Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
szerintem a szabadkõmûvesek

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szabi
valószínû a playon

"Nulla tenaci invia est via"

enlightened
De ki áll az akció mögött? Ubisoft valami magyar képviselete?

Szabi
vótmá'

enlightened

Mondjuk kisaranyos notin meg rajzoljon az, akit kényszerítenek rá. Neked jó munkára, én spec hülyét kapnék tõle, mert számomra totálisan alkalmatlan lenne rá. Viszont nekem meg nem kell cipelnem szerencsére.

Azért munka és munka közt is vannak szempontbeli különbségek.

enlightened
http://comment.blog.hu/2014/05/27/ket_metropolt_lehetett_ma_kapni_a_metroban_de_csak_az_egyik_igazi

HYPE folytatódik, nagyon el akarják adni ezt a játékot.

De hogy erre még külön metropol újságot is nyomnak? Pedig nem ez az év játéka, nagyon sok pénz van itt a reklámra szerintem lesz itt eladás.

Törölt felhasználó
AMD kártyával lehet valahogy fps limitet beállítani? (nem vsyncre gondolok)
Hegi90
dobálózhatunk még napokig a nevekkel, pl. konzolra nem lesz sose civ, starcraft, simcity, dota, LoL, stb.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

enlightened
Nem, M-el kezdõdik, és nem a Microsoft hanem a Microsoft egy partner cége.

Doom 4
Szerintem èn is azzal szívtam, de azértvan az online egybeolvaszva mert ezeket segítséggel os meg lehet csinálni, illetve az utvonal késõbbi része sikátoron megy át ott simán el lehetett kapni õket

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Shiver
csak kíváncsiságból nem egy E betûvel kezdõdö cégnél dolgozol?😊😊

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
egy szóval nem mondtam hogy mindennap, de pl ma pont wfh-zom, és ez a lehetõség kurvajó 😊 de tény hogy kollégák stb én is ezekért járok be

Nehéz a felfogásod? Nincs rá felesleges pénzem, és nem ez a legfontosabb dolog az életemben. Ne gyõzködjél már mint kibaszott hittérítõ.

Shiver
én GTA 5 miatt vettem ps3at 😊 elõtte sose volt konzolom, mondjuk én pc híve vagyok, szóval nekem a játék a PC-t jelenti, de aki konzolos az nyugodtan lehet tõlem konzolos

enlightened
WFH-ról annyit, hogy fejlesztõként nekem is meg van rá a lehetõség, de mégis bejövök a melóhelyre. Otthon dolgozni egyedül tök rossz, itt benn meg itt vannak a kollégák, van kihez szólni, kávézni.

Ebédszünetben kimegyünk valahova kajálni. Otthon nekem egy szentély, én ott pihenni szeretek, sose szeretném összekeverni a munkával, akkor már valahogy más lesz a hangulata. Dolgozni mindig bejövök itt jobban tudok koncetnrálni jobb a hangulat, van társaság. Otthon egyedül dolgozni mindennap én becsavarodni tuti.

Shiver
és még annyit fûznék ehhez, hogy ami nem blockbuster az kevés reklámot kap = lehet nem is szerzel róla tudomást hogy van egy ilyen meg olyan játék. pl én 1 hónapja sincs hogy megtudtam, hogy a nagy destruction derby játék még a 90es években ami volt annak ua. a kiadó (bugbear) csinálja a mostani változatát (a neve Next Car Game) és kurvajólesz 😊

Overburner
Rühellem a faszkalap Nvidiát no offense.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

enlightened
Rengeteg játék van, amiért már önmagában érdemes egy konzolt venni, én pl a Heavy Rain miatt vettem anno a PS3-at és nem bántam meg, az a játék azóta is az etalon nálam, jobbal nem játszottam soha.

PS4-re is valószínû lesznek majd hasonlók meg a Final Fantasy 15 ot is várom nagy FF rajongó vagyok.

Shiver
- WFH (working from home) intézményérõl még nem hallottál?😊

- nvidia experience: elhiheted ez már sokaknak sok 😊 azt se tudja mi az a zöld ikon alul, hidd el nekem nem egy ilyen van 😊

patchcunami: nem feltétlen sorolnám a szerver oldali hibákat az összehasonlításba

enlightened
Final Fantasy rengeteg része, nem a MMORPG-ok.

Shiver
igazad van, rossz megfogalmazást volt, valóban a blockbusterekre gondoltam, tény hogy a pc-s indi ipar virágzik

enlightened
Heavy Rain, Beyond Two Souls..... Ami mondjuk önmagában egy külön mûfaj a játékok között.

enlightened
De nem csak a mennyiség számít hanem a minõség is.

Infamous 1 2 3 mikor lesz PC-re? God of war 1 2 3, Persona 3 4, Halo, Gears of war, GTA V (ha már a fél topik úgyis errõl szólt ma) soroljam még reggelig?, ezek nem indie gamek amik a steamen pörögnek.

Moby
>jó játékra és munkára!!!

Hát izé...én gémörpécén sose dógoznék 😊 Arra van külön nekem is noti, de az is jól el van ásva a szekrény mélyére mer dolgozzon otthon akit nem anya szült, és/vagy nincs családja, gyereke 😊

-talán a butább vagy nem hozzáértõbb user számára nehezebb egy játékot telepíteni, driverezni, mindent összelõni, sokan nem szeretnek ezzel veszõdni

Nvidia xperience megcsinálja helyetted a vga frissítést, csak a nagy zöld "AKAROM" gombot kell piszkálni, más drivert meg úgysem frissítesz. Játékot (és szükséges komponenseket telepíteni) ma végtelenül egyszerû: ráböksz a steamen. Teljesen konzol-like. Vagyis nem, mert ódákat tudnék énekelni a ps4-es dlc régiózár, vs. angol account témakörben. Az "install és játék" is jól hangzik, fõleg amikor ps3-on egy gta5-6 ilyen négyórás patchcunamiba kezd. Van szívás mindenhol. Mindenhol kicsit más, de van. Tegnap a uplay szivatta a népeket, holnap a psn/live maintenance fogja. Ráadásul engem a uplay szivatott rendesen a PS4-es AC4 közben is, ha nem nyomtam ki az elején 😊

Adversus solem ne loquitor

Hegi90
"több konzol exclusive game mint pc exclusive"

ez max a sajátmárkás blockbusterekre igaz. Sokkal de sokkal több játék jön ki PC-re, mint az összes konzolra együttvéve. Elég ránézni a Steamre.

Overburner
Szerintem jó bár vannak eltérések amikor beszél valaki angolul és a felirat között dehát nem lehet ugyan az mert baromság jönni ki belõle néhol. Szoval jó még elírással se találkoztam, nem úgy mint az AC4-be xD Nincs baj a forditással.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Shiver
felesleges vitázni a pc konzol kérdésen.
nekem mind2(illetve három) van, PC, Wii, PS3
szerény véleményem:

PC:
-jó játékra és munkára!!!
-talán a butább vagy nem hozzáértõbb user számára nehezebb egy játékot telepíteni, driverezni, mindent összelõni, sokan nem szeretnek ezzel veszõdni
-játék árak: (legális beszerzésrõl beszélek) pc-s olcsóbb, viszont up-to-date lenni minden játékhoz HOGY ULTRÁN futtassad, költségesebb mint a konzol, persze a grafika jobb lesz
-grafika jobb mint a konzolon

Konzol:
-csak játékra jó
-beteszed a cd/dvd stb.-t install és játék
semmit sem kell állítanod a graphon hogy fusson, amit kiadnak konzol az úgy fog futni valóban másik 100on mint ahogy a tiéden
-több konzol exclusive game mint pc exclusive
-"hordozható" gamer eszköz ha át akarjuk haverhoz vinni
-otthoni piálásnál sok vicces játék van amivel el lehet szórakozni, közösségi szórakozás (fõleg Wii-nél,de ugye már mindenhez van kinect stb.)

közös dolgok amin kár vitatkozni:
- monitor tv kérdése = mindegyik pénzbe kerül, egy jó monitor egy jó tv árával vetekszik
-kényelem: mind2-t lehet kanapébõl tolni

Jól járnak a hardvergyártók! Most rendeltem én is új alkatrészeket!<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Moby
>használt mûszaki dolgot nem veszek.

Na ez már viszont veledszületett rendellenesség 😊
Meg gondolom ha órakutyákat(tm) tolod pécén, monitorod is van, szóval a tévé téma valami hiba okán keveredett ide, de én már tényleg nem zökkentenélek ki a világodból, jó ott neked, és nekem sem rossz ez így 😄 Okés a WD, lehet ezzel is tolizni, én is fogom, ez az állandó tudattágítási kényszer tényleg hiba.

Srácok, engem a magyar fordítás minõsége érdekel, lécci írjatok már róla pár sort!
Ennyit egyetlen játék sem ér nekem.

Amit mondasz, az rohadtul nem stimmel így ám. Annyira tudom szeretni a megmondó embereket, hogy miért nem veszel konzolt...
Valahogy ahol én lakom, nem osztanak konzolokat és TV-ket ingyen. És nem érdekel, hogy de használtan milyen olcsón lehet hozzájutni, használt mûszaki dolgot nem veszek. Újonnan, normális garanciával. Egy konzol + egy új TV, mert a régi alacsony felbontású, kicsi, képcsöves TV-re csak nem kötném rá, még ha megoldható akkor se, hogy nézne az ki? Tehát a konzol+a Tv ára, és akkor ott vagyok árban mintha vettem volna még egy egész erõs PC-t.

JethroHUN
Nem lehet eldobni, se lerakni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Omlás
<#idiota><#vigyor3>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Moby
De ez nem egy veledszületett rendellenesség 😊 GTAV megér annyit, még ha nem is akarsz nagyon konzolozni, hogy veszel valami lógabele 360-ps3 -at, letolod a V-t, és eladod az egészet. Ha kényes téma a konzol, maximum a haverok elõtt letagadod 😄

Ööö, dobáld el õket, aztán ne szedd össze? 😛

Ez már kicsit tényleg van vagy nincs sapka jellegû, más játéknál meg az a baj, ha csak két fegyverünk lehet...

JethroHUN
Csak szerintem rohadt nagy baromság, ill. eléggé zavaró is az, hogy lehet nálunk 2 tucat fegyver? Már kb másfél percig kell keresgélnem azt a fegyver amit használnék...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem de mivel csak PC-m van, ennyi.

Moby
Én.

😊

Ugyan, kiiiinemszarja le a gyerekjátékokra írt prüntyikéket már?! 😛

Moby
És? Ami nincs pécén az nem is játék? 😊

Azt se értem mi a kérdés. Úgy érted miért nem GTAV? Mert talán nincs PC-N?

Szabi
sok értelme nem lenne a reklámnak ha egybõl beismernék... 😄DDDDDDDD

Fpocok
Én nem ezt olvastam. Nem fizetett hirdetés volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
a metropol írása szerint

"...Egy egyelõre elõttünk is ismeretlen „meghackelte” az újságunk arculatát..."

szóval fizetett reklám ez.. de attól még jópofa, kár hogy tegnap nem jártam arra, pedig szivesen végigolvasnám 😄

Fpocok
Egyszer már nagyon beszopta a magyar a sajtó a Splinter Cell-videojáték nagyon szórakoztató gerillakampányát, és úgy néz ki ezt a bravúrt próbálják most megismételni a nemsokára megjelenõ Watch Dogs-zal is. A Cink írta ma, hogy a Széll Kálmán téren a Metropol ingyenes napilapra kísértetiesen hasonlító Metroplay nevû újságot (az Urbanistához érkezett levél szerint ugyanezt az Oktogonon is) osztogatnak, benne futurisztikus cikkekkel és furcsa hirdetésekkel. Meg is keresték a Metropol szerkesztõségét, akik már tudnak az ügyrõl, ezt válaszolták a Cinknek:

Köszi az érdeklõdést, egyelõre mi is nyomozunk, az ügyvédünk bevonásával. Nem a mi akciónkról van szó, valaki jogtalanul lemásolta a layoutunkat, és vélhetõen reklámcéllal terjeszti a kiadványt. A szükséges jogi lépéseket megtesszük.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Egyik civil: " Former Abstergo empolyee" <#ravasz1>

PSN ID.: Beegabor

Szabi
elméletileg a teljes újság Watch Dogs-os és informatikai kamu hírekkel volt tele 😄

Engem már nem érdekel a szaros PC verziójuk,itt szenvedtem 1 napig vele.Pár órája elkezdtem X360-on,nyugodtság van meg game ezerrel😄