5939
-
#3935 Köszi a választ! Az elég pff :D -
#3934 Igen van hogy ha szar az Uplay jobban szaggat a gáma. Legalábbis gyanus ez nekem. -
Inquisitor #3933 Azt hiszem most volt valahol cikk róla, hogy az eredeti a csodás DRM miatt szaggat időnként. azaz a másolásvédelem miatt, ami ugye a nem gyáriban pont nincs. -
TomStorm #3932 Akkor lehet nagy kamu,marketing az egész:)
Más:Nagyon nem tetszik megint valami.Méghozzá ez a kis ideig irányíthatatlan járművek.Mikor ütközök vagy néha akár magától is csak egyenes megy semmit nem tudok csinálni kb 1 mp és utána jó megint.
PC+x360 kontroller.Ilyenkor villog a zöld jelzés is gamepadon -
#3931 Most épp kipróbáltam a Watch Dogsozás után a Saints Row 3-at. hát ÉG és FÖLD a különbség az iránítáűs között.
Nagyon elkúrták ezt a WD irányítást. -
#3930 Nekem jelenleg jobban fut ATI-val mint havernak Nvidiával xD -
Skyline #3929 Csak nincs ilyen látványos a különbség az AMD javára, max hozzák az intel/nvidia szintet, de nem "büntetik" a konkurenciát... -
#3928 Lehet leírtátok már, sőt biztos. De erre a fps lagg-ra van valami megoldás?
40-50 fps-el megyek és mini laggjaim vannak, meg 20-30 percenként lemegy 15-re az fps. Az itt a probléma hogy ez tört verzióban nem volt, eredetiben kezdte el csinálni! Ha tudja valaki rá a választ és leírná, azt megköszönném! :) -
#3927 Pedig raklap gaming evolved -es amd-s cím van és jönnek folyamatosan. -
Micsu #3926 ennek szvsz vajmi kevés köze van a konzolokhoz, főleg ha erre a felkapott sandbox játékokra gondolok
én azt látom inkább hogy azért ilyenek ezek a játékok mert erre van igény, mainstream a gaming már, ezt lehet tömegeknek eladni
jó példa erre pl a resident evil is, az első részhez képest (ami konzol timed excl volt) az uccsók natur akciójátékok, de ha megnézem a unchartedlike új tomb raidert arra is rá lehet mondani, mindkét játék esetében annyira nem láttad borúsan a jövőt -
TomStorm #3925 Az biztos,hogy engem a GTX VGA-m mentett meg.Vagy a driver-ek.De szerintem azonos kategóriás AMD-vel esélytelen lettem volna normális FPS-re-.-
Így is necces volt megoldani a stabil FPS-t.
De hát ilyen ez.
Mondjuk én nagyon AMD logos játékot nem is látok már.Régen ATI volt bőven de azóta semmi -
#3924 -
#3923 Annyira nem is jó nő, sőt igazából szerintem tök átlagos, csak jó a sminkese :) -
#3922 Nem, az AMD-sek toltak ki saját magukkal :D -
#3921 és ennek a srácnak miért nem szakadozik a játék 10 másodpercenként? :) -
#3920 lol. Jól kibasztak az AMDsekkel...
-
Gary #3919 Itt van az oldal, ahonnan megnéztem/nyitottam a portokat:
http://guide4games.net/watch-dogs-pc-performance-guide-crashes-multiplayer-issues-workarounds/ -
#3918 Ja, szarkszik. Felkeltek az amerikaiak, és péntek is van. :) -
#3917 Nála nem lehet szebb senki! Női hozzáállás a témához :D -
#3916 Keres a franc, tök jól elvagyok eresztve, csak mivel jónő az Ubi főnökasszonya, kicsit idegesítő már az a hozzáállás, hogy egyszerűen nem látni a játékban még az utcán sem olyat, aki nem néger, kövér, nagyseggű, stb. És ha még csak erről a játékról lenne szó ... -
#3915 Francba. :I Már próbáltunk port forwardingot is de nem tudom hogy kéne megoldani. -
Gary #3914 Fölvettelek!
Sajnos nem tudom kipróbálni, mert egyben van a kettő! -
#3913 Haverom is routeren keresztül nyomja akkor lehet ezzel kapcsolatos a probléma. Ki tudod probálni úgy hogy modemet egyböl gépbe dugod? Ha akarod fel vehetsz azt probálgathatjuk. Overburner15 -
Gary #3912 Csak most, megint nem enged csatlakozni a Uplay. -
Gary #3911 Jaja, routeren keresztül. Szolgáltatótól, modem+router egyben, így nincs más lehetőségem (max. MobilNet, de azt nem erőltetném).
Ha gondolod, tesztelhetjük a multit. Küldök pajtáskérőt, dre4mw4r néven. -
Mester01 #3910 Barátom! Ha te játékban keressel jó női karaktereket ott szerintem nagy baj van nálad!!! :D
Kurva gyorsan menj el a való életben egy kurvához! :D :D:D:D -
#3909 thx, átsiklottam felette. akkor még filózok rajta, addig meg hátha lejjebb mennek az nvidia kupon árak is. :D -
Skyline #3908 #3853
-
Skyline #3907 Sok a kihagyott ziccer, van még hova fejlődni, de ettől még messze nem olyan rossz a helyzet ahogy a divatfikázók és a divatfika tesztek leírják.
A GTA 5 teljesen más élményt nyújtott a karakterei, sztoria miatt, ugyanakkor össze lehet hasonlítani a városi életet az eseményeket. Abban jobb az 5. Ha nem játszottam volna vele akkor toronymagasan a WD-t tartanám a legjobb városi sandbox címnek. Játszottam, így nem tartom és érzem hogy vannak hányosságok, de még így is jól szórakozom mert tényleg tömve tartalommal, jópofa multiplayer ötletekkel (amikbe bizony még némi innováció is szorult), némi fejlődésrendszerrel simán jó játék lett ez a kisebbnagyobb betegségei ellenére is. -
#3906 akkor mégegyszer, most hátha: van olyan tartalmas a multi része a játéknak, hogy megérje megvenni miatta? -
#3905 :DDD -
#3904 Semmi baj sincs vele. Ok, tény, más, mint az 5. GTA, de nem feltétlenül rosszabb, csak más. Minden máshoz tök értelmetlen lenne hasonlítani, mert van benne Splinter Cell, van benne Max Payne, és van benne Mafia I-II szintű közlekedés, autókázás. A grafika a legszebb az összes sandbox közül, a szereplők jók, a város elég nagy. Nincsenek benne hülyeségek, mint a Saints Rowokban, pontosabban max. hülye minijátékok formájában. Hiányoznak - tényleg kimaradtak - a rádióállomások, a jó nők akik a GTA sorozatban alapból percenként voltak, de a zene, a körítés még ezek nélkül is kb. tökéletes. Nálam fut, maxon, úgyhogy még azt sem tudom mondani, hogy szarul fut. Ami egyedül zavar az az, hogy bár nem kitalált város, mint pl. a GTA sorozatokban, viszont maga a játékbéli Chicago kamu. Sokminden benne van ami IRL létezik, de rakat dolog hülyeség.
Szóval nem panaszkodom, nekem bejön. -
#3903 Mondjuk azt, hogy letették a minimumot az asztalra, ennyit ma már illik mutatni 2014-ben. Sok kihagyott ziccer maradt még a játékban... -
Zero 7th #3902 Nem akarlak elkeseríteni, de a legutóbbi világszenzáció játék a Flappy Birds volt, ami KONKRÉTAN egygombos. -
Skyline #3901 Sandboxok között pedig bizony az. Gyönyörűen beékelődve messze a Gta 4 fölé és valamivel a pc-re meg sem jelenő Gta 5 alá (bizonyos elemekben több, bizonyos elemekben kevesebb) -
#3900 Ha 80-as évek óta nem játszottál, hanem csipkerózsika álomba merültél, és csak két hete ébredtél fel, akkor elhiszem, hogy a Watch Dogs-ot komplex játéknak tartod és lenyűgöz az "élő" város :) -
Skyline #3899 Fizetett vagy sem, erre a játékra a 8-9 pont a reális, és az hogy bizony rohadtul nem olyan unalmas ahogy lefestik egyes cikkek. -
#3898 Hát lassan tényleg egygombos játékok jönnek... :(
//bevallottan kicsit pesszimista vagyok a játékok jövőjét illetően, ebben a konzol-fertőzött közegben. -
#3897 Ok. Egy. :) -
Zero 7th #3896 Igen, azokat neveztem hurráoptimista fizetett mélyrenyalásnak, de nem figyelsz.