5939
-
#3655 illetve ha nem tudjuk milyen táp van a konfig mellé, semmit nem ér az infó. -
#3654 mindig kihagyjátok, hogy milyen tápotok van, pedig szinte csak az számít. -
Evoluti0N #3653 Közben a huszadiknál rájöttem, hogy aligha végtelenségig lehet. :D Mindenesetre ott "kipurcantam", de teljesítettnek mutatja. -
Inquisitor #3652 Érdekes screenshot ...
Egy téglaépület ablakán az üres udvar helyett egy út tükröződik házakkal, ami a közelbe sincs. -
Inquisitor #3651 Nem küldetésekkel lehet aktiválni a DLC-ket? -
Zero 7th #3650 Ja, frameskip az hihető. -
#3649 Rohadtul irigylem azt a közepes gépet tőled :) -
#3648 Nem véletlen váltottam át én sem X360 kontrollerre ... pedig az ilyeneket nem azzal szeretem nyomni :) -
Evoluti0N #3647 Az idegenes minijátékban hány hullám van? Már a tizenegyediknél tartok. :D -
#3646 Srácok, mi a helyzet a bónusz DLC-kel? Én sehol sem találom pedig beaktiváltam, nem kellene látszódnia a menüben? -
#3645 Watch Dogs is a hot mess on PC, stay away for now
Jééé... szerintük is a legnagyobb gond az irányítással van. Akkor talán mégsem vagyok hülye. -
#3644 Nem értem mit kutyultok ... mi az hogy mozgás közben nincs betöltve a tűéles textúra? Semmi köze a textúrához, egyszerűen a fordulásból adódó rederelési problémákat fedi el. Nem kell neki kevesebb erőforrás, de ha nincs elég fps-ed vagy nincs kraft, így kevésbé fog zavarni a fordulásokból adódó frameugrás, mikor egyszerűen nem tudja olyan gyorsan legenerálni a mozgásból adódó képváltásokat. -
#3643 Jó már az Uborkaplay? :D -
#3642 lassan már a játékok is az ellen leszek hogy nem játsz sokat -
#3641 -
#3640 Ezt nem a MB kapcsán linkeltem be, csak úgy... bónusznak :D -
#3639 Tegnap megnéztem a játékot, igaz nem sokáig jutottam de nem is ez a lényeg, hanem az ,hogy hiába próbáltam msi afterburnerrel kiíratni az fpst meg a többi érdekes adatot nem igazán sikerült, csak nem jöttem rá miért. Mit felejtettem el belőni a programban? -
#3638 Csak ajánlani tudom. Én kényszerűségből vettem kontrollert, utáltam azzal játszani, soha nem is volt, de beteg lettem és lebénult a kezem. A klaviatúrát alig tudtam használni (egyujjas pötyögés ultralassan, játszani úgy nem lehetett perszer), de az egeret használni is kész kínlódás volt. Az ujjaimat viszont tudtam nagyon kicsit mozgatni, ezért vettem a kontrollert, azzal már tudtam -ha elég hicomat módon is- játszani, ha nem is pro szinten. Wireless x360 kontrollert vettem a pc-hez, csak azt ajánlom, volt egy másik is, igaz olcsóbb volt, de emukkal kellett szarakodni és néha még úgy se ment, emezzel meg semmi problába azóta se, csont nélkül fölismeri minden. A kezem lassan rendbe jött kb 8 hónap alatt, de amennyire utáltam a kontrolleres irányítást, most már meg nem válnék tőle. Ok, vannak gammák, amiket egér+klavi kombóval játszók, főleg az fpseket, de pl ezt kontrollerrel játszom pl. Remélem tudtam segíteni a döntésben. -
#3637 Mindkét válasz helyes, és egyik sem :D
A motion blur, mivel erőforrás köll a legyártásához alapvetően csökkenteni fogja az fps. Node manapság adaptívan használják, és ha a moci elég ügyes, és úgy dönt, hogy nagy lesz a mozgásvektor (aka. mondjuk jó nagyot fordulsz), akkor kihagyhat frémeket is a renderből, és mblurrel "helyettesíti" (nem helyettesíti, de az majd megoldja). -
#3636 Nekem a főszereplő srác egy az egyben Sylarre emlékeztet a Heroesból :) Ok, főleg a baseball sapka miatt, de amúgy is egy kicsit. A sapkába meg... -
Zero 7th #3635 Ezen a gifen nem is látszik motion blur, mi a tökömről beszélsz te egyáltalán? :P -
Skyline #3634 Ajánlott vagy sem, a BF4 kezdeti időszakában a legjobb megoldás volt a stutter megoldásra, és nem problémázott semmi hogy ki volt kapcsolva, talán csak az after effects..:) -
#3633 Ők az igazi hackerek :D -
#3632 Swap-ra szüksége van az OS-nek, bármennyi memória is van a gépben, használja néha. 8GB felett minimum 1GB swap ajánlott. Nem csak játékokhoz, mindenhez. -
#3631 gameprofile.xml-ben WidescreenFOV-ként megtalálod. Nem a szabványt követi, így 120-tól kezdd. -
Skyline #3630 Ebben a játékban, akárcsak mondjuk a Crysis 3-ban az MB látványelem, növeli a gépigényt.. -
Skyline #3629 Leszámítva ahol mást célt szolgál... -
Skyline #3628 Lol, dehogy hiányzott.... A montion blur MINDEN játékban bekapcsolva + fps-t ad. -
Skyline #3627 Pedig ez a magyarázat, csak prosztó modon..Ha úgytetszik kitakarják hogy amíg mozogsz addig baromira nincs "betöltve" a tűéles nagy felbontású textúra.:) -
#3626 gif -
#3625 Jó akkor nem. De itt akkor is látható a különbség.
Bonusz gif.
-
#3624 Előző genbe rakat játéknál hiányzott a motion blur mert nem bírta a HW. ne beszélj már baromságokat :p -
#3623 Pedig itt működik. És konzoloknál sem véletlenül erőltetik szerintem. -
Zero 7th #3622 Na abban biztos lehetsz, hogy a motion blur semmit nem csinál a textúrákkal. Mossa a mozgást, mint egy kamerával felvett film a moziban, ezért folyamatosabbnak látod, de valójában ugyanannyi, vagy még kevesebb FPS.
Mindenképpen plusz számolásigény. Hát bakker, ez az effekt csak pár éve létezik, ha az lenne, amit mondasz, az összes játékban lenne ilyen. De pl a Half-Life első részében (hogy ne mondjak túl régit) nem volt.
Maradjunk annyiban, hogy az effekt végzi a dolgát, te meg örülsz neki. Egyébként tényleg tökre erre is való, semmi gond nincs ezzel, csak az a magyarázat... jaj... -
#3621 lol motion blur még plusz terhelést rak a gépre nem csökkenti azt... -
Skyline #3620 Az elmosódás mozgásra érvényes. Amint mozdítod a képet szarrámossa a megjelenített terep és egyéb textúrákat a játék, ezáltal lévén az elmosott textúrák vannak töltve kevésbé terheli a géped, mintha forgolódás közben ugyan azokat a tűéles textúrákat néznéd. -
Zero 7th #3619 De pászmek, ez nem egy kamera, ami veszi a játékot, hanem egy számítógép, ami minden egyes szájbavert pixelt kiszámol! Az elmosódást úgy csinálja, hogy hozzáadja a megjelenítendő képhez az előző néhányat különböző átlátszósággal, és a képernyő széle felé erősödve, szal még csak nem is egyenletesen.
Ez egy effekt, ami mindenképp plusz számolásigény. Lehet, hogy egy az egyben megcsinálja a videokártya, de akkor is mitől lenne kevésbé terhelve a proci ettől? -
#3618 Ha mozgás közben kapjátok elő a fegyvereteket, akkor utána nem ragad be abba az irányba a mozgása? -
Skyline #3617 A rendszer egy 120-as 840 evo SSD-n van a játék pedig egy 250-es EVO-n...:)
//Még nem néztem mi van ha játszok a swapfile-al, de ki is fogom kapcsolni a francba úgy mi történik...De félő ha a 8 giga ram betelik akkor csatt lesz.:) -
#3616 Humm, nekem GTX660-on nem csinál semmi hasonlót, de mondjuk nekem az 1TB-os játékos vinyomhoz hozzá van rendelve egy 32GB-os SSD cache (Intel Smart Response), és a rendszerem meg egy 120GB-os SSD-n van :)