Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem értem😊
Hol?mit?
speed01
Grafika ultrán van, tükrözõdés is, minden más highon, egyedül még a MHBO van alacsonyra levéve, meg csak a FXAA van rajta, így fix 35-50 fps

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

az érdekes azon nem akad nekem meg igen 😄
a.carkey
Vissza kell venni a memóriába bekerülõ cuccosból. Mondjuk 5rõl 4re, vagy ahol már nem akad. 😊

A medve nem játék.

Sima vezetékes USB xbox360 kontroller jó lesz?
speed01
GTX 660 2GB OC

TDC Geronimo
Dualshock 4et

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Próbáltam priorítást is állítani processzorhoz watchdogs.exe-n feladatkezelõben de itt nem mûködik valamiért pedig szokott..
Fpocok
Ha gamepadot akarsz PCre, akkor CSAK XBOX360asat vegyél. Semmi mást.

Parasite Eve 2, best game EVER!

PC kontroller ha veszek akkor azzal tudnám irányítani egér-bill helyett?
Ha igen akkor esetleg ajánlanátok egyet 4-5e.ft között?
miért milyen kártyád van?
speed01
Nekem nem akad, ha neked akad akkor valami más baj lesz.

speed01

MerlinW
nnem a francokat nem akad
MerlinW
Valószínûleg az Ubi szerverek miatt. X idõnként megy a ping és miután terhelve vannak a szerverek válasz hiányában megakad a játék. A virágbolti kiadás nem csinál ilyet.

[merlinw.org]

speed01
Nvidiás barátaimnak kijött az új driver, ami DX 11-et fixel kb. ha azt felrakjátok utána gyorsabban is tölti majd a játékot, meg nem fog beakadni! 😊

Nálamis ezvan ultran mediumon highon és lowonis
Nagyon rendben van a game,teljesen belemerültem de mitõl van ez az érthetetlen megakadás?Egyszer csak megáll néha a kép,minimum és high beállításon is.Úgy 10 percenként jön elõ<#nemtudom>
Mondjuk az én sem találtam, valaki ma írta hogy jól skálázható a játék nehézsége és mindent be lehet állítani...Nos én csak annyit találtam hogy van 4 nehézségi fokozat és helló..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Laza
Na, csak elkezdtem 😊

Még most jöttem ki a motelszobából, sehol sem tartok. Nem néz ki rosszul, core i5 és GTX660 társaságában szépen fut, de azért megizzasztja a kártyát, hallom a hangját.

Viszont sehol sem találok a játékmenetre vonatkozó beállításokat ... ki akarom kapcsolni a buzi lebegõ markereket, mert nagyon idegesít minden játékban, mikor falakon át mutatja valami hova kell menni ... mi vagyok én? Vmi balfék newbee 😄
Na meg jó lenne a képernyõn megjelenõ dolgok méretét is állítani, mert baromira zavaró, hogy ilyen konzolos játék méretû minden felirat meg ikon, nem látok tõlük semmit 😊 remélem a modderek ezt megoldják.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Meglepõ lett volna ha nem, minden nagyobb megjelenésüknél szarráterhelõdnek.😊

speed01
Nem lehet bejelentkezni O_o_o_O

speed01
Uplay befosott 😄

oneal1
lehet egyszerû kérdés, de online játékba hogy lehet belépni?😄

!Forza Ferrari!

Nekem még mindig nem tud bejelentkezni uplay re, vegyetek fel, toljuk sokan 😄 acc: pHNxX

Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz

Doom 4
Na akkor majd felveszek szépen mindenkit aki megadja nevét, azt csinálhatjuk csapatba a mellék küldetéseket 😄 . Offlineba játszottam ma, volt egy konvojos küldetés, ahol két célpontot kellet leütni (lelõni nem lehetett) vagy 4-5x próbáltam újra mire rájöttem, hogy máshol várom be õket. És pont átmentek egy sikátoron. Keresztbe álltam az autóval és kész volt a csapda 😄 Bár ha lettek volna ismerõsök, akkor lehet elsõre lement volna a fõút közepén is<#violent>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

5 perced van hogy bemérd és tudd indítani a backdoort...Utána nem tudom hány perc, mert csak százalékszámláló van, de folyamatosan szûkül a zóna ahol meg kell keresni az ellent de még így is vannak akik balfékek...😄
Nem elég beolvadni a tömegbe, oda kell figyelni mit csinál az ellenfél, például ha látod hogy kamerát csesztet azonnal bújni...A bujkálás is nagyon frankó, alig lehet kiszúrni valakit ha nem moccan.😊

Van, de sztorit nem tudsz tolni csak freeroamingot meg mellékküldetéseket..2-8 fõs, ha jönnek mások is akár velük akár ellenük is lehet õrültködni.
Csak tényleg zavaró hogy egyes gyökerek direktbe kikapcsolva hagyják hogy le lehessen lõni õket (ez az opció nem igazán értem egyáltalán minek kellett)...

Prince23
Ebbe van coop amúgy?

kill3r21
Még nem sikerült multiznom....de aki akar vegyen fel uplayen!
zsomiuplay az usernevem asszem
Fpocok
Elvileg 5 perc az idõ akkor, nem? Jó lenne, ha hosszabb lenne. Mehetne a trollkodás 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

enlightened
A multi nekem is nagyon bejön.

Nekem fõleg a tailing, amiben követni és megfigyelni kell valakit. Meg a bypass is jó, amikor meg kell hekkelni a másik telefonját. Bírom, hogy lapulok a kocsiban hekkelem a másik playert, õ meg rohangál mint a mérgezett egér, hogy hol lehetek, és közben ketyeg az óra 😄 Volt aki annyira beduhodott hogy nem talált meg, hogy lodozte járokeloket mindenkit, csak engem nem talált meg 😄

Hatalmas ez a játék, szerintem mindenki nyomassa eredetiben, mert a multi nagyon sokat dob rajta, warezon gondolom nem lehet multizni.

kill3r21
De nem kellene ottlennie a megszerzett tartalmak között?
A játékban X idõ után kapod meg õket ahogy haladsz elõre...
Péel ha lesz ruhatárad ott lesz a ruha.

Sziasztok!
Köszönöm azoknak a véleményét/tesztjét, akik nem azonnal összehasonlításból kezdték fikázni a játékot, hanem úgymond "függetlenül" próbáltak értékelni. Nekem pont erre a tapasztalatra volt szükségem és nem a sok hype-ot benyalt feltelepítés után vérkeményen fröcsögve fikázók uncsi véleményére. Köszi srácok, hogy néhányan próbáltátok így nézni, nekem és szerintem sokaknak segített ez. Annyi lejött, hogy érdemes megvenni.
(mellesleg gta4-et megvettem,végigvittem, nem tetszett )
Szevasztok, jó játékot
kill3r21
Bakker beaktiváltam a DLC-ket elfogadta semmi gond, erre sehol semmi, most pedig azt irja hogy már felhasználták a kulcsot. mi tévõ legyek?
Nem picit, a multi nagyon ott van fõként ez a két mód, de haverral együtt menni se egyszerû, csak sok idióta van aki úgy csatlakozik hogy nem lehet lelõni mert ki van neki kapcsolva...Ezt remélem valahogy elválasztják a közeljövõben, ilyenek játszanak anyukájukkal.😊

Nah játszottam vele én is 2 órát.
GTA V helyett tökéletes ez PC-re. A story szerintem tetszeni fog. Remélem szépen lesz adagolva.

Viszont követelek az uborkától first week patch-t amiben ott a több mentési lehetõség.

TDC Geronimo
2 órát toltam és az elsõ küldit toltam le. Asszem hosszú menet lesz ez 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ennyi.... Iszonyatul tele van tartalommal,és a multi büntet.😊
Jöhetnek a GTA 4 fizika és látvány összehasonlítások, összképileg szebb, a fizika gagyibb, itt ott vannak nevetséges bugok akárcsak a GTA 4-ben, de tartalmilag, összetettségben, szórakozásban messze messze a gta 4 fölött van.😊

Overburner
Nekem az az árnyék ami sötétben fényszóróról vetõdik nem is hiányzik GTA4 be se volt soha bekapcsolva mert nembirta a gép xD Egyedül ami tényleg lehet gáz az a tûzcsap dehát õszintén kinem szarja le azt is most. Fasza kis gáma tök sok dolog van amit csinálni lehet idáig nincs kifogásolni valóm vele 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Csodás. A GTA 4-ben van fizika. A Watch Dogsban meg van tartalom.😊

Na...Ez az online zseniális.😊
Sztori missziót az elmúlt 3-4 órában nem is nyomtam csak multi, követés és online hekk.😊
Iszonyatot lehet kommandózni meg a népek között NPC-nek tetteni magad...😄
A követés meg...Amikor megy a paraszt és nézi ki követheti de nem jön rá mert ha jól csinálod beolvadsz a forgalomba vagy a járókelõk közé...😄

Én VGA-hoz kaptam és Uplay-rõl töltöttem le, mégis 15 nyelv van a felirathoz. Audio meg nem választható, alap angol.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

bajgunar
xD
7. perc

Erre a fosra kell ekkora gépigény? Ekkora méret?
Édes istenem. Ez egy k@ki. Még ha fizetnének se kéne, nemhogy fizessek érte.
Voltan
Azzal meg t0lt;skor lefagy a francba, m;g a monitor is sleep/be megy. Más régiós verzió, az enyém ez a cseh-magyar szar...Az lehet a baj

Marad a Uplay, már ha egyáltalán elindul a gépemen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

angolositashoz:

https://www.youtube.com/watch?v=b46Wufahwk4

elvileg eleg a common filest meg a skuconfigot leszedni. ekkora fost hogy ezt nem lehet uplayen vagy ingame megoldani... szanalmas.

MerlinW
Töltsd le torrentrõl a Reloaded verziót, és telepítsd rá a játékra. Minden nyelv elérhetõvé válik. A töréssel értelemszerûen nem kell foglalkozni.

[merlinw.org]