Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha asztali parancsikon indítás,akkor uplay indulna és serialt kérne be..
mappából indítva viszont simán a játék indul uplay nélkül,jobb,ha tényleg azta a törést szeded hozzá..
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
A crackel elindul, de a töltõképnél elkezd kéken villogni,majd lefagy
Mindegy, megvárom, amíg a uplay mûxik
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Depth of Field az szó szerint mélységélesség, a "kamera fókusz" effektet adja, hogy egyvalami éles (jellemzõen az elõtér vagy a karakter), a háttér meg mosott. De szerintem csak átvezetõknél van jelentõsége, játék közben nem szokott jellemzõ lenni a fókuszálgatás.
Pufferelt képek száma az, amit a videokártya elõre kiszámol, és a memóriában tart, hogy csak meg kelljen jeleníteni. Hirtelen beszaggatást javíthatná videomemória árán, annak a méretéhez kéne belõni, de jelentõsége nem sok, és lehet, hogy azzal jársz a legjobban, ha kikapcsolod. Ritkán fordul elõ, hogy a videokártya unatkozik, és elõre számolgat...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Leszedtem a 3dm cracket - csak a cracket.
Ezzel elvileg kipróbálhatom, úgy, hogy vissza is tudjam állítani az eredetire? Tudom, hogy hagyományos crackeknél ez megy, de itt nem vagyok benne biztos.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
GG ubisoft...egy szent istvánért cserébe megcsinálhatták volna ezt jobbra
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Én el akarom kezdeni komolyan kijátszani úgy igazán kockaként, viszont párom is tolná néha néha...így nem fog menni a dolog..
Meg az MI se olyan mint a videókon.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Másik. Ezek az adótornyok, azt hittem azért védik õket, vagy valami, de ennyi? két perc alatt meghackelhetõ, apró kis logikai feladat, hogy emeld fel a targoncát hogy átjuss a kerítésen? Azt hittem ezeket a helyeket jobban õrzik majd, akiket le kell verni hogy sikerüljön.
Ilyen probléma, hogy nem indul, meg nem jelentkezik be, nem volt. Simán megy minden.
Egyébként, most sikerült elindítanom offline és egy fixer küldetést indítottam volna, mikor automatikusan elkezdett lövöldözni. Utolsó mentés betöltése után is! <#falbav>#falbav>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
De megnyugodtam...
Kivi leszek mikor lesz hotfix ettõl az uborkacégtõl...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nálatok is ehhez hasonló?
Amúgy játszottam vele egy kicsit és idáig bejön a cucc elég faszán is megy de azért remélem ez még javulni fog patchel meg driver frissitéssel. Idáig nagyon idegesitõ buggal nem találkoztam a kocsikat nem olyan nehéz vezetni szerintem. Az mouse smoothing v mi a tököm kicsit idegesitõ de kb 10 perc után hozzászoktam. Jó kis játéknak igérkezik. Már nyomtam egy digital trip-et a madnesseset és nagyon tetszett. Eddig bejön, Uplay megy egy hányadék nem tudom minek találták ki.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Türelem 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt mondja: "A Uplay kijavíthatatlan hibát észlelt ezért leáll!"
Ez valami új. <#vigyor5>#vigyor5>
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Nemes gesztus.
//Az ajánlatom továbbra is áll 😊)))
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Hát, nekem is régen volt ilyen élményem!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Viszont elsõ indításra (pályabetöltésre) olyan szép kékhalál fogadott, hogy csak lestem, majd újraindult a gép. Évek óta nem láttam ilyet, de ennek sikerült. 😄