Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy ha valami leak okozza, azt meg majd patchelik. Igazi mai játék, félkészen kiadva.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az elsõ lámpahekkelésem eredménye az lett, hogy ahol amúgy simán átsuhanhattam volna, meghekkelve telivertem 2 teherautót, akik megindultak nekem kersztbe 😄D
Na majd kiderül hogy mennyire lesz hasznos.
A lámpák hekkelésérõl annyit hogy sokszor nagyobb kárt csinál mint hasznot.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Lehet venni konzolra emberi áron játékot venni, csak épp nem jellemzõ. Az idén az egyetlen ilyen vételem a zombiu-volt 3500-ért, ami a dupláját is megérte volna. Pécére meg tonnaszám vettem 2000-ért, vagy azalatt. Oké, s ps4 játékokat cserélgettem, de az ebben az aspektusban még rosszabb, mint a psn+ játékok "bérlése", azokat legalább elõ lehet venni késõbb is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Van egy olyan mikor el kell vinni egy autót x helyrõl y-ba. Ezzel még nincs is gond, de utána át kell szállni egy másikba amit sértetlenül kéne leszállítani. 1:20 másodpercünk van az egészre, a táv valami 1.6km.
Namost az hagyján hogy a kurva nagy forgalom miatt szinte lehetetlenség sérülésmentesen leadni az autót, de ez az idõ egy vicc kategória. Ráadásul a kapott autó is tetû lassú..
Továbbra is HAZUGSÁG hogy évente kéne fejlesztgetni (vagy akár 2-3 évente).
Konzolon pedig ugyan úgy jelen van a szívás, a server leállások, ebbõl sem kell a rizsa. Nem beszélve az ócskalassú patch és egyéb letöltésrõl.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ez micsoda? Nem sokat toltam tegnap, de semmilyen lag nem volt. Nem is világos ez a sok nyivák, megy mint az ágybaszarás egy közepes konfigon is, a nagygépre még fel sem tettem.
Akkor neked nincs nagyobb gyermeked! 😄
Amúgy a 10k lényege nem a mennyi, hanem a miért volt. Részemrõl is sokkal többet teszek félre a családra, de ez nem ide tartozik.
A medve nem játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ez az egymás gyõzködése meg a fika, ez nagyon ovis szint.
Az árak összehasonlítása meg megint fals, mert nem kell mindenkinek elsõ napon megvenni a prémium játékokat, sokan pont ilyesmiért várnak hónapokat, hogy emberi áron megkapják. Aki türelmetlen, az meg fizessen.
Ülök írószaltán a gép elõtt 10 órát egy nap a melóban, ha hazamegyek, nem akarom folytatni gamelés közben is. Inkább hátradõlök a kanapén a nagy TV elõtt és onnan tolom, persze csak edzés után.
Nem azért konzolok mert nincs pénzem PC-re, PS4 re is volt pénzem játékra is volt pénzem. AZért nem PC-zek mert egész nap ezt teszem a munkahelyemen, nem fogok otthon is.
Nem havi 10k-t teszek félre többet. Évenete tudnám fejleszteni a gépet, de már beleuntam, az egészbe. Abba is hogy sokszor elobb jon ki minden konzolra lásd AC4 a PCsek meg várnak. Utána az Ubisoft server szivat meg stb... Nem kell ez az idegeskedés többet eleget húztam le PC-n, ott is mindig azok szívták meg akik nem warezoltak. Lásd most pl az eredeti mini laggol a warezolt meg nem, nem kérek ebbõl többet. Elég volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mintha PCn nem annyi lenne, hogy ikonon duplaklikk, játék... Tényleg, ki a tökömet akarsz átverni ezzel, saját magad? Ezzel gyõzködöd magad, hogy nem voltál hülye konzolra váltani? De, az voltál, nyugodj meg. Mostantól parancsszóra fejlesztesz hardvert, amikor M$ vagy $ony füttyent. Ennyi az "elõnye" a konzolnak manapság.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Szopás van konzolon is idõnként, meg szopás van pc-n is idõnként, meg tudom kb annyira konzolként használni a pécét, amennyire lassan pécéként a konzolt. Nagyon hasonló platformokról beszélünk itt, nagyon átfedõ kínálattal, csak az egyikre nincsenek régi cuccok és keciedrága a játék, a másiknál meg pénz kell tolni a hw-be, idõnként nem keveset. Ettõl többet kínnal sem lehet elmondani róluk anélkül, hogy valami orbitális hülyeség bele ne kerüljön.
😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- berak és lemezt játszik
és ennyi, és nincs több, csak felhõtlen game, szarunka farmra, errõl szól a történet
A medve nem játék.
Ma már szinte minden cucc ugy indul hogy az arcodba kurja,hogy a én most kontrolleres irányitással nyitok--> PC-n is ugyanugy tudsz ágyba fekve kanapéból fejem állva szarásg közbe ahogy akarsz játszani ,csak egy ki akarat kell.
Ez nem a konzolosok kiváltsága csak õk/ti beképzelitek.
Next PC upgrade: 2022
A medve nem játék.
Jelen pillanatban közel áll a pc fullhoz...2-3 évig bírja majd az is egyre távolabb kerül a fulltól ergo kevés a hw és mivel fejleszteni nem lehet ezért butítják a látványt, ahogy a pc-s is butítja az öregebb hw-ével.
Mkor tanulja már meg a sok konzolfanboy hogy ez az évenként fejlesztés és egyéb szarságok rizsa, és jólenne ha nem max grafikát várnának el egy 3-4 éves hardvertõl ahogyan a konzoltól sem várható el 3-4 év után a pc-hez képest...