5939
  • Shep
    Ja, gondolom a szebb a PC-s.
  • a.carkey
    PS4/PC
  • krisz073
    Miképpen lehet ezt az Online részt elindítani?
    Nem nagyon találtam :(
  • Shep
    Ez most mi, a fájl átírósdi? Mondjuk nem mintha nekem lenne rá esélyem a GTS450-el :)
  • TomDantes
    Végig olvastam lentebb a linkelt oldalt, de nem értem én ez a fájl átírást. Maga a fájl meg van, de mi az amit érdemes átírni benne, a jobb látványhoz? Ez nekem nem túl világos. Lehetőleg ha van saját tapasztalat, ki mit írt át, és jobb lett-e tényleg a látvány?
  • Mester01
    Embereket keressek online játszani! :)
    mert a faszom ki van avval hogy több 10 percet kell várni hogy valahova behívjon játszani :S
    *limitet
    Frame litet hogy lehet beállítani R9 270X kártyával? Radeonproval próbálkoztam, de nem működik.
  • Ironman2
    Azért ez nem semmi különbség!
  • IMYke2.0.0.0
    A linkelt leírás szerintem mehet majd bannerbe is - ha lesz házigizda, vagy egy erre járó admin.
    Sok kérdést tisztáz.
  • AntiHero 2010

Ebbe a videómban a vége felé pont oda kell menni és játszani.
  • IMYke2.0.0.0
    Watch Dogs Graphics, Performance & Tweaking Guide

"Accessing GamerProfile.xml in C:UsersUSERNAMEDocumentsMy GamesWatch_Dogs"
  • TomDantes
    Huh, na meg ez is, ööö...mi? Most értetlenkedek, hol van ez ez a fájl, és mit mire kell átírni?
  • TomDantes
    Hol lehet pókerezni? eddig nem találtam meg a városban.
  • Tikal #3721
    LOL, már az is vicc, hogy config fájlban kellett turkálnom hogy lag nélkül fusson a játék, de már egy rohadt felbontást sem lehet állítani anélkül, hogy buzerálnám a rendszert? :D
  • Skyline
    Illetve a játékban hiába rakjátok 1920*1080-ra a grafikát, csak felskáláz...A config fájlban is át kell írni.:)
  • Skyline
    Erről a sorról van valami infó cfg fájlban?
    PhysicConfig QualitySetting="VeryHigh"

Átraktam Ultrára de nem tudom eldönteni hogy most több lett-e valami lett vagy sem..:)
    Pldául eddig nem figyeltem hogy a szél vitte-e magától a szemetet az utcán,stb...
  • Inquisitor
    Nem garanciális, csak a táp ... ezért kell normális tápot használni, meg kívül normális túláram védelmet is.
  • AntiHero 2010
    Ja és van ivós játék is (ki bír többet inni)
    Itt a piros, hol a piros játék.
    Meg sakk, nyerő gép.
  • AntiHero 2010
    Jaja pókereztem, ha megvered mind a 3 ellenfeled akkor kapsz egy egyedi motort.

Tudsz te is csalni, van kemara a szobába és le tudod lesni 1 embernek a lapjait. A másiknak meg tudod nézni mennyire stresszel :)
  • IMYke2.0.0.0
    A drága vizet ilyenre elbaszkurálni...
  • Szabi #3714
    :DD
  • kastil
    És kolink? Btw ha garancia alatt viszi gépet a táp, akkor mi van?
  • Skyline
    Én nemtom, de ma már a második hekkert lőttem agyon...:)
    Egyesek ritkabénán adják elő...:D
    Az egyik a forgalomban állt lebújt a kocsiban, a lámpa zöldre váltott, az autók elindultak ő meg csak állt és feltartotta a sort, egyből kiszúrtam,és még ahhoz is hülye volt hogy meneküljön,odasétáltam és fejbelőttem...:D
  • Overburner
    Amúgy Uplay még mindig gány vagy miért van az hogy 1 normális CtOS mobile app-os ellenfelem nem volt? Mindegyik kb 15 sec-ig csinál valamit aztán semmit.
  • Overburner
    Nekem 500W-os volt ha jól emlékszem de már sajnálom h kiadtam rá a zsét. :D Cserélhettem le erre az XFX-re ami most benne van nem használtam az HKC-t csak kb 1 évig bár bajom úgy nem volt vele inkább költöttem volna picit többet akkor és most gazdagabb lennék :D
  • kill3r21
    Már mind1, az duruzsol, de akkor visszategyem a 400w-ost? :D
  • Overburner
    Nekem nincs bajom billentyűvel, szerintem sokkal jobban nyomom bill.el gamepad-al tolnám mert alig volt még kezembe xD
  • Skyline
    Alaplapon is lehet vastagon, sokszor jobb választás egy alsó-középkategóriás lap (még OC szempontjából is) mint a túlértékelt nagynevű "gamer" alaplapok... Nem beszévle aról egyes hype alaplapoknál mennyire csak a márkanevet fizeted meg...
  • TomStorm
    Amúgy a frissítési gyakoriság és az FPS,hogy függ össze?:)
    Próbáltátok 60hz-röl levenni 50-re ingame?Ha leveszem akkor minden procit igénylő beállítást fel tudok jobban húzni fps drop nélkül WTF?!?!
  • Overburner
    HKC-t ne :I
  • Skyline
    Billentyűzettel az autók irányítása szar. A hekkelés körülményesebb mert szarul áll kézre. Gamepaddal hibátlan.
    A fikázók rendszerint divatfikázók vagy gta fanok.
  • a.carkey
    Klasz ahogy belemegy a levélbe, és az husssss! :)
    Billentyűzettel? Igen.
  • IMYke2.0.0.0
    Újságírói vélemények elfogadásával óvatosan azér'... széles és mély tud lenni a kiadóknak a pénztárcája. Már nem egy precedens értékű hírt kaptunk nyomtatott és digitális hírforrásokból a témakörben...
  • a.carkey
    Nem.
  • a.carkey
    Először én is, csak a márkát néztem, aztán miután kicsinálta a VGAm, már sokkal körültekintőbben döntöttem.

Nálam most egy ilyen van bent:
    Corsair GS800
  • Aborg
    A Metacritic oldalon az ujsagiroi ertekeles jo de a jatekosok szidjak rendesen. Valoban olyan rettenetes az iranyitasa?
  • IMYke2.0.0.0
    //Tápegységen és alaplapon nem spórolunk - bármi máson lehet, de ezeken nem, hiszen legfőképp ezektől függ az, hogy a géped első áramlöketkor instant megy a kukába, vagy mondjuk fél év után... netán és remélhetőleg soha, még villámcsapáskor sem (ez utóbbihoz persze nem árt még pár dolog, de azért érzed).
  • csicskakapitany
    Üldözésnél hogyan lehet autókat kiiktatni?