk elé sokszor amikor már azt hittük hogy leráztuk õket...
- Online. Ez a legnagyobb.😊 Játszom, mászkálok. Fura volt, hogy néha nem is hekkelek és beváltott elöttem lámpa, stb...Aztán gyanús lett hogy egy autót mindig mindenhol ahol csak mászkáltam láttam, és az egyik helyszínre miután odaértem megint megláttam kissé lezúzva... Elkezdtem keresgélni nézegetni az embereket, erre egyszercsak az egyik felém sétáló elõkapott egy stukkert és kaptam egy fejest..Na bejött egy multis ellenfél..😄 (a menüben lõjétek be az összes multis opciót)
+ van jópár féle online mód, fõ küldetéseket nem lehet sajnos coop-ban nyomni viszont a mellékküldetéseket igen.😊
- Látvány.. Itt ott tud ritkán rondácska lenni, egyébként frankó, 1080p ultrán tolom [email protected] / gtx 770 2gb-al, tökéletesen fut. Nappal átlagos a látvány, este teleeffektelve a képet átlagon felüli, fõként esõben vagy az után...Valamint a szél tényleg egész jópofa, mindig van iránya és minden arra visz, a fákat arra fújja a bokrokat, és még a ruhánkat is...Kipróbáltam a "titikos" grafikai opciót, valamennyit dob a látványon, fõként a fények lesznek jóval ütõsebbek egy egy helyszínen, de azzal azért a stabil 50 fölötti fps igencsak le tud zuhanni ilyen beállításokkal 10-15 felé...

Ami elmegy:
- Mellékküldetések.. A tesztben nagyon fikázva van a küldetések szintje, de könyörgöm mutasson sandbox címet amikben ennél több van. Még a GTA 5 is kimerült a "vidd ide" "öld meg" "kövesd" és hasonló szinten + egy két poén feladattal, a 4 még ezt a szintet sem hozza...
- Rádió.. Ami nincs és van...Vannak zenék,+lehet is szerezni, váltogatni. A rádió kábé ennyi + néha bemondanak híreket. Ez kicsit kevés, de legalább tudom váltogatni a számokat amik bejöhetnek (+ van valami songs a telefonban amire nem jöttem rá mi, egyelõre azt írja nem elérhetõ, lehet valami online rádió lesz, vagy saját zenét lehet berakni,passz)
- Hangok.. Néhány autó hangját állítom porszívóval rögzítették..Néhány autó hangja pedig jó (pl Camaro szerûség).. A fegyverek hangja elmegy. A pozícionálás nem rossz, hallásból lehet tudni mi folyik körülötted (egyik online-os így bukott le, csattanást hallottam vezetés közben hátulról, visszanéztem és láttam hogy épp balfaxkodik mert nekiment egy kocsinak)
- Irányítás.. Az akció, lövöldözés frankó. Az autó irányítása könnyû, elmegy kategória, gamepaddal tolom, erre van kitalálva az egész játék. Ha lövöldözni kell nagyon akkor lép életbe az egér...
- Assassins creed felépítés.. Egy az egybe modern AC túlzott mászkálás képesség nélkül. Vannak szektorok amikben van rádiótorony amire itt nem fel kell mászni hanem bejutni és meghekkelni, ezáltal látjuk az adott szektor dolgait...Kicsit elvonatkoztathattak volna az AC sorozattól..😊

Ami nem tetszik:

- Fizika. Gyenge. Nincs rá jobb szó, ha az autó vagy az ütközés, vagy az emberek elcsapását nézzük. A Saints Row címû játék és a GTA között helyezkedik el. Ugyanakkor meg kell jegyezni sokkal több a nem statikus elem a pályán mint mondjuk a GTA 4-ben, például egy egy üldözésnél csakúgy repkednek a kerítés és egyéb elemek, nem akadunk minden szaron fel...

- Néha ostoba populáció. Sokmindenre rögtön reagálnak. De például csinálsz egy lámpahekkeléssel egy csattanást..Egyik autó ég...Van aki csak sétál, oda se néz, majd amikor robban a kocsi "What the fuck" és elfut...

- Apropó karambol..baromira hiányzik, de ilyen nagy csattanásoknál mindenki áll néz, nyomja a dudát..Nem jön se mentõ se tûzoltó se rendõr...Állnak nézik egymást, esetleg elkezdenek telefonálni meg sms-ezni a történésrõl de ennyi. Ez kicsit rontja az életképet.

- Idegesítõ "visszatérõ elemek"...Ez az egy pont van a tesztben amivel egyetértek. Mondjuk adott egy fõ feladat. Elvégezzük. Következõ esemény úgy indul hogy telefonon hívnak. Ezután AKÁRMIT csinálunk (kilépünk a játékból, vagy online-ozunk kicsit, vagy akár melléküldetést csinálunk), megint jön a beszélgetés a telefonba..Ez kissé idegesítõ, fõként hogy nem jöttem rá hogy hogyan lehetne elnyomni (szerintem nem lehet)...Például ahol tartok minden egyes melléküldetés vagy online-ozás után végig kell hallgatnom egy közel 2 perces telefonbeszélgetést..mindig ugyan azt....

Összegezve:
Nagy volt a hype vonat, a játék nem akkora durranás mint ahogy be volt állítva. De messze nem is akkora szar mint ahogy itt egyesek fröcsögik, vagy ahogy ez a noname tesztoldal "kákániscsomót" szinten szétfikázza (miközben a legtöbb dolog amit felhoz a valószínûleg teszter által hõn szeretett GTA-kban is megvan)... A játék egy splinter cell/AC keverve GTA szerû szabadsággal, hangulatos fõküldetésekkel,sokszínû várossal és tennivalóval. A legnagyobb hibája a jármû/csattanás és ragdoll fizika, ettõl eltekintve simán a hasonló városos autós sandbox címekben felülhet a GTA 5 alá a második helyre. Lehet tovább fikázni hogy a GTA4 így meg úgy...Ez a pár óra vastagon megerõsített abban hogy messze tartalmasabb játékról van szó mint amilyen a GTA 4 volt, csak sajnos szarabb fizikával, de ez van. Viszont messze nem merül olyan szintû unalomba mert messze változatosabb fõ és mellékküldetésekkel van teletömve + fejlõdési rendszer + online módok + messze tartalmasabb freeroaming... Inkább ez, mintsem megint egy dögvész dögunalmas játékot nyomjanak le az ember torkán...Remélhetõleg ha lesz második rész, tanulnak a hibákból ahogy a rockstar is tanult a GTA 4 hibáiból és a negatívumokat vastagon javítva jön ki a folytatás...

8/10-et simán ér.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

oneal1
játszom már pár órája, nagyon pozitív a dolog.

kiváló a grafika.
ultrán megy 40 fps körül. 35-50 között kb
konfig: i5 4670
8gb ram
radeon 7950 3GB

Sztori egyáltalán nem lapos mint ahogy a fikázódók írták.
érdekes vele játszani és még szinte csak körbenéztem a mapon.

multit is ki kéne próbálni.

Aki megvette volna kedve valamikor csapatni egyet?😊

!Forza Ferrari!

Érdekes mert én Németben vettem meg a játékot! Még pedig a Media Marktban ott volt 55€! :S A reálban meg már 59.95€ hmmm érdekes... 😄 Na nem sokára feltelepiti kíváncsi vagyok rá! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Shep
Egész AC IV ilyenekbõl állt, és annyira unalmas és semmitmondó volt, mindegyik ,hogy arra szavak nincsenek. Ennyire futja már nekik csak, köv AC is tuti ilyen lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Overburner
Végre megjött, csoda már 😄

Overburner
Király kösz az infót.

Persze, az olcsóbbik elõrendelés, nem a drágább.

Overburner
De gondolom nem collector's edition. 😄 Hanem sima 1-Day Special Edition.

Igen, éppen ez a dühítõ. MINDENKI, az egész kibaszott játékipar tudja, kb 20 éve, hogy a játékosok a szívük legmélyérõl gyûlölik a kísérgetõs feladatokat. Nem azért, mert kihívás, nem azért, mert utálnak védeni valakit, hanem mert még egyetlen kibaszott fejlesztõbanda sem tudott olyan AIt írni, ami nem egy retardált, ha kísérgetésrõl van szó.

És mégis, MINDEN szájbakúrt játékba 20 éve beleerõltetik. Mintha szándékosan ki akarnának baszni a játékosokkal.

És igen, állítólag vannak a WDben is ilyenek.

Igen, pontosan erre gondoltam. A GTAIV hát tudott érdekes lenni. Hogy ilyen lesz-e a WD-ben? Szerintem lesz még kutyább dolog is a fõküldetésekben, de itt legalább más ügye a mentési rendszer, és nem kell mindent legelõrõl kezdeni. Idegesítõ dolog eddig nem volt, csak zavaróbb apróbb dolgok. De ezekrõl lentebb mind írtam már.

CalebJoe
már itt írtak egy kicsit róla

2991
2995
Tudja a franc, valami elõrendelt cucc. Volt hozzá már plusz gúnya meg ilyenek.

grebber

Next PC upgrade: 2022

De úgy látom, hogy ebbõl a topikból az sem tudom meg, hogy ez most milyen játék lett végül is, mert ha valaki magáról a játékmenetrõl ír és netán valamennyire tetszik is neki, akkor az állítólag szemellenzõs. Aki meg szidja, mint a bokrot, meg az Ubisoft-ot az természetesen nem elfogult. Pedig engem már tényleg a játék érdekelne nem a vízbe lõdözött golyó.
CalebJoe
Ez a mainstream vonal, azért hallgatom azokat a zenéket mert éppen az a trendi, ez így van manapság a játékok terén is, na ettõl tudok agyfaszt kapni amikor a sok marha követi a csordát.
Mafia-ban is volt hogy a rossz MI miatt buktuk a küldetést

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Overburner
De te melyik verziót vetted?

Na pont annál a küldetésnél hagytam abba a GTA4-et,mikor Phil berohan a kikötõnél az ellen közé,és szitává lövik,amíg én fedezékbõl támadok.Majdnem szétbasztam a billentyüzetet amiatt.De nem is az volt a pláne,hanem ha meghal,akkor vége az egész küldetésnek,és kezdhettem elõlrõl az egész kocsikázási ceremóniát,meg végighallgatni a pofázásokat újra.Nemtudom ilyen idegesítõ dolgok vannak-e a játékban?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekem 4 van alapból. Autós, robotpókos, virágos, lopakodós.

Hogy mi az értékes meg mi nem, azt nem lehet csak így eldönteni. Kinek mi. Igen, az bizts, hogy a Watch Dogs is, vagy az AC széria is, tömegtermék. De rendesen elkészített szórakoztató tömegtermék. Hogy filmes példával éljek, nem csak a dán mûvészfilm lehet jó, hanem az amerikai akciófilm is, ha azt rendesen megcsinálták.

CalebJoe
hagy ne soroljam már ez nem az a topik
Overburner
Pl? 😄 Csak kíváncsi vagyok 😄

CalebJoe
Mégis az ilyenekbõl vannak a nagy eladások sajnos, az igazán értékes játékok felett meg elsiklanak az emberek.
Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ja, a hack-elés. Igen, egy gomb nyomás, de nem értem, mire számítottatok, Hogy konkrétan majd programozni kell, és úgy feltörni dolgokat? Hát izé. Az Assassoin Creed-ben meg két gombnyomással egy bazi nagy hajót lehet irányítani, vagy a kis ujjunkkal kapaszkodni egy két centis ablakperembe, 150 méter magasan, majd egy laza szaltóval belevetjük magunkat egy adag szalmába, és még a hajunk szála se görbül. Hát ez van.

Overburner
Digital Trip-eket pénzért lehet megvenni vagy az hogy lesz/van?

Fpocok
lol. Ez aztán a szopás. Miután lejárt a számláló... újraindult 😄D

Hello Sheng Feng Jimmy Ng I asked my colleagues and here is the reason. If you purchased from a digital platform, the only copy that you get is the ENG+TCH version (english/thai/chinese) which is only available in 1 month. It's the same for all asian countries. The ENG only version is the one which comes out today in the retail stores in asia (hard copy of the game).

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az ilyen dolgokért poén a játék: egy random járókelõ telefonbeszélgetése, valami néger faszi, arról telefonál, hogy tegnap milyen jó csajjal dugott, csak nem tudott elélvezni , mert közben pisálnia kellet. Hát ilyen agyament hülyeséget ki is találni. Vagy másik beszélgetés: drogtesztre megy az illetõ, másnap de épp most is elszív egy joint-ot. Ez mondjuk semmi extra.

Vagy, jön szembe az utcán egy idõsebb nõ, és lazán megszólít: nem magát keresik mindenki?

Egyik lámpánál sikerült csinálni egy jó kis tömeg karambolt. egyik kocsi fel is robbant. Ami érdekes a lakosok viselkedése. egymásba futnak, kiszállnak a kocsiból valamit magyaráznak, mutogatnak egymásnak, amikor robban, ijedten elszaladnak. Csak kissé felemás az élmény, mert az egyik kocsivezetõ AI-ja úgy néz ki be bug-osodott, állt egy darabig a kocsija mellet, aztán nem tudom futva elakarta tolni, majd fázis késéssel reagált a robbanásra. Hát vannak hibák, de a többi tucatnyi járókelõ meg megfelelõen reagált.

Nekem az ilyen apróságok jobban számítanak mint hogy a tûzcsap vize átmegy a kocsin meg hasonlók.

Van ilyen álom-szerû minijáték, 4 féle. Autóval üss el valami zombikat(hm, Carmageddon utalás), a robotpókos, ez poén amúgy. Aztán valami virágokon ugrálós, ez irritáló. A negyedik meg lopakodós, ha valaki szeret lopakodni annak lehet bejön.

Irányítás: gyalogosan: hasonló kissé az Assassin Creed-re, annak minden hibájával. Van ami kissé nehézkes, például a fegyverválasztás, eltevés, stb.
Autók, hát nem túl jó, de melyikbe volt jó? egyik GTA-ba se, vagy klónjaiba se. Meglehet szokni gyorsan, de marha érdekes hogy miért pörög ki ennyire a kerék, néha úgy ki csúszik mint a nyavalya. Ami legfelsõbbképp akkor zavaró, ha el is ütünk pár gyalogost, és ezt nem díjazza a játék, ront a hírnevünkön, egy óra alatt sikerült a negatív irányba elmenni, mert elcsaptam pár embert egy üldözés során. Mindegy, vissza is lehet hozni bûnmegelõzéssel meg ilyenekkel.

A történet küldetései, szerintem, az AC4-bõl kiindulva, hát nem ez lesz a legjobb része a játéknak. Ott is elég nyögve nyelõs volt a nagy részük.

Ami az elfogultságot illetti: szerintem már most épp elég negatívumot soroltam fel. Na most az hogy kinek tetszik vagy sem, az eleve ízlés kérdése, de! Ha már folyton bezzeg a GTA, az talán hibátlan volt? Messze nem. Mindegyik részben voltan bûnrosz feladatok, ostoba megoldások, stb. Je, emlékszem GTAIV remek AI-jára, valami társunkal megyünk lövöldözni, beállok fedezékbe, az meg kereszttûzbe berohan...ez egy megmaradt szép emlék. De nem ettõl volt gyengébb epizód a GTAIV. De tényleg sok példát lehetne felhozni, hogy önmagában jó volt, csak tele kiseb-nagyobb hibákkal.

A sok lehúzás meg:
Egy részük csak azért húzza le, mert GTA-fan. Ezen nincs mit szépíteni. (énis szerettem a GTA sorozatot, de amúgy meg lófaszt, a Mafia a király)Másik részük meg, benyalta a nagy hype-ot, és jé?! Nem hibátlan? Nem mind arany ami fénylik? Nem tökéletes? Pedig a markeintben azt ígérték, és már kezdi is az epét hányni.

De az is biztos, aki egy GTA-t keres a játékban, az nagyot fog csalódni.

Omlás
Én special amit eddig láttam tapasztaltam a játékból az jó is és rossz is de semmikép nem mondanám, hogy nem szórakoztató a játék. A karakterek és a történet vagy tetszik valakinek vagy nem nekem tetszik. A város is él a maga módján láttam már sokkal rosszabbat. A látvány tény hogy nem az amit várt az ember de azért rondának sem mondanám rendben van teljesen. Sõt szerintem kreatív emberkék fognak ezen még faragni :].
A lényeg eltud vele szöszölni az ember fõként aki szereti a sandbox játékokat. Azt nem lehet mondani, hogy nem jogos a csalódottság mert azért nem ezt várta az ember de személy szerint és egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem és nem a negatívumokat nézem ha egyszer szórakoztat akkor azzal foglalkozok szóval simán megérte az árát. Sõt ha hosszútávon is elég mókás lesz sanszos, hogy beszerzem PS4-re is.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

grebber
Joystiq - 4/5
GodisaGeek - 9/10
CVG - 9/10
LeaderGamer - 9/10
DigitalSpy - 4/5
Gamespot - 8/10
Polygon - 8/10
GameReactor - 8/10
Eurogamer - 7/10
Destructoid - 8/10
StrategyInformer - 7/10
GameInformer - 8.5/10
PC Gamer - 87/100
Areajugones - 9/10
Pixel Dynamo - 8.2/10

Next PC upgrade: 2022

Overburner
Hát azt a 1-day special editiont. ÉN legalábbis.

Avenger
Bár még csak pár órát játszottam, de:

1 - Nem foskonzolos, csak középszar, szerintem tûrhetõ, valamikor tényleg korlátozza az ugrást(persze alapból nem is lehet ugrabugrálni, csak fal/láda tövében), a fedezékbebújás is érdekes néha(nem oda megy, nem akkor jön ki amikor én gondolom), autoaim-et viszont nem figyeltem még meg, igaz nem is lövöldöztem még igazán.
2 - Még nem volt instant fail lopakodós küldetésem, de miért írná valaki, ha nincs is?
3 - Hackelés béna, ránézel és "q", ja rá kell nézni, akár kamerával, mert itt már a vezetékesmentes adat továbbítás a menõ és ahhoz ugye látni kell a célpontot(ez kicsit fail). 😊 Persze valószínûleg csak egyszerûsítés. Adótornyoknál mondjuk "vezetékeket" kell összekötögetni, hogy bizonyos csomópontokba eljusson az "áram", de ez sem emeli a hackelés színvonalát a játékban sokkal.
4 - Multit nem tudom, de elég konkrét leírás ahhoz hogy ne legyen kamu.
5 - Ebbõl nem sokat láttam, de eddig nem nagy cucc.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Voltan
Mindenki az alap verziót vette meg?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Overburner
Bár azért láttam hogy lehet az örök figyelmét elcsalni pl targoncát fel emeled és oda megy meg stb. Szoval nem hiszem hogy minden hack "hangos"

Overburner
Hát az biztos h mindenkinek máshogyan tetszik eddig vegyesek az érzelmek, azért akarok én is kiprobálni mielött mondok valamit 😊

Fpocok

Fpocok

Kommenteket olvasom, elég sokan egyetértenek a cikkel. Igazán tiltakozás nem is nagyon volt.

Viszont még egy dolgot felhoztak, hogy VAGY hekkelsz, VAGY lopakodsz, egyik hekkelés sem csendes. Szééép munkaa Ubi!
Gyakorlatilag ráhúztak egy varázslós játékmechanikára egy hekkelõs köntöst.

Ezek szerint elég faszán betippeltem a lényeget #1626 -ban.