5939
  • Skyline
    Multiban nagyon remélem megoldják hogy pontlevonást kapjon aki online megszakítással kilép a meccsből...Szánalmas... Ma már a második gyökérbe futok bele aki 90%-ig nemtalál majd hopsz az online megszakad...
  • tommygear
    e-penist növeli gondolom
  • NagyiBMX
    'Mekkorát villámlott, beszarsz.' :D
  • Gary
    Nekem is sikerült csatlakozni egy kódfejtéshez, hasonló eredménnyel! :Ð
  • MerlinW
    Nem vágom miért kell kocsis módjára káromkodni egy publikus videóban...
  • Tikal #3810
    azért ez a pop up elég fos... ilyet még gta v-ben se sokat látok :)
  • speed01
    Uplay megint befosott :D
  • kill3r21
    Nekem is sikerült ma nagy nehezen multiznom, jó móka, ha valaki megtekintené a spoiler tag alatt megtalálja! :)
  • kill3r21
    Nah hogy is van az a leveleket fújja a szél cucc? :D
  • Tikal #3806
    ööö, fedezékből nem lehet vakon lőni?? jól jött volna mikr valami terminátort kellett kinyirni, mert kellett neki vagy 30 lövés shotgunbol :D
  • kill3r21
    Igen a fordítás elég frankó, és még ismert mémeket is idéznek xD
  • TomStorm
    Amit nem tudok miért van,hogy ha ütközök vagy csak random elkezd villogni kontrolleren a zöld jelzőfény és ilyenkor a jármű irányíthatatlan,csak egyenes megy.De valami nagyon rövid ideig,talán fél mp.-ig.Ez mitől lehet?Ilyen mindenkinél?
  • Skyline
    Használj controllert. Ennyi.
    Máris megoldva az irányítás probléma. Amúgy se értem minek erőltetik egyesek a billen történő kocsikázást, egyszerűen szar.
    Hiába van "gamer" egér az asztalomon meg billentyűzet. Ha nem online fps-ről van szó hanem külső nézetes SP cuccról, messze a controllert részesítem előnyben mert sokkal ideálisabb manapság a legtöbb játékhoz, minden kézreáll és maxikényelmes.
  • Hegi90
    (x)

^ez lemaradt a végéről
  • Evoluti0N
    Két dolog:
    1. Nem tudom, hogy kik csinálják az Ubisoft játékok fordítását, de le a kalappal előttük, mert minden alkalommal fantasztikus munkát végeznek.

2. Ez már megint egy olyan játék, ami elől csak akkor kelek fel, amikor már a kiszáradás szélén állok. :D Mindig van az a "na, csak még egy dolgot megcsinálok".
  • Tikal #3800
    ok,kösz.

• a.carkey
    Írtam. :D
  • a.carkey
    Melyik neked az emos?
  • TomStorm
    Ja és Smart Defrag(defrag és fájlok rangsorolása majd sima defrag ez kb 1 óra hossza is lehet!)
  • TomStorm
    priorítást próbáltad már magasabbra állítani?ctrl+alt+del,folyamatok,alul hogy összes folyamat megjelenítése,kikeresed watch dogs.exe-t jobb klikk,priorítás,először kezd a "normál feletti"-vel aztán ha akad úgy is akkor "magas" esetleg "valós idejü"

Lapozófile/virtuális memória minimum kell 4 GB.Ez alatt nekem jelzett a játék lehet ez is gond.

Ha Nvidia akkor csak a képernyő illesztő program legyen fennt és a PhysX,ez a 2 mellett legyen csak pipa mikor telepíted.

Törlöd dokumentumokból gamer profilt,játékba belépsz,állítasz valami szolidabb beállítást,kilépsz és írásvédetté teszed gamerprofil file-t.

Játék közben ne állítgass semmit mert elbaszódik az egész.Nekem elég csak egy beállításhoz hozzányúlnom és esik le az fps de ha semmihez nem nyúlok miután elindítottam akkor akár 20 órán keresztül is stabil 60 az fps-em.

Egyelőre ennyi,ezeket próbálgasd végig aztán meglátjuk..
  • Shep
    Ja és "olyan az izéd szaga, mint a romlott tej, menj el dokihoz" hát ezen beszartam
  • Shep
    Nekem ilyesmi nem volt, de ezt az autó irányítást nem tudom ki találta ki és főként ki hagyta jóvá de csak jól hátba kellene verni. Ettől szarabbat szerintem játékba én még nem láttam. Billel gyakorlatilag irányíthatatlan az egész, legfőbb gond az ,hogy lényegében nincs motorfék, megnyomod az előrét, felengeded és ez utána csak gurul és gurul és gurul, alig lassul. Kanyarodás meg olyan, mint a tipp-mix, vagy bejön ,vagy nem. A telefonon való bogarászás meg egy külön történet, mert az még talán nagyobb rémálom, mint a vezetés. Eddig egy pozitívumot fedeztem fel a játékban úgy igazán, mégpedig, hogy bitang jól néz ki, de hát ilyen irányítás mellett ez marhára kevés.
  • tomsolo
    Hehh? Far Cry 3 a fél internet lihegett a virtuális tekerésen a végén.
  • Tikal #3792
    én beérném 30-al is, csak ne lenne lagos, beakad, aztán 15fps.. gurulok tovább, 10mp mulva megint... :(
  • Evoluti0N
    Fiúk, lányok!!! Azért megkérdezem, hogy biztosra menjek. Az idegenes minijátékban, a hordásban, ott megvan a maximális kör száma, vagy addig megy, ameddig ki nem purcanok? 21 körig bírtam.
  • Prince23
    Találtam egy easter-egget, Aisha Tylert meghekkeltem :D

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/3260917207384006296/DB093A86F2FB236157A92EEADB96A7FEB65B26E6/
  • Shep
    Á megvan a physc, remélem most már lesznek repkedő vackerájok! :)
  • Shep
    Na hát én eddig itt tartok, 30 fps környéke, ennyit bír a kártyám.
  • Hegi90
    és ez is kurva :D
  • Tikal #3786

GTA meg tele van velük :D
  • Shep
    Hát mégsem, beírtam és visszarakott mindent low-ra a játékban.

Na valaki árulja már el akkor ,hogy hogyan tudok repkedő leveleket meg füstöt varázsolni?
  • Hegi90
    na én már minden szart kipróbáltam, de nálam még mindig ugyanolyan fosul megy ultrán mint lowon
  • Fpocok
    Hátha neked nem jó nő az emós csaj, akkor rossz hírem van...
  • a.carkey
    Minioff, ami tk. On, de mégse annyira. :)

Egy dolog van, ami már marha régóta zavar/idegesít/röhejes, és meglátszik rajta, hogy egy elég hiúnak kinéző jónő vezeti az UBIt. Ez pedig az, hogy sem karakterben, sem ingame npcben NINCS jó nő már nem is tudom hányadik UBI játék óta, még mellékszereplőként sem. :)

De milyen szereplők vannak már egy ideje?
    Haythamről sokat nem tudtunk meg, de ő legalább becsajozott, bár a Pocahontas effektus nála nagyon jelen volt.
    Connor minimum homokos volt, vagy legalábbis homokos gyanús, de legalább ultra debil.
    Edward szexista állat, szerintem egy rém unalmas fazon.
    Adéwalé, nos, ő is benne volt a sorozatban ...

Aztán végre jött egy nő, Aveline, de ő, mint nő, hát, semmilyen szinten nem volt nagy durranás.

A Ghost Recon sorozat tele van férfiakkal, nem is emlékszem női szereplőre. Jó nőre meg pláne.

Farcry, Splinterek, jó nő sehol. Csupa férfi öli egymást. Tintin gyerek, semmi nő.

És akkor elérkeztünk Aidenékhez, ahol az összes női szereplő, hát egy kicsit mind jó alapokon nyugszik, de akár leszbikus is lehetne, ahogy kinéznek. Aki pedig jól néz ki, az meg ...

Minden esetre - nem tudom hogyan történt, ezért is volt eme eszmefuttatás és hosszabb felvezető -, de sikerült 1, azaz egy darab valahogy kinéző nőt találnom, mert Chicagoban valami iszonyat szar felhozatal van még a belvárosban is. :)

Halleluja, ávjé, vagy kinek mi! :D

:D

Azért Chicagoban szeptemberben még nincs annyira hideg, hogy mindenki tetőtől-talpig csúnya legyen. A GTAban azért ennyi beleölt óra után nem volt annyira elszomorító a helyzet. :D

On.
  • Shep
    Ja megvan, ami nincs azt be kell írni.
  • Shep
    Hol van ez a physc beállítás, nem találom a gamer file-ban?
  • Overburner
    Ezt holnap kipróbálom kösz az infót.
  • a.carkey
    Jaja, jól néz ki.

És igen, érdemes ultrára tenni a PhysicConfig QualitySettingset. :) Elvileg visszaállítja, de ingame sokkal több tárgy, levél és miegymás repked ha fúj a szél.
  • Overburner
    Na ahogy megjavult az Uplay eltünt az akadozás is. Nagyon fasza meccseket játszottam most egymás után. Valami Attila1155-öt ki idegeltem szegény :D

Amúgy meg nem ronda ez, itt le esett az állam konkrétan.
  • TomStorm
    Nagyon jó az esős időjárás is.
    Elveszek a részletekben.Egyelőre csak felfedezek.Ma mondjuk csak vizen voltam.Kár,hogy pecázni nem lehet:D