Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Megyek is krumplit szedni, azzal is megy az idõ... <#hawaii>#hawaii>
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Amúgy valakit(ket) fel lehet venni barátnak Uplayen?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem tudok bejelentkezni <#boxer>#boxer>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Megvan a játék a doboza itt csücsül az asztalomon, de az lenne a kérdésem/gondom, hogy az elsõ felvonásban az elején rögtön a stadion után akár City Hotspothoz, akár valamilyen online ranglistához akarok kapcsolódni, nem sikerül az Uplaynek. Ezek csak a valahányadik küldetés után vállnak elérhetõvé, ide véve a többi online interakció lehetõségét is? Vagy nálam van a gond? Gondolom az nem nagyon lehet, hogy kiprobáltam a tört verziót elõtte, de azt fullra lepucoltam, az azzal felrakott uplayel együtt. Ja igen, a mentéseket se nagyon akarja szinkronizálni, illetve amit beregisztráltam vigilante pack kódot azt se látom sehol. Ez az Uplay hibája? Azt hallottam, hogy rakás szar, de hogy ennyire <#idiota>#idiota> Vagy csak túlterheltek a szerverek?
Megvan a játék a doboza itt csücsül az asztalomon, de az lenne a kérdésem/gondom, hogy az elsõ felvonásban az elején rögtön a stadion után akár City Hotspothoz, akár valamilyen online ranglistához akarok kapcsolódni, nem sikerül az Uplaynek. Ezek csak a valahányadik küldetés után vállnak elérhetõvé, ide véve a többi online interakció lehetõségét is? Vagy nálam van a gond? Gondolom az nem nagyon lehet, hogy kiprobáltam a tört verziót elõtte, de azt fullra lepucoltam, az azzal felrakott uplayel együtt.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Parasite Eve 2, best game EVER!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
valaki nem tudja elo lehet e csalni feliratot járókelõk párbeszédeire?
vezetés közbeni hiccupok meg a kevés ram miatt vannak
Ez tök jó. Videón láttam, de ingame nem ilyen. Hol lehet beállítani így, mint a Skyrimnál:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

A publikba meg majd 7 aranyat... izé dollárt.
Néha már elõbb hallom az ütközés hangját, mint a monitoron látom...
#3041 Pedig pont controllerrel jók az ilyenek tv-n, mondjuk én már fpst is azzal tolom..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A medve nem játék.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB