Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nyilván az eset után rájöttem, illetve sejtettem is, de nyilván nem bírtam ki, hogy ki ne próbáljam 😄

Adversus solem ne loquitor

//A gpu buffert pakoljátok le 3-ról 1-re.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Moby
A játék árát nem éri meg, nem a platformot venni hozzá. pedig én rajongója vagyok a szériának, de ez a second son egy bõven feledhetõ techdemó.

Vagy nem. Nálam sincs gond, pedig már lassan 10 óra a játékban van.

Sir Quno Jedi
Mer a hekk inkább arra van, hogy a mögötted száguldozók járjanak így és ne te. De ha túl koránra teszed, akkor te szopod be.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Moby
Összességében jóval többet futott mint egy órát, csak nem a játékkal foglalkoztam, (grafikát nézegettem, stb).
Amúgy ha valami leak okozza, azt meg majd patchelik. Igazi mai játék, félkészen kiadva.

Normális az irányítás, az egér/bill nem való autóvezetéshez, a gta-ban is gagyi volt. Controller a kulcsszó.

Sir Quno Jedi
Mer a lámpahekk, meg a sávba épített ütközõ hekk stb. az az idõzítésre épül. Ha jól idõzített akkor jó esélyeid vannak. Ha nem, akkor magaddal cseszel ki.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

enlightened
"Majdan egyszer megjelenõ exkluzivok?" Az Infamous Second Son nem majdan fog megjelenni, hanem március óta kinn van kizárólag egyetlen egy platformra, úgy hívják PS4!

Moby
> A lámpák hekkelésérõl annyit hogy sokszor nagyobb kárt csinál mint hasznot.

Az elsõ lámpahekkelésem eredménye az lett, hogy ahol amúgy simán átsuhanhattam volna, meghekkelve telivertem 2 teherautót, akik megindultak nekem kersztbe 😄D

Kb egy óra után majd tapasztalod te is. Elõször nekem is simán ment 670FTW-vel.
Maxtreme
hopp, most nézem hogy olyan is van 😄D
Na majd kiderül hogy mennyire lesz hasznos.

A lámpák hekkelésérõl annyit hogy sokszor nagyobb kárt csinál mint hasznot.

Moby
na én nem tettem fel törtet, nincs összehasonlítási alapom, de valami elképesztõ szart vártam tõle az itteni nyivák után, ehhez képest mellbevágott milyen jól teljesít egy 760-on is. Semmiféle akadás, meg drop, meg bármi. Ráadásul nem is néz ki gányul, az összkép tonképp rendben van az a kevés alapján ami láttam.

speed01
Hát mióta felraktam eredetit azóta csinálja, tört verzión semmi baja nem volt! elég undorító fps drop lett.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Moby
Eeeegen, én sem veszek meg mindent konzolra megjelenéskor, de amikor egy használt, "régebbi" játék ps4-re kilencezer, akkor én már ugyanazt ezerötért veszem meg a pécére marosstól pl. 3DS-re(vagy wiiu-ra) örülök, ha nyolcért hozzájutok több éves játékokhoz, csak arra mondjuk szívesen is fizetem ki 😄
Lehet venni konzolra emberi áron játékot venni, csak épp nem jellemzõ. Az idén az egyetlen ilyen vételem a zombiu-volt 3500-ért, ami a dupláját is megérte volna. Pécére meg tonnaszám vettem 2000-ért, vagy azalatt. Oké, s ps4 játékokat cserélgettem, de az ebben az aspektusban még rosszabb, mint a psn+ játékok "bérlése", azokat legalább elõ lehet venni késõbb is.

Sir Quno Jedi
Idõlassítást azt használod??!

Fpocok
Biztos nem lenne gond normális irányítás mellett 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

koschwarz
Na ilyenkor kellene 1000-rel hekkelni a közlekedési lámpákat.<#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Maxtreme
szent szar itt 1-2 fixer küldetéshez milyen játékos skill kell?
Van egy olyan mikor el kell vinni egy autót x helyrõl y-ba. Ezzel még nincs is gond, de utána át kell szállni egy másikba amit sértetlenül kéne leszállítani. 1:20 másodpercünk van az egészre, a táv valami 1.6km.
Namost az hagyján hogy a kurva nagy forgalom miatt szinte lehetetlenség sérülésmentesen leadni az autót, de ez az idõ egy vicc kategória. Ráadásul a kapott autó is tetû lassú..

Bármilyen hihhetetlen, az online fps-eken kívül hazaérek beülök a tévé elé és controllerrel elkezdek játszani a tv-n....PC-N!!!....
Továbbra is HAZUGSÁG hogy évente kéne fejlesztgetni (vagy akár 2-3 évente).
Konzolon pedig ugyan úgy jelen van a szívás, a server leállások, ebbõl sem kell a rizsa. Nem beszélve az ócskalassú patch és egyéb letöltésrõl.

koschwarz
Hát ezzel egyetértek természetesen, csak sokszor parasztok a fejlesztõk, és már az is kiemelt feature egy PC-verzónál, hogy van grafikai beállításra lehetõség. <#rinya>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Moby
"mini lagg"

Ez micsoda? Nem sokat toltam tegnap, de semmilyen lag nem volt. Nem is világos ez a sok nyivák, megy mint az ágybaszarás egy közepes konfigon is, a nagygépre még fel sem tettem.

Az elõrendelésekre gondolsz, aláírom igazad van, de nem a kiadó szempontjából írtam, hanem a játékoséból. Azért konzolra is lehet emberi áron játékot kapni. És hülyeségnek tartom a megjelenéskor való lecsapást prémium árú cuccokra, pedig én is elkövettem ilyet anno UT2K4 és Deus Ex okán.

speed01
Ez a mini lagg kibebaszott idegesítõ -.-

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

a.carkey
"én jobban szeretek a kanapén ulve játszani és nem az iroasztalnál gornyedve egérrel meg billel, esetleg kontrollerrel"

Akkor neked nincs nagyobb gyermeked! 😄

Amúgy a 10k lényege nem a mennyi, hanem a miért volt. Részemrõl is sokkal többet teszek félre a családra, de ez nem ide tartozik.

A medve nem játék.

Moby
Sok helyen elmondtam már: nálam a pc is konzolként mûködik. Nincs hozzá egerem meg billentyûm sem, csak egy szál kontrollerem. Ezek hibás érvek. Valójában nincsenek érvek. Összesen kettõ olyan van, ami talán befogadható: a majdan, egyszer megjelenõ exkluzívokba vetet hit (bár ehhez is felesleges most venni), illetve az multik, azt ugyanis nem tudol játszani a wasdegeresek ellen, konzolon viszont kb azonos gearrel fut mindenki (persze nyomják ott is egérátalakítókkal, de kevesen). Én is azért vettem, de aztán a fos bf4 elriasztott, de végül a kz-al hónapokon át multiztam. Aztán beleuntam, és ennyi.

Shep
Na de ha senki nem venne elsõ nap akkor neked sem lenne féláras játék, mert a kiadók nem készítenének játékot, ugyanis ott a teljes áras eladás számít igazán, nem az ,hogy 2 év múlva megvan +1 millió eladott példány negyed áron. Ezért is van egyre több ingyenes játék ahol plusz tárgyakért, varázslatért stb. kell fizetni, mert az aprót lazán bedobálja a nép, aztán észre sem veszi ,hogy már 3 teljes játék árát költötte el marhaságra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Nah mind1 ha valaki felvenne játszani multiban usernevem: zsomiuplay
Nekem nincs konzolom, de azt gondolom elég gáz ez a PC vs Konzol flame itt alant. Mindenki azt vesz amit akar. De amikor valaki tapasztalat hián fikáz valamit az gáz. Járok olyan oldalra, ahol mindenkinek van PC-je, de sokan konzolt is tartanak. Pont az ilyen hülyeségek miatt, hogy 8 magos CPU, meg 2GB-os VGA lehet alapkövetelmény a PC-n. És egyre több esetben olvasni olyat (Wolf, Wathc Dogs, egyéb), hogy PC-n kontrollerrel nyomják, mert ha már arra van kihegyezve ugye ... ettõl még nem kell senkinek sem követnie, mindenki azt használ amit akar. 😄
De ez az egymás gyõzködése meg a fika, ez nagyon ovis szint.
Az árak összehasonlítása meg megint fals, mert nem kell mindenkinek elsõ napon megvenni a prémium játékokat, sokan pont ilyesmiért várnak hónapokat, hogy emberi áron megkapják. Aki türelmetlen, az meg fizessen.

enlightened
Persze simán tudok venni egy TOP PC-t. Van is! i7 essel mindennel telepakolva, de mondtam már, én jobban szeretek a kanapén ulve játszani és nem az iroasztalnál gornyedve egérrel meg billel, esetleg kontrollerrel.

Ülök írószaltán a gép elõtt 10 órát egy nap a melóban, ha hazamegyek, nem akarom folytatni gamelés közben is. Inkább hátradõlök a kanapén a nagy TV elõtt és onnan tolom, persze csak edzés után.

Nem azért konzolok mert nincs pénzem PC-re, PS4 re is volt pénzem játékra is volt pénzem. AZért nem PC-zek mert egész nap ezt teszem a munkahelyemen, nem fogok otthon is.

Nem havi 10k-t teszek félre többet. Évenete tudnám fejleszteni a gépet, de már beleuntam, az egészbe. Abba is hogy sokszor elobb jon ki minden konzolra lásd AC4 a PCsek meg várnak. Utána az Ubisoft server szivat meg stb... Nem kell ez az idegeskedés többet eleget húztam le PC-n, ott is mindig azok szívták meg akik nem warezoltak. Lásd most pl az eredeti mini laggol a warezolt meg nem, nem kérek ebbõl többet. Elég volt.

Shep
Állítsd már le magad! Nem túl hiteles az elõadásod annak a tudatában ,hogy alig várod az új konzolok törését, hogy warezolhassál rá világba, ráadásul állandóan jajbékolsz, hogy jaj milyen recetenger a konzol, valamint 7-8 évig marhára nem fog élni ez a gen, ezt a fejesek is megmondták.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ki a tökömnek van kedve játékonként lemezzel szarakodni 2014ben?

Mintha PCn nem annyi lenne, hogy ikonon duplaklikk, játék... Tényleg, ki a tökömet akarsz átverni ezzel, saját magad? Ezzel gyõzködöd magad, hogy nem voltál hülye konzolra váltani? De, az voltál, nyugodj meg. Mostantól parancsszóra fejlesztesz hardvert, amikor M$ vagy $ony füttyent. Ennyi az "elõnye" a konzolnak manapság.

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Moby
Eeeegen. Valszeg rossz komponensekbõl építettem, vagy rossz drivert telepítettem, vagy mi 😄

Moby
Ez az egész amit haluztok pc vs. konzol viszonlatban, ez N.I.N.C.S.
Szopás van konzolon is idõnként, meg szopás van pc-n is idõnként, meg tudom kb annyira konzolként használni a pécét, amennyire lassan pécéként a konzolt. Nagyon hasonló platformokról beszélünk itt, nagyon átfedõ kínálattal, csak az egyikre nincsenek régi cuccok és keciedrága a játék, a másiknál meg pénz kell tolni a hw-be, idõnként nem keveset. Ettõl többet kínnal sem lehet elmondani róluk anélkül, hogy valami orbitális hülyeség bele ne kerüljön.

Kandurex
Az a te egyedi problémád volt <#mf1>

😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Cibáljam át a sokszoros rémálmot amit a ps4-eimmel éltem át, vagy elfogadjuk, hogy ez egy nettó hülyeség, ami fasza lenne ha igaz lenne, de ez maximum ma egy szarrátört RGH-s xbox360-al elképzelhetõ kb. ?

Kandurex
Egyébként azt a baszott nagy kék indikátort ki lehet kapcsolni? Elég illúzió romboló!

Ja, ha ez ér, akkor a warez is, és mondhatjuk, hogy PCn ingyen van a játék. Ugyanúgy illegális mindkettõ.

a.carkey
Még a ruhát is úgy fújja, ahogy kell. 😊

A medve nem játék.

Kandurex
Amikor kanapé-gamer kifejezéssel élünk a nyilvánvaló értelmezést kiegészíti:

- berak és lemezt játszik

és ennyi, és nincs több, csak felhõtlen game, szarunka farmra, errõl szól a történet

Lengedeznek a fák ezerrel és teljesen jól iránya van a szélnek ami mindenre így van kihatással (fák bokrok ruhák)...

a.carkey
Az a röhej, hogy azt még a legújabb konzollal SEM kaptuk meg a tökéletességet, pedig megígérték. Azt se felejtsük el, hogy mennyi mindent amivel HYPEolták a nextgent az mikor jelenik meg.

A medve nem játék.

Sir Quno Jedi
Nem lehet senkivel sem ingyen cserélni, max. barátokkal. Egy fél/egy éves játékért SENKI sem fogja elcserélni a vacsiúj frissen kijött blockbustert. Csak értékegyeztetéssel megy, ergó bukta. Én is csináltam pár évtizeden át, nem lehet így.

0day csak a bolt megoldás.

grebber
Ez egy baromság amit soha nem értettem a konzolos részérõl.
Ma már szinte minden cucc ugy indul hogy az arcodba kurja,hogy a én most kontrolleres irányitással nyitok--> PC-n is ugyanugy tudsz ágyba fekve kanapéból fejem állva szarásg közbe ahogy akarsz játszani ,csak egy ki akarat kell.

Ez nem a konzolosok kiváltsága csak õk/ti beképzelitek.

Next PC upgrade: 2022

Nem-e? Nem-e?! Mindig a GTA-val hasonlítjuk össze, ezért mondom csak, amikor a GTA IV megjelent, min, grafikán is játszhatatlan volt. Igaz nem volt csúcs PC-m, egy középkategóriás gép volt, akkor vettem. Még évek múlva is szinte minden jól futott rajta, legfeljebb lejebb kellet venni a grafikát. Kivéve a GTA-t. Valami botrányosan rosszul futott, annak ellenére, hogy papíron bõven meg volt a minimális gépigény. És nem csak velem volt ez így, nagyon sokan panaszkodtak erre akkoriban. Nem tudom, az idõ megszépíti az emlékeket, vagy már túl rég volt?

a.carkey
Ha kapsz mindent, akkor keresel olyan jól és vagy olyan helyen, hogy félre tudsz tenni havi 10kt is, és négy évente venni egy AKKOR top pct, és így leszarhatnád a konzol mellett a PC vs Konzol csatákat (ahogy én is teszem). 😄

A medve nem játék.

És nem,nem költök évente 50ezret a gépre, egyszer jól össze van rakva, az 2-3 évig elvisz mindent fullon, aztán elkezdõdhet a grafika butítás hogy úgy menjen és még akkor sem költök. Ugyan ez konzolon úgy néz ki hogy:
Jelen pillanatban közel áll a pc fullhoz...2-3 évig bírja majd az is egyre távolabb kerül a fulltól ergo kevés a hw és mivel fejleszteni nem lehet ezért butítják a látványt, ahogy a pc-s is butítja az öregebb hw-ével.

Mkor tanulja már meg a sok konzolfanboy hogy ez az évenként fejlesztés és egyéb szarságok rizsa, és jólenne ha nem max grafikát várnának el egy 3-4 éves hardvertõl ahogyan a konzoltól sem várható el 3-4 év után a pc-hez képest...

grebber
Milyen bolt? Emberekkel cserélni a bolt az kit érdekel pénzért lol.

Next PC upgrade: 2022