Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol?mit?
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A medve nem játék.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha igen akkor esetleg ajánlanátok egyet 4-5e.ft között?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Még most jöttem ki a motelszobából, sehol sem tartok. Nem néz ki rosszul, core i5 és GTX660 társaságában szépen fut, de azért megizzasztja a kártyát, hallom a hangját.
Viszont sehol sem találok a játékmenetre vonatkozó beállításokat ... ki akarom kapcsolni a buzi lebegõ markereket, mert nagyon idegesít minden játékban, mikor falakon át mutatja valami hova kell menni ... mi vagyok én? Vmi balfék newbee 😄
Na meg jó lenne a képernyõn megjelenõ dolgok méretét is állítani, mert baromira zavaró, hogy ilyen konzolos játék méretû minden felirat meg ikon, nem látok tõlük semmit 😊 remélem a modderek ezt megoldják.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Nem elég beolvadni a tömegbe, oda kell figyelni mit csinál az ellenfél, például ha látod hogy kamerát csesztet azonnal bújni...A bujkálás is nagyon frankó, alig lehet kiszúrni valakit ha nem moccan.😊
Csak tényleg zavaró hogy egyes gyökerek direktbe kikapcsolva hagyják hogy le lehessen lõni õket (ez az opció nem igazán értem egyáltalán minek kellett)...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nekem fõleg a tailing, amiben követni és megfigyelni kell valakit. Meg a bypass is jó, amikor meg kell hekkelni a másik telefonját. Bírom, hogy lapulok a kocsiban hekkelem a másik playert, õ meg rohangál mint a mérgezett egér, hogy hol lehetek, és közben ketyeg az óra 😄 Volt aki annyira beduhodott hogy nem talált meg, hogy lodozte járokeloket mindenkit, csak engem nem talált meg 😄
Hatalmas ez a játék, szerintem mindenki nyomassa eredetiben, mert a multi nagyon sokat dob rajta, warezon gondolom nem lehet multizni.
Péel ha lesz ruhatárad ott lesz a ruha.
Köszönöm azoknak a véleményét/tesztjét, akik nem azonnal összehasonlításból kezdték fikázni a játékot, hanem úgymond "függetlenül" próbáltak értékelni. Nekem pont erre a tapasztalatra volt szükségem és nem a sok hype-ot benyalt feltelepítés után vérkeményen fröcsögve fikázók uncsi véleményére. Köszi srácok, hogy néhányan próbáltátok így nézni, nekem és szerintem sokaknak segített ez. Annyi lejött, hogy érdemes megvenni.
(mellesleg gta4-et megvettem,végigvittem, nem tetszett )
Szevasztok, jó játékot
GTA V helyett tökéletes ez PC-re. A story szerintem tetszeni fog. Remélem szépen lesz adagolva.
Viszont követelek az uborkától first week patch-t amiben ott a több mentési lehetõség.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jöhetnek a GTA 4 fizika és látvány összehasonlítások, összképileg szebb, a fizika gagyibb, itt ott vannak nevetséges bugok akárcsak a GTA 4-ben, de tartalmilag, összetettségben, szórakozásban messze messze a gta 4 fölött van.😊
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Sztori missziót az elmúlt 3-4 órában nem is nyomtam csak multi, követés és online hekk.😊
Iszonyatot lehet kommandózni meg a népek között NPC-nek tetteni magad...😄
A követés meg...Amikor megy a paraszt és nézi ki követheti de nem jön rá mert ha jól csinálod beolvadsz a forgalomba vagy a járókelõk közé...😄
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
7. perc
Erre a fosra kell ekkora gépigény? Ekkora méret?
Édes istenem. Ez egy k@ki. Még ha fizetnének se kéne, nemhogy fizessek érte.
Marad a Uplay, már ha egyáltalán elindul a gépemen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
https://www.youtube.com/watch?v=b46Wufahwk4
elvileg eleg a common filest meg a skuconfigot leszedni. ekkora fost hogy ezt nem lehet uplayen vagy ingame megoldani... szanalmas.