Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Nulla tenaci invia est via"
Azért munka és munka közt is vannak szempontbeli különbségek.
HYPE folytatódik, nagyon el akarják adni ezt a játékot.
De hogy erre még külön metropol újságot is nyomnak? Pedig nem ez az év játéka, nagyon sok pénz van itt a reklámra szerintem lesz itt eladás.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A felhők felett mindig süt a nap
Ebédszünetben kimegyünk valahova kajálni. Otthon nekem egy szentély, én ott pihenni szeretek, sose szeretném összekeverni a munkával, akkor már valahogy más lesz a hangulata. Dolgozni mindig bejövök itt jobban tudok koncetnrálni jobb a hangulat, van társaság. Otthon egyedül dolgozni mindennap én becsavarodni tuti.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
PS4-re is valószínû lesznek majd hasonlók meg a Final Fantasy 15 ot is várom nagy FF rajongó vagyok.
- nvidia experience: elhiheted ez már sokaknak sok 😊 azt se tudja mi az a zöld ikon alul, hidd el nekem nem egy ilyen van 😊
patchcunami: nem feltétlen sorolnám a szerver oldali hibákat az összehasonlításba
Infamous 1 2 3 mikor lesz PC-re? God of war 1 2 3, Persona 3 4, Halo, Gears of war, GTA V (ha már a fél topik úgyis errõl szólt ma) soroljam még reggelig?, ezek nem indie gamek amik a steamen pörögnek.
Hát izé...én gémörpécén sose dógoznék 😊 Arra van külön nekem is noti, de az is jól el van ásva a szekrény mélyére mer dolgozzon otthon akit nem anya szült, és/vagy nincs családja, gyereke 😊
-talán a butább vagy nem hozzáértõbb user számára nehezebb egy játékot telepíteni, driverezni, mindent összelõni, sokan nem szeretnek ezzel veszõdni
Nvidia xperience megcsinálja helyetted a vga frissítést, csak a nagy zöld "AKAROM" gombot kell piszkálni, más drivert meg úgysem frissítesz. Játékot (és szükséges komponenseket telepíteni) ma végtelenül egyszerû: ráböksz a steamen. Teljesen konzol-like. Vagyis nem, mert ódákat tudnék énekelni a ps4-es dlc régiózár, vs. angol account témakörben. Az "install és játék" is jól hangzik, fõleg amikor ps3-on egy gta5-6 ilyen négyórás patchcunamiba kezd. Van szívás mindenhol. Mindenhol kicsit más, de van. Tegnap a uplay szivatta a népeket, holnap a psn/live maintenance fogja. Ráadásul engem a uplay szivatott rendesen a PS4-es AC4 közben is, ha nem nyomtam ki az elején 😊
Adversus solem ne loquitor
ez max a sajátmárkás blockbusterekre igaz. Sokkal de sokkal több játék jön ki PC-re, mint az összes konzolra együttvéve. Elég ránézni a Steamre.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
nekem mind2(illetve három) van, PC, Wii, PS3
szerény véleményem:
PC:
-jó játékra és munkára!!!
-talán a butább vagy nem hozzáértõbb user számára nehezebb egy játékot telepíteni, driverezni, mindent összelõni, sokan nem szeretnek ezzel veszõdni
-játék árak: (legális beszerzésrõl beszélek) pc-s olcsóbb, viszont up-to-date lenni minden játékhoz HOGY ULTRÁN futtassad, költségesebb mint a konzol, persze a grafika jobb lesz
-grafika jobb mint a konzolon
Konzol:
-csak játékra jó
-beteszed a cd/dvd stb.-t install és játék
semmit sem kell állítanod a graphon hogy fusson, amit kiadnak konzol az úgy fog futni valóban másik 100on mint ahogy a tiéden
-több konzol exclusive game mint pc exclusive
-"hordozható" gamer eszköz ha át akarjuk haverhoz vinni
-otthoni piálásnál sok vicces játék van amivel el lehet szórakozni, közösségi szórakozás (fõleg Wii-nél,de ugye már mindenhez van kinect stb.)
közös dolgok amin kár vitatkozni:
- monitor tv kérdése = mindegyik pénzbe kerül, egy jó monitor egy jó tv árával vetekszik
-kényelem: mind2-t lehet kanapébõl tolni
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Na ez már viszont veledszületett rendellenesség 😊
Meg gondolom ha órakutyákat(tm) tolod pécén, monitorod is van, szóval a tévé téma valami hiba okán keveredett ide, de én már tényleg nem zökkentenélek ki a világodból, jó ott neked, és nekem sem rossz ez így 😄 Okés a WD, lehet ezzel is tolizni, én is fogom, ez az állandó tudattágítási kényszer tényleg hiba.
Valahogy ahol én lakom, nem osztanak konzolokat és TV-ket ingyen. És nem érdekel, hogy de használtan milyen olcsón lehet hozzájutni, használt mûszaki dolgot nem veszek. Újonnan, normális garanciával. Egy konzol + egy új TV, mert a régi alacsony felbontású, kicsi, képcsöves TV-re csak nem kötném rá, még ha megoldható akkor se, hogy nézne az ki? Tehát a konzol+a Tv ára, és akkor ott vagyok árban mintha vettem volna még egy egész erõs PC-t.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ez már kicsit tényleg van vagy nincs sapka jellegû, más játéknál meg az a baj, ha csak két fegyverünk lehet...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"...Egy egyelõre elõttünk is ismeretlen „meghackelte” az újságunk arculatát..."
szóval fizetett reklám ez.. de attól még jópofa, kár hogy tegnap nem jártam arra, pedig szivesen végigolvasnám 😄
Köszi az érdeklõdést, egyelõre mi is nyomozunk, az ügyvédünk bevonásával. Nem a mi akciónkról van szó, valaki jogtalanul lemásolta a layoutunkat, és vélhetõen reklámcéllal terjeszti a kiadványt. A szükséges jogi lépéseket megtesszük.
Parasite Eve 2, best game EVER!