5939
-
#3855 Mert a nép veszi, nekik meg profitjuk van belőle, ennyi az egész. Egyébként szerintem a következő 1-2 rész jó lesz de utána ott is jön majd a lejtmenet, mint az AC-nél. Az első rész ott is unalmas és ismétlődő volt aztán jött 2 jó rész a folytatást meg ismerjük :) -
Zero 7th #3854 Kár, hogy a mémezés lefelé viszi a minőséget objektíve. Kvázi belsős poén, ami ráadásul nem öregszik jól. Kerülendő. -
Skyline #3853 Ha csak multi miatt akarod, hát nem tudom.
Egyébként tartalmas, de csak multira nem venném meg, pedig az elmúlt két napban javarészt azt nyomtam, abból is főként online hekkelést, amiben az ellenfelet kell meghekkelni, neki pedig meg kell találni téged egy adott zónában.
+ Haverral COOP-oltunk egy adagot.
-
Zero 7th #3852 Csak minek? Így hogy elérhető, a hurráoptimista fizetett mélyre nyalások kezdenek kisebbségbe kerülni a rengeteg fikázás mellett. -
#3851 Procim ugyanaz, kártyám gyengébb, viszont 8 giga memóriám van és elég jól be lehet lőni ,hogy szép is legyen meg tűrhetően is fusson (30 fps), amúgy szerintem a 4 giga memória az ami nagyon sovány, nekem az msi afterb. 6 giga használatot jelez a játék során. -
#3850 Valaki hasonló géppel futtatja? mert én úgy látom hogy nekem ezzel nem kell játszani :D Elindítottam de be is állt az egész töltött mint az állat és Alt+F4 et kellett alkalmaznom! -
#3849 Nem tudjátok miért nem tudok haverral játszani? Én meg tudom hívni őt de ő nem tudja csak elutasítani és ha ő kezd valamit akkor ő meg nem tud invelni senkit mert szürke a meghívás. :D Vmi ötlet? -
#3848 Ja én is elposztoltam 3x a cuccot xD sorry -
#3847 Persze, hogy lesz, ez már régóta egyértelmű volt. -
#3846 Ebből adtak el a legtöbbet az első nap Ubiék. Akkor lehet minden évben lesz új vagy több WD is ? (AC után szabadon) -
#3845 Nah, a fórumban valami bug volt. Elnézést a tömeges postolásért, látszólag nem működött vagy 10 percig, utána meg mindet elpostolta mégis... -
Gary #3844 Láttam, olvastam és nekem Noomi Rapace jobban bejött, mint Rooney Mara.
Mármint, a "tetkós lány"-nak :Ð -
#3843 Tegnap megvettem (PS4). Nekem nagyon bejött. (Biztos én vagyok az igénytelen)
Index cikke szememben divatfika.
Vizi-rendőrök nincsenek?? Már az első küldetésben jöttek nálam tegnap.
Így 40 felé közeledve azt látom, hogy sokkal jobban megbecsülöm a mai játékok összetettségét éstechnikai színvonalát mint a legtöbb mai fiatal. -
#3842 Tegnap megvettem (PS4). Nekem nagyon bejött. (Biztos én vagyok az igénytelen)
Így 40 felé közeledve azt látom, hogy sokkal jobban megbecsülöm a mai játékok összetettségét éstechnikai színvonalát mint a legtöbb mai fiatal. -
#3841 Tegnap megvettem (PS4). Nekem nagyon bejött. (Biztos én vagyok az igénytelen)
#3840 Tegnap megvettem (PS4). Nekem nagyon bejött. (Biztos én vagyok az igénytelen)
#3839 Tegnap megvettem (PS4). Nekem nagyon bejött. (Biztos én vagyok az igénytelen)
#3838 Tegnap megvettem (PS4). Nekem nagyon bejött. (Biztos én vagyok az igénytelen)
#3837 Tegnap megvettem (PS4). Nekem nagyon bejött. (Biztos én vagyok az igénytelen)
#3836 Tegnap megvettem (PS4). Nekem nagyon bejött. (Biztos én vagyok az igénytelen)
#3835 Tegnap megvettem (PS4). Nekem nagyon bejött. (Biztos én vagyok az igénytelen)
#3834 Index cikke divatfikázás a szememben.
Vizi-rendőrök nincsenek? Már a legelső küldetésben jöttek menekülés közben. Miről beszél a cikk írója??
Én tegnap megvettem (PS4), egy órát próbálgattam. Nekem nagyon bejött eddig. Biztos én vagyok az igénytelen. Így lassan 40 felé közeledve lassan azt látom, hogy a mi korosztályunk még jobban meg tudja becsülni a mai játékokat. Aki velem együtt Spectrumon és C64en kezdte, az hajlamos elámulni a mai játékok szépségén, komplexitásán.
A hype-őrület amúgy engem elkerült (szerencsére). Én csak pár hete hallottam először róla hogy lesz egy ilyen játék, így csalódás sem ért... -
Borg #3833 Valakinek van már ötlete, hogy a battery ikont hogyan lehetne eltüntetni bal alulról? Hogy ne legyen ott állandóan. -
#3832 Szerintem Anne még jó csaj volt AC4-ben
És itt Clara is jó nő. :D -
#3831 Szerintem AC4-ben ő jó csaj volt:
Bár Clara is jó csaj szerintem. -
#3830 Nekem ő tetszett az AC4-ből.
Ezen túl szerintem Clara se rossz nő :D -
#3829 The Girl with the Dragon Tattoo -
#3828 Nem láttam, olvastam. Meg egyébként is, dobok egy hátast a kívül-belül tetkós nőktől. Nekem kurvára nem jönnek be. -
#3827 FC3-ban azért ott volt a 2 jó csaj, igaz túl sokat nem szerepeltek, de legalább voltak. -
#3826 A hekkerlányt a tetkós lányról mintázták egyértelműen, könyv+film. -
#3825 Rakd már fel valahova, vagy másold már be a gamer profile fileodat! -
#3824 Biztos nekem nagyok az igényeim, ha azt várom ,hogy az adott platformon az ahhoz tartozó alap perifériákkal lehet irányítani a programot. Ez olyan, mintha konzolon nem lehetne normális pl verekedős játékot kontrollerrel irányítani csak fightpaddal, vagy autós játékot csak kormánnyal. -
#3823 A legjobb megszerezhető autó ingame:
-
#3822 Kb. úgy, ahogy az autók kapják fel a leveleket.
-
#3821 -
#3820 A karambolokat amúgy látjuk. Csak meg kell nyomni a hátranézést, vagy utána visszamenni a helyszínre. Vagy csak gyalogosként beindítani a zöldhullámot, stb, stb. -
#3819 Index kritika -
#3818 Szerintetek van olyan tartalmas a multi, hogy megérje beszerezni miatta a játékot? -
#3817 xbox controller kell neked, nem joy :) -
Alblink #3816 sziasztok.szeretnek venni joy-t a jatekhoz,milyet erdemes? ha valalki tud ajnalni.koszi.