Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Azért egész jól beszéled...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MrDevil
ez komoly , hogy nincs benne ANGOL nyelv ? 😄DDD

Jaffa 2843
Azt valaki tudja hogyan lehet angolra állítani? Megbolondulok ettõl a magyar szövegtõl...

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

kill3r21
Egyiket kisorsoltam ma 😊
IMYke2.0.0.0
: teáscsészémnek keresek alátétet - 500 Ft + postaköltség? <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ede0001
Nálam megy, de szakadozik. Most vetten online és sikerült is regelnem. Most jön le, néha meg áll, aztán újra tölti.
grebber
Nem tudom mit vártok a "kõkemény atombrutál steam" is összefossa magát nagy rohamkor Uplay meg 100000x rosszabb kb. Agyon van terhelve türelem....

Next PC upgrade: 2022

Doom 4
Ilyen volt, amikor az L4D2 ingyenes lett és majdnem minden játék ami ilyen rendszerhez van kötve <#nyes>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Jaffa 2843
Naja, én már feltelepítettem és akkor vágott pofon a valóság. 😄
Megyek is krumplit szedni, azzal is megy az idõ... <#hawaii>

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Doom 4
Köszi a választ, most kiléptem de nem tudok vissza lépni. Hát még jó hogy regisztrálni tudtam Uplayre, most nem megy 😄

Amúgy valakit(ket) fel lehet venni barátnak Uplayen?

TBTPumpa
SimCity 0day és Diablo 3 0day szagot érzek! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kill3r21
Durva
Itt pihen a példány 😮
😞
wedge31
Akkor szerencsém van mert az autókázás tényleg nem érdekel, gyalogosan meg tökéletesen megy az írányitás.

Jaffa 2843
Nem kell megijedni, csak behalt a rendszer. <#idiota>

kill3r21
megjött a játék, de nemtudok uplay-re fellépni, tud valaki valamit?
Voltan
Másnál is be van rohadva a UPlay?

Nem tudok bejelentkezni <#boxer>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Prince23
A "demó" nekem nem zavart be, nem is takarítottam utána. Biztos, hogy Online indul az Uplay?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Úgy rémlik, hogy a történet elõrehaladtával (talán a Nagytesó után) lehet majd az Online dolgokat elérni.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Doom 4
Hali!

Megvan a játék a doboza itt csücsül az asztalomon, de az lenne a kérdésem/gondom, hogy az elsõ felvonásban az elején rögtön a stadion után akár City Hotspothoz, akár valamilyen online ranglistához akarok kapcsolódni, nem sikerül az Uplaynek. Ezek csak a valahányadik küldetés után vállnak elérhetõvé, ide véve a többi online interakció lehetõségét is? Vagy nálam van a gond? Gondolom az nem nagyon lehet, hogy kiprobáltam a tört verziót elõtte, de azt fullra lepucoltam, az azzal felrakott uplayel együtt. Ja igen, a mentéseket se nagyon akarja szinkronizálni, illetve amit beregisztráltam vigilante pack kódot azt se látom sehol. Ez az Uplay hibája? Azt hallottam, hogy rakás szar, de hogy ennyire <#idiota> Vagy csak túlterheltek a szerverek?

foxpal
hogy a ganéba lehet ennyire szar, most regeltem ez volt 20p uplayn nem enged be, meg offlineba se

Doom 4
Hali!

Megvan a játék a doboza itt csücsül az asztalomon, de az lenne a kérdésem/gondom, hogy az elsõ felvonásban az elején rögtön a stadion után akár City Hotspothoz, akár valamilyen online ranglistához akarok kapcsolódni, nem sikerül az Uplaynek. Ezek csak a valahányadik küldetés után vállnak elérhetõvé, ide véve a többi online interakció lehetõségét is? Vagy nálam van a gond? Gondolom az nem nagyon lehet, hogy kiprobáltam a tört verziót elõtte, de azt fullra lepucoltam, az azzal felrakott uplayel együtt.

Hmm... 8GB RAM (1600MHz). Ebbõl, hogy átváltottam, 85% van használva (3,75GB a játék, 270MB a Uplay, és 450MB a böngészõ)

Kontrollerrel tökéletes.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fpocok
Ó... elnézést, ha tökéletes irányítást szeretnék és nem érem be a gagyival. Nem csak nálam rossz, mindenkinél ilyen, csak valakit nem érdekel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kastil
játszható csak ne akarj 300al száguldozni, mert akkor förtelem, am simán, youtubeon nézz róla videót, még magyar is van már 4gb rammal

DarkSector
semennyure.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Pedig eléggé fapados az irányítás, mind a lövészetnél, mind a vezetésnél.

Overburner
Aktiváltam 2 DLC-t az hogy kerül be a játékba tudja vki?😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

HeadHunter86
Van egy ilyen rögeszméje. Csak nála rossz az irányítás... Van ilyen...

Lacee86
A 6 GB RAM minimum mennyire komoly? Vajon játszható 4-gyel is, megfelelõ méretû lapozó fájl mellett?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

kastil
sehol, dynamikus skyrimba sincs csak enb v dynavisionnel. nem igen láttam még "alapból" játékban.

valaki nem tudja elo lehet e csalni feliratot járókelõk párbeszédeire?

vezetés közbeni hiccupok meg a kevés ram miatt vannak

a.carkey
A DoFnál erre gondolok:

Ez tök jó. Videón láttam, de ingame nem ilyen. Hol lehet beállítani így, mint a Skyrimnál:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

Végre megérkezett :

A HotSpotoknál majd hagyok Nektek pirulákat (ha fölvesztek pajtásnak: dre4mw4r)! :Ð
A publikba meg majd 7 aranyat... izé dollárt.

Toltam mind a kettõt. A "demót" HDD-rõl, az eredetit SSD-rõl, de a vezetés közbeni beszaggatások ugyan úgy megvannak 😞
Néha már elõbb hallom az ütközés hangját, mint a monitoron látom...

Jaja, nekem is ez volt. Szüneteltettem a letöltést, leállítottam az Uplay-t, majd újraindítás után elindult a játék, de már a menüben összeomlott. Ha Neked is, akkor az Uplay-ben, a JÁTÉK gomb mellett van egy legördülõ menü, ebbõl engedd rá a file-ok ellenõrzését.

Fpocok
Ha ki lehetne kapcsolni az egérgyorsítást és az auto aimet, az jó lenne.

kastil
Hazudtak?

#3041 Pedig pont controllerrel jók az ilyenek tv-n, mondjuk én már fpst is azzal tolom..

IMYke2.0.0.0
Nem tudja mit beszél (ír). Nem kell foglalkozni vele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Mi nem megy egérrel? nálam tökéletesen megy vele.

A fröcsögésük alapján az, és amit írtak ordító baromság, de ahogy tetszik.

Köszönjük akkor viszont látásra nem ebben a topikban.

Fpocok
Közben azért sikerült "játszhatóra" konfigurálnom és tolnám is, hogy többet lássak belõle... de egérrel nem megy, kontrollerrel meg nem vagyok hajlandó tolni. Marad a várás.

kastil
Mondom, tetszik

a.carkey
Ez egy SandBox Max Payne Splinter Celles elemekkel, GTA stílusban, Sleeping Dogsos autókázással. 😄

A medve nem játék.

Azért azt tudd, hogy ott is kellett 3-4 patch mire belõtték az irányítást. Én elsõ nap vettem még és szoptam is. Volt olyan tetõn üldözõs küldetés, amit nem lehetett szinte megcsinálni eleinte.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

kastil
Valaki próbálta már amd 14.6 beta drivert?

kastil
Nekem is meghozta hozzá kedvem, pedig ez is tetszik összességében

Fpocok
Azért hogy ne csak negatív legyek... valami jó dolog is kisült ebbõl: Rávett, hogy életemben elõször indítsam el a Sleeping Dogst, ha már megnyertem és nem csak hogy szép, nagyon jól fut, de még irányítható is. Szóval köszönöm ubifos!