5939
-
Skyline #3695 Nem az a baj hogy MOST nincs vele gondod. Az a baj hogy az 580w mese (egy 420w-os gigabyte többet bír), egy bikább vga/proci páros már fejfájást is kozona neki, és sűrűn halnak, magukkal rántva gépalkatrészeket. -
#3694 Az üvegtükröződés szerintem kb. mindenhol kamu. :) -
#3693 full hozzáértetlenül vettem , de lesz majd új, mindenesetre 400wos noname volt előtte az ment 3 évig :) -
#3692 A Walk az hasznos :D Tegnap is meghekkeltem valakit, és egész végig csak sétálgattam a járdán oda vissza, a szerencsétlen srác meg végig nézte az összes aútót, aztán még kamerába is bement, (az elől mondjuk, csak éppen, hogy el tudtam ballagni), de simán végig ment 100% ra és nem talált meg
Más: Valaki Pókerezett már a játékban? Olyan idegesítően játszik a gép, hogy az nem igaz. Ha véletlenül is jó lapod van (most legutóbb az első 3 után Ász drill) és nem is sokat, alap téttel emelsz, rögtön mindenki bedobja... Így elég nehéz lesz elnyerni mindenki pénzét. Tegnap éjjel is vagy 45 percet ezzel szarakodtam xD -
#3691 Btw ...
-
#3690 Jobbfajta Corasir tápot vegyél. Gamingre is van. Táppal ne ócsíts! Még a márkás sem mindig megbízható. Ha nincs rá elég mani, akkor inkább beszélj szervizesekkel, hogy milyeneket hoznak vissza és milyeneket nem, milyeneket még soha, és úgy válassz! -
#3689 Naja ... :)
Aztán olyan lesz, mint a mobilosrecskás videó alatt, némi Benny Hill zenére. :) -
#3688 Nincs vele gondom még....de mindenhol írnak róla mindenfélét :D -
Skyline #3687 Az hogy hacsak nem valami iskolai vagy irodai öreg számítügép még véletlenül se tenném bele a gépembe... -
Skyline #3686 Finoman told előre az analóg kart? -
#3685 HKC táporól vélemény? 580w -
Micsu #3684 én absz örülök neki meg jó szórakozást mindenkinek aki megvette a játékot legyen az oneos, pses, pcs
csak mondom érdekes hogy most nem volt baj a 900p, máskor meg hahotázik rajta
a pc hiányával nincs gond mert nem való mindenkinek, én ezt is elfogadom, jó dolog a konzolosdi bár már nem az aminek anno kitalálták :D -
#3683 Szerintem az teljesen jó, hogy ps4-en jól fut. Ennek örülni kell. Ez jó dolog.
Azt is értem, hogy pc mentes ps4 tulajként örülni kell annak, hogy fospécén fosul fut, hiszen minden lepottyanó címmel önigazolni kell.
Nem a ps4-et, a pc hiányát. Azzal kell szembeállítani. Nem megy másképp. Érthető ez is. -
#3682 Max. a vezetéshez kell, de még ott sem esküdnék meg rá, hogy PCn jobb vele autókázni. -
#3681 Ha konzolon nyomod - csak PS4hez tudok hozzászólni, mert az spec van, és nálam van a PS4 változata a játéknak, a többi konzolon nem láttam - na ott NINCS SÉTA, és ez azért röhej. (Legalábbis én gombot nem találtam rá, így ha van, visszaszívom amit írtam.) PCn be kell állítani rá egy gombot, ezt a beállítások között megtalálod. -
#3680 oké, értem, csak tisztába akartam lenni, hogy mennyire van valós tapasztalat a PS4 -et cibáló hozzászólásaid mögött -
Skyline #3679 Eddig az egyetlen valamirevaló félexkluzív (lévén ugye csak felhúzzák HD-re és remélhetőleg 60fps-re) lesz a gépre...
Order áttolódott 2015-re (valahogy össze kell hozniuk legalább hasonló látványt mint a videókban vagy hőbörgés lesz--> ígyis lesz..:D).
MGS szintén 2015...
Jövőre megfontolandó lesz, addigra esik a gép ár, lesz használt is dögivel és az addig megjelent játékok olcsóbbak lesznek.
-
Skyline #3678 Nincs és idén nem is lesz, bőven elehet láttam, olvastam, tapasztaltam belőle. A Bone-t minden téren veri, de a szokásos PS3-nál is kezdetekben jelenlévő gyermekbetegségekben szenved a PSN, annak sebessége, az egész rendszer, az exkluzív tartalma jelenleg bárgyú, a multiplatform tartalmának színvonala pedig jócskán lemarad attól amit a pc-m kínál, eképpen jelen pillanatban NEM érdekel, akármennyire is hype-olják egyes sony fanok. ;)
-
Micsu #3677 nahát én a ps3as last of ust pont azért adtam el mert jön 4re, eddig ez a cím érdekel igazán nextgen konzolra :P remélem ez e3 után változni fog -
Skyline #3676 Továbbra is: használjanak kontrollert, ilyen játékhoz az való. Hibátlan az irányítás vele. -
#3675 Megvárom a The Last of Us remastert, aztán majd meglátjuk, hogy mit lehet kihozni a PS4ből. :) Már egy hónap sincs a megjelenésig. -
Micsu #3674 jó olvasni az ajnározásod miközben nemrég a BONEosokat kétpofával röhögted ki a 900ps játékaikkal együtt, ilyenkor hol a kettős mérce Geronimo?
Nvidiával amúgy nem rossz a Watchdogs, konzolos framet - szintet simán hozza egy közepes configon is
de legyen igazad, most megjelenéskor legyen a lead a ps4, pár patch és kvarcórán is elfut majd, nektek meg akkor is marad az ami :)
-
#3673 van PS4 -ed? -
#3672 Mondjuk sokminden nem jött nextgen konzolokra, szóval nem volt nehéz a két nextgen közül az olcsóbbikra sikert elérni. :D -
Skyline #3671 Mondanom sem kell megint indul a konzol rizsa..:)
Teljesen friss installal konfigbuhera és driver macera nélkül hibátlanul megy a játék.
Ha úgy tetszik akkor 900P high / 30fps-el fxaa élsimítással (bár állítom a ps4-ben ennyi sincs) még egy alsó középkategóriás számítógépen is, egy közepes vason pedig fölötte...
Én meg immár 1080p-vel tolom minden ultrán, Txaa 4x élsimítással és konfigbuherával hogy az effektek is a konzolos fölött legyenek, mindezt 50 alá nem eső fps-el, és immáron a kb fél óránként kb 2 mp-ig zavaró akadás nélkül...
Akkor mitől is jobb?
Ps4 lead platform tény, ahogy az hogy hogy egy közepes pc-vel nincs versenyben, drágábban jössz ki mint egy közepes pc-vel (bezony tetszik nem tetszik 0day venni rá játékokat pillanatok alatt behozza az erősebb pc - ps4 árklönbséget és le is hagyja), és gyengébb minőségben tolhatod a cuccokat. A PSN gyengeségeiről és lassúságáról pedig ódákat lehetne zengeni..A PS4 akkor fog érni bármit is ha lesz rá kellő mennyíségű és tartalmú (jelenleg egy nagy nulla) exkluzív kínálat.:)
-
#3670 Kérjek elnézést, mert számomra legalább annyira irreleváns, hogy hogyan fut ps4-en, mint az, hogy gero haverjánál hogy fut? Van bennem egy kis együttérzés, csak a mai adagot elvitte az a szegény szerencsétlen elütött kisállat, amelyiket az irodábajövet láttam
Másképp közelítve ha az releváns, hogy gero haverjánál hogy fut, akkor egy posztot tán az is megér, hogy nálam miként. Gondolom. -
AntiHero 2010 #3669 Csaljál te is :D kamerába be és lesd le a lapját. Vagy csak nézd meg mennyire stresszel a telefonoddal :) -
#3668 :D kb -
#3667 "Nekem sem. Tehát akkor maradjunk a tényeknél: a haverodnak vannak gondjai.
Nem irigylem :)"
mintha csak rólad szólna meg a pS4 -ről.... -
#3666 8+ már kérlek! -
#3665 Nekem sem. Tehát akkor maradjunk a tényeknél: a haverodnak vannak gondjai.
Nem irigylem :) -
#3664 Egy millió légy nem tévedhet... :p -
#3663 Örülj neki. Én nem sok jót olvastam eddig PC verzióról. Random dropok, haveromnak jó gépe van vezetés közben mégis élvezhetetlen. Nekem ilyen gondjaim nincsenek... -
#3662 A fix30 nálam is megvan egy közepes konfigon, szóval egyelőre maradjunk abban, hogy a 900p-s verziókból a ps4-es sikerült a legjobban :DD -
#3661 Mondanom sem kell ,hogy legjobb verzió a PS4es lett. Lehet nem megy 4Kba, de atomstabil fps van, kontrollerrel tökéletes irányítás. Nem véletlen abból kelt el legtöbb. Mostanában így is a PS4 a lead platfrorm a legtöbb játéknál, WDnél se volt másképp. Folytatódhat ez a trend :p -
#3660 Pokert ne játszatok, mert röhej ahogy a gép csal... J, K kézbe nekem, neki 3, 5 (nem is egyszínű) Flop, turn -el már drill van nálam. Folyamatosan emeltem mindent megadott a gép. Riverre meg kap egy 5-öst... és Full. Gratulálok... -
#3659 Egyébként egy dolog feltűnt tegnap, hogy vagy 5mp volt mire nagy nehezen odaegereztem a csalihoz, hogy ez a későbbiekben mennyire lesz életképes megoldás nem tudom, de attól tartok semennyire. -
#3658 //Ebben a gépben: Chieftec 550W [80+] / Otthon: FSP Hexa 500 [80+] -
#3657 Nekem XFX Pro 550W van jelenleg és I love it! -
#3656 Aki manapság nem 80+ -os tápegység köré épít gépet, annak valaki más vette meg és rakta össze...