5939
-
#3735 Ja, gondolom a szebb a PC-s. -
#3734 PS4/PC -
krisz073 #3733 Miképpen lehet ezt az Online részt elindítani?
Nem nagyon találtam :( -
#3732 Ez most mi, a fájl átírósdi? Mondjuk nem mintha nekem lenne rá esélyem a GTS450-el :) -
TomDantes #3731 Végig olvastam lentebb a linkelt oldalt, de nem értem én ez a fájl átírást. Maga a fájl meg van, de mi az amit érdemes átírni benne, a jobb látványhoz? Ez nekem nem túl világos. Lehetőleg ha van saját tapasztalat, ki mit írt át, és jobb lett-e tényleg a látvány? -
Mester01 #3730 Embereket keressek online játszani! :)
mert a faszom ki van avval hogy több 10 percet kell várni hogy valahova behívjon játszani :S -
#3729 *limitet -
#3728 Frame litet hogy lehet beállítani R9 270X kártyával? Radeonproval próbálkoztam, de nem működik. -
Ironman2 #3727 Azért ez nem semmi különbség! -
#3726 A linkelt leírás szerintem mehet majd bannerbe is - ha lesz házigizda, vagy egy erre járó admin.
Sok kérdést tisztáz. -
AntiHero 2010 #3725
Ebbe a videómban a vége felé pont oda kell menni és játszani. -
#3724 Watch Dogs Graphics, Performance & Tweaking Guide
"Accessing GamerProfile.xml in C:UsersUSERNAMEDocumentsMy GamesWatch_Dogs" -
TomDantes #3723 Huh, na meg ez is, ööö...mi? Most értetlenkedek, hol van ez ez a fájl, és mit mire kell átírni? -
TomDantes #3722 Hol lehet pókerezni? eddig nem találtam meg a városban. -
#3721 LOL, már az is vicc, hogy config fájlban kellett turkálnom hogy lag nélkül fusson a játék, de már egy rohadt felbontást sem lehet állítani anélkül, hogy buzerálnám a rendszert? :D -
Skyline #3720 Illetve a játékban hiába rakjátok 1920*1080-ra a grafikát, csak felskáláz...A config fájlban is át kell írni.:) -
Skyline #3719 Erről a sorról van valami infó cfg fájlban?
PhysicConfig QualitySetting="VeryHigh"
Átraktam Ultrára de nem tudom eldönteni hogy most több lett-e valami lett vagy sem..:)
Pldául eddig nem figyeltem hogy a szél vitte-e magától a szemetet az utcán,stb... -
Inquisitor #3718 Nem garanciális, csak a táp ... ezért kell normális tápot használni, meg kívül normális túláram védelmet is. -
AntiHero 2010 #3717 Ja és van ivós játék is (ki bír többet inni)
Itt a piros, hol a piros játék.
Meg sakk, nyerő gép. -
AntiHero 2010 #3716 Jaja pókereztem, ha megvered mind a 3 ellenfeled akkor kapsz egy egyedi motort.
Tudsz te is csalni, van kemara a szobába és le tudod lesni 1 embernek a lapjait. A másiknak meg tudod nézni mennyire stresszel :) -
#3715 A drága vizet ilyenre elbaszkurálni... -
#3714 :DD
-
#3713 És kolink? Btw ha garancia alatt viszi gépet a táp, akkor mi van? -
Skyline #3712 Én nemtom, de ma már a második hekkert lőttem agyon...:)
Egyesek ritkabénán adják elő...:D
Az egyik a forgalomban állt lebújt a kocsiban, a lámpa zöldre váltott, az autók elindultak ő meg csak állt és feltartotta a sort, egyből kiszúrtam,és még ahhoz is hülye volt hogy meneküljön,odasétáltam és fejbelőttem...:D -
#3711 Amúgy Uplay még mindig gány vagy miért van az hogy 1 normális CtOS mobile app-os ellenfelem nem volt? Mindegyik kb 15 sec-ig csinál valamit aztán semmit. -
#3710 Nekem 500W-os volt ha jól emlékszem de már sajnálom h kiadtam rá a zsét. :D Cserélhettem le erre az XFX-re ami most benne van nem használtam az HKC-t csak kb 1 évig bár bajom úgy nem volt vele inkább költöttem volna picit többet akkor és most gazdagabb lennék :D -
#3709 Már mind1, az duruzsol, de akkor visszategyem a 400w-ost? :D -
#3708 Nekem nincs bajom billentyűvel, szerintem sokkal jobban nyomom bill.el gamepad-al tolnám mert alig volt még kezembe xD -
Skyline #3707 Alaplapon is lehet vastagon, sokszor jobb választás egy alsó-középkategóriás lap (még OC szempontjából is) mint a túlértékelt nagynevű "gamer" alaplapok... Nem beszévle aról egyes hype alaplapoknál mennyire csak a márkanevet fizeted meg... -
TomStorm #3706 Amúgy a frissítési gyakoriság és az FPS,hogy függ össze?:)
Próbáltátok 60hz-röl levenni 50-re ingame?Ha leveszem akkor minden procit igénylő beállítást fel tudok jobban húzni fps drop nélkül WTF?!?! -
#3705 HKC-t ne :I -
Skyline #3704 Billentyűzettel az autók irányítása szar. A hekkelés körülményesebb mert szarul áll kézre. Gamepaddal hibátlan.
A fikázók rendszerint divatfikázók vagy gta fanok. -
#3703 Klasz ahogy belemegy a levélbe, és az husssss! :)
-
#3702 Billentyűzettel? Igen. -
#3701 Újságírói vélemények elfogadásával óvatosan azér'... széles és mély tud lenni a kiadóknak a pénztárcája. Már nem egy precedens értékű hírt kaptunk nyomtatott és digitális hírforrásokból a témakörben...
-
#3700 Nem. -
#3699 Először én is, csak a márkát néztem, aztán miután kicsinálta a VGAm, már sokkal körültekintőbben döntöttem.
Nálam most egy ilyen van bent:
Corsair GS800 -
#3698 A Metacritic oldalon az ujsagiroi ertekeles jo de a jatekosok szidjak rendesen. Valoban olyan rettenetes az iranyitasa? -
#3697 //Tápegységen és alaplapon nem spórolunk - bármi máson lehet, de ezeken nem, hiszen legfőképp ezektől függ az, hogy a géped első áramlöketkor instant megy a kukába, vagy mondjuk fél év után... netán és remélhetőleg soha, még villámcsapáskor sem (ez utóbbihoz persze nem árt még pár dolog, de azért érzed). -
csicskakapitany #3696 Üldözésnél hogyan lehet autókat kiiktatni?