5939
  • TomDantes
    Azért igen szépen néz ki ha minden félét bekapcsol az ember. Fújja a szél a szemetet az utcán, meg a faleveleket,minden bokor mozog a szélben, szál a gőz a csatornából, stb. Csak eső most pont nem esett, direkt meg akartam figyelni ott milyenek a részletek, a látvány.
  • NagyiBMX

• a.carkey
    Ma kipróbáltam a PS4 verziót, és a PCs után ott sokkal jobban idegesít az irányítás. :D
  • Tikal #3772
    persze, komolyabb bizonyos szemszögből nézve, de amugy meg nem, vannak képzavarok a játékban... :)
  • Overburner
    Vegyen fel aki akar esetleg játszani majd Overburner15 vagyok. :D
  • TomStorm
    Mondjuk ez a "sokkal több mindent tudsz csinálni" lehet túlzás.Régen játszottam GTA5-el így visszagondolva.
    Na mind1 WD is teljesen jó az a lényeg:-)
  • Mester01
    Gyerekek kurva jóóó ez a game!!!
    Az online játszások kicsikét furák deee kurva sokat lehet rajtuk röhögni!! :D
    Vannak ezek a digi world-ok háááát azok valami kegyetlen jók!
    De a legjobb a spideres mikor rendöröket kell lőni!!! :D HAHAHA :D (valaki tudja hogy a rakétákat hogyan kell kilőni a pókbol?) :D
  • TomStorm
    Simán van olyan jó mint GTA5.Annyi,hogy az több szereplős volt akiket irányíthattunk.Ez viszont egy más világ,itt sokkal több mindent tudsz csinálni egy karakterrel.Ez szerintem összetettebb játék valahogy számomra,hogy is mondjam"komolyabb" az egész.
    Mondjuk az ilyen játékoknál a látvány is számít nekem és WD ebben is profi.
    A járművek vezetése semmivel nem rosszabb mint GTA5-ben,sz.tem ugyanaz.
    A legfontosabb pedig,hogy tudom PC-n is játszani WD-t!
  • TomStorm
    Csak jó zene van a játékban.Ehez v.kinek nagyon jó érzéke volt:)
  • Laza
    Inkább csak nagyok a felíratok és ikonok, sajna a PC-s verzióban is úgy hagyták, mintha 2m-ről kéne elolvasni a TV-n.
  • Laza
    Egy ilyen játékba egyértelműen egy jobb arcade vezetési modell kell ... és valami ahhoz passzoló fizika ... nos a kettőből egyik sincs meg :)

A motorozás a másik ... fel lehet azzal borulni? Csak 2x mentem vele, de akkor rongyosra szaggattam vele mindenféle tereptárgyat, sőt, frontálisan nekimentem vmi fának is, de sosem dőlt el a motor :)

Egyébként Én pont a vezetés miatt tértem át X360 kontrollerre ... bár igazából van ennél rosszabb is, ala SR2 ... és az SR3 sem sokkal marad el, bár ott az autóktól eltekintve az irányítás remek :D
  • AntiHero 2010
    Ha meg nem egy gombos lett volna a hack, akkor ezért ment volna a sírás, hogy megszakítja az akciót.

A vezetés meg szerintem is jó. DS4-el persze.
  • Overburner
    Nekem sincs bajom az irányitással bár sokan fikázzák. Hát ez van ez új h zavarnak a felbukkanó szarságok :D Ehez hozzá tartozik.
  • Rdinho10
    hát nem tudom én xbox joyal játszottam nekem valahogy nem jön be.a legjobban az zavar hogy belelógnak a sok infó a monitorba nekem ez nem nyerő sokkal jobban nézne ki ha csak gombnyomásra mutatna "mindent" vagy éppen amit akarsz...
  • MerlinW
    Nekem amíg játszottam a játékkal semmi bajom nem volt a vezetéssel, szerintem teljesen jó. Kanyarodás előtt leveszed a "lábad" a gázról és a kanyarból kifele jövet adsz gázt megint. Mint a valóságban. Induláskor pedig, miután a billentyűzeten nem analóg, pumpálni kell a gázt hogy ne pörögjön ki a kerék, ugyanígy kanyar után is, ha "1-esig" lassul a járgány.

A lassú kerékfordulás (ami szintén közeleb áll a valósághoz, mint a GTA-k instant fordulása) pedig egy csomó manőverezési lehetőséget ad. Hozzá kell szokni, szerintem nincs vele gond. Hasonlít a Driver: SF irányításához, mondjuk annyira nem jó.
  • Rdinho10
    plussz a kocsik vezetése hát az valami vicc komolyan mint a Ac-ben a lovak "vezetése" :D inkább komolyabban gyúrtak volna rá a hack témára mint h lehessen benne vezetni.olcsó GtaV pc-seknek sokan így jellemzik.aki még nem próbálta ki a Gta V annak melegen ajánlom elképesztő lett az a játék.én amiatt vettem ps3at és nem bántam meg...
  • Overburner
    Semmi megtaláltam xD
  • Rdinho10
    üdv, kipróbáltam ezt a játékot is a Gta V után...hát mit mondjak elégséges próbálkozás ég és föld a 2 játék...tudom ez teljesen más stílus bla bla...
    engem konkrétan zavar hogy mindent lehet hackelni össze vissza belelóg a vezetésbe..erre kitalálhattak volna valami gombot hogy előhozd...na mind1 és csalódtam a játékban és esélytelen h megveszem ps3ra.
  • Joybull
    közben megoldódott. Még bejött a régi orosz tudás.
  • Overburner
    Breakthrough Pack Küldetését hol a francba lehet elkezdeni?
  • Joybull
    Sziasztok. Kellene egy kis segítség az x360 as kiadáshoz. olyan jellegű a probléma hogy orosz felirattal indul el és nem tudom hol lehetne magyarra váltani. Aki esetleg találkozott hasonlóval kérem írja meg hol kell átállítani. A játékot a konzolvilágtól rendeltem és elvileg három nyelv van rajta.
  • Shep
    Na sikerült megcsinálni az Utánégőt és kijelzi a dolgokat (leszedtem a legfrissebb verziót és jó lett) és az alapján a procimban van még némi tartalék de a szerencsétlen videokártyámat úgy felzabálta, mint a C3, ami viszont érdekes, hogy full low-ra levéve is ugyanez a helyzet de úgy iszonyú szarul néz ki ráadásul úgy is csak 43 fps, ami azért vicces. Na de sikerül belőni 30 fps köré úgy hogy tűrhetően nézzen ki.
  • krisz073
    Uplay nevem: rasti073
  • Tikal #3752
    high tech gyárakban persze, csak ez már ennyire mindennapos cucc lenne az USA-ban? :)
  • Tikal #3751
    Hogyan kell előhozni a pókert meg ezeket, mert odamegyek és nincs semmi, legalábbis nem találom hogyan lehetne aktiválni őket...

Más: szerintetek vannak ilyen emelők mint amik a játékban? távirányitással üzemelő targonca?
  • HeadHunter86
    MGK - Invisible. Mekkora zene, már megérte a játék :)
    Na meg a Chicago-i Rise Against miatt :)
  • a.carkey
    Egy dolog nagyon zavar. Vagy még nem találtam rá, vagy hol van az a jazz club ami az artworkben is van. A Showcaseért már végiggyalogoltam a belvárost, de sehol semmi. Azért ezt a ziccert Chicagoból kihagyni! Furcsa pl. hogy az utcaneveket nem írják ki, ez hiányzik. A metromegállók nevei is hiányoznak. Tudom, UBI, de azért megpróbálhatták volna. Egyébként meg tök átalakították a várost. Vannak pontok amelyek léteznek, más meg atomkamu, nincs ilyen IRL. Hogy ezt most miért, ha már létező városról van szó, nem értem?
  • Prince23
    Nálam is eléggé halk a játék. Ha megy valami zene csutkára fel kell húzzam a hangszórót :D

Amúgy meg most megint offline a Uplay...
  • MerlinW
    Éljen a szomszédmentes szoba, 1000W-nyi hangfallal:)
  • nyirog
    Sziasztok, nem lehetne valahogy szoftveresebben hangosabbá tenni a játékot? Menüben és az asztalon is minden csúszka maxra van húzva, de a fülesen még így is halkabb mint bármely más játékom (jóval halkabb). Előre is köszi a tippet.
  • Prince23
    No, meg volt az első fagyásom, streamelés alatt mondjuk.... online betöltés közben fagyott ki, stream alatt.
  • Ragendom
    Uplay nevem: Ragendom
  • Prince23
    A helyes link

bocs
  • a.carkey
    Meg az nvidia kisokosa. Végig kell próbálni a tökéletes hatáshoz, plusz még amit a kártyád tud (felülbírál, javít, stb).
  • Prince23
    Élő Stremet szoktam nyomatni... Watch Dogsról

A minőség lehet nem a legjobb :S
  • a.carkey
    Ez volt az alap, ill. a profileban amit még úgy éreztem, hogy jó.

Pl. supersampling be, meg hasonlók a felette lévő sorban is.
  • MerlinW
    Hát pedig annál értelmesebben, részletesebben nem lehet leírni. Ott van feketén, fehéren, hogy melyik opció milyen hatással van a képre, a teljesítményre, mit csinál, vannak diagrammok, képek... mit szeretnél még, hogy megértsd? :D

Ott a fáljban a CustomQuality szekció, benne egy halom opcióval. Az egyenlőségjelek után az aktuális értékek. Azokkal játszol, amíg számodra optimális lesz minden.
  • Mester01
    a középső egér gombot meg kell nyomni!
    és ott van hogy online contract app! a mellette lévő Online seisson gondolom akkor használható mikor többen vagytok! plusz ráadásként van egy mobilos alkalmazás de azt viszont még nem volt alkalmam kiprobálni!
    Na szóval aki szeretne online játszani írjatok egy Ubisoftos felhsználó nevet! PEACE ALL! :)
  • TomDantes
    De mond már el, hogy konkrétan melyik sorokat írtad át. Bocs hogy sokadjára kérdezem és értetlenkedek, de nem világos.
  • Overburner
    Eléggé gáz meg lassú a rendszer lehet hogy túl van terhelve azért, de remélem nem marad igy. Biztos sokan játszanak nem értem hogy hogy nincs ember. :I