Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg uplayrol leszedve is.

kar hogy a bolti verzioban csak cseh meg magyar van... ekkroa faszsagot

Deluxe22
Nekem is vacakol az Uplay..a játékkal nincs bajom 😄
MerlinW
Reloaded töréssel próbálgasd, ne a 3dm-el.

[merlinw.org]

elmondom reloadednél mi van,bocs,hogy nem offtopicban,de mivel nekem a kártya alapból nem elég hozzá,nem vettem meg próbálatlanul..
ha asztali parancsikon indítás,akkor uplay indulna és serialt kérne be..
mappából indítva viszont simán a játék indul uplay nélkül,jobb,ha tényleg azta a törést szeded hozzá..
Overburner
Próbálkozz mert most engem be engedett Uplay-be

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Hát ehhez nincs hozzá szolni valóm akkor 😄

Voltan
Nem, mert ahhoz, hogy offlinera rakjam, egyszer el kell indítani online-ban 😄 Ki van ez találva.

A crackel elindul, de a töltõképnél elkezd kéken villogni,majd lefagy
Mindegy, megvárom, amíg a uplay mûxik

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Overburner
Offline ba nem tudsz játszani?

Hát ha mosott a textúra, akkor nyilván azt a beállítást basztasd.
Depth of Field az szó szerint mélységélesség, a "kamera fókusz" effektet adja, hogy egyvalami éles (jellemzõen az elõtér vagy a karakter), a háttér meg mosott. De szerintem csak átvezetõknél van jelentõsége, játék közben nem szokott jellemzõ lenni a fókuszálgatás.
Pufferelt képek száma az, amit a videokártya elõre kiszámol, és a memóriában tart, hogy csak meg kelljen jeleníteni. Hirtelen beszaggatást javíthatná videomemória árán, annak a méretéhez kéne belõni, de jelentõsége nem sok, és lehet, hogy azzal jársz a legjobban, ha kikapcsolod. Ritkán fordul elõ, hogy a videokártya unatkozik, és elõre számolgat...

TBTPumpa
Inkább relóded krekket töltsél le, ne ilyen bitcoin bányász cuccokat! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Voltan
Na jó, a Uplay most már elmegy a francba.
Leszedtem a 3dm cracket - csak a cracket.

Ezzel elvileg kipróbálhatom, úgy, hogy vissza is tudjam állítani az eredetire? Tudom, hogy hagyományos crackeknél ez megy, de itt nem vagyok benne biztos.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Overburner
Nekem tetszik az irányitás de this is just my opinion.

Doom 4
A a falakon lévõ képek minõségét, és az emberek arcát melyik beállítással lehet élesebbre rakni? Textúra beállítás? Illetve a Depth of Field mire is jó? Illetve a "GPU max pufferelt képszám" mi akar lenni? 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

NagyiBMX
<#nevetes2>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Közben megtaláltam a játék elmentéseit...lehet másolgatni majd õket mindig ha a másik akar játszani.
GG ubisoft...egy szent istvánért cserébe megcsinálhatták volna ezt jobbra

wollnerd
Na, 30x-os próbálkozásra bejutottam... 😛

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Most én vagyok a balkuki, vagy tényleg csak 1 elmentés van benne?

Én el akarom kezdeni komolyan kijátszani úgy igazán kockaként, viszont párom is tolná néha néha...így nem fog menni a dolog..

JaSoN HuNTeR
Nekem jól megy. Csak a kocsik irányítása nagyon béna, vicc.
Meg az MI se olyan mint a videókon.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Vannak apró csalódások. Például, miért nem lehet felmenni a Sears Tower tetejére? Csak egy kicsi elõcsarnokba lehet. Ezt a kihagyott ziccert...
Másik. Ezek az adótornyok, azt hittem azért védik õket, vagy valami, de ennyi? két perc alatt meghackelhetõ, apró kis logikai feladat, hogy emeld fel a targoncát hogy átjuss a kerítésen? Azt hittem ezeket a helyeket jobban õrzik majd, akiket le kell verni hogy sikerüljön.

Ilyen probléma, hogy nem indul, meg nem jelentkezik be, nem volt. Simán megy minden.

kill3r21
jajó nekem is ez van akkor nem szenvedek tovább, warez download start...
oneal1
én nem láttam ilyet:S nálam megy

!Forza Ferrari!

Jaja! :Ð
Egyébként, most sikerült elindítanom offline és egy fixer küldetést indítottam volna, mikor automatikusan elkezdett lövöldözni. Utolsó mentés betöltése után is! <#falbav>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Maxtreme
"eredeti szoftver valódi elõny" <#idiota><#bohoc>

Milyen controller jo a játékhoz? Csak x360?

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

IMYke2.0.0.0
Jujj, ezért mit kapsz a többiektõl 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja, meghalt Buksi!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

wollnerd
😮OO
De megnyugodtam...
Kivi leszek mikor lesz hotfix ettõl az uborkacégtõl...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

wollnerd
Nekem ez jelent meg az uplay update, majd az 1. sikertelen login után "try again" -ra katintva... 😮

Nálatok is ehhez hasonló?

Overburner
GTA5 is beszart amikor bejött az online, nem birtak felkészülni erre a hadra xD.

Amúgy játszottam vele egy kicsit és idáig bejön a cucc elég faszán is megy de azért remélem ez még javulni fog patchel meg driver frissitéssel. Idáig nagyon idegesitõ buggal nem találkoztam a kocsikat nem olyan nehéz vezetni szerintem. Az mouse smoothing v mi a tököm kicsit idegesitõ de kb 10 perc után hozzászoktam. Jó kis játéknak igérkezik. Már nyomtam egy digital trip-et a madnesseset és nagyon tetszett. Eddig bejön, Uplay megy egy hányadék nem tudom minek találták ki.

1-2 nap múlva ez uninstallva lesz, nem kijavítva...
MerlinW
Nálam pöccre indul, most próbáltam ki.

[merlinw.org]

MerlinW
Ott ahol minden játékban, az audio beállításoknál...

[merlinw.org]

Fpocok
Ubisoft még mindig nem fedezte fel azt a csodát, amit úgy hívnak: elõtöltés. Talán pár év múlva már ezt is fogja tudni az uborkaplay.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Próbálkozzatok, nekem most, kb. ötödikre bejött és tudom indítani offline módban. Az is valami. Játszani úgy is lehet...

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

IMYke2.0.0.0
1-2 nap múlva, mikor a világon már mindenki beaktiválta és letöltötte gyorsan az anyagot, már normalizálódni fog a helyzet - a Ubisoft meg majd kiadja a kommunikét, hogy örül, hogy ekkora roham volt, sajnálják, de már mindent megtettek, új szervereket állítottak hadrendbe a játékosok kényelmének érdekében, és blablabla---

Türelem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ugyanez van velem is! crashel az Uplay!!!!
kill3r21
nekem elsem indul az uplay
Másnál is crash-el a Uplay?

Azt mondja: "A Uplay kijavíthatatlan hibát észlelt ezért leáll!"

Ez valami új. <#vigyor5>

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

IMYke2.0.0.0
Emlékszem a videódra és a kezdeményezésedre 😊
Nemes gesztus.

//Az ajánlatom továbbra is áll 😊)))

Jaffa 2843
Asszem visszatérek rá egy peccs múlva. Ez röhej 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Én javában SpiderTank-oztam, mikor elkezdett sikítani a játék és úgy megfagyott a windózzal együtt, hogy öröm volt nézni! :Ð
Hát, nekem is régen volt ilyen élményem!

MrDevil
azért reménykedek még, ha leszedem egyszer Uplayrõl akkor ott lesz benne angol is 😄D

enlightened
sotre = PS Store

Jaffa 2843
Oké, már indításnál megadja magát a uplay. Bele se merek gondolni, hogy milyen lenne a játék, ha nem tolják el. <#banplz>

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Doom 4
Nekem mostanában, random kékhalál szokott fellépni ha bezárom a böngészõm xD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

enlightened
Ezért örülök hogy a sotre-rol szedtem le és nincs bemagyarítva a cucc, viszont minden más europai nyelv kiválaszthato 😄 szerencsére nem az orosz lengyel cseh stb... régios cuccot tolták fel.

Jaffa 2843
Ott csak magyar van meg cseh(ha jól emlékszem)
Viszont elsõ indításra (pályabetöltésre) olyan szép kékhalál fogadott, hogy csak lestem, majd újraindult a gép. Évek óta nem láttam ilyet, de ennek sikerült. 😄

kill3r21
beállításokban szerintem, bazzki ha ma este tolni akarom lekell ma is warezolnom? kiprobáltam de töröltem mert ma megjött, erre bammeg 😮